Inspirace na plesy a taneční - outfit + líčení modré kouřovky

by - 09 října

Krásný večer vám všem,

 
v poslední době dostávám čím dál více žádostí o líčení a outfity do tanečních a na plesy, protože tato sezona je doslova za dvěřmi. Proto bych se na obojí chtěla zaměřit v dnešním článku, kde si shrneme jak líčení, tak outfit :). Nejsem si jistá, jestli jsem vám to už někde říkala, ale modrá je moje (spolu s fialovou) snad vůbec nejoblíbenější barva, není se čemu divit, modrá je prostě dobrá - to je bez debat. Navíc modrá lichotí mému barevnému typu, zvláště pak v zimě, když v černé vypadám strašně moc bílá a smutná, naopak odstíny modré pěkně s mou pletí korespondují a nevytváří mrtvolný efekt :) - holt má pleť je opravdu porcelánová, taky už mi přišlo asi milion vzkazů, proč jsem i v létě světlá a proč nechodím do solárka. Prostě mám málo pigmentu a neopálím se pořádně ani v solárku, krom toho je to nezdravé a drahé a abych pravdu řekla, tak v zimě mi ta má svítící bílá kůže ani nevadí, horší je to s jarem, kdy je třeba odhalit nohy, to už tak vábně nevypadá :D.....No nic, tyhle šaty mám ze stránek Oarry, nabídli mi, že si u nich mohu šaty vybrat a vytvořit k nim look, že mi je ušijí na míru. Jedny šaty od nich jste již viděli v jednom z předchozích příspěvků a tentokrát jsem pro inspiraci vybrala šaty krátké, protože, co si budem povídat, do tanečních je to asi vhodnější a na plese se v kratších i lépe tančí, navíc pokud si můžete dovolit ukázat nohy, nevidím v šatech nad kolena sebemenší problém :). Šaty mne zaujaly zdobením a střihem, který je dost podobný mým svatebním a hrozně se mi líbí. Nejtěžší bylo asi zvolit barvu, i když odstín dark royal blue byl favoritem od začátku, mimochodem víte o tom, že letošní podzim je právě odstín tmavší středně modré a tmavě modré v kurzu? Ne že by na tom záleželo, já tuhle barvu miluju už od 15 let :D, ale možná pro někoho z vás to bude impuls pořídit si něco modrého ;). Myslím, že šaty mi sedly skvěle, upřímně doufám, že letos navštívíme hodně plesů, protože tuhle výbavu musím pořádně provětrat, zatímco vloni jsem na všechny plesy měla jedny šaty, letos budu mít na výběr troje, takže to mohu střídat.
Mnou zvolený model naleznete TADY pod názvem Cute beaded sweetheart baby doll cocktail dress.
 

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli se vám tyhle šaty líbí a jestli i vy nosíte občas kratší plesovky a určitě mi napište, jestli se letos chystáte na nějaký ples, jestli máte třeba svůj maturitní nebo navštěvujete taneční. A pokud byste chtěli objednávat z těchto stránek, tak se nebojte použít 15% slevový kód "petralovelyhair" na všechny druhy šatů na tomto webu..
 
Dear visitors, if you are interested in dress from website Oarry, please, feel free to use 15% discount code "petralovelyhair" . There are many beautifull dresses on this website, such as Evening dresses, Prom dresses or Wedding dresses. Hope, you like my look ;).
 








 
Řeknu vám, při focení mi byla docela zima :D, šaty jsem doplnila lodičkami z Deichmanna, které mají překvapivě úplně stejnou barvu a náušnicemi, které jsou, myslím, z Takka.
 
Protože si jsem si říkala, že k takovým šatům by byla škoda nevyužít modré stíny, pokusila jsem se o modré kouřovky, zneutralizované kapkou černé v ohybu a vnějším koutku a na spodní lince. Rty i tváře zůstaly v neutrálních odstínech.
 
na líčení jsem použila:
 
* makeup Maybelline Affinitone  16 vanilla rose
* hydratační pudr Gabriella Salvete (novinka, o které určitě ještě uslyšíte)
* tvářenka Sleek Antique
* rtěnka Catrice 240 Hey nude!
* báze pod oční stíny Sleek Primer palette - modrá
* stíny z paletky Sleek Bad girl, kterou jsem si v poslední době překvapivě hodně oblíbila, ačkoliv původně mi přišla poměrně tmavá, tak odstíny na oku vypadají prostě božsky a na kouřovky jsou úplně úchvatné!
*tužka na oči Gabriella Salvete č. 22
* tužka na oči Loreal Sikissime Super liner
* řasenka Maybelline One by one
 
 


A ještě úplně nakonec, mám tu jednu technickou :). Moc děkuji vám všem za komentáře, je to vážně skvělý pocit, když vidím, že vás mé posty nenechávají chladnými a věnujete mi čas a reagujete, na vše odpovím během zítřka a pátku :)! Dále se hodně ptáte na Sleek, další várka je na cestě, něco nebylo skladem u dodavatele, ale věřím, že koncem příštího týden bude vše v dostatečném množství, děkuju moc za pochopení, jsem ráda, že se vám, dle ohlasů, Sleek kosmetika líbí tak jako mně, protože já jsem s ní fakt nadmíru spokojena.
 
 

You May Also Like

108 komentářů

  1. Odpovědi
    1. netrapoš!!!!! a nezáviď!!!

      Vymazat
    2. Pribrat je rovnako náročné ako schudnúť,dufam že tvoja postava je dokonalá :)

      Vymazat
    3. Nauč se slušnému chování!!

      Vymazat
    4. Nemyslela jsem to zle.Každý má svůj názor. A taky neříkám že moje postava je dokonalá. :)

      Vymazat
    5. Ovšem vše se dá napsat slušnou formou, ne?
      Peti vážně ti modrá moc sluší. Ale musím s tebou nesouhlasit! Jaké modrá je dobrá a bez debat? Tssss lepší je fuchsia :P
      P.S. Závidím manžela fotografa :D
      looromano.blogspot.com

      Vymazat
  2. Jste v těch šatech okouzlující a líčení je nádherné, jemné a čisté :))

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krása, šaty ti sluší ohromě:) V líčení mě hodně zaujala rtěnka - je fakt krásná a uvažuju nad její koupí

    OdpovědětVymazat
  4. krásný šaty a na fotkách ti to moc sluší =)

    OdpovědětVymazat
  5. šaty krásné, botičky ještě lepší !!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Ti to sluší!!! ;) Celý outfit je nádherný i to líčení!!! :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  7. bude návod na účes?:) Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, já nevím,on je to jen klasický drdol s vycpávkou "ponožkový" a jen ten vršek maličko natupírovaný, ale klidně ho udělat můžu,to není problém :).

      Vymazat
    2. byla bych moc ráda, moc by se mi hodil:) já mám půlkolonu za sebou, a dalších 5 lekcí před sebou a osvědčilo se mi, že drdol je mnohem lepší varianta, než rozpuštěné vlasy které všude skáčou, lezou a lepí se. Bohužel mi dochází všelijaké nápady, a zase tak zdatná pletařka copů nejsem, abych se pouštěla do něčeho složitějšího :D každopádně tento vypadá lehce, ale velmi efektně, tak bych návod moc ocenila:)) K.

      Vymazat
  8. Boty jsou naprosto super, šaty - nádhera! :) Taneční jsem měla loni, letos budu už jen divák :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty šaty jsou nádherné, takováhle modrá se mi strašně líbí :) a máš to krásně sladěné, tohle je fakt moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  10. nemám slov, veľmi ti pasuje tá kráľovská modrá :) topánky užasné, šaty krásne tak isto ako aj ty celá :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. NÁDHERNÝ ŠATY!!!! :D když jsem je uviděla uplně se mi zatajil dech a celkově co jsem koukala na ty stránky tam maj krásný šatičky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty nádherný, pár fotek je tam naprosto dokonalých (takové ty fotky, na kterých je zachyceno něco víc..) například 4 fotka od konce v těch šatech, krásná.. A líčení je nádherné, já teda nosím raději trošku tmavší modrou, ale i tohle se mi moc líbí, teda na tobě!

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera! Šaty, botky i líčení - naprosto dokonalý. V tomhle budeš na plesech za hvězdu :) Mimochodem dneska mi přišel balíček se štětcem a všechno bylo hezky zabalený s návodem, vizitkou a milou kartičkou - super.

    OdpovědětVymazat
  14. Péťo, moc Ti to sluší ale příjde mi že jsi hodně zhubla :) vypadáš jako by jsi měla 40 kg i s postelí :D

    OdpovědětVymazat
  15. Teda Peti, jsi okouzlující! Šaty i stíny jsou krásné. První fotku bych smazala, jsi tam v divné křečovité póze včetně úsměvu, naopak 5. fotka boží! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo, to mě donutil fotograf, taky mi to poza přijde dost divná :)

      Vymazat
  16. Nádhera, moc ti to sluší! I účes a líčení. Jinak bílá kůže se líbí i mně a myslím si, že k některým lidem se vyloženě hodí. Kamarádka mi třeba tvrdí, že být opálený sluší každému a že než aby byla bílá jak sejra (je světlý jarní typ), tak bude chodit do solárka a bude oranžová :-D Děs...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych právě řekla,že ta oranžová ze solárka vypadá na svělých typech a kor v zimě, jak pěst na oko :)

      Vymazat
  17. Peti, jak ti vyhovuje Affinitone? Já jsem ho dřív měla hrozně ráda, je lehoučký, pěkně kryje, ale jak jsem začala mít sušší pleť, začal mi dělat šupinky nad nosem a na tvářích a to i s krémem :/ Proto jsem docela překvapená, že ho tu máš :)
    Jinak šaty nejsou můj šálek čaje, na mě moc třpytivých kamínků. Ale tobě sluší, hlavně ta barva + líčení, to ti prostě sedne :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikčo, já jsem byla překvapená, jak dobře mi sednul, jelikož je na mastnější pleť, hodně mi připomíná Garnier BB pro normální a mastnou plet, krytím i vlastnostmi. Já ho zkoušela zatím jen 2x, takže nemohu soudit úplně,ale zatím mi přijde fakt dobrý.

      Vymazat
  18. Krásná v Takku:-), krásná i na fotkách, šaty luxusní........Moc Vám to sluší, Ilona a Kačenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju hrozně moc a ještě jednou děkuji za příjemné setkání, to by mě nenapadlo, že mne někdo pozná i v JH v Takku :D

      Vymazat
    2. Když Vás sledujeme na internetu každý den, bylo by divné,abychom Vás nepoznali:-).Vaše stránky jsou pohlazení a moje každodenní vzpruha.....Ilona

      Vymazat
  19. Nadherne saty, nadherna barva a ty jsi jako modelka!!!! Slusi ti to strasne moc!! LV

    OdpovědětVymazat
  20. Miluju královskou modrou..to je moje barva,vždycky mě úplně rozsviti

    OdpovědětVymazat
  21. Zbožňuju tuhle modrou barvu, šaty a boty jsou krásný a moc ti to sluší, nádhera! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Tady jsou slova zbytečná... mám bradu až na zemi. Neuvěřitelně ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  23. proč jsou ty fotky tváře vyretušované?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsou, je to focené 40 pevným objektivem, tím pádem je zcela ostrá jen některá část obličeje, v tomto případě oči, na které já ostřím a které jsou nejdůležitější

      Vymazat
    2. a proč jsou na té poslední fotce ostré i oči, i zuby? a pod nosní dírkou jakoby nevyretušované místo

      Vymazat
    3. I kdyby tam retuš byla tak je to věc Péti ne? ;))

      Vymazat
  24. vypadáš tu nádherně :), moc se mi líbí tvé líčení a i já si myslím, že Ti víc sluší výrazné stíny a míň výrazné rtěnky, tady jsi překrásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podľa mňa to závisí od vkusu "pozorovateľa", ja sama mám na sebe rada výrazne rúže a aj na Peti sa mi veľmi páčia..vyzerá s nimi ako femme fatale!

      Vymazat
  25. šaty jsou nádherný.....jako kdyby jsi spadla z nebe.....nádhera jedním slovem...Šárinka

    OdpovědětVymazat
  26. Ta modra je proste super.Moc krasne :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Udělej prosím video na ty modré kouřovky :) Hledám nějakou alternativu každodenních hnědých stínů a i když jsem na modré oční stíny nikdy nebyla ty kouřovky vypadají krásně, mám také modré oči :)

    OdpovědětVymazat
  28. prostě jedním slovem KRÁSA

    OdpovědětVymazat
  29. Peťo,šaty nádherné :-) slušííí Ti moc :-) a na ples určitě šaty krátké, jak kvůli pohybu na parketu, tak i pohodlí, nehledě na to, že i více vynikne postava, tak proč schovávat dokonalost do dlouhých sukní! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Já to nějak nemám ráda- nosit na plesy krátké šaty, nemělo by to být. Špaček by tě asi nepochválil. Bohužel u nás je to běžné a taky kam jinam takové šaty vzít? Kolik lidí chodí na nějak coctail party nebo večeře do luxusních restaurací, kam by se to snad lépe hodilo? Takže fakt nevím, nechci odsuzovat. A samo o sobě krásné, moc ti to sluší. Jako nějaká pohádková bytost. Modrá ti neuvěřitelně sluší, co bych za to dala, já v ní vypadám otřesně. Asi budu první člověk, co modrou na sobě fakt nemá rád :D Většina lidí ji miluje a nosí bez ohledu na svůj typ. Určitě na nějakém plese v menším městě budeš v tomto královnou večera. Na nějaký noblesnější ples bych ale raději vzala dlouhé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mám tiež pocit, že modrá mi nesedí a necítim sa v nej dobre,ale kráľovskej modrej by som chcela dať šancu :)

      Vymazat
  31. Moc ti to sluší a ty šaty a boty k sobě jdou dobře! Líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  32. dokonalý jak se k tomu ty botičky hodí neskutečný detailista

    OdpovědětVymazat
  33. Super, sluší ti to. Ale já na plesové a takovéhle podobné šaty vůbec nejsem.

    OdpovědětVymazat
  34. Dokonale Peti, nema to chybu:-),lenka33

    OdpovědětVymazat
  35. líčení ti sedí a je moc krásně provedeno, botky a šatičky k sobě ladí a vypadají kouzelně :-) a na focení venku jsi měla odvahu, asi bych zmrzla :-D P.

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo, moc zajímavý článek :) V šatech ti to moc sluší a máš pěkné fotky, nejvíce je pěkná ta fotka na těch schodech :) Mhla by jsi dělat z fleku modelku :) Líčení nádherné :)

    http://lauraditas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  37. Krasne. A bez rudych rtu vam to slusi jeste vic. :) vyrazne rtenky nosite rada, ale s vasi uz tak vyraznou pusou to vypada trosku komicky :-) ale jinak moc povedene :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mne sa práve naopak zdá, že jej to podtrhne jej krásne pery :)

      Vymazat
  38. Úžasné šaty... to je fakt bomba :) hezky sladěné i celý makeup..jsi šikulka:)

    OdpovědětVymazat
  39. Královna plesu! Beze srandy, tady jsi fakt překrásná... To líčení k tobě maximálně jde a volba šatů je naprosto skvělá, úžasný. No a ta barva rtěnky Ti sluší asi ze všech úplně nejvíc, krásně přirozená a podtrhává tvůj půvab. Péťo, dneska tleskám... Dlouho a ve stoje! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Je to nádherné, krásně sladěné. Takové plesové šaty by se mi líbily :-) Mám jeden tip na video - nechtěla bys udělat Music TAG? Ještě jsem ho u českých blogerek neviděla a na YouTube je jich u zahraničních blogerek několik.

    OdpovědětVymazat
  41. Neskutočne krásne fotky :) Strih šiat a kráľovská modrá ti ozaj dokonale pristanú. Super účes a make up :) Mima

    OdpovědětVymazat
  42. Škoda, že mi takovéto chladné barvy vůbec nesluší, protože ta modrá je úplně top! :) Jak oblečení, tak líčení.

    OdpovědětVymazat
  43. Moc ti to sluší!
    Šaty jsou nádherné a líčení také! Modré kouřovky ale nejsou nic pro mě, nicméně se snažím natrénovat alespoň ty hnědé. :)
    Jinak botky jsou úžasné. Asi se zajdu do Deichmanna mrknout. ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak to je něco neuvěřitelného! Prostě nádherná Péťa, krásné šaty, úžasné boty, překrásné náušnice, pěkný účes a na líčení nemám slov. Prostě něco nádherného a sladěného :-)
    Moc tě zdravím, Dominika :)

    OdpovědětVymazat
  45. Líbí se mi, jak svůdně se na fotkách tváříš :) Modrou mám taky moc ráda, líčení určitě někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  46. Jůůů, tak tyto šaty se mi moc líbí. Vybrala sis perfektně! ;-)

    OdpovědětVymazat
  47. ´to je nádhera, ta modrá ti tak strašně sluší a máš i krásný účes. a postavu máš nádhernou!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  48. Krásné šaty, hlavně ta barva, tu miluji! Přesně takovou nosím taky moc ráda. Celkový dojem je dokonalý. A bylo vidět, že je Ti při focení opravdu zima :-), z té 8. poslední fotky :-)), to mi začala být zima i za Tebe. Lenka

    OdpovědětVymazat
  49. Ty šatičky mě moc tentokrát neoslovily. K tobě si spíše dokážu představit nějaké dlouhé a uplejší šaty. :-) Ale ta modrá je nejlepší. Co se týče líčení, tak krása! :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Šatičky sú krásne a tebe samozrejme veľmi pristanú, dobre si vybrala :) Tiež mám veľmi rada modrú, a to akýkoľvek odtieň - od pastelových, cez tmavomodrú až po tyrkysovú :)

    OdpovědětVymazat
  51. Tvoj blog som objavila len nedávno, ale musím priznať v poslednej dobe ma nič tak nepotešilo.Aj keď nemám zrovna najlepšiu náladu po zhliadnutí tvojho videa či tutoriálu hneď dostanem väčšiu chuť do života.Si slniečko, čistá duša, vysielaš pozitívnu energiu. Prajem ti, aby si si to uchovala v živote.A k šatám a makeupu: bezchybné. Šaty bez komentára, makeup inšpirujúci, ale ja aj keby som si ruky dolámala nedokážem sa tak nalíčiť. Nedá sa ti to uprieť vieš to.

    OdpovědětVymazat
  52. Krásne :) Či už sa to týka šiat, líčenia, alebo fotiek. A tá posledná fotka... Až ma striaslo od zimy. Súcitím s tebou :D

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Péťo, zaujala mě paletka od Sleeku Bad girl, ale mám problém s šedými stíny, že na oku po rozblendění vypadají modré. Dělá to i tahle paletka ? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak mně to nedělá žádná paletka, takže to asi nedokážu posoudit,ale tyhle stíny jsou opravdu megapigmentované,takže dost pochybuju,že by měnily barvu, mně tedy barvu nemění :).

      Vymazat
  54. Péťo, jsi užasná, překrásná, šikovná, nádherná, okouzlující. Nemám opravdu co víc dodat ♥

    OdpovědětVymazat
  55. Tenhle odstín modré na šatech Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  56. Páni, jsi nádherná! Ty šaty jsou úžasné a o tom líčení ani nemluvím;) Paráda!:)

    OdpovědětVymazat
  57. Wow Peti :O Modrá farba ti veľmi pristane :) Si strašne krásna .. ako to robíš? : / Chcem recept ! :D Nádherné líčenie, krásne šaty, všetko krásne zladené :) Si proste TOP-nedokážem sa vynadívať :)

    OdpovědětVymazat
  58. nádhera! já po takových šatech toužím na maturiťák, ale přijde mi, že je nikde moc nevedou. chtěla bych ještě trochu mohutnější sukni, nebo jak to říct :D

    OdpovědětVymazat
  59. Bomba!!!!!!! Jsi jako nadherna modelka...:-)

    OdpovědětVymazat
  60. Bomba!!!! Skvostne saty na nadherne Pete:-)

    OdpovědětVymazat
  61. Já teď chodím do tanečních takže šatů mám fakt hodně. Tuhle barvu miluju, ale kupodivu žádné takové šaty nemám :D Hrozně moc ti to tu sluší :)) Co já bych za to dala, vypadat jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  62. Z poslední fotky mám husí kůži stejně tak, jako jí máš ty. :D
    Ale jinak ti to vážně sluší. :))

    OdpovědětVymazat
  63. Toto je naozaj veľmi pekné, šaty, topánky aj líčenie :) A po tých rovnátkach máš krásne zuby!

    OdpovědětVymazat
  64. Krásné :) moc ti to slušíí :)

    OdpovědětVymazat
  65. Ach ty šaty jsou nádherný ! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  66. Páni :O moc ti to sluší..šaty i líčení jsou úžasné a vypadáš v nich lépe než paní na oarry :D

    OdpovědětVymazat
  67. Letos mi začalo taneční a na konci října už mám půl kolonu...Přemýšlím nad modrou a smaragdovou...Ale v dobrém cenovém rozpětí..A já se přiznám, že objednávat si šaty z ciziny/přes internet mám celkem strach :D

    A moc ti to sluší! Vypadáš úchvatně! A je moc dobře, že tě na té stránce zveřejnili! Vypadáš tam překrásně :-)
    Adél

    OdpovědětVymazat
  68. Peti, za jak dlouho od objednání ti ty šaty dorazily domů? Přemýšlím, že bych si taky nějaké z toho obchodu objednala

    PS: Barva šatů je úžasná, jinak co se týče střihu tak mám doma taky jedny takové a nemůžu si je vynachválit!! ;)

    OdpovědětVymazat
  69. Péti, vypadáš jako vždy nádherně :) Máš krásnou postavu a ty šaty jsou úchvatné!

    OdpovědětVymazat
  70. Ja to neviem nájsť.:( Včera alebo predvčerom som pozerala tvoj blog. Myslím, že tento článok a okrem tých šiat som zahliadla ešte fotku v jedných šatách takej farby, ale boli dlhé a teraz to nikde nevidím. :/ A nie je to to čo máš v odkaze v článku. To bola le jedna fotka a bola si fotená zozadu.

    OdpovědětVymazat
  71. Ja to neviem nájsť.:( Včera alebo predvčerom som pozerala tvoj blog. Myslím, že tento článok a okrem tých šiat som zahliadla ešte fotku v jedných šatách takej farby, ale boli dlhé a teraz to nikde nevidím. :/ A nie je to to čo máš v odkaze v článku. To bola le jedna fotka a bola si fotená zozadu.

    OdpovědětVymazat
  72. A som sa na ne chcela opýtať, že odkiaľ sú, len ich teraz nikde nevidím.. :/

    OdpovědětVymazat
  73. Ty sou nádherný Péťo, fakt pecka! Hrozně Ti sednou, si nádherná ženská, fakt. :)

    OdpovědětVymazat
  74. To líčení je nádherné a krásně ti sedí :) a o šatech nemluvě :)).Taky chci takovou postavu :D.Moooc ti to sluší :))

    OdpovědětVymazat
  75. šaty jsou překrásné Péťo, ale k Tobě už je to moc studená barvička - vypadáš ještě více bleďoučká.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!