Podzimní a zimní ledové líčení pro studené letní typy

by - 31 října

Krásný večer vám všem,

abych pravdu řekla, mám pro vás připravené kecací video o kosmetických novinkách v našich drogeriích, snažila jsem se ho celý den nahrát, ale prostě to nějak stávkuje a nahrát nejde. Doufám, že se zadaří přes noc a abyste měli do té doby, co číst, přicházím s novým článkem pro blogerky.cz.
Často si píšete o návody na líčení pro různé barevné typy. Dost často se tak uchyluji k tomu, že na sobě předvádím (ačkoliv jsem studené léto), barevně, mně absolutně neladící, makeup :). Mně to samozřejmě nevadí, ale je jasné, že to potom maličko mate a třeba si řeknete, že se vám makeup nelíbí, ačkoliv na vašem barevném typu by zrovna mohly vypadat skvěle.
Tak tomu ale není v případě dnešního líčení, protože dnes jsem zvolila barvy a kosmetiku přesně vhodnou pro mé chladné léto. Jak si můžete všimout, jedná se o odstíny bílé, pastelově růžové a šedé, což jsou přesně barvy, které mám ráda  a vím, že mi v líčení sedí . Jsou to také barvy, které nosím už hodnou řádku let a možná právě proto je v poslední době nepoužívám tak často, protože podobného líčení jsem od těch 18 let už poněkud přesycená. To ovšem neznamená, že je dobré zapomínat na starou osvědčenou klasiku, která podtrhne "vodově" studené odstíny očí každého letního typu. Co se týká šedé barvy očních stínů a tužek, tento odstín je pro letní typ jako stvořený, nechá vyniknout ledové barvě duhovky a taktéž opticky vybělí bělmo. Navíc pro většinu letních typů je šedá ve všech odstínech mnohem přijatelnější, než tvrdé černé orámování (ale ruku na srdce, kdo nikdy nepodlehl černočerným kouřovkám, že :), pokud si je chcete dopřát, snažte se černou alespoň hodně rozmazat do ztracena. Šedorůžové líčení očí obyčejně doplním jemnými, růžovými tvářemi a tělově růžovou rtěnkou, v dnešním případě matnou, protože oči samy o sobě jsou poměrně dost třpytivé. Obecně je lépe nemít lesklých prvků na obličeji příliš, pokud mám třpytivé stíny, volím zpravidla matné rty.
Jak si můžete všimnout, milé letní typy :), tohle líčení je pro nás jako stvořené a to nejen na běžný zimní den, kdy může působit maličko výrazněji, pokud použijeme tmavě šedou tužku, ale třeba i na párty nebo večírek. Určitě mi dejte vědět, jestli se vám můj obličej v těchto barvách líbí a klidně mi i napište, jestli podle vašeho názoru, mi tohle líčení sedí, uvidíme, zda se shodneme :).
 
Mějte krásný večer a doufám, že ráno už bude video online ;).
 



  Pro více fotek a fotky produktů mrněte na blogerky.
 
Použitá kosmetika:
 
* CC krém Dermaheal Natural beige
* pudr Essence All about matt!
* korektor Milani Natural beige 07
* Maybelline color tattoo Eternal silver jako podklad pod oční stíny
* oční stíny Lioele Tiple eye shadow 01 pink grey (bbcreamshop.eu )
* tužka na oči Essence Stays no matter shat Gorgeous grey
* Dermacol Vampire mascara
* tvářenka Lioele Cheek Beam Blush 02 ( bbcreamshop.eu )
* rtěnka Rimmel Kate MOss 101 (matná)

You May Also Like

47 komentářů

  1. Tady Ti to moc sluší. Super úsměv a zuby! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krááásný řasy :-) To sérum je asi zázračné :-) Moc ti fandím a tvé nápady se mi líbí, k Vánocům nejspíš ozkouším i tvé štětce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. videa sou úplně boží, tady máš moc hezký zuby, poraď nám jak na takový zuby :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, no to já nevím jak na zuby, já s nimi nic nedělám, snad jen ..... rovnátka :D.....

      Vymazat
  4. Tak takovýhle řasy jsou fakt mega super! :D Normálně bych tipovala, že jsou to ty prodlužované, ale přírodní jsou 100% lepší! :)) Jinak líčení je krásný.

    OdpovědětVymazat
  5. Máš úplnú pravdu, toto farebné prevedenie na Tebe vyzerá naozaj krásne... :) No a tie riasy, na to sa už nedá ani nič povedať, ako pavúčie nôžky. :)

    DanielaKurkyStyle

    OdpovědětVymazat
  6. Mne osobne se na tobe nejvic libi ruda rtenka, neutralni zemite tony na ocich ... viz. video "Namaluj se v aute za jizdy" :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to musim souhlasit! Občas to "porušováni pravidel" v barevných typech není na škodu. I oranžové tony ti moc jdou. Umíš se k tomu pak i oblíct.

      Vymazat
    2. děkuju, já mám ráda všechny možné barvy a svého typu se úplně nedržím,ale pravda je, že ve "svých" barvách vypadá člověk vždy nejlíp ;).

      Vymazat
  7. Tohle je přesně to líčení, ve kterém bych já vypadala hrozně nemocně a nepřirozeně, takže jsem očividně naprosto opačný typ :) Tobě to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  8. máš nádhernú farbu očí ! :)
    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj Peti,prosím ťa ako by som zistila aký som farebný typ pleti??? Ďakujem pekne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, nejlepší ej asi dojít ke specialistovi na barevnou typologie, případně koukni na mé video barevná typologie, hodně tam o tom mluvím :).

      Vymazat
  10. Moc ti to sluší. Já jsem také letní typ, ale s tmavě hnědýma očima, šlušel by mi ten makeup také??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, já myslím, že jo, ale tužku bych volila spíše hnědošedou a výraznější intenzivnější odstín ;).

      Vymazat
  11. Moc mi ty stříbrné oči k tobě nejdou... Řasy máš ovšem krásné a ta rtěnka se mi moc zamlouvá, asi si pro ni skočím do DMka :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, chci ti moc poděkovat, že ten blog děláš, vždy si u tvých videí a článků odpočinu a zlepší mi náladu! Také si mě naučila mnoho kosmetických fíglů. Díky!

    OdpovědětVymazat
  13. Stále to stejné líčení, nic nového nepřinášíš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty sem stále chodíš rýt, nic nového, prosím konkrétní odkazy, kde mám pořád to stejné líčení se stejnými produkty jako zde, díky ;)! krom toho každému dojde, že líčení je v podstatě pořád to stejné, stíny na víčko, do ohybu, do tvaru kočičího oka, v podstatě se stínuje pořád stejnými způsoby ;)

      Vymazat
    2. Snad si nemyslíš, že tě kritizuje jen jeden člověk? Tak dokonalá blogerka opravdu nejsi, řekla bych, že každý anonym je někdo jiný. Chápu, že se kritika poslouchá hůře než ódy na tvou osobu.

      Vymazat
    3. to je jedine co umis, ohanet se tim, ze nesnesu kritiku. Ja si nemyslim vubec nic, jen proste vim, ze nektere komentare pise neustale dokola jeden a ten samy clovek ;), to nema s kritikou nic spolecneho, to uz je posedlost.

      Vymazat
  14. Krásné, určitě vyzkouším. Moc ti to sluší!!! Jsem stejný typ takže vítám takovéto barvy :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadáš jen o maličko starší než Demi Moore. Proč lžeš o věku ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle není jen tak nějaké rýpání,to už je samostatná diagnoza, vyhledej prosím odbornou pomoc a přestaň mi tu spamovat s nesmysly, díky ;)

      Vymazat
    2. no to si děláš srandu ne? Demi Moore je ročník 62. Proč by lhala Petra o věku?

      Vymazat
    3. vždyt je to nesmysl, kdyby slečna nepostrádala přirozenou inteligenci, tak si může mé datum narození dohledat i veřejně, taktéž jméno, nebo že by lhaly o mém věku i úřady? :D

      Vymazat
    4. nechápu proč se tady ten spičinec hne rozlítil, ale na dotyčnou asi působíš starší, tak proč by nemohla napsat svůj názor

      Vymazat
  16. Ty fotky jsou vyretušované, přestaň nás tahat za nos.Nedávno jsi psala, že foťák zaostří na jedno místo, tak je vskutku zajímavé, že tady očividně zaostřil i na oči, i zuby a zrovna nos a tváře jako vždy nějak záhadně přeskočil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty máš zase volné odpoledne, že :D......mám vůbec ztrácet čas vysvětlováním jak funguje zrcadlovka, že to prostě zaostří na určitou hladinu a vše, co je mimo hloubku ostrosti je víc rozmazané,asi to cenu nemá,že ?:) Odpověd je jednoduchá, zuby a oči jsou prostě ve stejné hloubce ostrosti ;) a na ty ostřím, jelikož chci, aby bylo dobře vidět líčení, záleží prostě jak si zrcadlovku nastavíš a jaký máš objektiv ;) a už fakt přestaň otravovat, vím, že ty komentáře píšeš ty.

      Vymazat
    2. Péťo, máš můj obdiv, že ztrácíš čas reagováním na tyhle únavné nesmysly. Nechápu, co to je za lidi, že mají potřebu se neustále takhle projevovat! Zřejmě mají v Bohnicích pacienti povolený přístup na internet! :)

      Vymazat
    3. myslím, že těch anonymů(=tvých odpůrců) je víc než jeden

      Vymazat
  17. Krásné líčení... jako vždy. :) Nechtěla byste někdy natočit "nightly routine"? Moc by se mi to o vás líbilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, takové video jsem už dělala, jmenuje se myslím morning a evening routine :)

      Vymazat
    2. tady je :): http://www.youtube.com/watch?v=evLYo6onWzs

      Vymazat
  18. Moc pěkný look:-) já jsem )snad) taky taková světlá a spíš do studených barev, tak musím tohle líčení vyzkoušet!! :)
    Tobě to líčení sluší, ale já jsem v tomto ohledu jenom laik, takže na můj úsudek rozhodně nedej. Ale jsi opravdu kočka ;)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  19. Ty řasy máš vážně skvělé! Opravdu obrovskej rozdíl oproti dřívějšku :) Kdy sis pořád řasy lepila :) A tohle líčení ti vážně moc sluší, sedí ti :)

    OdpovědětVymazat
  20. Úžasné líčenie :)
    Ale aj tak sa mi na tebe páči viac nejaké farebné, alebo temnejšie....:)

    Adrien

    OdpovědětVymazat
  21. teda ty řasy! máš je jak mrkací panenka a nádherné líčení!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  22. Krásné ledové oči. Moc ti to sluší. Ale poslyš, ty za chvíli budeš mít delší řasy než vlasy :-) to sérum je zázrak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeš tedy to sérum prodávat?

      Vymazat
    2. sérum se v EU prodávat nesmí, respektive to s US složením, tedy jedině objednat z USA

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!