Angel makeup preview

by - 06 listopadu

Krásné nedělní odpoledne,

jen vás v rychlosti zdravím a přeji příjemný zbytek víkendu a abych vás neochudila o nejnovější nápad, přidávám přímo "andělskou fotku" :), celý makeup a vzhled bude následovat na videu a fotkách......

P.S. Moc vám děkuji za vaši přízeň, komentáře a emaily, na které postupně odpovídám a tak se prosím nezlobte, když odpověď nebude následovat ihned obratem a mějte se mnou trpělivost, děkuji! :) Zároveň vám také moc děkuji za všechny ohlasy, ať už pozitivní či negativní, opravdu se mi nikdy ani nesnilo o tom, že můj blog osloví tolik lidí a vážně mě všechny vaše zprávy a postřehy ohromně těší a dodávají mi chuť do další práce.




barva oka není moje přírodní, to jen manžel něco zkoušel a mně se to zalíbilo :D.....

You May Also Like

44 komentářů

  1. ani nevim co na to říct :D prostě úchvatné a dokonalé ;)

    OdpovědětVymazat
  2. zase ses doma nudila?

    OdpovědětVymazat
  3. jé bys mohla chodit na čerty za andílka :D

    OdpovědětVymazat
  4. páni! úchvatné! to bych nikdy nedala dohromady :D .. Petruš ..chtěla bych se zeptat..mohla by jsi mi na email poslat nějaké info o objednávání přes ebay? poštovné atd.? už dlouho tam mám vyhlídnuté věci, ale nechápu ten systém..a ty tam objednáváš často .)) tak děkuji předem..

    OdpovědětVymazat
  5. To oko je luxusní! Už se těším na celkové foto a video!

    OdpovědětVymazat
  6. Ta prva fotka je tak rozmazana ze ma skoro rozplakala :D

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě tu fotky přidej nerozmazanou, protože to bude skvělý na Mikuláše:)) Hodně holek se tím třeba inspiruje! Nádhera no! :)

    OdpovědětVymazat
  8. no vau :) na vianočnú párty.. už aby to bolo :)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow, tak to je síla! Těším se na video! :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty si musela byť doma sama a určite v telke nič nedávali a ty si sa nudila ...ale teším sa na vide teda ak bude

    OdpovědětVymazat
  11. ja som na to pozerala s otvorenou pusou :) tesim sa na video a dalsie fotky ... je to nadhera uuzastne :)

    OdpovědětVymazat
  12. These fake lashes are so perfect! Gotta ask u something,where do u get inspirations for ur make up tutorials? Pretty good, looking forward to the video. :)
    xxx
    Your Trina

    OdpovědětVymazat
  13. Peti to je mazec ..!!! :-) úžasné

    OdpovědětVymazat
  14. Ty jsi tak krásná:D to je až neskutečné:) až vyrostu chci být jako ty!:D

    Marki:)

    OdpovědětVymazat
  15. Jééé krásnej andílek :). Už se těším na video!!! Nádhera.......

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě aby tvůj blog neoslovil tolik lidí, když jeho majitelka je taková příjemná žena!!! :) Už se těším na další fotky a video, vypadá to zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  17. Mám Tvůj blog moc ráda, ale v poslední době se mi nelíbí samé omlouvání, že příšpěvky, videa a všechno ostatní bude až potom. Nic moc se tu už neobjevuje a první ostaveček je omluva a pak následuje druhý celkem krátký o tématu, což mě hrozně moc mrzí a i to je škoda. Myslím, že mnoho lidí na tyto stránky kliká denně...snad nevadí trošku negativní komentář, je to proto, že Tvůj blog mám moc ráda a nápady mi docela chybí :)

    OdpovědětVymazat
  18. No tak tohohle už se nemůžu dočkat, už náhled vypadá nepřekonatelně!

    OdpovědětVymazat
  19. Panebože, to "oko" vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  20. No už se těším, až ukážeš trošku víc!

    OdpovědětVymazat
  21. O Tvém blogu vím jen krátce a i tak jej navštěvuji denně a s velikým nadšením! Každé Tvé video nebo článek mně potěší a odnáším si z něj 100 procentní inspiraci! Jsi originální a to se mi líbí!

    Danni

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to se moc těším, náhled vypadá dokonale!!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc vám všem děkuju, video je konečně hotové, ale bude se asi dlouho nahrávat díky našemu pomalému připojení, tedy počítám, že ho budu moci přidat někdy zítra kolem poledne, neb ho na youtube nahraji až ráno, dnes už bych to nestihla :). Musím říct, že zrovna ten anděl byla pro mě docela zábava a snad to hodně z vás na Mikuláše využije :D.....

    Barčo, negativní komentáře mi určitě nevadí, děkuji moc za zpětnou reakci :)! Já to tedy nebudu pitvat do detailu, ale pokusím se vysvětlit a reagovat celkem všeobecně :). Ten druhý odstavec je především pro ty, kdo mi psali email, protože nestíhám hned na všechny odpovídat a ty emaily jsou některé tak nádherné, pozitivní a prostě báječné, že chci v klidu odepsat a ne jen dva řádky, protože mne opravdu moc potěšily a tak, aby si snad jejich pisatelé nemysleli, že na ně "prdím" a protože nebudu přece psát každému "odpovím později", tak reagaguji takto hromadně na blogu v článcích či komentářích. Dřív to tolik nebylo z jednoho prostého důvodu, nebylo tolik reakcí a pozor, já jsem za ty reakce moc ráda a jsem vděčná :)! No, omluva...to už mi tu někdo psal, holt jsem takto vychovaná, takže pokud něco neudělám dle svých představ nebo "v termínu", omluvím se ;), i když možná pro ostatní je to zbytečné nebo dokonce nevhodné, každý jsme nějaký. K tomu, že sem nepřibývá něco denně, no já myslím, že převážně sem denně článek přibude, někdy je to obden, někdy ten čas prostě není. Já myslím, že je to dáno tím, že- a to úplně bez urážky - mnoho lidí, dokud si to sami nevyzkouší, vůbec netuší,jak časově náročné to je, udělat třeba video (sestříhat, natočit atd atd...). Ono to vypadá, že to má pár minut a je to hned, ale věř, že tomu tak není a ta práce se měří na hodiny ;). Já je ale dělám moc ráda, ovšem mám samozřejmě také práci a plno jiných povinností a také jiné koníčky, poslední dva měsíce toho mám opravdu hodně, takže nemám tolik času. Například mám i pracovní víkendy většinou. Blog je pořád jen zábava, není to povinnost, dělám ho zadarmo a ze svojí vůle a ve svém volném čase, tak věřím, že všichni chápou, že prostě není možné, abych tu byla pořád. Myslím, že věnuji blogu maximum volného času. Vidíš sama, ty napíšeš, že je to málo a ostatní napíší, že jsem se asi nudila, když jsem tohle tvořila :D, nemůžu prostě vyhovět všem, co člověk, to názor a originál a to je ok, beru všechny názory,ale holt vždycky bude někdo nespokojený, s tím asi nic nedokážu udělat. Co se týče nápadů, došla jsem už tak daleko, že než je zrealiziju, tak jsem je stíhala i zapomenout :D, takže si je zapisuju a na videa mám napsaný seznam na A4, jen holt nestíhám tak rychle, jak vymýšlím, realizovat :D. Prostě shrnuto podtrženo, jsem moc ráda za reakci, klidně bych natáčela dvakrát denně, ale to by to byla neplacená práce na plný úvazek, což si jednoduše nemůžu dovolit, no ale kdyby mi za to chtěl někdo platit, tak se nebráním, haha :D....(samozřejmě si dělám srandu). Přeji všem krásný večer a doufám, že můj komentář a vysvětlení povede případně jedině ke konstruktivní kritice nebo diskuzi, kterou samozřejmě vítám!

    @Teri: mrkni pod minulý článek do komentářů, tam jsem psala, co je třeba k registraci a objednávání na ebay, ale co se týče poštovného to se nedá vůbec říci, neb každý prodejce má poštovné jiné, je to systém úplně stejný jako naše aukro :)
    @Hi Trina, thank you very much, video coming soon ( I think tomorrow) :)...I have to say, inspiration is everywhere around me (nature, youtube makeup gurus, makeup trends......), I like makeup and everything about that.

    OdpovědětVymazat
  24. Aha, promiň ..vůbec jsem si tam toho nevšimla..ok tak děkuji moc ..a já myslela jaká je to věda!:) děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jo a vlastně ještě jednu věc bych dodala, ono ty dlouhé texty, jsem zjistila, že většina lidí nečte :D, tak proto jsem psaný text většinou docela zkrátila v poslední době, no nakonec obdivuji i toho, kdo si přečte můj komentář výše celý....:D.

    OdpovědětVymazat
  26. @Teri: úplně v pořádku, mrkni na to a kdybys něco nevěděla, klidně napiš,ale je to fakt systém jako aukro, zaregistruješ se, zařídíš paypal a můžeš nakupovat ;), žádná věda, já počítačový antitalent jsem to zvládla, takže to určitě zvládneš též ;)

    OdpovědětVymazat
  27. super, velmi sa tesim a nechapem reakcie typu "asi si sa zas nudila".... no neviem, mam pocit, ze si nejakej zenskej prebrala chlapa, alebo robotu alebo nieco take, niekomu evidentne lezis v zaludku... to su len take rypave komentare, ktore sa odlisuju od negativych tych, ze ta absolutne nechcu posunut dalej, ale ti len ublizit...kasli na to a rob si so svojim blogom co chces,ja budem za vsetko,co sem pridas velmi velmi rada

    OdpovědětVymazat
  28. Mazec! Tak to je něco, těším se na video a na nerozmazanou fotku, která vlastně není rozmazaná, jak tu všichni píšou, jen je zaostřená na tu hvězdičku :)

    OdpovědětVymazat
  29. proboha to je úžasné!!!!!!!!jsi hrozně moc šikovná,jako málokdo...I když tohle líčení nevyužiju,moc se těším na video!!!

    OdpovědětVymazat
  30. Vypadá to fantasticky. Výborný nápad ;-)

    OdpovědětVymazat
  31. ooo pane bože ... to je nádhera !!!!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Péťo, já jsem celej ten komentář přečetla, abys věděla :P :D

    OdpovědětVymazat
  33. Jako andílek jsi krásná...těším se na video ;)

    OdpovědětVymazat
  34. Já čtu dlouhý články ráda a jako anděl jsi...božská.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!