Balea, Rimmel Kate Moss & trochu vlasové video

by - 28 listopadu

Krásné odpoledne,

ještě než se vrhnu na další makeupové a vlasové tutoriály, mám tu dnešní krátké video o pár výrobcíh, které mě zaujaly v poslední době a také jsem vám prostřednictvím videa chtěla poděkovat za tak velkou přízeň a podporu, opravdu jsem moc mile překvapená!

Začátek videa je takový malý vlasový koutek, abyste rozumněli, já si vlasy nebarvím a vlastně s nimi vůbec nic moc nedělám a ani ke kadeřnici nechodím (až na ten loňský střihový úlet, který nehodlám v blízké době opakovat :D), ale občas mě přepadne chuť alespon trošku se změnit a většinou to dopadne tak, že si fiknu ofinu, což se stalo právě včera. Nicméně, přišla jsem si v tom hrozně smutná a tmavá a tak jsem ji chtěla trochu prosvětlit, což nedopadlo zcela dle mých představ, ale vlastně to asi jinak ani nejde, protože chci ofinu dotónovat světle hnědou a tak bylo třeba nejdřív odbavit, tedy v tomto videu je to takový polotovar, budu ji ještě přelivovat a i ještě upravím maličko střih, takže se prosím nelekejte, zatím to nevypadá nic moc :D.....

Mějte fajn den!

You May Also Like

49 komentářů

  1. nie je to zlé :) aj ja rozmýšľam nad čímsi takým, ale ktovie :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta ofina ti moc slusi :D chystam si taky prosvetlit vlasy a tak moc diky za super tip!
    ale nohla di jsi mne rict kolik ta barva stoji (cca)

    OdpovědětVymazat
  3. skvělý video :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuju, no popravdě doufám, že ta ofina dopadne líp nakonec, nemám nad čelem moc vlasů a čelo mám vysoké, takže je to u mě trochu problém, ale snad to nějak doladím :D.....jinak cena toho melíru je asi 130Kč mám ten dojem a ten pytlík s přelivem 39Kč.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péti, jsem ráda, že Ti je už lépe...popravdě řečeno, po přečtení Tvého statusu na FB jsem čekala nějakou vlasovou hrůzu...kouknu na video...a wau...fakt Ti moc sluší a určitě ta konečná verze bude bombastická :) člověk potřebuje změnu...a když ji nemůže /nechce/ udělat v životě, tak ji udělá na sobě;).

    Rtěnky omrknu :) vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Teri, moc děkuju, no je fakt, že večer se to jevilo hůř, ráno moudřejší večera, na denním světle to nebylo tak šílený kupodivu :D, ale neni to tak, jak bych si to představovala....já co se vlasů týče jsem strašný strašpytel a konzerva a změn se bojím, neb většinou si je pak vyčítám a nejsem s nimi spokojená, ale doufám, že až to natónuju, tak to bude snad dobrý :). A moc děkuji za návštěvu. P.S. bohužel je ale ten včerejší večerní status na facebooku realita, měla bys vidět tu kuchyň :D!

    OdpovědětVymazat
  7. Za prvé: ofina ti moc sluší. Vypadáš dobře a těším se na tu konečnou fázi, která, myslím, dopadne také dobře.
    Za druhé: Chválím líčení, i když, jak říkáš, je video přesvětlené, ale i tak. Moc pěkné.
    Za třetí: Od Balei jsem zatím nikdy nic nevyzkoušela. Uvidím, zda to změním. Potřebuju sprcháč. Že bych se tam zašla juknout :D
    Za čtvrté: Kdyby kolem rtěnek Kate Moss nebylo takové HALOOO, tak bych o ní snad i uvažovala. Jsou určitě super, všude čtu a slyším jen samou chválu, ale zase na druhou stranu já rtěnek moc nevyužiju, takže by to byla nejspíš škoda peněz. A bohužel mě nenepadá ani nikdo, kdo by byl rtěnkový maniak :)
    Za páté: Už nic, jen se loučím :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jeej aká milá zmena :) Určite Ti to pristane ale chápem že kedď máš jasnú predstavu všetko iné ti bude vadiť :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta ofinka není špatná ;)) já si vlasy nebarvím, takže nevím, jak mi chytá barva :D Ta Balea se mi moc líbí, několikrát jsem ji už někde vidělela ale je to opravdu dobrý na Vánoční dárek ;)) Děkuji za tip! A ty rtěnky :D Achjo, každý už je nakoupil jenom já čekám na penízky až si nějakou budu moc pořídit! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,

    co se vlasů (ofiny)týče, tak klobouk dolů...já bych si sama neušmikla ani ň:-). Mám skvělou kadeřnici a dám vždy na její radu:-).Ale každopádně Ti to rozhodně sluší. Baleu jsem začala používat díky Tobě, takže novinky půjdu omrknout. Ty rtěnky jsem už viděla a číslo 2 mám doma, ale jak jsi řekla, je to už takový boom, že je teď nosí už kde kdo...ale je fakt, že pigmentace i kvalita je skvělá..

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  11. Na tu ofinku si budu jeste chvili zvykat a urcite to neni az tak spatne, spis mozna jenom nezvyk :)

    Telove mleko od Balei mam taky a jsem z nej absolutne na vetvi. Voni mi po vanilkovem nebo citronovem termixu :) Bozsky hydratuje a doufam, ze vydrzi vecne ( no jo, to ty limitky ).

    OdpovědětVymazat
  12. wow,skvělé video,super tipy na kosmetiku :) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  13. Ta ofina je moc hezká:). Vypadáš v ní šmrncovně;-). Lída

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, ani nevíš, jak jsem se těšila, a jak jsem ráda, že už jsi v pořádku. Asi to vypadá, že to přehánim, že tě furt chválim a že podlejzám... Já se snažim, aby to tak nevyznělo, jenže si nemůžu pomoct, fakt to myslím upřímě a upřímě ti říkám, že snad z nikým z blogerek a z internetu jsem se netoužila poznat a potkat na živo. Tak moc by to pro mě znamenalo a fakt závidim těm, co tě potrávají na ulici, a neváží si toho. Však to ty všechno víš, jde o to, aby jsis nemyslela, že jsem falešná a že to raju, protože se bojím, aby to tak nevyznělo a taky aby to nevypadalo, že to dělám kvůli chvále. sama tyhle lidi znám a nesnáším to, a jelikož se bavíme přes internet, nějak jinak, než je to myšleno to může vypadat, jen pro upřesnění. Jinak se moc těším na další video, a snad ještě větší radost mám, že jsi zdravá, ptože zdraví bych přála každému a to mi věř, že vím o čem mluvím. Je to prostě cenost a tak hned soucítím s těmi, kterým není zrovna nejlíp...
    K tomu videu: fakn tipy, taky mám ráda tu baleu a kate moss je tak unávaná, že se po ní(přesto minimální procento) možná kouknu... Takže díky za video a těším se!

    Hezký večer
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vlasy si nefarbím ale na tie sprcháče a rúže si ma skutočne navnadila a asi čo najskôr zájdem do DM-ka :D

    OdpovědětVymazat
  16. ta ofina ti sekne!!!skvely!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Jéé ta rtěnka je na tobě fakt krásná! :) Můžu se zeptat, v čem upravuješ to video? Mám pocit, že je to skoro stejně upravený jako třeba od Michelle Phan a ták, takže jestli bys mi mohla napsat název prográmku a zda se dá zdarma stáhnout, byla bys moc hodná. :)

    OdpovědětVymazat
  18. S tou ofčou jsi hodně omládla:-)
    A rtěnky jsou prostě bezvadný!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Akurát sledujem vido kde ťa manžel líči :) Niečo úžasné! :D Velmi príjemné, vtipné a sa tu chechcem ako šibnutá :) Super!

    OdpovědětVymazat
  20. mě se to náhodou líbí:-) a děkuju za inspiraci :D.. tyhle záchvaty vlasových proměn mam neustále..teď furt zas zestvětluju.. takže teď přemýšlím, kdy si ty melíry dojdu koupit :-D

    OdpovědětVymazat
  21. ofina je super, ale tady ty světlý melíry na tmavých vlasech absolutně nesnáším. promiň :D těším se na konečnou fázi :D
    jinak jak si říkala, že ty "cukrový" sprcháče od baley jsou i jako dobrý dárek na vánoce, tak oni mají přímo tady s tím nějaký balíček :) je tam myslím ještě i balzám na pusu a nějaká žíňka :) stojí to kolem 130 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  22. Já mám od Kate rtěnku 003 a je taky moc skvělá :D. Takže pro milovníy nude barev je báječná :)).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Mě se ofča líbí, nechala bych jí tak. Hnědá nebude vůbec vidět :( Klidně bych to udělala po celé hlavě :). Je to, a byla by příjemná změna :D M.

    OdpovědětVymazat
  24. Jak jsi řekla "rypák" ... tak jsem šla do kolen :D já německy neumím teda vůbec, ale tohle mě rozřehtalo :D

    OdpovědětVymazat
  25. Promin Peťo, ale ta ofina se mi na tobě vůbec nelíbí :(. Zvlášť, když jí máš takhle na straně.
    Rtěnku Kate mám, psala jsem o ní i na blogu. Ale vybrala jsem si špatný odstín, který mi nesedí. Jinak od firmy Balea nic nemám, jenom krém na odstranění chloupků, ale ten fungje suprově a krásně voní po merunkách. Chci si něco pořídit, ale ted nechci moc utrácet (já vím, že to není drahé, ale určitě bych tam koupila všechno:D)

    OdpovědětVymazat
  26. Baruška: Teda jsem unešená z toho jak sis sama dokázala udělat takhle krásný slabý melíry a ještě na ofině. Moc se mi to líbí a klidně bych to na chvíli pro změnu takhle nehala, popřípadě i nějaký ten proužek do vlasů. To ty určitě nechceš když si na to dáš přeliv, ale mě to přijde moc zajímavý a i by to byla hezká příjemná změna. Trošku nechápu proč tu ofinu nemáš po celém čele, působí docela zvláštně, to se mi popravdě až tak nelíbí, kdyby byla po celém tak by to bylo super. Jinak balea krém - skvělá inspirace, ten musím mít a možná, že z toho budou i Vánoční balíčky pro kamarádky. Rtěnka taky super, líbí se mi ty od Kate moc a více ostín ten druhý co na sobě nemáš, myslím, že ta šestka..jinak na tom videu působíš fakt moc mile, upřímná radost, upřímný úsměv to se mi na tobě líbí :-))

    OdpovědětVymazat
  27. Ta ofina ti moc sluší, já už takhle ofinu nosím pár let,přijdou mi s ní vlasy takový upravenější, dodá šmrnc...vypadáš v ní skvěle :-).
    Já mám ten modrej sprcháč co jsi ukazovala, voní skvěle.
    Na ty rtěnky jsem se taky dívala, zkoušela jsem si plno odstínů, ale já si nemůžu pomoct, mě nesluší prostě žádnej :D .Ale moc bych jí chtěla.
    Jsem ráda, že už seš zdravá a oči máš v pořádku:). Moc se těším na další video!

    OdpovědětVymazat
  28. OMG Peťka ja nemam slov! Ak som si doteraz myslela ze si uzasna po tomto mi padla sanka! Ty si si sama ostrihala ofinu a nafarbila tak uzasne vlasky??? Ked si kuknes moje letne posty mala som tam viac menej podobne premelirovanu ofinku a platila som 90eur!!!! A ty si si to tak dokonale urobila sama! Vazne tvoja sikovnost nema hranic! Za usetrenie 90eur by si si mala kupit nejaku radost:))Vazne klobuk dole este raz!
    Inak vyzeras skvostne som rada ze je tu konecne super video a ze si konecne zdravucka!
    Inak na zaver aby som nezabudla pozyvam ta k sebe na Giveaway hra sa o balicek plny kozmetiky to by sa ti aj mohlo pacit ak chces mrkni sa sem:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  29. Tak jsi muže přesvědčila na ofinu? mě se v tom líbíš maximálně..vážně povedené!!Hrozně mi k tobě jde..a jsem ráda že už jsi v pořádku.. Jinak článek mi včera zmizel..netuším proč..ale už ho mám zase na blogu..tak snad nezmizí:)

    OdpovědětVymazat
  30. Juhuu! Sme radi, že je všetko opäť ok! :)
    Myslím, že ofina je príjemná zmena! Mne sa veľmi páči, najmä k dlhším vlasom..a tebe pasuje celkovo k tvári, mne sa v nej proste páčiš!

    S rúžom od rimmel maximálne súhlasím, mám odtieň 03 a je veľmi podarený.

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Petí, Ty jsi prostě úžasná! Já Tě zbožňuju :) Moc ráda koukám na Tvoje videa a vždy se nemůžu dočkat,až zde bude další...jsi moc sympatická,příjemná,krásná....no prostě dokonalá :) Už jsem se stala závislou na Tvém blogu :D I kdybys říkala na kameru jakoukoliv blbost,vždycky bych si to pustila,protože mi to vždycky po náročném dni vykouzlí úsměv na tváři :) Měj se hezky a přeji hodně nadšení a úspěchů při další tvorbě..

    OdpovědětVymazat
  32. "Cukrovej rypak":-)) Peti, Ty jsi proste dokonala!!! Ocenuji, kdyz ma krasna zenska jeste navic smysl pro humor! K ofince: moc se mi libi, je takova koketni.. :-) Ja bych tam ty prouzky nejaky cas nechala, zivot je zmena, mam pocit, ze s tim prelivem zaniknou uplne. Ale pokud se Ti to oprvdu nelibi, neni co resit. Beru to podle sebe, mela jsem na hlave snad vsechno - od cerne po blond a ruzne barevne kombinace (mimo zelene, zlute a modre :-D). Jen vlasy nerada striham. :-)
    Lucie

    OdpovědětVymazat
  33. Tak ofinka k tobě patří. Dolaď jí a bude to 100% perfektní. Krásná jsi. Opravdu.
    Na sprcháče jsi mně navnadila, zrovna bych nějaký nový brala. A na Rimmelku? Uvažuji nad ní dlouho tak asi skočím kouknout v reálu. Oba dva tebou vybrané odstíny jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  34. ty jo, ten melír vypadá úplně stejně jak na tý krabičce :-o to se mi nikdy nepovedlo - vždycky to bylo hnusně oranžový :-D a přijde mi, že ti sluší! :-)
    jinak rtěnku mám taky - odstín 02 - a jsem z ní úplně nadšená, fakt jsem to nečekala, protože se rtěnkama od rimmelu moc dobrý zkušenosti nemám, ale tyhle jsou vážně super! dokonce jsem jí zkoušela pod sprchou a smyla se jen minimálně! musim si pořídit ještě nějaký odstín, za tu cenu je to škoda propásnout :-))

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ty jo, melír ti chytl fakt dobře. Jsem zvědavá na ten přeliv, ale myslím, že to bude dobré. A máš hezky zavázanou šálku, jdu si vyhledat někde to tvé video o vzání, doufám, že to tam bude :)

    Rtěnky jsou na můj vkus moc výrazné, nemám to ráda, ale tedy pigmentace vypadá skvěle.

    OdpovědětVymazat
  36. Jsem moc rada, ze uz mas ty oci lepsi Peto!!
    Jinak dnes jsem si pustila nektera tvoje starsi videa a moc jsme se nasmala :-). Moc se mi libi tvuj smysl pro humor a jsi proste sva! Kazdy den se tesim na novy clanek a je to ma oblibena cast dne :-)!
    Jinak musim teda rict, ze ofinka Ti moc slusi! I jen takhle promelirovana!
    Jinak rtenky jsou moc hezke! K temhle barevnejsim jsem presla teprve nedavno, vzdycky jsem si mazala rty jen balzamem, takze se asi po nejake jeste mrknu :-), zatim stridam dve. Jen mam problem v zime, mam pusu porad suchou, at to mazu, cim to mazu, tak tyhle vyraznejsi barvy nevypadaji moc dobre.

    OdpovědětVymazat
  37. jééé ty sprcháče mám doma už črnáct dní(v přesný sestavě jako ty i tělový mlíko), trochu mě teda mrzí, že tolik nepění, takže ho vypotřebuji víc a tělový mlíko docela rychle vyčichne z kůže, ale tak za ty prachy žejo...a navíc je to roztomilý:)))

    OdpovědětVymazat
  38. @Jitulko :D děkuju za komentář, to jsi mě pobavila, a kdyby šly rtěnky mimo mě, byla bych snad i ráda, já taky musím vyzkoušet vše, hrůza :D…
    @Poppy: děkuju a kéž bych také našla kadeřnici, které bych se nebála svěřit do rukou, já v tomto směru už věřím víc sobě – nekadeřnici, než kdejaké profesionálce,ale asi jsem ještě jen nenašla a hlavně pořádně nehledala tu pravou, neb na pokusy nemám moc nervy :D…
    @cruella-de-vill: no jo! Máš pravdu, je to termix a já pořád co z dětství mi to připomíná :D!
    @Teensmajdičko, moc děkuji za krásná slova, já jsem až v rozpacích, jsi moc hodná, takové chvály, opravdu děkuju,ale myslím, že mě tedy dost idealizuješ :D, fakt, jsem ale hrozně ráda, že na tebe působím takhle příjemně a celkově jsem hrozně překvapená z kladných ohlasů, já si přijdu tak nějak normálně,ani nevím, jestli bych sama sebe vydržela poslouchat :D, je to strašně zvláštní…..:D. A jinak určitě nemusíš mít žádné obavy, chápu, že psané slovo může někdy vyznít jinak,ale myslím, že jsme se vždy pochopily úplně přesně a rozhodně si nemyslím sebemenší špatnou věc. A to s tím zdravím je moc hezké a máš úplnou pravdu, určitě každý z nás si něčím prošel a opravdu, pokud člověk není zdravý, vše ostatní jde do háje a nezáleží na tom. Ještě jednou děkuji ;)!
    @anonymní 18:50: moc děkuju a videa dělám v Movie Makeru, zdarma se stáhnout dá a je to hodně jednoduchý program, mně moc vyhovuje,ale nic moc jiného jsem zatím nezkusila, tak nemohu porovnat :)
    @stylish fox: :D jejda :D, no musím uznat, že manžel byl celkem šikovný, ale i já jsem se u toho dost pobvavila :D….
    @exxie: jojo, ani můj šálek kávy to není, proto chci trošku ztmavit,ale popravdě jsem trocu na rozpacích, protože mi zatím skoro všichni řekli,at to nechám světlé :D….jinak děkuji za info, tak to se po balíčku určitě podívám, skorošvagrovou by určitě potěšil, naštěstí nečte blog, tak to sem můžu napsat :D
    @Suzie: to je úplně v pořádku, manžel ofinu taky nesnáší :D…
    @Baruško, moc děkuju, i mamka mi psala, že by ofinu nechala takhle, tak jsem trochu na rozpacích, ale asi jí nakonec stejně dobravím jak se znám :D, jinak máš pravdu, já ji mám normálně přes celé čelo,ale nějak mi to nešlo vyžehlit a neměla jsem umyté celé vlasy, tak jsem to uplácla ke straně,ale přes celé čelo je to určitě lepší, tak ji i hodlám nosit :)
    @Cookie: moc děkuju, taková chvála, a haha :D, líbí se mi ta ušetřená částka, to jsi mě potěšila a až bude třeba, mohu si odůvodnit nějaký nákup :D….a jo, máš pravdu, ted jsem na tu ofinku koukala, tak to jsem ti ji mohla dojet namelírovat zadarmo :D!
    @INA T.: Inuš, vůbec ne, manželovi se to nelíbí,ale já už jsem psychicky nevydržela a fikla to, jsem zvědavá, za jak dlouho mě přesvědčí, abych ji nosila dozadu :D…..
    @anonymní 21:25: moc děkuju, hrozně jsi mě potašila a jsem moc ráda, že tak na tebe působím :)!
    @Lucie: moc děkuju a máš stejný názor jako mamka, taky říkala, světlé proužky nechat, tak jsem trochu na vážkách, se přiznám :D….
    @Mar: přesně, tahle rtěnka včera vydržela i oběd a dokonce ani při čištění zubů nešla dolů úplně, jsou opravdu bezkonkurenční, nejlepší tmavé rtěnky, co jsem měla nejspíš :)
    @Johanko, moc ti děkuju, jsi zlatá, moc jsi mě potěšila :). Jinak co se týče těch rtů, také mám v zimě suché a na to je docela fajn vazelína, normálně natírám rty na noc vazelínou nebo i přes den je přetřu a paráda, akorát to chce jen malé množství, protože jinak by rtěnkla moc nedržela a rozpíjelo by se to, tak to kdyžtak vyzkoušej a dej vědět,jak jsi dopadla :)

    OdpovědětVymazat
  39. Všem bych vám chtěla strašně moc poděkovat za krásné komentáře a přiznám se dobrovolně, že s tou ofinou jste mne docela nahlodali, protože i mamka mi řikala, at ji nechám takhle a nedávám na to tu hnědou, tak ted nevím, možná si to ještě přecejen nakonec pár dnů rozmyslím, ono ztmavit se to dá vždycky a je to za pár minut na rozdíl od odbarvování a nejsou to takové nervy, co z toho vyleze :D……opravdu vám moc děkuju za ohlasy!
    P.S. omlouvám se za překlepy a možná i nějakou gramatickou chybu, píši v rychlosti a nečtu po sobě :)

    OdpovědětVymazat
  40. Vazelinu obcas take pouzivam, hlavne Teda na noc, protoze jinak vypadam, jak kdyz jsem schlmastla cely smazeny kure :-)). ale musim teda rict, ze to o moc lepsi neni, tak nevim, asi jsem nejaka divna :-). Taky v zime mnohem min piju (a to uz normalne piju malo), tak jsem asi vysusena i zevnitr :-), snad ze me za chvilku nebude vysusena mumie :-).
    Ale moc dekuju za radu! A i ja se pridavam na stranu promelirovane ofiny :-))

    OdpovědětVymazat
  41. ofinka Ti moc sluší a abych pravdu řekla, tak jsem si myslela, že jsi ji měla vždycky :D
    Přečetla jsem si článek a říkám: "ofinu?? Tu už měla, ne??" :D Prostě Ti to moc sluší a hodí se to k Tobě.
    Ale zdá se mi, že ji máš moc hustou.. působí hodně těžkým dojmem. Jinak melírek se ti moc povedl na to, že sis ho dělala sama.. akorát bych nevolila Palette vzhledem k jeho agresivitě. Všechny naše mistrové a učitelky technologie nám říkaly, že jsou to nejhorší barvy na trhu.
    A co se týče toho přelivu, tak bych se na to vyprdla, protože se to vymývá do hrozných odstínů a vypadá to opravdu strašně, tak Tě jen chci varovat. Kamarádka si dala přesně tento přeliv (i odstín) na svůj melír a dopadlo to špatně :D

    OdpovědětVymazat
  42. cukrovej rypák, Ty mě bavíš! :D
    v ofče vypadáš skvěle a Tvoje videa mám moc ráda, jsi neskutečně sympatická.

    OdpovědětVymazat
  43. Oba sprcháče jsem si minulý měsíc pořídila, jsou vážně úžasný :)) Jinak ofina ti vážně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  44. No to ti děkuju, zítra si jdu koupit tu neonovější Kate Moss, protože je dokonalá:) Má peněženka tě nebude mít ráda :D

    OdpovědětVymazat
  45. Ahojky. Dneska jsem si od Balea taky koupila dva sprcháče. Jinčí než ty, jeden Guave - takový světle růžový a druhý Limited Edition White Barock - bílé balení s křídlem, ale jsou taky báječný a krásně voní. Netušila jsem, že mají tak skvělý výrobky. Taky jsem si k nim koupila malinový tělový jogurt, který voní fakt skvěle. A cena je pohádková, sprcháče po 29,90 a jogurtík okolo 60 korun. Děkuji moc za inspiraci. Těším se na další tipy a rady. Mimochodem tvůj web je skvělý!!! Lucie

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, pozeram si tvoje starsie videa a strasne by som bola zvedava aky ruz to mas presne. Je uplne krasny :) dakujem Daniela

    OdpovědětVymazat
  47. aaa jasne teraz som dopozerala video a tam to mam presne :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!