Dark Plum Lips (After Work Wine- Catrice 170)

by - 25 listopadu

Tmavé syté odstíny fialové a vínové na rtech vévodí tomuto podzimu a zimě. A ačkoliv tyto barvy nesluší každému a rozhodně příliš nesluší ani mně, protože jsem extrémně bledá, nevadilo mi to a rozhlédla jsem se po našich drogeriích po vhodných odstínech. Jako nejhezčí mi přišla rtěnka od rimmelu Kate Moss v odstínu č. 4. Je to krásná krémová, dobře pigmentovaná temně fialová barva. Bohužel jsem si ale už předtím pořídila rtěnku od Catrice Ultimate Color v odstínu 170 After Work Wine.
Teď to asi vyznělo, že s ní nejsem spokojená, ale je to opačně, ta rtěnka je vážně super, krémová, hydratační, sytá, pěkný bytelný obal, prostě jen samá pozitiva a sociální jistoty :). Jen tento odstín mi prostě nesluší. Přijde mi, že na tyto barvy je třeba mít alespoň normální zdravý odstín pleti a ne jako já přes zimu - bílomodrý, to pak vypadá jak gotický makeup. Tedy nic pro úplné bledule, ale na focení nebo na večer mi tyto barvy přijdou použitelné a zajímavé.
Líbí se mi převážně buď s nahýma očima, nebo s trošku kouřovým černým očním makeupem, či jen černou linkou na horním víčku, každopádně rty by měly dominovat a netlouct se s očima. Pokud ji použijete jen jemně a nanesete pouze prstem, potom je to varianta nositelná na den. Pokud člověk nanese normální množství štětečkem nebo rovnou rtěnkou, pak dostanete opravdu výraznou barvu a kdo se toho nebojí, může ještě přejet bezbarvým leskem pro extrémně výrazné a lesklé rty. Za mě tedy tmavé rtěnky na podzim a zimu ano, ale ne na extrémně bílé pleti a ne na malých rtech! Určitě plánuji tutorial na téma tmavých rtěnek, celkový vzhled s tmavými rty a budu moc ráda pokud mi dáte vědět, zda byste měli o takové líčení zájem.
A co vy, máte na takovou rtěnku odvahu nebo ji dokonce nosíte, líbí se vám? 

Všem vám přeji krásný den a pohodový nadcházející víkend a děkuji vám za podporu, už se moc těším na natáčení dalších tutoriálů, oči už vypadají  podstatně lépe, i když stále jsou ještě trochu červené a oteklé :).....
Rtěnka After Work Wine od Catrice, číslo 170

nanesena jen jemně prstem, pár ťuknutí pro přirozený vzhled:


nanesena štětečkem:


nanesena silnější vrstva plus bezbarvý lesk:


na ruce:


Ještě tu mám pár příkladů, kdy se mi líčení s temnou rtěnkou líbí a kdy naopak vůbec ne....
Takže za mě ano:





Za mě ne- úzké rty a příliš výrazné oči ( i když tuším, že zrovna tohle je od návrhářů a z přehlídkových mol, ale mně se to prostě nelíbí...)



zdroj obrázků google images

You May Also Like

36 komentářů

  1. Krásna farba, škoda že si nenadala aj svoju foto :)

    OdpovědětVymazat
  2. stylish fox: díky, no já mám právě pořád špatné ty oči, takže by to asi nevypadalo moc dobře :), na takovou barvu je potřeba mít bezchybnou plet (což momentálně taky nějak nemám :D) a červené oči by rtěnka ještě zvýraznila....ale celkový vzhled určitě ještě bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tmavé zbožňujem..červené, vínové, hnedé, fialové až čierne <3
    ..táto od catrice má krásnu farbu!..len sa mi tie rúže zdajú byť dosť rozpíjavé..Sleek má krásne tmavé farby a strašne dlho vydržia na perách!

    ..nuž mne sa práve ten kontrast bledej pleti a tmavého rúžu páči ;-) ..k tomu, už ako si písala linka, alebo nalepit nejaké riasy a juuj..sme temné kočky ;D

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva, bohužel mě taková barva nesluší :(
    Myslím že ty jsi ji můžeš dovolit, třeba na večer, máš krásné rty.
    Můžu se zeptat co máš za lak na nehtu na první fotce díky :))

    OdpovědětVymazat
  5. tieto rúže sú hodne dobré ..moc hydratujú a krásne voňajú

    OdpovědětVymazat
  6. Na někom se mi líbí ale na mě ne:) jsem v zimě jak ředitelka vápenky:)

    OdpovědětVymazat
  7. Na mě určitě takto tmavé a výrazné barvy ne. Mám úzké rty a ještě k tomu jsem taky bledulka, takže vůbec špatná kombinace dispozicí pro nošení této barvičky. A navíc si myslím, že to vypadá děsně nepřirozeně. Já nevím, moc nemám ráda výrazné rty. Ale jak říkáš, někomu to vyloženě sluší. To je pak radost se na tu dotyčnou paní či slečnu dívat, pokud to umí dobře zkombinovat i s ostatním líčením a doplňky. Bohužel ale vídávám takové ty případy, které si myslí, že jsou bohyně, přitom v tom vypadají strašně. Ale ať si každý nosí co chce. Proti gustu... mně je to totiž všechno úplně jedno :)
    Ale myslím, že ty by sis ji na večer klidně dovolit mohla, protože máš moc hezké rty. Takže si myslím, že by to vůbec nemuselo vypadat zle. Hlavně ty se k tomu budeš umět i nalíčit, což je fajn. A na tutorial se těším, i když ho s nejvyšší pravděpodobností nevyzkouším. Ale jsem na to zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavá a tajemná barva! A to, co se Ti nelíbí - s tím souhlasím. Rtěnky Catrice jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  9. niečo také už mám, milujem tú farbu! skvelé je, že ju málokto nosí a preto kam prídem, vyzerám jedinečne, haha :D :D .. ale naozaj, megan fox s ňou vyzerá báječne, trendy z prehliadkových mól fakt nemusím, hlavne keď takú farbu dajú na hnusne vysušené pery :-/ treba sa s tým pohrať a perfektný výsledok je garantovaný

    OdpovědětVymazat
  10. Ta barvicka je super! Myslim ze taky dost zalezi vybrat si vhodny odstin tmave fialove k odstinu pleti. Ja mela od MACu amorous a vypadala jsem, jak kdyby me nekdo vytahl po 10 hodinach z ledove vody:D

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem taky byly vždy příznivcem tmavých rtěnek, hnědé, rudé, fialové, nejsem bledule :-) a mám celkem plné rty, ale nějak mi v posledních letech připadá, že díky tmavým rtům se zdůrazní nosoretní vrásky :-( asi už na ty barvičky nemám věk.

    OdpovědětVymazat
  12. Já bych na tu rtěnku i odvahu měla, ale taky jsem bledá jak stěna a nijak extra mi nesluší :) Jinak se mi ale takové barvičky na rtech libí, i když... ono se na blbě říká jestli se mi to líbí nebo ne, protože někomu to prostě sluší a někomu ne :)

    OdpovědětVymazat
  13. to je na mě dost tmavé, ale minimálně by to teď odpovídalo mojí náladě...

    OdpovědětVymazat
  14. Ja také farby nosievam, veľmi sa mi to páči :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. já bych brala před Vánoci video třeba nějaké jemné a naopak výrazné líčení na Vánoce, třeba nějaký i účes :)
    to by mi bodlo, letos vůbec nevím co s vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj,

    tmavé barvy se mi líbí na všech ostatních, na mě nikoliv:-)Ale když jsem se líčila na halowween, kde jsme šli s partou za EMO:-) tak byl tento odstín bezvadný!

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky, taky jsem se dívala po těch fialových rtěnkách, četla jsem, že sluší hodně tmavovláskám. A přestože mám tmavě hnědý vlasy a pleť nemám nijak bledou, tak mi vůbec neslušela:-(. Ani tmavě červená mi nešla...nevím proč, možná je to nezvyk, protože jsem vždycky používala jen lesk, ale štve mě tě:(......jinak skvělej článek, a budu se moc těšit na další video...měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Nádhera, dokonalá barva. Mám moc ráda výrazné rtěnky. Osobně mám ale dost plné rty a když je výrazně vykreslím, je to vážně někdy MOC. Takže se dost potýkám s odstíny. Určitě prosím tutorial. Prosím.

    OdpovědětVymazat
  20. Hmm, vypadá to tak tajemně, sexy.. A proszradíš lak na nehty? Tahle levandulová je kouzelná! Jen se hloupě zeptám, Catrice je běžně dostupná v drogerii? Viděla jsem odtud i pár laků na nehty, které bych ráda vyzkoušela a tuhle rtenku bych rovnou přihodila!

    OdpovědětVymazat
  21. dokonalý odstín a i celkově vypadá rtěnka skvěle,wow! :) ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  22. aaaach tmave rtenky mam rada, tahle je krasna:-)!!! moc se mi libi. i ty obrazky, co jsi pridala, a souhlasim i s tim rozrazenim "libi" a "nelibi"

    OdpovědětVymazat
  23. Na takhle výrazné barvy je nutné mít souměrné plné rty a to já bohužel nemám. Na jednu stranu mě to mrzí, protože třeba klasickou červenou rtěnku bych klidně nosila, ale zrovna tento odstín se mi moc nelíbí.
    Btw google images opravdu není správně uvedený zdroj.

    OdpovědětVymazat
  24. Tmavé rtěnky se mi líbí, ale záleží na odstínu. Myslím, že tobě by i slušely. Já bych s tím vypdala hrozně - už jsem to jednou zkoušela. :D Zůstávám u svých dvou osvědčených barev od Essence. A máš krásný lak nehtech.

    OdpovědětVymazat
  25. Už se těším, až se nám v ní ukážeš ty:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. barva super,ale nevyšla bych tak nikam,na to ještě nemám :D
    Chica boomb

    OdpovědětVymazat
  27. Zajímavá barva, já takové tmavé rtěnky nemusím. Já si myslím, že tobě by ale slušela, i když nesluší každému. Měj se krásně a užij si víkend! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mě se tyhle tmavé rtěnky moc nelíbí, mám radši spíš přirozené odstíny, ale někomu sluší:)

    OdpovědětVymazat
  29. Tmavým odstínům rtěnek jsem se vždycky vyhýbala, protože mám pocit, že sluší jen krásně tvarovaným a plným rtům, což já opravdu nemám, ale tento odstín se mi líbí moc... možná je čas to zkusit, třeba to tak blbě vypadat nebude :-))

    OdpovědětVymazat
  30. moc se mi to líbí!!ale já si to nemůžu dovolit díky mým žlutým zubům,protože je ještě víc zvýrazňuje...(nějakému radikálnímu bělení se zatím vyhýbám,mám špatnou sklovinu)ale pokud bych neotvírala pusu,tak by mi možná slušela:D miluju jakéhokoliv rtěnky,hlavně ty záživé barvy...:) když jsem byla mladší nosila jsem hlavně lesky,ale to teď nechápu protože je nesnáším a si je na sebe snad nikdy už nedám :D

    OdpovědětVymazat
  31. Na tmavé rtěnky se obecně dobře kouká, ale málokdo je umí nosit a přizpůsobit si odstín, který mu sedí nejvíce.
    Každopádně vypadá dobře, už se těším na fotku v akci. :)

    OdpovědětVymazat
  32. @anonymní 10:08: lak je Gabriella Salvete odstín 157, je to nějaká nová kolekce podzim zima, ale moc nevydrží, i když barevně je moc hezký :)
    @anonymní 13:09: ano, přesně tak, to máš pravdu, taky bych řekla, že k nosoretním vráskám tmavé barvy přitáhnou pozornost a prohloubí je, jenže já je mám už od nepaměti, mám prostě takový tvar obličeje, takže s tím nic moc nenadělám a zase se úplně vzdát výraznějších barev nechci :)....
    @Veronica: je to lak Gabriella Salvete 157, barevně krásný, ale výdrž nic moc :), jinak Catrice se dá sehnat v drogeriích Rossmann nebo něco i v DM, alespon u nás :)
    @viennettka: já vím, lepší než neuvést nic;),ale nejsou to žádné osobní obrázky nebo fotky ty z googlu, takže dost těžko dohledat čí vlastně jsou ;), na netu se vyskytují na všech možných stránkách a opravdu nemám čas zjišťovat kdo tu fotku přidal první ;), nakonec některé jsou z červeného koberce, jiné jsou reklamní a je na nich přímo logo ;), nemám, dojem že bych někomu fotky ukradla a lepší zdroj nejsem schopná dohledat ani na to fakt nemám čas ;)
    @Jennie : to máš bohužel pravdu, zvláště tyto vínové temné odstíny fakt zvýrazní i jen málo žluté zuby :(...

    Snad nebude vadit, když zareaguji hromadně :), vidím, že vesměs se vám tmavé barvy líbí,ale málokdo na ně má odvahu a málokomu sluší, se vším plně souhlasím, tohle opravdu nejsou barvy pro každého, já se v nich také necítím, ale strašně se mi líbí :D.......moc bych vám vše chtěla poděkovat za krásné komentáře! :)
    @

    OdpovědětVymazat
  33. Asi by ma nikdy nenapadlo pozrieť sa po takejto farby nevidieť tvoru recenziu- je krásna! Už len počkať, kedy budem mať vek na nosenie takýchto tmavých rúžov...:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!