Essence Choose me!

by - 17 listopadu

Krásné sváteční odpoledne,

tenhle lak má opravdu výstižný název, protože na mě skutečně křičel, abych si ho vybrala a myslím, že jsem neudělala špatně. Je to tyrkysovozelená barva, kterou bych označila názvem foil dle lakových expertů, snad jsem se trefila dobře. Skládá se totiž z miniaturních třpytek v zelené, modré a vidím i maličko šedých, což nevím, jestli se mi nezdá. Každopádně barva je to úžasná a na podzim se podle mě vůbec nehodí a vlastně se mi nehodí ani momentálně k žádnému oblečení, ale jednoduše se mi líbil. Výdrž sice vypadá, že nebude nic světoborného, ale stejně ho budu mít na nehtech jen chvíli....Co se týče lakování, mám dvě vrstvy a lakoval se bezvadně, krásně poslouchal.

Přeji všem krásný zbytek dne a protože jste se hodně ptali na moji lakovou sbírku, během zítřka bude na toto téma video.






You May Also Like

43 komentářů

  1. wow,to je strašně krásná barva! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Do teď jsme tady u nás Essence nikde neměli, ale asi před týdnem se v jednom z dvou dm objevil nový stojan essence a od té doby mám chuť ho vykoupit. Ceny jsou skvělé a recenzí je všude plno. Jen ty peníze mi chybí :(

    OdpovědětVymazat
  3. Laky Essence mám ráda, zatím mám 4 barvičky, ale plánuji jich mít aspoň 10! Perfektně se nanáší a mě vydrží i 3 dny! Pak většinou lakuju jinou barvou. Essence má u mě velké plus!

    OdpovědětVymazat
  4. Ja neviem, viem že sa skoro každému páči, a že aj Zoya Charla ktorého je dupe bol veľmi populárny, ale ja sa neviem prinútiť obľúbiť si ho!:)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná barvička! A konečně uděláš video na toto téma, strašně se těším ;-) Hlavně až tě zase uslyším a nejlépe taky uvidím, ale make up kolekce mě vždy hrozně braly... Na tvoje videa jsem vždycky natěšená jak malej jarda :D (ale to už jsem ti říkala tisíckrát, že jsi moje nej blogerka a že miluju tvá videa...) Budu se těšit a
    Krásný den,teensmajdicka

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Je to trochu mimo téma tohoto článku, ale kde si prosím kupovala ty punčochy od značky Fiore, jak si o nich mluvila v jednom ze svých videí? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásná barva! Laky od essence mám moc ráda. Jsou malé, vyhovuje mi štěteček, docela rychle schnou a některé mi vydrží na nehtech i poměrně dlouho, oproti jiným. Těším se na slíbené video :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj,

    krásná barvička na léto jak dělaná...úplně se vidím na pláži v tyrkysových bikinách a s tímto lakem...díky za ukázku:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ho doma a zbožňuji ho! :) I když se většinu času držím červené klasiky, tenhle jí zdatně konkuruje :)
    Kris

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná barva! Já teď žádný lak neplánuju kupovat - nosím skoro pořád jen zpevňující péči Hedvábí s malými třpytkami od Dekore. Každopádně moc ráda koukám na lakové posty. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle lak mam. Porad si nejsem jista, jestli se mi libi nebo ne, ale v mem pripade musim uznat, ze mi vydrzel na nehtech pomerne dlouho. Ma to ale jeden hacek. Je to jediny lak, co jsem kdy vyzkousela, po kterem mi nechutne zezloutly nehty. A to jsem mela i podkladovy lak. Tak jen predem upozornoju, at se neleknes, az ho budes odlakovavat. Jinak ale drhnuti citronem pomohlo - do jiste miry.

    OdpovědětVymazat
  12. Mám ho a miluju ho! :) A na nehtech mi vydržel pěkný 7 dní!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak to jo! To je super barva :)
    A děkuju za povzbuzující komentář, Peti!

    OdpovědětVymazat
  14. nádherná farba, rozmýšľala som nad ním ale nechala som ho tam. Myslím, že sa tam po neho zajtra vraciam :) :)

    PS: U mňa prebieha giveaway, ak chceš, budem rada, ak sa zapojíš :))
    Simply-cherry.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. aj ja ho mam....je uzasny...ale je pravda, ze mi pod odlakovani zostali nechty modrozelene :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, tenhle lak je krásnej :) taky ho mám :D jinak dneska jsem byla v Rossmanu ve Vodičkový ulici v Praze a už tam je ta upíří kolekce od Essence. Já si teda nic nevybrala...laky mě moc nenadchly, stínů mám hodně ale ten červenej lesk byl teda fakt super! Ten vypadá fakt jako krev :-O ale já nemůžu mít takovýhle barvy, škoda :( ale určitě se najde spousta holek, co jim červená sluší. Tak jen pro info, že kdo ještě neví, tak nová kolekce je už tu :) Lily

    OdpovědětVymazat
  17. No zase nádherná barvička! Mě poslední dobou moc baví výrazné a třpytkové barvičky. Taky jsem si dnes jeden Essence lak pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Petro, můžu na tebe mít jednu otázku? Jak zjistím IP adresu komentáře? Poslední dobou se u mě objevují anonymové a vůbec se mi to nelíbí :( Předem děkuju za odpověd!

    OdpovědětVymazat
  19. Samotná IP adresa pod komentářem ti nic moc k ničemu není. I když budeš mít číslo, nic víc nezjistíš. Dohledat konkrétního člověka nelze. Lze lokalizovat přibližně oblast, kde se počítač nachází. Ale co když dotyčný píše komentář třeba v autě po cestě někam? Nebo píše z internetové kavárny, nebo místa, kde se u PC vystřídá za den x..lidí? Myslím, že to co se tu nedávno psalo, je jen takové postrašení. Jak vidím, někdo tomu i věří :D

    OdpovědětVymazat
  20. @Teruška29: přesně, u nás se ted právě taky jeden stojan objevil :D!
    @teensmajdicka: moc děkuji za krásný komentář, ty tvoje mě vždycky strašně moc potěší! :)
    @Elli Lightning: já už je mám dlouho, ty černé jsem myslím dostala tenkrát přímo od dodavatele, ale jinak se dají podle mě běžně sehnat v obchodech i na netu u nás ;)
    @Adéla: a jéje :D, tak to se mám nač těšit,ale zase na druhou stranu, já už mám od lakování tak žluté nehty, že si myslím, že to ani nebude poznat .D….
    @Dazz: vůbec není zač, jsi opravdu moc sympatická, neboj se toho! :)
    @Lily: Moc děkuji za perfektní info, je pravda, že jsem četla, že pro někoho jsou ty barvy nepoužitelné, že jsou dost tmavé, u nás ještě není a já jsem na tu kolekci dost zvědavá,ale obávám se, že možná ani nedorazí, no snad ji budu moci omrknout někde jinde :)…
    @Dazz: co se týče IP adresy, tak to ti spíš napíšu do mailu ;)
    @anonymní 21:57: tak samozřejmě samotná IP adresa moc k ničemu není, v tom máš pravdu, ovšem zrovna v tomto konkrétním případě se pleteš a strašení to opravdu není, zdá se mi, že tu někdo dostal strach a já ho uklidňovat nebudu. Napíši jen toto, pokud chci anonymně vystupovat na internetu a psát někomu hnusné zprávy, tak bych se neměl dopustit pár základních chyb, které ten „můj“ anonym udělal, z pochopitelných důvodů je zde nebudu vypisovat. Samozřejmě toto já osobně nemůžu nikomu dokázat, protože ten člověk může říct, že k nim například v noci někdo chodí, ačkoliv bydlí v domácnosti jen dva a pochybuju, že manžel dotyčné vysedává na mém blogu a píše mi ;)…..ale takhle, je samozřejmé, že pokud se připojí pokaždé odjinud, tak je to jinak, ovšem to nebyl tento případ, většina těch komentářů je psaná nejen stejným stylem, ale také ze stejné adresy a lokality a měla jsem možnost ověřit si, komu tahle adresa patří, ono v JH není zas tolik možností, nebylo to tak těžké zjistit ;). A také je velmi vtipné, že když jsem napsala, že už vím, kdo to je, že ačkoliv to tu dotyčná kontroluje 13-15x denně, tak už neodpověděla. Jen dnes tu byla zatím 2x a včera 14x , takže ti dávám zas tak týdne na to poptat se svých kamarádů, jak jsem to zjistila a pak nám to sem můžeš zas přijít napsat, ale obávám se, že ty můžeš jen papouškovat a domnívat se a věřit tomu, co ti kdo řekne, protože sama o tom nemáš ani páru :D……

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  21. Jo a ještě mám jeden vzkaz pro mého "záhadného" anonyma, ačkoliv jsem doteď nepochopila, co konkrétně tě k tomu, co jsi psala, vedlo, jsem ochotná ti odpustit. Jsem přesvědčená, že se uvidíme a můžeme to klidně hodit za hlavu, stačí mi obyčejné promiň ;).Fakt mě to v tomto konkrétním případě docela zamrzelo, sice si nejsme zas tak extra blízké, ale měla jsem za to, že si rozumíme a padla jsi mi jako člověk původně do oka, skoro mě mrzí, že jsem na to přišla.

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je dobré, já bych jí neodpouštěla nic a ještě bych ji nechala se v tom vymáchat, tzn. obeznámit s jejími "inteligentními" komenty společné známé atd. :-D Vždyť to je něco hroznýho, ještě mě moc nepřekvapuje, když to dlějaí nějaké kachny člověku, kterého neznají, nebo snad u puberťaček do takových 16-ti let, ale pokud se znáte a potkáváte? A ještě se dělá snad skoro kamarádkou? To je sila...:-D Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  23. Podle IP čísla člověka dohledat nelze. Nejsme v kriminálce v telce. Nepouštěl bych se do takových debat, kdybych o tom něco nevěděl! Takové úvahy, ženský nechte zkušeným. Někdo si plete pojem IP číslo. Patrik

    OdpovědětVymazat
  24. krasna farba to je :)
    neviem o co ide ale mrzi ma to s tymi komentami:(

    OdpovědětVymazat
  25. @Patriku, jistě, to nelze dohledat konkrétního člověka jen podle komentáře a IP adresy, to vůbec netvrdím, ale když máš k dispozici další data z jiných zdrojů než je blog toho samého člověka jako mám já a ještě si dá člověk určité věci dohromady, tak jsem si s 99% pravděpodobností jistá, kdo to je ;). Já přece nechci nikomu nic dokazovat nebo argumentovat někde před soudem :D, jasně, že takový důkaz by neobstál, ale dohledat a zjistit to prostě jde, to určitě chápeš ;) a v tomto případě to bylo i trochu štěstí na mé straně, to nepopírám, ale náhoda je blbec a boží mlýny holt melou, jak se říká ;). Jinak opravdu žádné adresy ani na nic podobného nekoukám, neřeším, je mi to jedno, ale jak jsem psala, tohle byla tak urputná snaha, že mě to začlo zajímat a hlavně jsem měla podezření, že to bude někdo, koho znám a jak jsem už také psala, nerada ze sebe dělám blbce,abych si hřála hada na prsou :).Já už to nebudu vůbec rozebírat, je to mimo téma a myslím, že to tu nikoho nezajímá, posledním komentářem a vzkazem k pisatelce anonymů jsem to chtěla ukončit ;).

    OdpovědětVymazat
  26. On už pojem IP číslo dělá z Patrika odborníka-teoretika.

    OdpovědětVymazat
  27. @Markéta B.: jojo, já jsem byla také překvapená, fakt mě tenhle člověk vůbec nenapadl,ale tak to bývá, to já zas případně odpustím a nebudu nikde nic rozhlašovat, já to nemám ráda, buhví jaké k tomu má nebo měla důvody, většinou to dělají lidé, kteří jsou sami z něčeho neštastní, nehodlám se po nikom vozit, to vůbec, ale je jasné, že nějaké kamarádky už asi nebudeme, i když jako známé se klidně bavit můžeme, já na to kašlu, fakt se nebudu s nikým dohadovat, at si to vyřeší sama v sobě, mně by z tohodle dobře asi nebylo.....

    Jinak přeji všem fajn den a zrovna se nahrává na youtube video o lacích, které jste chtěli, tak doufám, že se bude líbit :).

    OdpovědětVymazat
  28. Rozumněj! IP adresa jsou čísla :D

    OdpovědětVymazat
  29. Vždycky na blozích nechápu, jak to ty holky dělají, že to mají tak krásně nalakovaný :) Na to jsem nemehlo a s výraznýma barvama neumím. Pěkné nehty!

    OdpovědětVymazat
  30. Taky sem na tenhle lak koukala :) tak si ho vezmu možná příště..

    OdpovědětVymazat
  31. Ježiš, to jsem nechtěla, tady vyvolat takovou diskuzi. Samozřejmě, že vím, že IP adresa jsou jenom čísla a moc podle toho nezjistím, ale nejde mi o zjištění konkrétního člověka :)
    Peti děkuju a kdyžtak slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Přesně tenhle lak mám a ta barva je opravdu moc pěkna i když na mě moc výrazná, mimochodem moc pěkný blog a máš i dobrá videa na youtube.

    OdpovědětVymazat
  33. lak mam a moc se mi libi, sedne ti:-)!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!