Fall favourite: II. Nail Polishes, Skincare, Clothes

by - 02 listopadu

Krásné odpoledne,

děkuji vám všem za krásné komentáře k předchozí části videa a přináším druhou polovinu :). Tak jsem se rozkecala, že jsem zapomněla kontrolovat svoje vycpávková slova, takže vám to bude možná trochu trhat uši, já si nijak nepřipravuji dopředu, co budu řikat, jen nanosím věci nahromadu a zapnu kameru a tím pádem místo "éééé" používám vycpávková slova, tedy prosím za prominutí :).

Mějte fajn den, i když venku je pěkná zima.

And thank you for every comments and emails in english, I wish I could write and speak in english too, but my english is so bad...:D, it is not possible, I make many mistakes.... maybe in the future.....

You May Also Like

61 komentářů

  1. Miluju koukat na tvoje videa místo psaní bakalářky! Děkuju!:-) A tyhle dvě jsou parádní...já pořád bezúspěšně shánim podzimní botky, do půlky lýtek, bez podpatku, co nejjednodušší...neexistuje:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju tvoje videa, a to jaká jsi!

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si naopak myslim, ze ti ta cervena docela jde, v tom kabatku vypadas jak snehurka a je to moc pekny :)
    Jinak ja jsem trpela pres 10 let na atopicky ekzem, byla jsem s tim asi u 150 doktoru a pak mi jednou bracha prinesl z lekarny tenhle excipial a musim rict, ze je to jediny, co mi zabralo. Je to lepsi, nez vsechny masti s kortikoidy dohromady, setrny k pleti a hojivy. Takze ti chci podekovat za to, ze to tady propagujes a snad lidi nebudou hloupi a nebudou mit predsudky kvuli latce, ktere se rika mocovina :D
    Vazelinu s mesickem mam taky, sice ne od Baley, ale ze spa kolekce z Lidlu a musim rict, ze je uzasna. I kdyz mam plet smisenou s hodne mastnou T-zonou, davam si ji na noc, dokonce si s ni i obcas odlicuju make-up (dostane dolu i vodeodolnou rasenku a nedrazdi oci) a rano mam plet hladkou jak miminko :D
    Co se tyce vuni, mym podzimnim/zimnim/vecernim favoritem je taky vune od Thierry Muglera s nazvem Alien. Dostala jsem ji jako darek od pritele a nejdriv se mi moc nezdala, protoze je dost tezka, ale pak jsem ji uplne propadla. Pokud pujdes nekdy treba do Sephory, zkus ji ocuchat, protoze to je tak strasne jedinecna vune, na zadnou podobnou jsem v zivote predtim nenarazila.
    Jinak dekuju za videa, dokoukala jsem vsechny az do konce a moc se mi libi, jak umis mluvit na kameru. Jen tak dal! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já ty tvoje videa prostě miluju! :) Dokoukala jsem celou první i druhou část a obrovská pochvala, ani chvilinku jsem se nenudila. A ten konec je nejlepší :D
    Jinak ty stíny od Essence mám dvoje, ale určitě si teď pořídím nějaký z těch tmavších a pigmentovanějších odstínů :) A kabátek mám stejný, ale už z minulého roku a v černé :) A ty botky jsou krásné, přesně takové sháním, tak doufám, že seženu. Měj se moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja s teba nemôžem tie tvoje komentáre ku každému výrobku ma vždy dostanú do kolien vždy sa zasmejem ...pre to že si spravíš so seba vždy srandu aj obyčajným komentárom typu .." myslím že v mojom veku je to už na mieste "
    Ja ich teda moc milujem ...tie tvoje videá a brala by som keby to bol čisto len video blog
    No a keby si mohla spraviť niekedy video alebo príspevok len špeciálne o lakoch na nechty to by bolo fajn

    OdpovědětVymazat
  6. skvele videjká :)tiez mam rada tmavsie farby na zimu, saly, dlhe svetre, leginy, pancuchy a cervený lak na nechty :) topánky su nadherné!! a tiez sa priklanam k tomu ze cervena ti pristane :) mas ozaj krasny a inspirativny blog tesim sa na dalsie videjka :)
    michellelifestyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoji narazila sem na Tebe asi před měsícem:) Zsčala sem mít problémy s kosmetikou alergické reakce tak sem jednou do youtube napasala dermacol a narazila na Tvá videjka a poslézé na tvůj blog inspirovala si mě v nákupu a od zkoušení některých výrobku od baley a byla sem moc moc nadšená celkove sem ale nadsená rada bych se zeptala jestli bych ti mohla osobně napsat a poprosit o radu přes email Děkuji a přeji krásný den Adrienka

    OdpovědětVymazat
  8. Na tvoje doporučení jsem zakoupila měsíčkovou mast od Baley (vazelína) a kokosový krém. Jsou super! I když ten kokosový krém není zas tolik na suchou kůži, dokonale voní. Vazelína - 100% spokojenost.
    Můj typ (pro tebe asi ne, ale pro suché vlasy skvělé) - olej na vlasy od Dixie (drogerie Teta).Stačí trochu a vlasy se nekrepatí, nevypadají jak suchá sláma a za pár kaček (cca 40,-).
    Pochvala za videa!

    OdpovědětVymazat
  9. strasne rada pozeram tvoje videa cely cas sa usmievam ako sibnuta :D :D
    inak nohy na take pancuchy urcite mas:)

    OdpovědětVymazat
  10. úžasné video :)
    krásny je ten kabátik a čiapka :)
    a tiež mám rada rôzne pančuchy :)
    teším sa na ďalšie videá :))

    OdpovědětVymazat
  11. já bych tě poslouchala pořád! teď jsem si koupila sprcháč a krém od baley a jmenuje se to pusinka a hrozně roztomile to voní!

    OdpovědětVymazat
  12. Červený kabátek se mi líbil už tenkrát v příspěvku! Jinak docela uvažuju o tom šampónu za 40 Kč bez silikonů :)

    OdpovědětVymazat
  13. ja mam tvoje videa strasne rada su uzastne :)) vycpavkove slova vobec neregistrujem :) a tie topanky su super keby som vedela chodit v takych opatkoch tak by som si ich kupila krasne :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc děkuju za inspiraci. Od té doby jsem co sleduju tvoje videa jsem objevila spostu nových a skvělých produktů a nemůžu si je vynachválit. Ještě jednou děkuju a už teď se moc těším na další video.

    OdpovědětVymazat
  15. ten konec je nejlepší =D jinak baea šampony jsem měla a musela jsem je věnovbat skorotchýni, strašně mi umastily vlasy, ale jinak baleu zbožňuju, sprcháčky jsou nejlepší, balzámky, deodoranty =) nemám co vytknout =).... co se týče zimního oblečení, tak taky převládají tmavší barvy, nšjak mi to k zimě a podzimu sedí víc, než barvičky a s čepicema se teda fakt nekamarádim =D nesnáším, když mi elektrizují vlasy, proto čepici vytahuju až v -10°, kdy už je to i o zdraví =).. jinak další super videjko, jsem ráda že točíš.. =)

    OdpovědětVymazat
  16. konec je nejlepčší :D:)

    OdpovědětVymazat
  17. Teda, ty kalhoty jsou xxs?? nebo spatne vidim? mi chces rict ze jsi hubenejsi nez ja? neeee:) tomu neverim:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak závěr byl nejlepší:D Moc se mi líbí botičky a šála:)
    Můžu se zeptat kde kupuješ laky China Glaze a kolik ti je let, že tak zmiňuješ svoje léta? :)

    OdpovědětVymazat
  19. Víš o tom, že jsi pžasná? Strašně hezky se na tebe kouká a poslouchá se tě. Tenhle komentář píšu už po druhé, protože předchozí se mi vymazal :-D Kabátek máš úžasný, doma taky mám kabát, mám je na podzim moc ráda. Chtěla bych nový, protože můj nynější už je poměrně starý a chtěla bych jiný střih a možná i barvu. A tento typ čepice mám moc ráda, na podzim je ideální. Pěkné video :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělé videa! Můžu se zeptat kde kupuješ ty punčocháče?

    OdpovědětVymazat
  21. Klidně bych ta videa zvládla delší :-D Hezky se posloucháš a moc ti to sluší. Jsi jak panenka. A prosím tebe truhlíku proč myslíš že na červené punčochy nemáš věk???? :-O
    Boty a kabátek jsou úžasný. Konec byl roztomilý :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Super video! Telový krém od Baley som mala minulý rok aj ja, nie síce presne tento ale vyzeral veľmi podobne a tiež som bola spokojná s jeho hydratačnými účinkami :) Tá leopardia šatka je skvelá, podľa mňa to vôbec nevadí či leopard bol moderný pred 1,2 či 3 rokmi, teda aspoň mne osobne je dosť jedno čo je práve "in". Áno samozrejme chcem byť informovaná a nechám sa rada inšpirovať, ale aby mi to nejako veľmi zasahovalo do výberu oblečenie- to určite nie. Keď sa mi predsa niečo páči, nenechám to odložené v skrini len preto lebo to bolo moderné minulý rok :) A ešte k tomu červenému kabátu, ja zbožňujem červenú a je to prvá farba na ktorú mi v obchodoch padnú oči a tento kabát je fakt krásny :)

    OdpovědětVymazat
  23. Supr video:)
    mohla bys prosím napsat odkud a za kolik jsou ty punčocháče? Hledám nějaký teplejší na podzim/zimu:)
    dík a pokračuj takle s blogem dál,je to tu moc fajn :))

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se ty tvoje videa moc líbí, aorát mít tak víc času na ně! Laky jsou všechny krásné a moc se mi líbí ta vestička z Terranovy! -a máš pěkně učesaný vlasy, líbí se mi to! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Milá Peti, ať ti je tolik roků kolik je, mně je to srdečně jedno, protože jsi tak přirozená a hrozně milá! Jsem ráda, že jsem narazila na tvoje webovky, dodají vždycky jiskru těm podzimním trošku zamračeným dnům. Hodně štěstí v další práci!

    OdpovědětVymazat
  26. Jo a ještě bych zapomněla, nemyslím to vůbec nijak zle, ale pro příště už budeš vědět, že Tiery Mugler si vyslovuje - tiéry mygle:

    http://www.moda.cz/Kategorie/Styl_a_trendy/20090422_Naucte_Se_Spravne_Vyslovovat_Top_Svetove_Znacky_A_Modni_Produkty.html

    OdpovědětVymazat
  27. aj ja sa vzdy usmievam pri tvojich videach... si velmi sympaticka :-) a kolko mas rokov, ked zo seba robis taku staru babu :-DD
    a asi idem mrknut do Terranovy...ked ale ja mam predsudky, myslim si, ze v takychto teplych veciach s kratkym rukavom mi aj tak bude zima....naozaj to zahreje, aj ked mam pod tym len tricko s dlhym rukavom?

    OdpovědětVymazat
  28. Já mám na podzim a zimu taky radši tmavé barvy. Minulý rok jsem si chtěla pořídit kabátek ve žluté barvě, no jsem srábotka a nakonec jsem se na to vykašlala. K tobě ten červený sedí moc dobře. Leopardí vzor mě baví pořád. A ty červené punčochy si kup, protože tvoje nohy jsou výstavní!

    OdpovědětVymazat
  29. Prej nemám na červený punčocháče nohy ani věk.... co je to za nesmysl, prosimtě? :-D
    Jinak mám podobný botky, ale ze začátku se mi tenhle styl vůbec nezamlouval...teď je absolutně miluju. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Thierry mugler je úžasnej...chci si koupit aliena. Womanity taky voní krásně. Jedna její složka je kaviár :)

    OdpovědětVymazat
  31. @Adéla: moc děkuji za krásný komentáře, moc jsi mne potěšila, tak jsem moc ráda, že vazelína a excipial je potvrzená a že jsou to fakt levné vychytávky, které pomáhají, já mám s nima také jen ty nejlepší zkušenosti :)! Jinak co se týče Aliena, tak jsem ho zkoušela, ale na mě byl moc silný, je to rozhodně zajímavá vůně jako všechny od Muglera,ale na mě to bylo moc, možná jedině zase tu odlehčenou verzi, ani klasického Angela nesnesu :), ale na ostatních mi tyhle vůně voní moc hezky a když je žena umí nosit, je to paráda, já mám jeho vůně moc ráda právě díky tomu, že jsou jiné a stačí opravdu jen kapka na celý den a mají neskutečnou výdrž, na oblečení drží týdny :D….
    @Alica: moc děkuju, to mě moc těší,jsi zlatá .D! a chystám chystám video o lacích, ted to mám ale hrozně hektické, málo času :)…
    @Adrienko, moc děkuji za komentář, moc mě to těší a určitě napiš ;), budu se snažit odpovědět co nejrychleji ;)
    @andulka.sevcikova: moc děkuji a jsem moc ráda, že ti vazelína vyhovuje :) a ten olejíček Dixi, slyšela jsem na něj chválu, mně se vlasy trochu mastí,ale na konce by možná šel, ale až doplácám nekomečné orofluido :D…..
    @Payushka: tak ono to chce fakt zkusit, tyhle kosmetické věci, to je tak individuální, to je vždy sázka do loterie :), ale mně právě tento vlasy nemastí a to je mám také od kořínků mastnější :), ale co se týče sprcháčů, to naprosto souhlasím :)!
    @Kass.enka Bows : jsou,ale hubenější určitě nejsem, ty máš nožičky jak já ruku snad :D, jsou strečové, já mám právě problém v tom, že mám hodně úzký pas a k tomu nepoměrně širší boky, takže mi většinou všechny kalhoty v pase odstávají a přes zadek je mám knop, tyto jsou strečové, takže jsou akorát :), přizpůsobí se a hlavně neodstávají v pase :)
    @ Jeannette: moc děkuji a laky kupuji na ebay a v létě mi bylo 31 ;)
    @Coralina Bouton: moc děkuji a oceňuji, že jsi napsala komentář podruhé, mně když se toto stane, tak mě to většinou tak naštve, že už to znovu nepíšu, zvláště, když byl dlouhý :D…
    @Natalii: moc děkuji, já už mám tahle dost dlouho,ale myslím, že se dají sehnat všude, v obchodech i na internetu ;), je to polská firma a jsou moc fajn :), před pár lety jsem je měla přímo od dodavatele a stále drží, mrkni na www.fiore.pl
    @Shaki: Moc děkuji,ale nevím, myslím, že kdybych tu vyrazila ve výrazně červených v mém věku, že bych drbům neušla :D, to by mi tedy ani tak nevadilo,ale přecejen nemám dokonale rovné nohy, mám je celkem do X a přijde mi, že ty výrazné punčochy to ještě více zvýrazní…..
    @Laura: moc děkuji a máš stejný pohled jako já, také nenechávám oblečení ve skříni jen proto, že někdo řekl, že už se to nenosí, je tedy fakt, že když se kouknu na fashion blogy, tak to jsem s módou nejspíš sto let za opicemi :D, ale mně se kolikrát ty zrovna in věci ani nelíbí a rozhodně nejsm módní otrok, abych nosila něco jen proto, že je to zrovna in :)

    OdpovědětVymazat
  32. @klarumka: moc děkuji a punčochy stojí tuším kolem 100Kč,ale já už je mám dlouho, takže moc neporadím, ale věřím, že je mají běžně v obchodech i na internetu, jinak značka je polská: www.fiore.pl a já jsem tyto měla přímo od dodavatele a stále perfektně drží :)
    @Moniko, moc děkuji za krásný komentář a za velmi užitečný odkaz! Opravdu díky, to se bude určitě hodit :)!
    @Heidi: moc děkuji :) a já jsem zimomřivá, ale když si dám tílko, tričko s dlouhým rukávem a vestu a na krk šál, tak zima není,ale takhle, já samozřejmě na to nosím ještě kabát, nemyslela jsem přímo na ven,ale normálně do místnosti :D….
    @ebuu: moc děkuju, jsi hrozně hodná,ale nevím,asi bych se neodvážila, vážně nemám dokonalý nohy :), ovšem žlutý kabátek musí být pecka, škoda, že sis ho nevzala, k tvému typu by určitě šel a moc by ti slušel! :)
    @Limett: přesně tak, já si taky zezačátku řikala, co to je za divný paskvil ty boty a ted je miluju :D, jinak moc děkujia,le fakt na to nemám nohy, mám je do X a ty barvy to ještě zvýraní :)….
    @Terka: jojo, máš pravdu, proto mi přijde, že to voní až tak jakoby „slaně“ :D….

    Přátelé, moc moc bych vám chtěla poděkovat za všechny krásné komentáře, jste opravdu báječné a moc si vážím vašeho času, neb sama trochu nestíhám a o to víc si toho vážím, když vím, že si uděláte čas na můj blog, opravdu moc děkuji a mám velkou radost z každého komentáře! Mějte krásný den!

    OdpovědětVymazat
  33. Tak sem si včera naběhla do Rossmanna, že si koupím ten krásnej modrej třpytkovej lak, co ukazuješ na začátku a ono houby. U nás ho prostě nemají. Akorát ve zlatém provedení tam byl a ten sem si po velkém vnitřním souboji nakonec neodnesla :D Jo a okoukaného leoparda a legíny nosím stále :D ;) nejsi určitě jediná :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ďakujem za tip na ten krásny modrý lak s trblietkami od Essence. Včera ráno som si pozrela tvoje video a večer som ho už mala doma - nedalo sa odolať :o)
    Tvoje videá hltám jedno za druhým. Uvítala by som tutoriál na nejaký zaujímavý dekor na nehty ;o)
    www.isabelle.sk

    OdpovědětVymazat
  35. A ešte k parfémom: ja som vyznavačka práve toho klasického Angela EDP. Je to moja stálica už roky a najradšej ho nosím na jeseň a v zime, do mrazivého počasia. Pekný deň. Lucia

    OdpovědětVymazat
  36. Čo blázniš? že dlhé videa, keď vidím, že video je dlhšie ako 10 minút, tak sa teším ešte viac :o) Ja mám rada, keď sa niekto pochváli, čo si nové kúpi, alebo čo rád nosí a používa, takže takéto videa ja môžem :-) Pár tieňov od essence mám aj ja a som s nimi spokojná, akurát ma mrzí, že som ešte nenatrafila na ten telový matný, stále ho majú vypredaný. A teraz 2 moje najoblúbenejšie matné tiene sú minerálne od elf, odtien Innocent, je to taká krémová farba a Tempress, to je zase taká hnedo...neviem to identifikovať, ale asi taká tmavšia telová farba.
    Tento rok som na oblečenie vela nenakupovala, pretože mám dosť dobrých vecí z minulého roka, tak teraz si asi počkám na vianočné zlavy a až vtedy sa vyšantím :-D Bývam v menšom meste, takže ja skôr chodím na také nárazové velké nákupy... :-D
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  37. AhojPeti,
    protože jsem na tom s výslovností občas taky bledě, hledala jsem, až jsem našla: http://www.oddcast.com/home/demos/tts/tts_example.php
    Snad ti to bude ku prospěchu, stejně jako mně. Díky za super videa, jsem stejně stará (mladá? :-))a konečně se učím líčit se - od Tebe. Eva

    OdpovědětVymazat
  38. Petka ...mohla by si mi poradiť ako si nanášať púder na líčka ( tvářenku asi tak po česky sa to píše ) tak aby moja tvár vyzerala plnšia mám výrazne lícne kosti a chudú tvár do toho ale čítala som kedysi, že záleží aj na tom ako ju nanesieš tak ti spraví výraz tváre keď do šikma tak ti zúži tvár keď od nosa smerom k uchu rovno nanášaš tak dodá tvári plnosť...
    tak neviem či je to pravda alebo ako ...
    Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  39. :) Jak vždy -super. No, co víc k tomu říct. ;D..Sluší ti to. :)

    Lucy

    OdpovědětVymazat
  40. Tvoje videa jsou naprosto uzasna. Jsi asi jedina blogerka u ktere se tesim z toho, ze video ma 20 minut:) Opravdu me moc bavi, urcite v nich pokracuj a vubec si nedelej starost s vycpavkovyma slovickama, protoze na tom vubec nezalezi;) Mej se krasne!

    OdpovědětVymazat
  41. zase krásné video,máš líbezný hlas :) ♥

    OdpovědětVymazat
  42. vycpávkový slova jsou BEZVA :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  43. Ty jsi krásná a zavidím, že tak moc pěkně mluvíš na kameru. :) Měla by jsi jít někam do televize dělat nějaký pořad o kosmetice. :) A taky si myslím, že ti červená moc sluší! Ale asi je to na člověku jak se v tom cítí. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Super, za obě části ti dávám 1* :) womanity je úžasná vůně, měla jsem ji teď dvakrát za sebou po 100ml i s tělovým mlékem, a všechny okolo to zaujalo, ať už kladně nebo záporně :) i kalsického Angela jsem měla několikrát a asi si ho nadělím pod stromeček znova. U Muglera asi všeobecně platí, že ho buď miluješ nebo nenávidíš

    OdpovědětVymazat
  45. Všetky laky boli úžasné..ja tým tmavým prepadám celoročne O:-).. Peti nevysychaju ti? Stihas ich spotrebovat?..mne sa všetko skazí a potom sa cítim uplne hrozne, že mám plnú krabicu a nič z toho nevyužijem.. :-/
    ..ja naopak zbožňujem prírodnú kozmetiku..moc..mám s ňou veľmi dobre skúsenosti. Volakedy som inú ani nepoužívala, ale teraz v rámci šetrenia som bola nútená nájsť alternatívy...ale vždy sa poteším nejakým milovaným výrobkom napr. od Dr.Hauschka..zbožňujem ich výrobky ;-)

    OdpovědětVymazat
  46. to jsou tak krásná videa .. obdivuji Tě :)
    Jinak překrásné věci a to jak kosmetika,tak oblečení :)
    Ta teplá šála se mi líbila nejvíc,protože miluju leopardí vzor,mám jich už několik :D :) Potom ten kabátek,i když je barevně opravdu výstřední a jen tak si ho nějaká slečna nevezme,já bych si ho také pořídila :)
    A jinak ty laky jsou také úžasné !:)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Petra, asi by som ti mohla snáď aj vykať, keďže som asi najmladšia čitateľka tvojho blogu (12 r.), ale snáď sa neurazíš, keď ti budem tykať, to sa mi k blogu, tak viac hodí :))
    Vždy keď mám čas si pozerám tvoj úžasný blog! :)) Máš tu naozaj skvelé, kvalitné články a videá. Na blogu ma vždy najviac zaujmú videá, pretože vidno, že to čo robíš, robíš s láskou a vo všetkých videách si veľmi milá :) Naozaj krásny blog, články, videá, rady, všetko :))
    Jo a aby som nezabudla povedať niečo k tomuto videu, tak ja som ho dopozerala dokonca, ako aj prvú časť a som naozaj rada, pretože si mi dala typy aj na laky aj na tie šampóny od Baley, ibaže ja by som potrebovala skôr niečo na suché vlasy :)
    Tak som sa rozkecala, snáď nevadí! :) Maj sa pekne! :)

    OdpovědětVymazat
  48. @Skodulka, Lucia: holky, tak to jsem ráda, že vás lak zaujal, já ho zbožňuju :) a určitě něco s nehty vytvořím :), minule jsem měla hezký vzor,ale bohužel než jsem ho vyfotila, tak už to nebylo ono...:)
    @Wewiku: jé, tak to máme stejné, také bydlím blízko menšího města a nevyrážím na nákupy příliš často,ale zase jsem v poslední době častěji v Praze, takže vždycky někam kouknu, když mám čas :) a na slevy se také těším, já jsem si také zatím na podzim a zimu nic moc nekoupila, jen to, co jsem opravdu potřebovala - boty, kabát a džíny no a ta vesta se mi prostě líbila :D a jinak jsem myslím koupila jen kosmetiku, nebo možná ještě nějakou drobnost na oblečení,ale myslím, že ani ne :) a moc děkuji! :)
    @Evi, moc děkuji, tak tento odkaz jsem měla kdysi v oblíbených,ale někam mi zmizel, potvora :D, takže jsem moc ráda, že jsi ho sem dala, znovu si ho uložím, to je bezva věc :) a moc děkuji za krásný komentář :)! P.S. "stejně mladé" je asi lepší varianta :D...
    @Alica: to máš dobré, to já potřebuji spíš zúžit :D, ale pokud bych chtěla naopak rozšířit obličej, volila bych světlé lesklejší barvy (k tobě by mi šla meruňková, broskvová asi nejlépe) a nanášet vodorovně do míst, která chceš, aby vynikla a více z obličeje vystoupila :), takže jsi to podle mě napsala úplně dobře ;), také bych určitě zkusila rozjasnovač, pokud bude tvářenka matná :)
    @Einka: moc děkuju, to jsi mě potěšila :)!
    @Dáši, moc děkuji,ale to mi fakt lichotíš, mně to přijde, že mluvím hrozně a pořád doufám, že ve skutečnosti vypadám trochu líp, ale evidentně to nebude pravda :DDD, sama sobě se ve videu tedy vůbec nelíbím :D....
    @Vando, tak to jsem moc ráda a myslím, že máš pravdu, jeho vůně lidi vážně bud nesnáši nebo milují, nic mezi :) a já je mám hodně ráda :)
    @Čajová, no já jich mám taky hodně, ale u těch kvalitních OPI, Chiny a tak, tak už mám některé dva roky a pořád jsou úplně v pohodě, mám je ve tmě v krabici, tak nevím, doufám, že mi ještě nějaký čas vydrží. A co se týče té přírodní kosmetiky, jsou lidé, co jim fakt maximálně sedne a pak druhá skupina, ono je to asi vážně hodně indivduální, já to zase nějak moc neřeším, samozřejmě nemusím mít krém nebo šampon napěchovaný silikony,ale jinak to nějak zvlášt nesleduju a třeba báze pod makeup jsou plné silikonů,ale dělají tak pěknou plet.... :)
    @Dommi: moc děkuji za krásný komentář, to mě ohromně těší a určitě mi tykej, mně to vůbec nevadí, naopak :). A také musím říct, že na tak mladou slečnu máš úžasný projev a jsem moc ráda, že sem ráda chodíš, ještě jednou děkuji!

    Opravdu vám všem moc děkuji za komentáře, děláte mi velkou radost a opravdu s radostí pak vymýšlím nové příspěvky :)!

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, super! :) moc se mi to všechno líbí ty videa. Jinak jak jsem koukala na stránky essence, tak ona bylav červnu nebo kdy holografická edice?? nebo to nebylo v ČR? :-O nevíš? Jestli to bylo v ČR a já to propásla, tak se jdu zabít jako :DD Lily http://www.essence.eu/cz/vyrobky/trend-editions/weiterleitung/meet-meholograficscom.html

    OdpovědětVymazat
  50. ahoj hlasuj prosím pro mojí kamarádku zabere ti to max. 1 minutu a je to bez registrace http://jihoceskezpravy.cz/zpravodajstvi-jindrichohradecko/miss-jindrichohradecka-hlasujte-o-miss-internet hlasuj pro barboru pechkovou díky :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Petřičko, proč si pořád matláš tu ofinu? Proto ji máš zmaštěnou a pramínkuje se

    OdpovědětVymazat
  52. Tak já jsem maniak na laky na nehty a dle tvého vzoru jsem si pořídila takový šedý lak (což je u mě dost nezvyklá barva), většinou ho kombinuji, třeba jen na prsteníčku, s takovým stříbrným (jako ukazuješ ten zlatý od Essence) a mám docela úspěch. Pracuji s dětmi a dokonce mi nedávno chlapeček v práci řekl, že se mu nejvíc líbí ten "mrtvolkový" lak :-).

    OdpovědětVymazat
  53. @Lily, já jsem v našich drogerkách tu holografickou kolekci nezaznamenala, tak nevím,ty holo stíny mají v nabídce stálé...
    @anonymní 21:30: :D to je pěkný :DDD, manžel těmto barvám a ještě těm mint také říká mrtvolné :)....

    OdpovědětVymazat
  54. Petřičko, proč si pořád matláš tu ofinu? Proto ji máš zmaštěnou a pramínkuje se

    OdpovědětVymazat
  55. ahoj :) super ! :) obidve videa odkial maš tu vonavku ? :) a asi o kolko korun ta vyšiel lacnejšie tester?:) dakujem ! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Povedený video :-) Můžu se zeptat, kde se dají sehnat ty černý lesklý leginy? Já se koukla snad ve všech obchodech a nikde je nemůžu sehnat:(
    Díky:)

    OdpovědětVymazat
  57. @Ika: děkuji a parfém je z xparfemy.cz a vyjde levněji o dost, nevím kolik přesně, už ho mám rok,ale mrkni na cenu klasického a mě tester 50ml vyšel kolem 700Kč...
    @Lenčaa: moc děkuji a legíny se dají sehnat například na aukru, já je mám z ebay :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj..Teprve nedávno jsem objevila tvůj blog, a musím říct, že je opravdu super.Koukám na všechny tvoje videa, moc mě baví a vždy si z nich něco odnesu. Tak to jen na okraj. Jinak chci říct, že krém Excipial je super. Mám 2 děti a poprvé mi ho doporučila dětská doktorka pro holčičky, když měly suchou pokožku a loupaly se. Takže opravdu doporučuju. Když je to vhodné pro mimi, tak pro všechny ostatní též.Jinak se měj hezky a díky.

    OdpovědětVymazat
  59. skvele video ! muze se zeptat kde se daji sehnat laky china glaze ? uz jsem o nich cetla drive ale zatim jsem je nikde nevidela . :(

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojky Peťo, moc pěkné video, obě části se mi moc líbily. Klidně takových videí dělej více, myslím, že nejen mě ale i spoustě z nás čtenářek a sledovatelek jsou ku prospěchu. Na tvůj blog jsem narazila před 14ti dny úplnou náhodou a od té doby tu jsem každý den a sleduji, zda přibylo něco nového,a něco si pouštím i znovu :-). Souhlasím, že máš super projev, kamera tě má ráda a videa jsou vymakaný.
    Ještě bych se jen zeptala, co si myslíš o kosmetice z rossmanna a jestli ji používáš nebo zda by jsi udělala video a zrecenzovala to. Myslím, že jsem se tě na to už možná ptala. tak promiň, že se opakuji :-). Měj se hezky a jen tak dál....

    OdpovědětVymazat
  61. Ropa je přírodní produkt :D vždyt vzniká v přírodě a nebo ne a proto je jí nedostatek :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!