My nail polish collection/ Moje laky na nehty

by - 18 listopadu

Krásný večer všem,


přináším slíbené video na téma moje laky na nehty. Já sama bych se asi do něj zrovna nehnala, protože nevím, jestli může být užitečné ( a protože tuším, že to zas bude sousto pro anonymy, proč toho máš tolik, to nevyužiješ atp. - buďte v klidu, využiju, dělám manikůru a gel známým a kamarádkám), možná tak okouknout barvy, ale protože hodně z vás psalo, že byste rádi viděli celou moji sbírku, rozhodla jsem se video natočit :). Je mi jasné, že někomu bude asi nejspíš proti srsti, co ted napíšu, ale protože by na to pravděpodobně stejně přišla řeč, chci říct dopředu, že barvy laků jsou ve skutečnosti malinko světlejší, jak je celý den zamračeno, nedostává se v místnosti světla a tak abyste s tím počítali, kdyby se třeba někomu zalíbila nějaká barva, že to asi neodpovídá na 100%. A také prosím, buďte shovívaví k mé výslovnosti, to zmiňuji vždy ;), pokud by se vám zdálo, že mluvím trošku jinak, máte pravdu, jsem malinko zdravotně indisponovaná, tak to by bylo asi vše, co jsem měla na srdci.

Mějte fajn víkend!

You May Also Like

52 komentářů

  1. luxusní video! :)
    jéé.. zase jsem první. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné video, a píáni ty toho máš :D Ale chápu tě, tekže to nemyslím zle. Moc jsem se na toto video těšila ( hlavně ze zvědavosti) a jsem nadšená, že jsem zase zašmejdila po další sbírce :) Škoda jen, že jsei se neukázala, ale nepočítám to za mínus... Máš podobný vkus, taky se mi líbí nude barvy, šedé, ale i třeba trochu křiklavější. jediný co moc nemusím jsou třpytky, ale začínám je malilinkato chápat...Prostě jsi zase nezklamala!
    Krásný den, teensmajdicka

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Myslela jsem si, že jich máš hodně, ale že tolik, to mně teda nenapadlo :)
    máš tam moc pěkný, výrazný barvy
    perfekt video
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  4. Baruška: Teda takové zásoby, to snad ani nemůžeš vůbec využít :D i když si zmiňovala, že lakuješ i někomu jinému, ale stejně :-) rozhodně chci ty nové od essence (ten co máš teď nalakovaný mě takhle na videu zaujal ještě více než předtím jen na fotce). Volba červené pro mě bude asi sexy red :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné video. Musím říct, že sbírku máš doopravdy slušnou. To já jsem v tomhle oproti tobě chudý oříbuzný :D
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, no tak já mám taky skoro tolik laků a to nikoho nelakuju, jen sebe :D jsem fakt blázen do laků. Nejradši mám Essie, který na mě vydržej fakt dlouho. Naopak OPI právě vůbec :(( což nechápu, každej je chválí a mě vydrží ten lak fakt asi dva dny jen :-O a už se loupe :( a můj nejoblíbenější lak je od Nfu-oh, takovej modrej se zelenejma šupinkama. Když se nalakuje samotnej, tak je takovej fialovej a když na černej, tak jsou vidět ty zelený šupinky, je náádhernej ♥
    Lily

    OdpovědětVymazat
  7. Ty toho teda máš, krásna zbierka!!!!

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna zbierka, a páči sa mi ako to máš všetko pekne poukladané. Ja mám moje laky pohádzané, kde sa len dá :D

    OdpovědětVymazat
  9. uuuuf, ty jich máš! hlavně tu sbírku od OPI závidím! já vlastním zatím jen jeden, ale miluju ho :D.. odstín makes men blush ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se video líbilo moc! A úplně jsem dostala chuť nalakovat For Audrey :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,

    no vzhledem k tomu, že jsem spíš patlal laků, tak jsem si hodně oblíbila laky od Rimmelu. Moc nevydrží, ale dobře se mi nanaší...mají široký štěteček a lak je poměrně hustý. Naopak mě zklamaly laky od Essie, na mě jsou hodně tekuté a s tenkým štětečkem maturuju... Jinak miluju nude odstíny a na pár jsi mě nalákala, hlavně chci vyzkoušet OPI, takže díky za radu a ukázku:-)

    Poppy

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, tolik laků! Líbí se mi to jak to máš hezky uspořádaný :)

    OdpovědětVymazat
  13. No inspirovala jsi mě hodně barvama, taky bych chtěla takovou sbírku!

    OdpovědětVymazat
  14. Já chci taky tolik :-D Vůbec bych je nestíhala střídat, ale to mi nevadí :-D
    Krásná sbírka, skvělé video. Opakuji se, já vím. Ale ono to tak prostě je :-)

    OdpovědětVymazat
  15. týjo! ta krabice! to je ráj! :D video se mi moc líbí a navnadila jsi mě na nějaké od essence a pak je další mou volbou Sexy red o které jsi mluvila :)

    OdpovědětVymazat
  16. Uf, lakuji jen sebe a mám jich víc, kupodivu hodně málo drogérkových, ale o to víc těch co ani nikomu nemůžu říct kolik jsem za ně dala. "Sbírám" je asi 6 let :).

    OdpovědětVymazat
  17. tak asi polovičatú zbierku doma mám ...až na to že ja ju zbieram nie 2 roky ale asi tak pol roka ...no musím povedať že pár sa mi ich páčilo no ja vobec niesom na klasické červené laky ...skorej na krikľavo ružové alebo na fuchsiové ...
    spravila si mi tým videom náladu ...strašne moc ďakujem , mala som ťažký deň a hlavne dostala som chuť si nalakovať nechty ....

    OdpovědětVymazat
  18. nádherná sbírka! docela ti ji závidím. na počet lahviček na tom budeme možná podobně, ale já mám skoro všechny jenom drogérkový. OPI mám jen jeden, Essie jsem lovila s InStylem a ChG pár mám (příští týden dojdou další-budu mít předčasný vánoce :-D), takže hlavně nad těma OPI jsem jenom zasněně koukala. ale třeba časem, že jo... :-) já jsem laky ve velkým začla sbírat a skupovat ani ne před rokem a za tu dobu jich mám mraky, pomalu víc těch, co ještě nemám vyzkoušený jak těch, co jsem už aspoň jednou lakovala :-)
    krásný víkend přeju a brzo se uzdrav :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Tolko typov!
    niektore ma ozaj chytili za srdce..najma ten zvlastny Diva of Geneva? pri tom som pocitila tuuuzbu :)
    Peti kolko ti priemerne vydrzi lak? Mne pride ze mne velmi rychlo zhustnu, usadia sa a vyschnu..

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkné video. A musím říct, že máš moc pěknou sbírku. A to si ze mě kamarádky dělají srandu, že toho mám hodně. Na tebe ovšem nemám. A líbí se mi uskladnění..
    Barev mě zaujalo hodně. Navnadila jsi mě na koupi O.P.I. laku jakékoli barvy. Ještě jednou zkouknu právě tuhle pasáž a uvidím, který se mi zalíbí. Nebo možná objevím na internetu nějaký jiný.
    Ještě jednou bych ti chtěla video pochválit. Moc pěkné, k tématu, málo okecávací. Super, super, palec nahoru :)!!!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti! Při ukázce tvojí sbírky laků mi spadla bada! Já mám s odřenýma ušima asi 5-6 laků z toho 2 barevné :D. Ale co jsem se chtěla zeptat tak na to, kolik cca stojí jeden lak od CHINA GLAZE a kde je kupuješ. A ještě jsem se chtěla zeptat, kde nakupuješ laky od Essie, protože jeden jejich lak stojí přes 200,-. Děkuji předem za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  22. *brada omlouvám se, za tak blbý překlep :D

    OdpovědětVymazat
  23. NO týjo. tak toto ti každý musí zavídět! nejvíc se mi líbí tvoje sbírka laků od CHINA GLAZE. kéž bych jich taky tolik měla.. :) jsou super! :) taky teda mám v lacích zálibu, ale to lik jich opravdu vlastním..:)

    OdpovědětVymazat
  24. wow,krásné video,laky mají krásné odstíny :) ♥

    OdpovědětVymazat
  25. Ja mám podobnú zbierku, ako lakov tak ostatnej kozmetiky a to ju nakupujem len pre seba, maximálne pre mamu :) Zasa som našla super inšpiráciu, tak aspoň viem o čo poprosiť Ježiška :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásný sbírka, ale podle mě jich nemáš hodně, spíš míň nebo tak akorát. Možná by to chtělo něco dokoupit :D

    OdpovědětVymazat
  27. Krásna zbierka, ja ju mám asi polovičnú:) Chcela by som sa ťa spýtať, ako dlho ti asi vydrží lak, kým sa pokazí.. Robís niečo špeciálne pre to, aby ti dlho vydržali?
    Môj najoblúbenejší lak na jeseň je OPI Bogota Blackberry :)
    Ďakujem za odpoveď, Lala

    OdpovědětVymazat
  28. b-e-z-v-a-d-n-y !!!!! :)) a závidím aspoň třetinku bych brala :D

    OdpovědětVymazat
  29. mas toho strasne moc.. myslelala som si ze ich mas viac ale toto je dost :) ale krasne video a krasne farby lakov skoda ze ja by som ich moc nevyuzila :)

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuji za inspiraci! Moc mě zaujal China glaze - ahoy!, je opravdu překrásný :) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  31. Souhlasím s Miínou, podle mě toho taky nemáš tolik:-D Ale zato to máš krásně rovnoměrně barevně zastoupené a červená ti podle mě rozhodně sluší;-)

    OdpovědětVymazat
  32. Óóódbornice na "manikůru" a neumí to slovo správně napsat? :-D

    OdpovědětVymazat
  33. pekné video :)

    karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. WOW:O fakt super sbírka:) zavidim;D
    Asi budu za uplného blbce, ale chci se zeptat kde se dají sehnat ty laky O.P.I a China glaze, a kolik asi tak cca stojí, předem díky za odpověd!

    OdpovědětVymazat
  35. Taková sbírka, líbí se mi! :)
    Strašně bych chtěla lak od O.P.I.

    OdpovědětVymazat
  36. Přeji všem krásný večer a moc děkuji za všechny milé komentáře, nebudu ted odpovídat jednotlivě, jen jsem komentáře prolítla, protože jsem opět bohužel pracovala hodně v poslední době na počítači a dnešek trávím s černými brýlemi, neb mám opět úplně rudé oči, takže kapu a vyhýbám se počítači a televizi, takže se moc omlouvám, odpovím později :). Jen co jsem zahlédla, laky nakupuji na ebay a ceny jsou tak 120-160Kč podle druhu a je to včetně poštovného z USA, nehledám konkrétního prodejce,ale vždy si dám vyfiltrovat podle ceny a koupím ten nejlevnější, jen mrknu na hodnocení prodejce, jestli není úplně špatné. Ještě jednou děkuji i za uklidnění, že toho nemám zas tolik :D a přeji všem krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj,vím, že tento dotaz asi nebude příliš k tématu, ale zajímalo by mě , jak si po delší době používání spokojená se šampony Balena na řídnoucí vlasy?

    OdpovědětVymazat
  38. Hezká sbírka a máš jich tak akorát i pro osobní potřebu. Na omlázku je vlákno o tom kdo kolik vlastní laků a padaly tam taková čísla jako 200 či dokonce 400 kousků! Takže jsou mnohem větší maniaci :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  39. Téda, je to docela slušná sbírka:-)
    Pár barvama jsi mě určitě inspirovala, tak si možná někdy udělám radost:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Já jsem si k lakům nikdy nijak cestu nenašla :) Jednak mě to vůbec nebaví si lakovat nehty, obzvlášť, když je mám vždy oloupaný za dva, tři dny a pak se mi taky ani nijak zvlášť nelíbí barevný nehty. Nicméně video jsem zkoukla, protože mě strašně baví tě poslouchat :) Sbírku máš tedy opravdu slušnou :)

    OdpovědětVymazat
  41. Fííha, toľko lakov! A všetky sú naozaj úžasné! Máš naozaj krásne odtiene, ticho závidím :D
    Strašne sa mi páčia tie tmavomodré laky čo si ukazovala na koniec :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky:) Máš teda opravdu velkou zásobu:))Říkala jsem si, že v tom videu zníš smutně nebo unaveně:-/..Každopádně nevím jak je to teď s kosmetikou Manhattan v ČR, kupovala jsem ji v Žitavě za pár kaček, ale musím říct, že laky jsou úplně nej:) Teď nemyslím přesně barvy, to je podle mě stejně dost individuální, ale co se týče výdrže, tak jsem moc spokojená mám nalakované nehty už 4 den a vypadají pořád stejně:) Jinak přeji méně pracovní vytíženosti a děkuji za video:)

    OdpovědětVymazat
  43. Bezva video, moc hezky jsi vše popsala! Nemyslím si, že bys toho měla nějak extra moc. Je tolik nádherných barviček, různých odstínů atd., že bys jich klidně mohla mít daleko, daleko více. Když je používáš i profesně, tak bys jich klidně mohla mít i víc!
    Pár laků máme stejných, hlavně Opíky a Chiny, ale já manilakuju teprve od září :D

    OdpovědětVymazat
  44. Super video. Já jsem spíš na ty nude a světlé růžovky. Momentálně používám nejčastěji bělící péči od P2 a na to Hedvábí s ůrožvými malými třpytkami od Decore. Každopádně jsi mi pěkně nalomila na laky od OPI. :)

    OdpovědětVymazat
  45. aaaach! ty červenééé !! krasny:-)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahojda, moc hezké video :-) Soudím, že si často lakujes a odlakuješ nehty a chtěla bych se zeptat co děláš pro to, aby jim to nějak neškodilo? Já když si často lakuju nehty tak se mi začnou rozdvojovat jakmile opustěj tu část kde jsou přirostlé k prstu (nevím jak to popsat :-D) je to hrozně nepříjemný a nemůžu se toho zbavit. Zkoušela jsem biosil, ale vůbec mi to nepomohlo :-(

    OdpovědětVymazat
  47. Dekuju ti za toto video, aspon jsem se ujistila, ze se svyma 40 lakama na tom nejsem uplne nejhur:D A zavidim ti OPI, neprijdou mi az tak drahe, spis mi vadi, ze v Ostrave mame tak omezeny vyber a nakupovat laky z netu se mi zda prilis riskantni, myslim, ze jsi to byla ty, u koho jsem cetla, ze nekolikrat dosly z pulky vypotrebovane z eBaye:(

    OdpovědětVymazat
  48. Krásná sbírka..:-) Netuhnou Ti ty laky, když jich máš tolik, stihneš je všechny používat?:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!