2x OOTD - růžově a oranžově

by - 04 července

Krásný večer všem,

ještě než vám ukáži dva rychlé outfity z tohoto týdne, mám na srdci něco jiného...chtěla bych vám hrozně moc poděkovat za nádherná přání k narozeninám, musím přiznat, že mne to až dojalo, zvláště, když jsem to zmínila jen tak mimochodem na vysvětlení, vůbec by mne nenapadlo, že mi tolik z vás bude přát tady, na emailu a na facebooku. Moc si važím vaší přízně a budu se snažit jak jen to bude v mých silách, aby se vám tu i nadále líbilo a aby můj blog byl příjemné odreagování od všedních starostí, z celého srdce vám všem děkuji!

A teď již k outfitům, včerejší kytkaté šaty s volánky už znáte, stejně tak svetřík, obojí mám již dlouho a obojí je od vietnamců, taktéž kabelka je z tržnice a boty z OK shopu v Jihlavě. Dost často se ptáte na cenu, lodičky, co jsem tak koukala, se tam pohybovaly od 199 - 350Kč, takže opravdu nic drahého, kvalita bude stejná jako u vietnamců, ale já jsem snad v životě nezničila žádné boty, takže mně osobně to nevadí a co mě nejvíc překvapilo, že přes vysoké podpatky jsou to boty, na kterých se chodí relativně dobře, zvláště, pokud si do nich dáte měkkou vložku pod polštářky chodidel. Samozřejmě na túry to není, ale jinak to vážně celkem jde :). Možná bych ještě měla dodat, že mám také na sobě stříbrné náušnice a řetízek se Swarovski komponenty, který jsem si vyrobila vloni (komponenty zakoupíte na netu a vyjde to opravdu docela levně). Musím přiznat, že celý tento outfit byl dost sladký, volánky, kytičky, růžová, někoho z toho určitě rozbolí zuby :D, ale já jsem na to měla náladu a tak si říkám, jednou za čas, proč ne......Ještě bych doplnila rtěnku a líčení, které není moc vidět, ale mám stíny z NYX paletky I dream of Barbados a rtěnku Dermacol Lip Seduction č. 6.


Druhý outfit je tak nějak od všeho trochu, trochu color blockingu, trochu krajky.....no, jsem si vědoma toho, že to není žádná hitparáda a že to určitě na spoustu z vás bude působit přeplácaně, ani nevím, jak mě napadlo zrovna tohle zkombinovat, ale přišlo mi to nakonec docela zajímavé. Na sobě mám kraťasy a sako z ebay, tílko F&F, náhrdelník z ebay, kabelku od vietnamců a lodičky z OK shopu. Brýle jsou z HM. Lak, který na fotkách vidíte je Color Club Jackie Oh! a je to nádherná neonka, růžovooranžová, která se skvěle lakuje, kryje v jedné vrstvě a není úplně matná jako jiné neonky, mě tento odstín nadchl, mám ho odsud, včera jsem objednala a dnes byl doma :).

















Lak na nohou je Essie v odstínu Van D´go.


Zaujal vás některý z outfitů, co byste vyměnili? :)

You May Also Like

86 komentářů

  1. PETRUŠKO oba dva outfity jsou super...mě osobně se asi víc líbí ten druhý...miluju krťásky a saka je to super...já už ale bohužel podpadky nenosim protože mám mimčo a ke kočárku je to dost nepoholné...ale vypadá to super...už se těším až bude malej větší a já se zase k podpadkům buu moct vrátit...:o) jen by mě zajímalo jestli máš nějaký svůj oblíbený vietnamský krám nebo jestli chodíš různě, protože já jsem snad nikdy u vietnaců nic tak pěknýho nenašla...:O(((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to chápu, k malým dětem podpatky moc nejsou,pak zas bude běhat, takže na podpatkách je to pak taky sranda .D...ani já je nenosím každý den,ale nosím je moc ráda. Jinak oblíbený obchod nemám, vždycky to v J. Hradci tak nějak projdu a občas mi i něco padne do oka :).

      Vymazat
  2. Peti, ty šatky jsou kráásné!:) Jinak celkově ti to moc sluší, ale to není nic nového :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já ještě nepřála :-) Vše nej Petruš.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný botičky a máš hezky opálené nohy.. to kdyby se jednou podařilo mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a nohy to je trošku sluníčka a jedno natření Xen tanem :)

      Vymazat
  5. Moc Ti to sluší, Péťo... nejvíc se mi líbí ten první outfit :) Ten je přesně dle mého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten zářivý lak na nehty je fakt bomba ...ale asi si nechám udělat pouze francii :-DD bílé proužky a průhledný gel klasika :-D tohle by u mě brzdilo dopravní průjezd :-DD líbí se mi ta barva ale netroufnu si :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ale věř tomu, že kdyby sis ho dala, nespustíš z rukou oči :D, na léto je krásný ;)

      Vymazat
  7. Petí, co to máš za zvláštní copánek? Z kolika je pramenů?? Je fakt skvělej :)) Oba dva outfity jsou super, takové letní.. :) Sluší Ti to opět hrozně moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, mrkni do videí na cop z 5 pramenů, tento je teda za 4, ale princip je úplně stejný ;) a děkuji moc!

      Vymazat
  8. Moc ti to sluší oba outfity jsou krásné!:)
    A miluju kombinace růžové a oranžové:):)
    Pěkný zbytek dne:)

    OdpovědětVymazat
  9. Boží jak já ti zavidím jak seš krásná :D)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta druhá kombinace je nádherná! Neonky ti sednou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Peťul, tobě to vždycky tak strašně moc sluší♥)) Jsi prostě princezna , nemám slov ))

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Petro,ty šatičky a svetřík nemají chybu,moc hezké a moc ti to sluší,nááádhera,to se ti povedlo.

    OdpovědětVymazat
  13. ...momentálne milujem kombináciu ružovej a oranžovej a posledne som mala oranžové nechty na nohách a ružové na rukách, super! Samozrejme, neonovky, na leto jedničky! Tie ružové lodičky sú perfektné, pasovali by mi k rúžu od Maybelline, ktorý milujem a páči sa mi kombinácia rúž a lodičky!

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj Peti, moc ti to sluší, mně se teda víc líbí ten první outfit - a vžycky obdivuju ty tvoje lodičky ať to jsou ty modré, růžové nebo oranžové, prostě všechny jsou boží :) a ještě mě napadla docela intimní otázka - plánujete s manželem děti? měj se krásně Věra

    OdpovědětVymazat
  15. ty první lodičky jsou krásné a moc se mi líbí lak na nehtech!

    OdpovědětVymazat
  16. Opět nádhera. Ten druhý outfit mi nepřijde vůbec přeplácanej. Mně se moc líbí ;).

    OdpovědětVymazat
  17. bože! dievča! veľmi ti to pristane! :) doslova ťa žerem... aj tie šaty aj lodičky oboje aj tie šortky a sako....dokonalé :)

    OdpovědětVymazat
  18. krasny nahrdelnik...:o) mam presne ten isty doma, ale este som ho na sebe nemala, a si super nalicena

    OdpovědětVymazat
  19. ten druhý díky těm šortkám! jsou vážně strašně krásný a o neonkovým laku nemluvě..

    OdpovědětVymazat
  20. Dokonalé outfity, ten s šaty bych nosila hned <3

    OdpovědětVymazat
  21. oba dva outfity jsou pěkný :) milují růžovou, oranžovou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Moc ti to sluší,jako vždy :) ..můžu se tě jen zeptat jak objednáváš z Ebay? Musíš mít PayPal? Předem děkuju za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  23. :D ahhh ty sa vieš tak krásne obliecť,...aj ja chceeem!!:D
    A ten lak je perfektný idem si ho vygoogliť:):D

    http://petush-book.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Páni, nádherné outfity! Jestli se můžu zeptat kolik máš páru bot? Vypadá to jako kdybys jich měla pro deseti členou rodinu :D

    OdpovědětVymazat
  25. Ten první outfit nemá chybu. Ty šatky jsou Boží ;) moc se mi líbí v kombinaci s tím svetříkem a vypadá velmi elegantně. Léto už je v plném proudu i když ty bouřky tomu moc nepřispívají. Si celkem dost dobře opálená a s těmi botami to opravdu celé krásně vypadá. Ten druhý outfit je taky fajn, ale přijde mi že,Tobě nesluší saka s vycpanými rameni. Připadá mi to moc "formální". Ale ten lak mě dostal, to je fakt perfektní zvýrazňovač. Takže když to shrnu, nezbývá mi nic jiného než hodnotit palcem nahoru- tedy velmi kladně :DD

    OdpovědětVymazat
  26. Péétii :)
    Krásné outfity ( jako obvykle :)
    Ale přijdeš mi nějaká opálená :) Teď to nebudu myslet zle , ale už jsem si asi zvykla že jsi taková bledulka a mně se tak líbíš mnohem víc :))

    A ještě bych potřebovala poradit , nevíš co bych mohla udělat , aby se mi zase začali objevovat ti pravidelní čtenáři ??
    Nechci tě otravovat , ale vážně už nevím koho se zeptat , nikdo neví a doufám , že ty snad něco budeš vědět , protože už jsem z toho zoufalá a nevím co s tím :(
    Snad ti nepřidělám moc práce ... :(

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. oba dva outfity se mi líbí, na brunetách jsou tyhle odstíny bezva. já sice nemám ráda oranžovou, ale je fakt, že bych to měla přehodnotit, vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  28. a ještě jsem málem zapomněla. vůbec jsem nikde nezaregistrovala, že máš narozeniny. tak všechno nejlepší, hlavně hodně lásky a pohody s manželem, ať se plní všechny Tvé sny a více a více čtenářů na blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  29. překrásné, ideální na léto:)

    OdpovědětVymazat
  30. Ten první outfit se mi líbí moc, obzvláště ta kabelka a boty, nepřipadá mi to přeslazené vůbec. :) Z toho druhého jsem si zamilovala šortky, ale ty už z předchozích postů, a sako je dokonalé! I když je pravda, že k sobě mi to moc neladí, Peti, a možná se to jeví trochu přeplácaně, každopádně co na tom, když ti to sluší! ;) Nebudu to psát do každýho komentáře, protože mi to připadá blbý, ale Hradec byl opět oživen, že? Já tam byla dneska, a všude je tam k vidění to samé... ach jo. :D
    www.diarykristina.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ten druhý outfit se mi libí víc!!;) Ale i na tom prvním ti to sluší!!;)

    OdpovědětVymazat
  32. Ten růžovo-oranžový lak je naprosto dokonalej!:) Rozjíždím bový blog,kdyby se chtěl nekdo podívat http://luckyanet.blogspot.cz/ :) Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  33. Ten první outfit je nádhernej, strašně ti to sluší!
    Ten druhý j taky hezký, jen mi k tomu nesedí ti šortky, nevím proč, spíš bych tam viděla radši nějakou delší hezkou sukni či tak.

    aaa, já už ti to chtěla psát pod tvé kecací video, ale musím se tu usmívat, jakmile ženská překročí třicítku a nemá děti, okolí začne donekonečna otravovat, proč je nemá a kdy je bude mít:-) Jako by to byl jediný smysl života ženy.
    Já mám dvě, miluju je, ale stejně tak mám kamarádku, která děti neplánuje a je skvělá a život má fajn a naplněný. Teď se ti ty otázky začnou pěkně množit:-)

    OdpovědětVymazat
  34. Peti hrozně sem i líbí jak nakupuješ. Ty šatičky bych odhadovala na koupení někde v Orsay, Reserved a cenu bych tipla na 700,-Kč. Na Tobě to oblečení vypadá hrozně draze :D. Oblékáš se moc pěkně a díky Tobě se snažím věci také odvážněji kombinovat. Např. se už nebojím kombinování barevných kalhot s barevným tílkem či trikem :)

    Máš moc pěkné nápady na outfit, jen tak dál! Jsi pro mě velkou inspirací v oblékání :)

    OdpovědětVymazat
  35. Také krásne žiarivé farby! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  36. Oba dva outfity se mi moc líbí. Ty se prostě umíš oblékat. Hrozně ráda se k tobě chodím inspirovat.

    OdpovědětVymazat
  37. Peťulko, outfity jsou oba nádherné, strašně se mi líbí tvůj styl - oblékáš se nádherně, vždycky ti to sluší, líbí se mi, jak kombinuješ barvy, máš pro to opravdu cit :) Ráda se u tebe inspiruji :-)A mimochodem hrozně ti sluší ta fuschiová barva, příjde mi že ti jde dobře k pleti i vlasům.
    Co mě dnes paradoxně zaujalo nejvíce je ale lak na nehty, to je tedy bomba!!! Asi budu muset navštívit moješminky:-)

    OdpovědětVymazat
  38. Máš krásný styl! :) Ty boty ti závidím :D Ikdyž já bych se na tom zabila..:D

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Petruško, jako první, bych Ti chtěla také popřát vše nejlepší a jako druhý dotaz.Koukla jsem na tu stránku a vložila do kabelky 3 laky.Jako celková cena je součet laků, ale poštovné žádné?Je zdarma?Děkuji moc za odpověď a přeji krásný večer.:))

    OdpovědětVymazat
  40. Moc se omlouvám, že jsem otravovala, nesjela jsem dolů, kde jsou informace o dopravě.Ještě jednou se moc omlouvám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně v pořádku :), dopravné je tam docela levné i na dobírku, 50 nebo 60, že jo? nevím přesně :)

      Vymazat
  41. Ty máš tak krásně tělíčko, že jdou nějak outfity stranou. Jsem o několik let mladší, ale můžu se jít tedy zahrabat :D. Ale já mám bohužel jinou stavbu tělesnou, takže i kdybych se rozkrájela, jako ty nebudu.

    Hrozně se mi líbí oboje boty :). Kdžy já se v těch vedrech nepřiměji nosit podpatky. Pořád tahám na nízkém.

    OdpovědětVymazat
  42. líbí se mi, jak máš všechno vyladěné do posledního detailu, krása! a moc Ti to sluší :-))

    OdpovědětVymazat
  43. Už nevím, co mám psát, abych se pořád neopakovala a nepsala pořád "ó nádhera" :D Na tobě se mi dokonce líbí i růžová a mám z toho strašnou chuť něco růžovýho koupit (a to růžovou nemám ráda, jediná růžová věc, kterou vlastním, je neonka na nehty :D)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peti,
    jako obvykle ti to nesmírně sluší. Hlavně ten první outfit, k tobě mi sedí nejvíc právě kytičky a volánky. Vypadáš v tom tak nějak něžně. A přeslazené to vůbec není.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  45. Taky bych ti chtěla popřát, i když trochu opožděně. :)) Takže přeju hodně zdraví, štěstí, lásky, hodně spokojených čtenářů a dobré vztahy s manželem..
    Ruby

    OdpovědětVymazat
  46. ty kraťasy a šaty jsou super :), ale stejně u mě trošku vede ten druhý outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  47. oba dva outfity se mi moc líbí :))

    OdpovědětVymazat
  48. Máš moc hezký učes a fakt pěkný botky! :) A opožděně všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  49. druhý outfit vede! ty boty jsou dokonalý! :)

    OdpovědětVymazat
  50. Vždy, když se na tvé fotky dívám, lituju, že nemám o deset koli méně. To bych od tebe kopírovala skoro všechno.

    OdpovědětVymazat
  51. No, nic proti, ale trochu si rýpnu :D přesně, jak jsi psala :D ten první outfit je bez chybičky :D jenže ten druhý mi přijde... Nevím, jak to popsat, ale přijde mi, že k sobě moc růžová a oranžová nesedne a navíc to zkombinovat s krajkovými kraťásky? Buď bych vyměnila tílko/tričko, nebo bych volila úplně jiný outfit.. Ale jak se říká, proti gustu žádný dišputát ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Ten druhý outfit je boží! Moc ti to sluší. :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Víc se mi líbí ten druhý outfit, ale celkově se mi teda nejvíc zalíbil tůj neonový lak, koukala jsem na stránky, že bych si ho objednala, ale už není skladem, asi všichni nakupovali, když ho viděli tady u tebe, je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  54. Typ písma, který volíš pro nadpisy článků, je fakt trapný. Půlka písma zobrazená tak, půlka onak, fakt krása!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to zobrazuje normální v exploreru, co máš za prohlížeč?

      Vymazat
    2. Nemyslím si, že je to trapný.. Ale musím souhlasit, že písmo se mi taky zobrazuje každé jinak , respektive čárky a háčky jsou obyčejným písmem. Ale je to detail :)

      Vymazat
  55. Budu se opakovat, ale potkat tě a vidět ty veselé barvičky, tak mám hned hezčí den. Máš velmi příjemný styl oblékání, takový svěží, dívčí, nevtíravý, jemný.

    OdpovědětVymazat
  56. Moc ale moc ti to sluší ..!
    já tedy opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninám , omlouvámse že až teď !

    OdpovědětVymazat
  57. Na prvním bych nezměnila nic. Máš pravdu, že to trošku sladké, ale tobě to nehorázně sluší!!! Na druhém bych vyměnila sáčko, jelikož nemám ráda kombinaci růžové a oranžové. Ale to je pouze můj názor.
    -W.

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, vsetky tvoje outfity su uplne uzasne, zaujimave, farebne, plne zivota :) skvele sa na teba pozera, len tak dalej!

    OdpovědětVymazat
  59. A já jsem ještě nepřála..všechno nejlepší ,hodně zdravicka,stesticka,spousty čtenářů jako do ted :)) a hlavne hodně lásky :* Oba dva oufity jsou krasne,ale přece jen o trosku více se mi líbí ten první..zda se mi takovy více dívčí..:))) Anet:)

    OdpovědětVymazat
  60. I když nejsem laková, tak mě ten neonkovej hodně zaujal. Je pomalu jako šperk. :))

    OdpovědětVymazat
  61. Oba dva outfity jsou překrásné, první mi sebral dech. Růžovou mám moc ráda a ty šaty! Ty jsou vážně vysněné, ta kombnace barev je prostě moje =). zase ti to moc sluší :).

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  62. krásné jako vždycky :-) mám ráda, když se někdo nebojí barev!

    OdpovědětVymazat
  63. Sluší ti to, vypadáš hrozně mladě:) a kraťasy z druhého outfitu zbožňuju!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  64. Furt se opakuju ale má to cenu!..Jsi tak krásná.♥ Neonovej lak si musím koupit.

    OdpovědětVymazat
  65. Nádherný, především ten první "sladký" outfit, který je přesně podle mého gusta. Oranžová kombinace také moc povedená, neotřelá...Takže super :)

    OdpovědětVymazat
  66. Ty šatičky jsou kouzelný! a moc se mi líbí barva toho tvýho světříku!:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  67. Páni, kabelka od vietnamců ? Vždyť vypadá jako od Channelu ! :) utfit číslo jedna je překrásný celkově a lak v druhém outfitu sháním už dlouho, zatím mám jen korálový, který omu tvému mává zdálky :D

    http://thestylecage.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  68. Ta kabelka je super!!!

    OdpovědětVymazat
  69. Ty první šatičky jsou extra třída :)

    Giveaway o aztéckou tašku u mě na blogu!

    OdpovědětVymazat
  70. barvičky krásný;))) taky jsem neodolala a ve slevách pořídila plavky v barvách tvýho druhýho outfitu;) normálně by mě tahle kombinace ani nenapadla;)

    OdpovědětVymazat
  71. mooc pěkný outfity..pěkně sladěné barvičky....=))

    OdpovědětVymazat
  72. druhy outfit je lepší!:-)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peti, to sako je nádherné. Já jsem si před chvílí koupila to samé, jen jinou barvu. Můžu se zeptat, jaká je to velikost? Já se bojím, aby mi nebylo velké. Uvádějí tam délku 59in a to mi připadá strašně moc ale tvoje fotky mě uklidňují, protože tam to vypadá, že délka je akorát.
    Nakupuješ na ebay často? Já jsem na tom teď tak trochu závislá :D
    Monika

    OdpovědětVymazat
  74. Myslím,že je to na tebe až moc barevné..:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!