3 způsoby, jak zaplést ofinu - video

by - 11 července

Krásný den všem,

dnes mám pro vás slibované video se třemi způsoby, jak zaplést odrůstající ofinu, doufám, že se vám bude líbit a že mi dáte vědět, jestli jste vyzkoušeli a jak vám to šlo :)....

You May Also Like

63 komentářů

  1. Jo super, na to jsem čekala. Taky to tak začnu nosit, je to hezké a je to teď trendy ne, nosit všelijaké zaplétance, nemýlím se?
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  2. Super video :) Peti, nenatočila by si video, jak nalepit umělé řasy? Já se s nimi vždycky peru snad půl hodiny a výsledek stojí stejně za prd :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano prosím :) Taky se přidávám... přestože už jsem velká holka a skoro všechno líčení ovládám na mě dostačující úrovni, s řasama mám velký problém. Je to možná lepidlem? Nebo špatné řasy? Ale vážně spíš moje špatné ruce :D Kačka

      Vymazat
    2. To video už tady je, podívej se do historie.

      Vymazat
    3. Takové video už Petra dělala http://petralovelyhair.blogspot.cz/2011/09/jak-na-umele-nalepovaci-rasy-video.html vypadá to hrozně snadno :-) ale ani mě to moc nejde, pořád se mi zdá, že ty řasy řvou do dálky "jsme umělé" a přitom na Petě to vypadá tak přirozeně.

      Vymazat
  3. s týmto si ma naozaj potešila pretože ja mám ofinu už skoro rok pretože som si ju furt ja sprostá podstrihávala a už mi lezie na nervy .. hlavne teraz keď sú také teplé dni mi tá ofina lezie na nervy teda brutálne.. vážne diky:)

    PS: pomôžte nám rozbehnúť blog:)
    www.glamourroses.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Panebože, ale dyť ta ofina ti úplně sluší takhle rozpuštěná!!! Taková pěkná patka, úplně tě omlazuje, teď to tak nosí hodně teenky, nos to častěji Petro, s nějakým OOTD bys nám mohla ukázat rozpuštěnou ofinu, jsem si jistá, že ti to bude slušet. No a líčení nádhera!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji Za krásné způsoby
    Ihned jdu zkusit
    ♥♥♥
    Simča

    OdpovědětVymazat
  6. neber to zle, ale podle mě ti ty stáhnuté ofiny moc nesluší, máš hodně vysoké čelo...víc se mi líbíš s ofinou...jinak super video, jako vždy...

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Vám to na tomto videu sluší:) Ale upřímně ani jeden z těchto způsobů úpravy ofiny bych nezvolila, necítila bych se v tom dobře, ale to je za mě... jinak proti gustu... Markéta

    OdpovědětVymazat
  8. krásné video i moc pěkné líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Peti, taky jsem mela tento problem, takze jsem nosila ofinu sepnutou pinetkami klasicky dozadu(takovy ten "bobek" uprostred:D) a nebo jsem taky zapletala do copanku, ale jeste trochu jinym zpusobem nez ukazujes ve videu - pridavas jen predni prameny a to takovym zpusobem, ze vzdy jednou upletes prameny "na prazdno" bez pridani volneho pramenu a pak jednou pridas atd. porad dokola, inspirovalo me tohle video http://www.youtube.com/watch?v=PWMBGsdyxS0 :)
    Prijde mi, ze timhle zpusobem vypada copanek nejlepe, neni tak uplacnuty k hlave a tim a je takovy bohaty.:)..Jinak ve videu Ti to moc slusi, libi se mi liceni oci.:) Mej se krasne, Z.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám delší vlasy vepředu, ale pletu si klasický francouzský copz ofiny. Sice mi to většinou všude trčí, ale je to pohodlný a vypadá to pěkně:))

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc ti ta ofina sluší,když to máš rozpuštěné. Mě se takový copánky na ofině nelíbí. Přijde mi lepší sepnout ofinu dozadu,jako je tady: http://www.ww.vlasy-in.cz/gallery2/d/63392-8/ucesy-royston-blythe-053.jpg

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti,
    mně osobně se líbíš víc na začátku videa, tedy s tou patkou... napravo i nalevo :-) Vím, že tě ofina zlobí, když padá do očí, ale opravdu mě upoutalo, jak ti v prvním záběru patka napravo slušela. Fixovala bych ji silnějším lakem a hotovo :-D Zaplétání není špatné, ale domnívám se, že to utahování vlasům také dvakrát nepřidá. Nu, jen můj názor.
    Měj se hezky.
    Radka

    OdpovědětVymazat
  13. S většími pramínky by to vypadalo lépe, ale super tipy, sama používám způsob č.3 : )

    OdpovědětVymazat
  14. Velmi pěkné :) Ale já bych to asi nevzládla,na svým vlasech nic moc nevytvořím :D

    OdpovědětVymazat
  15. Je to hezké, ale víc by se mi to líbilo, kdyby to bylo takové víc nadýchané, takhle je to moc uťáplé k hlavě a vypadá to divně :/ ale jinak svoji ofinu taky občas tak řeším :D p.s.: Stejně Ti nejvíc slušela ta ofča na začátku :))

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo :),tohle video je úžasné,protože mi také odrůstá ofina.Určitě zkusím.Na tvá videa je radost se koukat,například jsem začala používat Balea-Matierende Creme a nemohu si ho vynachválit.Máš krásně sladěné outfity,takže v "pozorování" tvého blogu budu určitě pokračovat ;).Zdraví Káťa

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, taky mám odrůstající ofinu, dalo by se říct tak trochu "patku" a chtěla jsem Tě poprosit o podobné videjko, ale předběhla si mě. Asi mi čteš myšlenky :)

    OdpovědětVymazat
  18. Také zaplétám ofinku. Používám druhý způsob. Někdy ji zapletu až dozadu a dopletu copánek. Skvěle to pobere všechny vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peti, super video ! A skvělé tipy na odrůstající ofinu. Já sice žádnou nemám, ale určitě něco vyzkouším .. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Týjo, dřív jsem se s tím taky tak patlala a dělala si z ofiny malilinký copánek, ale postupem času se mi stejě víc zalíbil klasický tlustější cop, vypadá přirozeněji a člověk se s tím tolik nenadře :))

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi krásně nalíčená :-) a video je taky super. Maja

    OdpovědětVymazat
  22. krásné a může lidem moct pomoct fakt moc hezké videjko

    OdpovědětVymazat
  23. krásné a může lidem moct pomoct fakt moc hezké videjko

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj taky mám přesně takovou ofinu jak ty a ten 1. způsob většinou používám, protože nestíhám, ale někdy si dám práci s tím francouzským copánkem. Tak určitě zkusím tem 2. ten se mi moc líbí. :)) A máš moc krásně nalíčené oči skoro celé video jsem si spíš prohlížela ty oči úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  25. ten druhý způsob se mi moc zalíbil! :))
    a ten třetí používám normálně na nošení a je to strašně lehké :))

    OdpovědětVymazat
  26. děkuji za tip, opravdu užitečné video! ofina je stylová, ale když je léto, tak nepraktická;))

    OdpovědětVymazat
  27. je jsem poprvé první :) Moc pekne me zase stvee patka! JINAK nejvíce se mi líbil 3 způsob- Terí

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, zkoušela jsem a jsem mooc spokojená. Fakt moc super tip! Máš dobré nápady ;-) Katka

    OdpovědětVymazat
  29. Super tipy! Určitě to vyzkouším s tou mou ofinou! :-)
    http://closetdream.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. jé, to je super! to se mi hodí! :))

    OdpovědětVymazat
  31. Hezké jako vždy a krásně nalíčené oči!! :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Každý kdo má ofinu tak si jí sakra važte!! Já jí každýmu závidím, jsou tak krásný! <3
    A video se Ti moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  33. nejhezčí je ten třetí zpusob ale taky nejtěžší!.//
    zkoušela jsem všechny a je to užasný))
    děkuji za typy tedka si už nemusím dělat jenom normální cop z ofinky a můžu to oživot je to SUPER!!:))
    Děkuji*

    OdpovědětVymazat
  34. moc hezky to vypadá, nejvíc ten třetí :)

    jinak tohle líčení ti moc slušelo, hlavně ta modrá linka ;)

    OdpovědětVymazat
  35. jemné vlasy a málo jich u čela mám bohužel také - proto tyto tipy jsou zajímavé, ale můj "talent" na vlasy, mno nedařilo se mi to zaplést :-)) ... ale závidím ti, pže jsi univerzální typ :-) prostě líčení, ofina a tak, tobě sluší všechno :-)) Peťula

    OdpovědětVymazat
  36. hezké, ale já nejsem moc zručná a tyhle copy nejsou tím, co bych ovládala. ale třeba to díky Tvému připomenutí ještě vyzkouším. ;)

    odrůstající ofina je každopádně zlo!

    OdpovědětVymazat
  37. Ty zbůsoby jsou fakt super,upřmně,hodně jsi mi pomohla ! :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Super video. Pořád o ofině přemýšlím, ale nejsem si jistá. Navíc jsem přemýšlela, co s ní když bude dorůstat a díky tobě už to vím. :)
    Jinak opět ti to moc sluší, jak to jen děláš? ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Já s tímhle problém teda nemám, ale kdyby ano, tak na tohle bych teda byla moc líná :D Prostě bych to připla buď na bok nebo na vršek hlavy a dlabala bych na to :) Btw pěkné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mě osobně se tyhle zaplétací sarapatičky nelíbí, ale chápu, že někomu takhle s ofinou se šiknou, já jí měla taky tak a díky bohu už je dlouhá ke krku :)

    OdpovědětVymazat
  41. máš nádherně namalované oči, ta tyrkysová je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  42. Skvělé video :)) Jelikož mi ofina vydrží pěkná asi týden, tak se mi takové tipy hodí :) Zatím jsem vždycky sama dělala jen poslední verzi, ale první dvě vypadají podstatně snazší, tak zkusím ty :)

    OdpovědětVymazat
  43. Péťo,krásný lak na nehtech.Taky to znám,frajerka jsem si ustřihla ofinu (mám černo-blond vlasy),jelikož v předu mám blond,tak jsem si ustřihla vlasy co mám víc vzadu a ty mám černé...no výsledek přehozená černá ofina přes blond přední vlasy hrůůůza!Zní to komplikovaně,ráda experimentuju,ale teď jsem krutě šlápla vedle.Takže v předu volně blond prameny a pak s černou ofinou taky páchám rúzné uzlování atd.podobně jako máš ve videu,zbytek natupíruju a je to :) ahojky,Mischa

    OdpovědětVymazat
  44. Super video zkoušela jsem a šlo mi to teda špatně,nakonec jsem to zašmodrchala:-Dno ale lepší než koukat na svět pres dlouhou ofinu:-)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  45. vypadá to úžasně!!! :)) a je fajn, že to jde udělat i z delší ofiny (u které už doufám, že konečně odroste do normální délky a modlím se, aby mě znovu nenapadlo si jí sestříhat okolo obličeje :D)

    A mimochodem - přestala jsem dýchat, když sem viděla make-up! Ty oči vypadají NÁDHERNĚ♥ úplná DIVA!

    OdpovědětVymazat
  46. ahoj ja nevim proc ale mne ten prvy spusob nejde :D ale ten posledny vypada moc hezky na mich dlohych vlasech ja sem teta slovenka a vdaka tomu ze uz asi rok pravidelne nastevuji tvuj blog sa na mne ta cestina nalepila tak sem se pokusila tento komentar napsat cesky :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj já nevím proč, ale mně ten první způsob nejde :-D ale ten poslední vypadá moc hezky na mých dlouhých vlasech. Já jsem teda Slovenka a díky tomu, že už asi rok pravidelně navštěvuji tvůj blog se na mně ta čeština nalepila, tak jsem se pokusila tento komentář napsat česky :D :D

      Takhle to je správně česky, třeba ti to pomůže, ne že bych chtěla rýpat... ale ať si uvědomíš správně česká slova, říkám, třeba ti to jen pomůže. Studuji češtinu tak jsem trochu pünktlich no...
      Tereza

      Vymazat
    2. dik ja viem niake chyby tam boli ale ja som to pisala bez diakritiky

      Vymazat
  47. super video...aj ja som to skusala a nejako mi to neslo..asi treba viac trenovat :P

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peťo, super videa.. A vypadáš čím dál líp.. Taková rozzářená :). Nečekáš miminko? :D Jinak skvělé tipy, ofinami odrůstá, vždycky si řeknu, že už ji nechám dorůst a kadeřnice mě vždycky přesvědčí, že ji zase zastřihneme a pak jsem nešťastná.. :)

    Silva

    OdpovědětVymazat
  49. Já řešila odrůstání ofiny, že jsem ji prostříhala na patru, takže potom líp zapadla do vlasů.

    Hezký den, -W.

    OdpovědětVymazat
  50. ahojky..taky jsem to zkoušela a až na ten poslední to šlo super.:) ale jak jsem viděla ty tvoje oči tak sem si jen povzdechla:) naprostá nádhera:) jsi moc sympatická..jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
  51. hmmm, ani jedno z toho sa mi na tebe nepaci :-( pride mi to take detinske a navyse take prilepene na cele sa ti to nehodi... paci sa mi ale ako mas na zaciatku videa ofinu tak na bok, keby si ju tak vyfukala cez okruhlu kefu a zafixovala lakom na vlasy, pripadne nejak zvlnila a tak vypla (ale nie pricapnuto ale s objemom), vyzeralo by to podla mna lepsie ... mas dost vysoke celo a ked si ulizes ofinu, tak to na tento fakt dost upozornuje :-/ inak mas krasnu tvar, akurat s tou ofinou by som to urobila inak... co tak natupirovat a vypnut nahor, taku vlnu nad celom ? ;-)

    OdpovědětVymazat
  52. Tito ucesy jsou uplně supér ! Skusila jsem je a je to perfektní :D Nejlepší je ten první ! :D

    OdpovědětVymazat
  53. peti, tie baby, ktore ti pisu, ze sa im to velmi paci, tak sa im pacia samotne typy, ktore vedia vyuzit, tebe to vsak vobec nepristane, naco upozornujes na svoje vysoke celo? to sa neda ani make upom zamaskovat ako si mozno myslis, jednoznacne odporucam ofinu ci uz sikmu alebo padajucu do cela...a ostatne baby by som chcela tiez poprosit aby boli aspon obcas objektivne, zda sa mi ze ta castokrat chvalia len preto ze sa im paci tvoj blog, a to aka si, niekedy to vsak veci uskodi....

    OdpovědětVymazat
  54. To je úžasný :)) Zkusím zítra do školy :) Díky ♥

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!