Extra rychlé líčení na pláž

by - 09 července

Příjemné pondělí všem,

dnes mám pro vás takové rychlé video o voděodolném líčení, o tohle téma jste si strašně moc psali a tak jsem se snažila ho zpracovat, i když já osobně se na pláž nelíčím vůbec, podle mne je lepší nechat pleť ve vedru dýchat, ale pokud bych se nalíčila, vypadalo by to asi nějak takhle. Není to rozhodně vůbec nic světoborného, úplná klasika a rychlovka, takže to možná neberte ani tak jako inspiraci, jako spíš odpověď na otázku jak bych se voděodolně nalíčila já, ale samozřejmě ve videu naleznete pár tipů na voděodolná líčidla :).



You May Also Like

94 komentářů

  1. Moc pěkné video Peti :) Také se k vodě nemaluji, jsem stejného názoru, že pleť musí dýchat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tak to je fakt moc pěkný...
    A hoodně rychlí. Já to teda nosit nebudu ale fakt super... :)

    OdpovědětVymazat
  3. K vodě se také spíše nemaluji, ale tohle líčení bude určitě fajn v horku kamkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, já jsem teď na dovolené používala na obličej BB od skinfood UV 36, občas jsem dala bronzer na tváře, hodně jsem šnorchlovala, takže líčení očí nepřipadalo v úvahu, stejně jsem nosila brýle, takže to ani nebylo potřeba, jen na pusu jsem dávala nějakou tyčinku s UV 20.

    OdpovědětVymazat
  5. Na pláž sa taktiež príliš nemaľujem, maximálne vodeodolná špirála a lesk, a aj to len niekedy. Ale inak super nápady! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky k vodě nemaluju :) Dám brýle, klobouk a je to :)

    OdpovědětVymazat
  7. opat super videjko :) tiez sa k vode nezvykneme licit pouzivame len nejaky bb cream a spiralu v tych horucavach sa viac ani neoplati lebo cez vrstvy make-upu sa tvar neopali a plet nedycha akurat sa upchavaju pory :(

    OdpovědětVymazat
  8. pěkný, slušivý...ale taky se vubec nemaluju k vodě,příjde mi to zbytečný.Navíc jak sou ted ty mega velké vedra tak se člověk potí jako blázen ikdyž je ve vodě :-D lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj..moc pěkné...máš strašně krásný oči..:D
    Podívej se prosím na můj blog..: http://amazingtete.blogspot.cz/
    Díky..!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I když to byla výzva pro Petru,samozřejmě zafungovala jako reklama,tak jsem se podívala na amazingtete.blogspot.cz, s tím,že tam budou zajímavé příspěvky,ze kterých se něco dovím, či mě budou inspirovat. Bylo to však zklamání. Myslím,že to chce připravit nejdříve zajímavosti, a pak teprve zvát ostatní na blog. Nemyslím to nijak špatně, ale to, co je na blogu je málo.

      Vymazat
    2. Souhlasím s Gaby. Také mi hodně vadí barva pozadí a písma - pro mě osobně je to takřka nečitelné. Barčo, popřemýšlej nad změnou! Pavla

      Vymazat
  10. Já se teda k vodě vůbec nemaluju, ani řasy, nic. Jdu si tam odpočinout a komu se to nelíbí, ten si může trhnout. :-D Přijde mi daleko horší, když někdo vyleze z vody a má na očích dva monokly od tužky, řasenky a já nevím čeho nebo druhý případ jsou holky, co pak do vody radši ani nelezou aby se jim make-up náhodou nehnul z místa. Nechápu.

    OdpovědětVymazat
  11. Make-up ve vedru stejně nevydrží, tak na co se líčit. Narazím si sluneční brýle, vyčešu vlasy do drdolu, takže mi navíc nikam nepolezou, přidám ozdobnou sponu a můžu jít.

    OdpovědětVymazat
  12. Já se k vodě moc nemaoluju jenom řesenkou od essence splash proof a uplně to stačí.

    OdpovědětVymazat
  13. já se k vodě taky nelíčím. maximálně když mi přijde, že zrovna nemám nejlepší pleť, tak trochu BB creamu, ale jinak to nijak neřeším :) dřív jsem nosila voděodolný řasenky, ale já mám za to, že se mi blbě odličují a je to pro mě peklo :-/ a to jsem používala odličovadla určený přímo na ně.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peti, velmi povedené videjko ;)Moc ráda Tě poslouchám, máš takový melodický a klidný hlas :D Jinak co se týče vodě odolných líčidel, mám řasenku od essence, kterou ve videu používáš a jsem s ní nadmíru spokojená :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo, já se taky k vodě vůbec nemaluju;) .. Chtěla jsem se zeptat, máš totiž nádherné nehty, jsou to tvoje nehty, nebo jsou umělé?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehty jsou Péti vlastní :) Má nadherný tvar lůžka :)

      Vymazat
    2. Nehty jsou mé, měla jsem dva měsíce gel lak,ale minulý týden jsem ho sundala a už mám zase jen své :).

      Vymazat
  16. Já si dávam maximalně voděodolnou řasenku. Taky spíš volim brýle a klobouk. Jinak jsem o vikendu využila tvuj typ na výlet - Červené blato a musim k tomu připsat ještě jeden typ - holky bez repelentního připravku tam nechodte :-D já jsem poštípaná od hlavy až k patě :-)(ale věřim, že je to individualní, přítel zas tak poštípanej nebyl) jinak fajn výlet ... přeju hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
  17. K vodě se také nelíčím, max někdy voděodolnou řasenku.
    Je potřeba používat i nějaký ochranný spray na vlasy? Já nic nepouživám a po opalování je mám dost vysušené :(

    OdpovědětVymazat
  18. Můžu se zeptat, jaká je ta řasenka od Essence? Právě nějakou levnou voděodolnou hledám, tak jestli ji mám zkusit:)
    Jinak já se na pláž taky moc nemaluju, jen bb, řasenku, bronzer a občas rtěnku, ale spíš jen balzám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je za tu cenu docela fajn, něco vydrží, akorát mi trošku vadí kartáček, který je na mě moc velký.

      Vymazat
  19. Bezva video. Moc se nemaluji, ale kvůli prevenci pigmentových skvrn používám SPF50 a fyzickou ochrannou bariéru (jak mi poradila moje dermatoložka) a to v podobě voděodolného makeup/korektoru od Make Up Forever. Nechci být na pláži nalíčená, ale toto je jediný způsob, jak se nevrátit s extra výraznýma pihama, které už po pětatřicítce nevyblednou. Moje kamarádky s tím také bojují a nemají pihy ale pigmentové skvrny, které zůstanou i v zimě. Tak, holky, pozor na to opalování obličeje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Sháněla jsem něco na obličej se SPF50 a narazila jsem na tónovací krém od Biodermy se SPF50 a je to paráda! Doporučuju :) možná v těch vedrech lepší než makeup, za zkoušku určitě stojí

      Vymazat
  20. Moc povedené! Tobě strašně sluší i to nejjednodušší líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahojky Péťo. Video super :) Já osobně si k vodě dávám max voděodolnou řasenku. Bohužel se mi řasy ve vodě potom ale šíleně slepí, takže mám potom na očích stejně brýle :D Jinak bych se chtěla zeptat, co to máš za lak? Moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  22. Musím souhlasit, já se taky k vodě nemaluju, ale když už, tak používám akorát řasenku a zrovna tu co jsi použila ty - Essence voděodolnou. Je fakt super, vydrží, nežmolkovatí a někdy mám problém ji večer odlíčit. A samozřejmě balzám na rty, na obličej nastříkám opalovací krém s ochranným faktorem a jdu :)

    OdpovědětVymazat
  23. ...k vode sa občas nalíčim: BB cream, bronzer, WP špirála, Color Tattoo, farebný balzam! Záleží aj na tom, či sa idem opaľovať alebo si idem zaplávať... Čo sa týka čiernej linky, radšej by som volila nejakú farebnú...

    OdpovědětVymazat
  24. co je to za písničku?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí se dodívat na video do konce, je to tam napsané...

      Vymazat
    2. DJ ANTOINE & THE BEAT SHAKERS - Ma chérie ;)

      Vymazat
    3. je to tak, oba komentáře nade mnou mají pravdu :)

      Vymazat
  25. Já se k vodě maluji občas, ale je fakt, že většinou o makeup přijdu :)))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  26. Taky se k vodě nijak extra nelíčím. Smíchám jen trochu krému s ochranným faktorem společně s lehkým make-upem, upravím obočí a oči přetáhnu řasenku (tou stejnou jako ty, je kupodivu fakt dobrá a drží, i když ve vodě blbneš a ne jen se vylepuješ někde na lehátku :). Něco na rty nanesu jen doma. Dříve jsem nějakou tu tyčinku nebo rtěnku tahala sebou, ale dost často se mi roztekly v tom horku :D, takže na to peču :) Ale já s tím nemám takový problém jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  27. můžu se zeptat k těm linkám od Barry M? ořezávají se dobře? už si jí chci dlouho pořídit, ale bojím se, že mi zase zbyde po prvním ořezávání půlka :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, tak je pravda, to je trochu kámen úrazu, ty tužky jsou skvělé,ale ořezávají se špatně, jak jsou měkké, tak se mi to lepí na ořezávátko, děs,ale pomohlo by určitě dát před ořezáním tužku na chvíli do lednice podle mě ;)

      Vymazat
  28. Ja si na pláž dávám akorát voděodolnou řasenku (doporučuju Aqua od GS, je fakt super) a pod dolní řasy linku, nějakou tyrkysovou nebo tmavě modrou. A potom už jen balzám s SPF, kteý trošku tónuje rty:)

    OdpovědětVymazat
  29. K vodě se maluju max voděodolnou řasenkou a kdybych chtěla jó dobře vypadat,tak bronzer. Máš moc hezký lak na nehty,co je to zač:)? Lucka

    OdpovědětVymazat
  30. Také se nemaluju :)... A když už, tak pak vypadám jak kdybych dostala pěstí :D. Většinou použiji něco voděodelného, ale mam tu tendenci, když vylezu z vody, tak si hned utřu oči (vadí mi chlor) no a všechno je rozpyté a rozmazané :D

    OdpovědětVymazat
  31. taky se k vodě nelíčím, celkově se v létě líčení snažím omezit, takže to jistí sluneční brýle a výrazná rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  32. Já se nemaluju taky, ale nemaluju se ani doma. Já nevím, vždycky si řeknu, že je to k bazénu doma na nic .. Prostě k ničemu :). Ale hlavně se chci zeptat, jestli je dobrá Bioderma (opalovací krém..), protože mám na jeden zálusk a potřebovala bych poradit jestli ANO či NIKOLI. děkujuu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty opalováky jsou moc fajn, určitě bych se nebála nějaký koupit, hezky hydratují,ale přitom není člověk ulepený, zkus řadu Bronze, po té se lépe opaluje ;).

      Vymazat
  33. Ten náhled na to video zde na blogu.. to vypadá jako bys měla kouřové fialové očí :DD jinak super video ...

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky,
    Peťul, na pláž se opravdu nelíčím-nejsem blázen:D :D Jinak co to máš za ten copánek??Jak se to dělá??Já nikde nemůžu najít to video..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, video jak na ten copánek bude dnes, už je uploadováno 40% :)

      Vymazat
    2. já myslela ten z těch dlouhých vlasů :D né z ofči :)

      Vymazat
  35. Já mám poměrně problémy s pletí, sem tam nějaký pupínek, rozšířené póry, atd... Ale i přesto se snažím takhle někam k vodě nepoužívat make up, ale tónovací krém si neodpustím, s BB krémy nemám zkušenost. Dále si vystačím s voděodolnou řasenkou a balzámem :)

    OdpovědětVymazat
  36. Když jdu k vodě, tak používám řasenku a BB krém od Skin79 Lovely girl (sluníčko mě někdy vysušuje a on skvěle hydratuje - ódu na něho pěju u sebe na blogu : ) jediná škoda je že nemá SPF...) Jinak opět ti to ve videu moc sluší, ale mou pozornost pořád upoutávaly tvoje hezké náušnice : ) Mohla bych se zeptat odkud jsou?? : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, náušnice a srdíčko na krku je ze Swarovski komponentů, zakoupila jsem je na netu a k tomu jsem si koupila i stříbrné komponenty na výrobu šperků a podle sebe jsem si to sestavila dohromady,jak se mi to líbilo a vyhovovalo :)....

      Vymazat
  37. U vody bych chtěla mít aspoň voděodolnou řasenku, ale co jsem tak zkusila, ony stejně voděodolné nejsou a už vůbec ne otěruvzdorné. Člověk sebou plácne na břicho, zaryje čumákem do deky a pak má řasenku nadrobenou na tvářích. Zkoušela jsem levné i drahé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ono to ve vodě vydrží,ale jakmile se člověk začne otírat do ručníku nebo znovu mazat, tak už to tak dobře nedrží, ale to je normální, protože jakmile přijde něco mastného na voděodolnou věc,tak to prostě pustí....

      Vymazat
  38. já se teda na pláž nemaluju, nebo k vodě prostě no :-) nedávno jsme byli u moře a byla tam slečna, co vylezla z vody a měla monokly :-DD jsme nemohli jako. proč se vůbec malovat k vodě?

    OdpovědětVymazat
  39. Dobrý den, Vaše videa jsem si poslední dobou moc oblíbila, je to taky proto, že na youtube je mnoho amerických dívek, co takovéto videa s návody natáčejí, ale moje angličtina není tak moc dobrá, takže jim občas nerozumím. A jsem nadšená za typy, dneska jsem totiž hledala jeden produkt a narazila opět na vás a řekla jste o něm mnoho informací, takže vám velice děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  40. Holky, máte tu některá typ,co použít na vlasy,jako ochrana před sluníčkem,nebo si mylsíte,že to neni potřeba? A jinak,používáte některá něco na suché konečky? nějaké olejíčky,nebo nějakou kůru? Aby je to uhladilo ale zároveň vyživilo?

    Přeji krásné léto. Nám tu v Anglii prší a jsou záplavy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám od Lorealu masku a šampon Absolute repair cellular a na konečky orofluido nebo ted jsem objevila báječnou pro mě novinku od Bione cosmetics a je to sprej Keratin, je to vážně super věc!

      Vymazat
  41. Pěkné video a k vodě se také moc nemaluju, určitě ne u moře a v Tuzemsku, jak kdy. :) Jinak k vodě nosím zlaté stíny s modro-tyrkysovou linkou z paletky Sleek a voděodolnou řasenku.
    Jinak jako vždy ti to opět sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zlatá s tyrkysovou je přímo božská kombinace, tu také miluju :)!

      Vymazat
  42. Ahoj Peti, ja som sa do tohto leta k vode nemalovala, maximalne raz za cas vodeodolna riasenka, minimalne... toto leto som zacala trosku experimentovat :) Tych parkrat co som bola pri vode som pouzila: BB krem mischa alebo Skin 79, kupila som si nejake vzorky, tak testujem a vyhovuje mi ich celkom pekny ochranny faktor, na oci rovnaka riasenka get big lashes, linka od essence, balzam sun dance (zohnala som len 20) :) v tomto sa zhodujeme .... niekedy si dam aj mastne tiene-nejaky storocny od rimmelu- metallic cream shadow v odtieni 051 Soho a najnovsie aj color tattoo bronzovy, celkom fajn :)a aby som nezabudla, ak sa vyskytne jejaka vyrazka tak trolinku dermacolackeho coveru :)

    OdpovědětVymazat
  43. K vodě se také nelíčím ze dvou prostých důvodů

    1 aby si plet odpočinula-nechce se mi líčit :)

    2 když je společnost lidí kteří mě viděli i nenamalovanou nepotřebuju zamaskovat každý pupínek.

    OdpovědětVymazat
  44. K vode tiež velmi nwemalujem , ale najbližšie to vuskúšam :)
    http://katherine-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  45. Já si dám jen voděodolnou řasenku :) Plet sjednocovat je blbost, opálím se a do zimy nemusím šáhnout po makeupu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ideální, ale já si třeba obličej neopaluju a ani si ho moc neopálím, naskáčou mi akorát pihy :), navíc se pak na obličeji dělají zbytečně víc vrásky, takže já mám hlavu spíše ve stínu, i když na sluníčko taky vylezu, ale spíš až odpoledne nebo k večeru, mám plet na obličeji opravdu citlivou i rty, a pak se mi právě dělají opary.....:(.

      Vymazat
  46. Ahoj, chci se zeptat, jestli jsou v té tvářence od NYX nějaké třpytky??? Dlouho sháním nějakou, která by je v sobě neměla, už mi lezou krkem, pak je mám všude...díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v téhle zrovna trošičku ano, ale opravdu minimálně,ale v odstínu Magnolia nejsou třeba žádné, některé jsou se třpytkami, jiné bez, mrkni na netu na swatche.

      Vymazat
  47. Moc pěkný video, Peti :)) Jinak co se týče líčení k vodě, tak mi to příjde zbytečný, protože beztak se nám všecko rozmaže a vypadáme ještě hůř, než kdybychom byli nenalíčený :)

    OdpovědětVymazat
  48. Na tohle video jsem čekala..Maluju se neustále, nevyšla bych ani s košem nenamalovaná.. jsem hrozná..ale nic s tím neudělám..:( Proto se nesmím moc namočit, všechen make upe voděodolný není.. :( S těma z drogerií nemám dobré zkušenosti..

    Jinak Petruško,nemáš nějaký videa na účesy pro dlouhé vlasy..do školy, do práce apod..:)) Na youtube je toho dost, ale moc mne nezaujaly..nemáš nějaké stránky osvědčenéé?? :)) Mockrát díííkyy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji :). Co se týče videí na účesy, mrkni na má videa na youtube, mám tam účesů docela dost, tak doufám, že tě některý z nich zaujme ;)...jinak co se týče účesů, pěkná videa mají třeba luxyhair nebo cutegirlhairstyles na youtube :).

      Vymazat
  49. Mě tam chyběl zmíněnej korektor, to je podle mě jedna z věcí, který některý lidi prostě použít potřebují, i na pláž:) Naopak bych dávala bacha na ty lesky na rty co si zmiňovala, četla jsem, že s leskem na rty se ty rty ještě rychleji spálí. Takže asi jen tu tyčinku S SPF...:)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Peti, super video, já to na pláž s líčením taky moc nehrotím, spíš podle nálady, když už se maluji, tak si dám jen voděodolnou řasenku (moje oblíbená je od maybelline colossal volum waterproof) a pak obyčejnou tužku :)
    chtěla jsem se akorát zeptat, co to máš za krásný lak na nehty ve videu? :))

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,chci se zeptat čím odličuješ řasenku essence big lashes waterproof.Já mám odličovač balea s aloe vera,tím to nejde vůbec.Potom mám ještě odličovač garnier(zklidnující odličovací mlíko)a tím to taky moc nejde(musím 15 min drhnout vatovým tamponem o řasy)Ještě jedna otázka:byly u vás povodně??? díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já odličuji bud micelární vodou od Biodermy,ale v tomto případě na řasy a voděodolnou řasenku je možná ještě lepší dvouslolžkový odličovač od Ryoru, tím jde dolů fakt všechno :). Jinak povodně jako takové nebyly,ale vody bylo opravdu dost :), jeden den jsme měli ze silnice skoro řeku :D....

      Vymazat
  52. Dobrý návod :) Já se teda k vodě líčím úplně stejně jako každý den, jen si teda nedělám tak výrazné oči. Ale make-up v tomhle vedru nosit musím, protože pak hned zrudnu a udělá se mi v obličeji ze sluníčka vyrážka :)) Ale ani nijak extra ve vodě neblbnu a moc se nekoupu, takže mi to až zas tak nepřekáží :)

    OdpovědětVymazat
  53. K vodě, na pláž se nemaluji. Po opalování, i když obličej nemám nalíčený mi vyskáčou drobné pupínky na čele. Takže si neumím představit, co by to s mým obličejem udělalo, kdybych měla make-up, pudr, a kdo ví co ještě. :) K vodě samozřejmě nějaký opalovací krém. Rtům nějak zvlášť nevěnuji pozornost. Teď v takových vedrech používám pouze BBcream od Baley z DM a jsem spokojená. :)Pleť hezky sjednotí a příjemně voní.

    OdpovědětVymazat
  54. Moc pěkné líčení,... já se tedy ale na pláž nelíčím

    OdpovědětVymazat
  55. Super, já mám taky občas trošku problém s líčením v létě. Když jdu do práce, tak se maluju, a bohužel se mi stávalo, že v teplech se vše hned rozteklo. Koupila jsem si voděodolnou sadu od Dermacolu a zatím vše v pořádku ;-)

    OdpovědětVymazat
  56. Už jsem viděla na youtube a super! Ráda bych ti doporučila voděodolnou řasenku od Rimmel - Extra Super Lash Waterproof. A ještě. V nějakém jiném předchozím článku jsem ti doporučovala korektor taky od Rimmel a ty jsi děkovala za tip, tak jestli chceš, tak jsem na něj nedávno napsala recenzi, tak si můžeš počíst o tomto pokladu ;))

    OdpovědětVymazat
  57. super licenie, ale suhlasim s tebou, tiez sa k vode vobec nemalujem :) lebo sa rada potapam, pretieram si oci, opakovane sa kremujem a pobyt pri vode si chcem vychutnat a nie si stale kontrolovat, ci vyzeram dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  58. Mám ráda Tvůj blog. Obdivuji Tvou tvorbu.Si strašně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  59. Velmi hezký video, :) nechtěla by si natočit video co si s sebou bereš na dovolenou z kosmetiky pokud se tedy někam chystáš? :)

    OdpovědětVymazat
  60. Děkuju, no to bych ráda,ale právě nevím,jestli mi letos nějaká dovolená vyjde, nějak nemám moc času, tak nevím, zda třeba nějaký last minute nakonec.....:)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc pěkné líčení :) Ale taky se k vodě namaluji :)

    OdpovědětVymazat
  62. Velmi hezké líčení :)
    Já to přesně jako ty k vodě nechávám bez namalování :)
    Podle me se nemá cenu malovat když jde člověk k vodě :)

    OdpovědětVymazat
  63. Krásné líčení :).Určitě zkusím k vodě podobné,tak snad se zadaří.

    OdpovědětVymazat
  64. Co to je za lak na nehty?:O je krásný :-*

    OdpovědětVymazat
  65. Petra užasne ličenie naozaj super video!!:D!!!naozaj

    OdpovědětVymazat
  66. Moc se mi líbí líčení očí. Máš i přirozeně hezký tvar. -Audrey
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!