Tipy pro krásu od mojí mamky - video

by - 13 července

Příjemný, i když upršený pátek,

dnes mám pro vás takové oddechové video se speciálním hostem a tím je moje maminka. Položila jsem jí pár otázek, jak pečuje o sebe, o pleť a pod. a jak pečovala v průběhu života, doufám, že se vám video bude líbit, protože my jsme se u toho docela nasmály, což můžete vidět na konci ve vystřižených scénách :).

You May Also Like

144 komentářů

  1. Páni vaše maminka vypadá velmi dobře.Kdybych nevěděla že jste její dcera myslela bych si že je to o pár let starší sestra :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné video, moc se mi líbí ;). Já mám klasický tip. Moje mamča podporuje okurky, takže nakrájet plátky okurek, zavřít oči a relaxovat. Je to úžasné nechat ty okurky předem ve studené vodě (nádherně to osvěží pleť)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, super video! S mamkou jste obě moc sympatické a sledování tohoto videa mě strašně bavilo:) Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo,
    krásné video! Moc jsem se u něj nasmála, bylo to po ránu milé probuzení. Maminka je velmi sympatická dáma, už víme, po kom jsi takové sluníčko. :D Maminčin věk odhaduji na 55 let. Docela ráda bych viděla její fotku, když byla v tém věku. Nemůžu se totiž rozhodnout, jestli jí jsi podobná... :) Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem maminku tipla na tento věk, ale vypadá fakticky skvěle a svěže :-) ... a také jsem dumala, zda jste si podobné :-) Peťula

      Vymazat
    2. Holky, myslím si to samé co Vy. Nejdříve jsem se trošku lekla:), protože jsem neviděla skoro žádnou podobu. Maminka je hodně opálená takže podoba je minimální. Ale každopádně jste obě plné energie a jste veselé až za hory :D Kiki

      Vymazat
    3. Holky, moc děkuji, mamce jsem podobná na fotkách, kde jí je kolem 20 let, pak už moc ne, máme každá trošku jiný tvar obličeje :). Jinak mamka je tmavý typ, dobře se opaluje a má tmavé vlasy i oči, já po ní podědila jen ty vlasy ( i když i ty mám světlejší), oči a pleť mám po tátovi a celkově jsme takový mix obou, vyloženě podobná nejsem ani jednomu :). Akorát postavu mám 100% po mamce :).

      Vymazat
  6. Moc se mi video líbí. Máš moc fajn mamku :)
    A ohledně toho věku, tak si tipnu tak kolem 50.
    Jinak máš na rtech úžasnou rtěnku. Jaká je to značka a odstín ? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  7. Petra, toto je uplne uzasne! Este som to nepozerala, ale uz teraz som z toho nadsena a obdivujem tvoju maminku, ze sa na to dala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi pěkné :) Maminka vypadá mladě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc sympatická mamimka. To moje mamka se maže všim možnym, co najde. Krém na oči maže ma obličej, protože to prý hezky stahuje :D když jsem se jí zeptala, jestli se někdy odličuje, tak ne :D a smála se, ze se pry ta rasenka vzdycky nekam ztrati :D maluje se, ale malo. Protoze to nepotrebuje :D a lide ji tipuji O 8 let méně A diví se, kde vzala tři děti. Prý jsem jí podobná, takze pokud ve 43 letech budu vypadat na 35, tak vím komu děkovat :D

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, tvoje maminka je úžasná, no prostě stejně jako dcera:-) Příjde mi, že jste si i podobné. Tipuji také, že má maminka kolem 50 let.

    OdpovědětVymazat
  11. mas super maminku Peti, to ti sem napise asi kazdy, pobavila som sa, odkaz jej, ze vyzera uzasne!

    OdpovědětVymazat
  12. Je to vážně super!! Moje mamča by do něčeho takového se mnou nikdy nešla :( :D, takže i obdivuji tvoji maminku, že se do toho s tebou pustila :))

    OdpovědětVymazat
  13. Petí, tak tohle je skvělý video a super nápad :) :) :)
    Mamča je velká sympaťanda :):):)!

    OdpovědětVymazat
  14. To je super video. :) Máš odvážnou maminku-to ta moje by se nenechala ukecat ani náhodou. :) A je stejně sympatická jako ty. :) Nejvíc se mi líbí ten typ, že se do tý páry namaže olejíčkem-to je fakt super.
    Chválím, chválím, chválím. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máte s maminkou krásný vztah. :)
    A vypadá opravdu na cca 45-47 let, ale tipuju, že jí bude kolem 50-55 let.
    Věk je jen číslo a maminka by ho naopak měla vyzdvihnout, jak ve svých letech vypadá perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je krásné i zábavné video! Moc se Vám to povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  17. :D ste rozkosne !!! je pekne ze mas s mamkou taky nadherny kamaratsky vztah ... ale oci mas modre asi po ocinovi ? taketo rodinne alebo kamaratske pokec videa sa mi pacia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme :), jinak oči i pleť mám po tátovi, mamka je takový "jižanka" tmavá :D

      Vymazat
  18. Podle tebe a tak celkově bych řekla, že mamince je tak kolem 50, ale vůbec na to nevypadá :) Je hrozně sympatická a je vidět že si rozumíte.:) Obdivuji ji za to, že do tohohle videa šla.:)
    Jinak video je skvělý nápad, jen teda mi přijde, že asi nikdo tady není takového věku, že by potřeboval vědět přímo tyhle "rady". Spíš sem od videa čekala, jakože co si dřív dávali, jakože fakt takový ty "babičkovský" rady. ted se nechci tvojí maminky nijak dotknut, jen nevím jak jinak to vysvětlit.:) Určitě tvoje maminka má takovýhle ty starý dobrý rady. :) Snad si alespon trochu pochopila co jsem se snažila říct.:) (něco ve stylu, že "pro lesk vlasů je dobrý je polívat citronovou štávou" a tak.:) Přijde mi, že budeš mít asi málo čtenářů ve věku, kteří potřebují plet šetřit a už jí nevytahovat.:) Každopádně jak jsem psala na začátku, nápad je to skvělý a video je velmi příjemný na shlédnutí.:)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tohle je parádní video!! A tvá maminka je moc sympatická a vypadá tedy dost dobře, na to kolik jí asi je, strčí do kapsy i mladší ženský. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peťo, video je super, ostatně jako vždycky :-) Moje maminka taky vypadá ve svém věku super tak doufám že jsem to po ní podědila jako ty. Tvojí mamku tipuju tak na 55 let. Možná by jí nějaký ten rok ubral mladistvější sestřih vlasů ale to je jen můj postřeh. Ještě k tomu tvému líčení, vypadá vážně nádherně, já se obdobně líčím na koncerty :-) Jinak moje mamka žádné tipy na extra pleť nemá, je to prostě z velké části dané genetikou. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkný video. Maminka sympatická :-) já jsem slyšela jen dávat si masku na vlasy do páry,tak ten olejíček je dobrej typ. Kamarádka si zas v páře furt masíruje stehna, že je to prý dobrý na celulitidu, ale nevim no :-D možna by bylo dobrý si před párou naníst nějakej sprchovej gel proti celulitidě a masirovat něčim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, ta masáž nohou v páře je prý na celulitidu super, také jsem o tom slyšela....

      Vymazat
  22. Vtipné video:) No a protože budu přibližně stejně stará jako ty, tak tvé amince tipuju 48-52 let :D

    OdpovědětVymazat
  23. To je párádní! Hned mi to zvedlo náladu:) Maminka vypadá perfektně, typla bych jí 47-49let ale i tak vypadá skvěle.. Máš skvělé předpoklady ke stárnutí:D
    Jinak moje mamka používá tužku na oči a řasenku, mýdlo a vodu a to je vše:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ty jo, mamince tleskám za odvahu, že do toho šla. Super video, je milá a sluší jí to :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mamka vypadá tak na 40, ale vzhledem k tomu kolik je roků tobě, tak je to trochu nereálné, ale třeba 47 by jí být mohlo :o)
    Jinak máš super kapesník - já doma používám taky tyhle obrovský :D

    OdpovědětVymazat
  26. skvelý nápad pozvať si mamku do videa :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc pěkné video, líbí líbí. A souhlasím, že to jak naše pleť vypadá hodně záleží na tom, jak se o sebe staráme celkově. Když mám blbej den, jsem nevyspaná a den předtím jsem snědla plno hříšných věcí... tak mě ani všechna dekorativka světa nezachrání :))

    OdpovědětVymazat
  28. milujem tvoje videá :D a toto je fakt bomba :)

    OdpovědětVymazat
  29. Peti,
    maminka je moc zlatá :) Viem, že to s týmto videom nemá nič-moc spoločné, ale aj tak..ja by som bola hrozne rada, keby si natočila nejaké video typu ako sme sa s manželom zoznámili, aká bola naša svadba, čo sme spolu prežili, ako žijeme dnes a čo do budúcna ešte plánujeme :) Myslím, že takýmto videom, by si potešila mnohé z nás :) strašne ťa zbožňujem sledovať a síce som ťa začala sledovať kvôli kozmetike, nakoniec som si najviac obľúbila tvoje videá, také kecacie a také, kde je niečo aj zo súkromia :)
    Prajem pekný deň Peti a aj všetkým, ostatným :)
    Terezka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Terkou, nemusí to být nic až tak intimního, ale zajímalo by mě třeba jaké si měla na svatbě šaty, účes, líčení atd. Kdyby si se videjko rozhodla udělat tak třeba dát do něj fotky ze svatby aby jsme si toto mohli prohlédnout :D No a dlouho a hodně mě zajímá jedna otázka. Doufám, že Tě to nějak nepohorší, takže by mě zajímalo jestli plánujete s manželem děti ?? Bylo by rozkošné vidět malou Péťu :DDD

      Vymazat
    2. Panebože...to fakt? Jste normální? co má společného šťourat se druhým lidem do soukromí s líčením a kosmetikou? Si myslíte, že vidíte Petru 3x týdně,tak ona vás taky vidí nebo co? Že jste kamarádky, kterým se může svěřit? Já myslim, že trochu soudnosti by od vás neuškodilo.

      Vymazat
    3. Souhlasím s holkama, to by zajímalo i mě :) A pokud by to tobě nevadilo.. :)

      Vymazat
    4. Holky, nic proti, ale toto JSOU docela intimní informace. Každý blogger by si měl pečlivě rozmyslet, co vlastně pustí do éteru, protožena internetu nejsou jen hodní lidé, jak určitě víte. Petra byla natolik otevřená, že nám dala nahlédnout do svého šatníku a ukazuje nám líčení a účesy, toto jsou věci, které může sdílet online, protože jsou pro některé z nás inspirací, ale uveřejňovat fotky ze svatby, mluvit o dětech a o partnerovi, je docela přes čáru. Tady bych vám doporučila svoji zvědavost krotit. Samozřejmě mluvím za sebe, nevím jak se k tomu Petra postaví.
      AndyLee

      Vymazat
    5. Souhlasím. Jsou to osobní věci a tohle je blog o kosmetice a ne bulvár. Je mi jasný, že vás to zajímá, ale Peťka má právo na soukromí.

      Vymazat
    6. Sice by mě to taky zajímalo, ale naprosto souhlasim s tím, že (podle mě), jsou to velice intimní informace na to, aby je mohli vidět tisíce lidí na youtube. A přijde mi docela nevhodný o to Peťu žádat.

      Vymazat
    7. No já tedy nevím, asi má někdo pocit, že když vidí Petru několikrát v týdnu na videu, že je to jeho kámoška, ale tak to fakt není a takové to šťourání do intimních podrobností je dost přes čáru. Tohle je blog o módně, líčení, kosmetice a to, že Petra občas poodhalí kousek soukromí je jen a jen její dobrá vůle. Já jsem byla dost překvapená, když odpovídala na nějaké dotazy, které jí chodí na mail a často se opakují a tam byly dotazy jako "Jak dlouho jste s manželem?" "Kde jste se seznámili?" "Plánujete miminko?". Jako na to se fakt někdo ptá a otravuje tím Petru na mailu? A teď ještě svatba? Kdyby chtěla Petra udělat své svatební líčení a účes jako video tutorial tak OK, ale aby vám tady ukazovala fotky ze své svatby? Trochu soudnosti.

      Vymazat
    8. Holky, já vám všem moc děkuji za komentáře a názory a moc mne těší váš zájem o mou osobu. Co se týče plánování budoucnosti, soukromých fotek atd., jak tu někdo psal, bohužel jsou zde na netu mezi námi i lidi, kteří dokáží takové informace překrucovat a zneužít proti mně a to třeba i v pracovním životě (což se mi stalo) a tak bych je z bezpečnostních důvodů nerada zcela veřejně sdílela. Občas dávám nějaké fotky na Lovelyhair facebook. Jinak co se týče obecných informací, tak to se ráda podělím, pokud je o to zájem, ale konkrétní věci sdílet nebudu, děkuji moc za pochopení. Jinak pár fotek ze svatby je tady: https://picasaweb.google.com/114330108699403769299/Svatba?authkey=Gv1sRgCIzoq9qmw8i27gE# Více toho o svatbě sdílet nebudu, byl to náš den a bylo to super, svatba byla miniaturní, nic velkého a nemáme ani nějak extra kvalitní fotky, aby stálo za to je ukazovat :), to prozradit mohu,ale ani manžel si nepřeje, abych to nějak sdílela na blogu, líčení jako tutorial bych udělat mohla :), šaty už jsem vlastně také ukazovala z příspěvku "dáma na kolejích", tak můžete mrknout tam :).Děkuji všem za zájem a zároveň za pochopení :).

      Vymazat
    9. Ty šaty jsou moc hezké. Také nechci zbytečně šťourat, ale zajímalo by mě jak to, že sis nevybrala bílé šaty? Co tě vedlo k tomu mít barevné? Nechtěla jsi mít to, co každý? No vypadala jsi zajímavě, neříkám, že špatně.
      Aneta

      Vymazat
  30. Ahoj Peti,
    maminku máš moc příjemnou, vůbec celé video je příjemné, je fajn vidět, že máš s maminkou hezký vztah. Tipovat věk nebudu, ale musím napsat, že mamka vypadá skvěle, hlavně je hodně sympatická, což máš zřejmě po ní, i když vzhledově jsi spíš, jak tak koukám, po tatínkovi, viď? :.D. Moje máma mi žádná moudra o péči o tělo, pleť nepředala, sama tomu moc nedá, ale vždycky mi říkala "Starej se o zuby, už máš jen jedny" :-Dd, tak to dělám.
    Měj se hezky, pozdravuj mamču a těším se na další video.
    AndyLee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za milý komentář :)! S těmi zuhy je to pravda, to také považuji za jednu z nejdůležitěšjích věcí :). Jinak vzhledově nejsem nějak moc ani po jednom rodiči, že bych byla kopie, jsem takový zvláštní mix obou :D,ale mamce jsem podobná na fotkách, když jí bylo kolem 20 :).

      Vymazat
  31. Mamince to moc sluší :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Bombastické video, bombastická maminka, bombastický nápad! :)mamině tipuji 54 (vycházím z tvého věku). To vamp líčení se mi moc líbí (akorát ta růžová k tomu vypadá legračně, ale je mi jasný, že to byla jen zkouška). Kdypak bude tutoriál??? :) Vyřiď díky za odvahu mamince:)

    OdpovědětVymazat
  33. Jéé skvělé video, super, že si s mamkou tak rozumíte.:) Jste obě velmi sympatické..Jinak řekla bych, že tvé mamce je kolem 50, ale vzhledově vypadá tak kolem těch 45.:) A to myslím, že kdyby si dávala ještě make-up,což si nedává, tak by vypadala, že jí je takových 40.:)

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělé video, mamince hádám 54, ale to jen odvozuji z tvého věku, vypadá rozhodně na míň :)

    OdpovědětVymazat
  35. Super videjko, maminka je moc hezká, milá a je taková veselá( to si po ní podědila ;) Tipuji, že mamce je kolem 53(vycházím z Tvého věku). Vampir look je bomba :)! Už se těším na tutorial :D

    OdpovědětVymazat
  36. Na začátku jsem čekala, že to bude váznou. Přece jen maminka beauty videa asi netočí, ale mile mne překvapilo jak jste obě dvě byly bezprostřední a hezky jste se doplňovaly. Mamce to moc sluší! A naprosto s ní souhlasím v tom, že stav pleti odráží stav naší stravy. :)

    Jarmark Marnosti

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, taky se podelim :) Maminka vypada na 30(vase) a ta moje taky a to uz ji tahne na 50 jinak moje maminka se taky maže olejickama a do koupele si dava morskou sul a na rozdil o demne nema žadnou pomerancovou kuru :D Kuže ,jak mladice ja s mazanim tela kremy zacala vlastně ,az ted( mazu se tak rok) pravidelne po koupely nebo i mimo , kdyz potrebuji.Jinak od ni pouzivam treba dolivu krem na obličej.

    OdpovědětVymazat
  38. Hezký video, moc se mi líbilo. Je vidět, že máš s maminkou pěkný vztah, spíš kamarádský a je mezi vámi vidět částečná podoba. Tipla bych jí tak mezi 50-55, ale vypadá mladší. S mojí mamčou spolu taky diskutujeme o kosmetice, někdy jí poradím já a ona na oplátku mě. Teď mě nějak napadlo, jestli máš sourozence?

    OdpovědětVymazat
  39. Tvoje maminka je bombasticka!!! Ja chci taky takovou hodnou maminku ;-( ;-( ;-(
    Tak odhaduji podle Tveho veku, ze kolem te 50ky to asi bude. Ale vypada skvele a je strasne mila a prijemna. Preji vam obema,at se vam dari a jste i nadale krasne a spokojene :-)
    Moc pekne video :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Video je hezký, je docela fajn, že takový věci někdo dělá v čechách, mě ale trošku fascinuje, jak ti tady všichni píšou jaký skvělý nápady máš, když tohle vše se dá najít na YouTube už dávno před tebou. Já vim, že ty netvrdíš, že to je tvůj vynález, ale ty lidi tady si to asi většinou myslí:D Přitom já jsem snad u těhle speciálních videí ještě neviděla žádné tvoje, které bych si nespojila s dalšíma na YouTube. Takže moc nechápu, jak tady jako opěvujou tvoje "originální" nápady, ale to samozřejmě není tvá vina. Druhá věc pak je, že to aspoň někdo dělá v ČR, což oceňuju a to je určo fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ale zrovna tohle video jsem podobné nikde neviděla, samozřejmě neříkám, že někdo něco podobného třeba nenatočil, to opravdu nevím, ale skutečně nemám čas sledovat kdeco po internetu, většina nápadů je opravdu mých a pokud je někde vidím,tak to vždycky uvádím.....prostě jsem si na mamku připravila otázky dle svého uvážení. Ono v dnešním množství videí a blogů se holt asi plno nápadů shodne.....

      Vymazat
  41. Moc vas obe obdivuju, video je perfektni :) Rady moji maminky jsou alpa & dětský olej a poradne si cistit zuby :)

    OdpovědětVymazat
  42. Skvělé netradiční video. Mamince bych tipla 55 let, ale nebýt sestřihu,který trochu přidává léta tak i 50.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj skvělé video mamka je stejně sympatická stejně jako ty. Vypadá velice dobře. Můj typ je, že mamce je tak 50 ale vypadá mladší. Máte moc dobrý vztah takové kamarádky. Moc vám to oboum sluší :)

    OdpovědětVymazat
  44. Úžasné video!!! Máš moc sympatickou maminku. V9m, že její věk je určitě přes 50, ale vypadá na 45. A myslím, že to jak byla nalíčená jí úplně stačí, je takový výrazný typ, které potřebuje skutečně jen minimum. Jinak na odličování používám taky olejíček od Johnsona, je super, odlíčí mi všechno a krásně po pleti klouže. Mě je 20 let, ale nechci abych měla ve třiceti vytahanou kůži a vrásky kvůli tuhým produktům.
    -W.

    OdpovědětVymazat
  45. Chodím plavat 3x týdně :D hahaha, tvoje maminka je super a video se moc povedlo! :)

    OdpovědětVymazat
  46. Krásná maminka a obdivuji ji za odvahu předstoupit před kameru :) moc se vám to povedlo. No mamince bych tipla tak 45 let, ale vzhledem k tvému věku ji bude nejspíše lehce přes 50 ;)
    PS: maminka má krásné obočí :)

    OdpovědětVymazat
  47. Teda vůbec bych neřekla, že je to tvoje mamka :) Mamča vypadá fakt skvěle, spíš jako tvoje starší sestra :)

    OdpovědětVymazat
  48. To obočí máš po ní :D

    OdpovědětVymazat
  49. Toto je to nejkrásnější video na Tvém blogu (a že těch úžasných máš hodně).

    Mojí mamce je 45a má pěknou pleť a nemá ani moc vrásek. Krém začala používat, až když jsem ji k tomu před pár (5?) lety donutila a stejně ho používá málo. Pleť si nijak nečistí a nosí řasenku, rtěnku a tvářenku. Nestravuje se nijak správně - nemá ráda ovoce a zeleninu si dá občas. Ryby nejí, pije neustále čaj - slazený. Jogurty nejí, mléko si dá velmi velmi zřídka.

    Má prostě skvělou genetiku/štěstí? a já doufám, že v jejím věku budu mít pleť alespoň z poloviny jako ona. Já se o svou pleť starám od 12 - čistím a krémuji, poslední dobou sem tam peeling nebo maska, ale ty moc nemusím.
    Musím však uzanat (ač nerada), že pleť Tvé maminky je o něco lepší než té mé :D

    Lenka, 17let

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji za komentář, koukám, že ty mamky jsou na tom stejně a moc se s tou péčí nepřetrhnou, jestli právě to není důvod, že vypadají tak dobře :)!

      Vymazat
  50. Milá Péťo, Vaše video s maminkou se mi moc líbilo. Maminka je krásná od přírody a Vy jste to získala po ní. Když byla maminka "holka", musela být opravdu kočka. Na to, že nepoužívá extra kosmetiku, vypadá skvěle. Ovšem o tom životním stylu má zcela pravdu. Můj tip na její věk je 52-54 let. Ale to jen vzhledem k tomu, že Vy máte již po třicítce. Jinak maminka vypadá tak na 45-47 max! Mohu napsat nějaké rady co mi dala v péči o pleť, tělo a vlasy moje babička a které občas praktikuji :-) : Vlasy po umytí na závěr opláchnout octovou vodou, krásně se lesknou, občas na ně udělat zábal ze žloutků a oleje na výživu. Na obličej v zimě/v mrazech použít opravdu mastnější krém, buď norkový, nebo niveu. Na suchou pokožku těla se osvědčila obyčejná lékárenská vazelína, pomáhá i na hodně suché paty. Babička se moc nelíčila, ale vždy dbala na to mít upravené vlasy a rtěnku :-) Mějte se hezky a snad se nám zase vylepší počasí. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato, moc Vám děkuji za krásný komentář plný bezva tipů, které vlastně i já od babičky znám :), to s tím octem a vajíčky jsem také zkoušela, možná udělám nějaké video s těmito přírodními tipy na zkrášlení :), moje babička ještě doporučovala odvar z kopřiv a z ořechových listů na vlasy, také se po tom krásně lesknou,ale je to spíše pro brunetky :).

      Vymazat
  51. Tak toto je úplná dokonalost Péťo! Vážně jste s mamkou úžasný a video mě bavilo od začátku do konce! Jen tak dál a doufám, že spolu ještě někdy nějaké natočíte! Chci pokračování! ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Pekné video,mám rada Tvoj blog.Nič v zlom,ale toto líčenie Ti vôbec nepristane a akosi mi vždy pripadáš chudšia a chudšia.Snáď to nie je Tvoja snaha o chudnutie,lebo máš dokonalú postavu a s 5kg naviac by si bola ešte vždy štíhla kočka.

    OdpovědětVymazat
  53. Úžasné video!! Peťi máš opravdu kouzelnou maminku, obě takové sluníčka! :) A kdybych někde nedávno neviděla (tuším že to byl) komentář, k tomu, kolik ti je, mamince bych tipovala lehce po čtyřicítce a tobě bych dokonce opožděně přála k maturitě! :) Takže kdyby jsi maminku představila jako starší sestru, asi by si toho nikdo nevšiml!! :)
    A její tipy a rady jsou určitě užitečné (třeba to s olejíčkem, aby se mi nějak nevytahala kůže "dřením" při odličování je dobrý napad).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to nám velmi lichotí, ale kéž bychom vypadaly až tak mladě :D, já za sebe bych řekla, že nějak výrazně mladší tedy nevypadám, kor po ránu :D.....

      Vymazat
  54. Zdravím dámy, za mě je tohle jedno z nejlepších videí za poslední dobu. Maminka je veliká sympaťanda a koukám, že líčení jí zabere stejně času jako té mojí ;) a přesto jsou ty naše mamky krasavice.
    Přeji vám oběma krásný den a za video moc díky!

    OdpovědětVymazat
  55. tak nevědět, kolik je tobě, tak řeknu že jí je tak 45 :) moc fajn video jinak, dobrý nápad ;)

    OdpovědětVymazat
  56. To je fantastický video! Maminku obdivuju za odvahu, kdybych nevěděla, kolik je tobě, tipla bych tak 45, max.48.
    Maminka je ták sympatická,krásná a má super názory, úplně ti ji závidím! A je znát, že musíte mít super vztah. A mimochodem moc se mi líbí její korálky.
    R.

    OdpovědětVymazat
  57. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a myslím, že mohu prozradit, že mamce bylo letos 60 let :). Jinak co se týče komentářů, odpovídm jednotlivě později, ale úplně soukromá videa o svatbě a tak dávat nebudu, nezlobte se na mne, manžel to ani nechce, je to přecejen naše soukromí a byl to náš den a měli jsme svatbu velmi malou a skromnou, pár fotek je tady:
    https://picasaweb.google.com/114330108699403769299/Svatba?authkey=Gv1sRgCIzoq9qmw8i27gE#
    Někdo mi psal, že sem nechci dát fotky, protože prý je to před pár lety a to jsem ještě nevypadala jak umělá barbína :D, což mi přišlo vtipné, opravdu se nemám, myslím, za co stydět, byl to úžasný den a vše bylo,jak jsme chtěli a přáli si :). Další důvod je ten, že máme jen fotky z kompaktu, které jsme sami fotili, takže nejsou tak kvalitní a není na nich líčení moc vidět :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,
      bola si krásna nevesta :) ďakujem, že sme mohli vidieť fotky , moc ma to potešilo :) My tiež asi budeme mať len takú malú skromnú svadbu, aspoň v to dúfam, tak plánujeme :)
      Inak, tá korunka ti tam veľmi pristane :) Ste krásny pár a veľmi obom fandím:) Čo sa týka negatívnych komentárov, na tie si si už asi zvykla, každý máme iný vkus, len nechápem, prečo treba vkus niekoho iného urážať. A prepáč, ak som bola až moc zvedavá, nemyslela som to v zlom.
      Terezka.

      Vymazat
    2. Vypadala jsi úplně nádherně!!! Ty šaty ti moc slušely a byly velice originální. Já nemám moc ráda ty přezdobené krajky a korálky + vlečka 3metry.
      Nevím, proč by ses s námi měla dělit o tvůj/váš den. Je to vaše soukromí a nedokážu pochopit jak by se na tebe mohl někdo zlobit.
      -W

      Vymazat
    3. Jako nevěstě Ti to strašně moc slušelo. Tipovala bych si u Tebe klasické svatební šaty, ale ty cos měla se moc povedly a líbí se mi, že nejsou klasicky bílé, jako to maji skoro všechny nevěsty. Mojí mamince bylo loni taky 60 a vypadá o hodně mladší a díky ní jsem se naučila mít ráda styl oblečení, které nemá úplně každý. Napřídklad když se v 70. letech vdávala měla na svat. šatech našité růžové krajkové kytičky a vypadalo to strašně pěkně a hlavně to nikdo neměl. Chápu, že sem nechceš dávat svoje soukromé fotky, což nechce dávat skoro nikdo, ale na druhý straně je každý zvědavý:-).

      Vymazat
    4. Myslím si, že každý pochopí, že chceš mít své soukromí, to asi každý, takže nevím proč by jsme se na tebe měli zlobit :D Si už tak strašně hodná, že si se podělila o fotky. Jinak byla si mega-krásná a ty kraťounké šatky to jen podtrhly :)

      Vymazat
    5. Moc děkuji, je pravda, že šaty i svatba byly trochu netradiční :),ale já jsem byla spokojená. Rozhodně nechápu špatně, že se na to někdo ptá, to je úplně v pohodě :) a vím, že to není myšleno špatně, ráda se v mezích normy podělím, pokud je o to zájem, vůbec o nic nejde, jen zbytek si necháme s manželem pro sebe a děkuji za pochopení :).

      Vymazat
  58. Maminka je úúúžasná a video se moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  59. Milá Péťo, tohle video mě hodně bavilo :) tvoje maminka je velmi krásná a sympatická. Moc se mi líbilo, jak řekla, že to, jak vypadáme se odráží v tom, co jíme, jak se cítíme, jestli jsme šťastní a spokojení sami se sebou. Zní to sice jasně, ale myslím si, že to vůbec není samozřejmostí :)

    A chválím tvé líčení á la vamp ;) velmi výrazné a zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  60. moc hezká rtěnka :) představovala jsi nám ji tady? nebo ještě ne??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se přiznám, že nevím,ale určitě už jsem ji ukazovala na podzim, je to Kate Moss od Rimmelu č. 09

      Vymazat
  61. Ahoj Peti,
    tohle video mě moc pobavilo, tvá maminka je spontánní a sympatická ženská, které bych vzhledem k tvému věku tipla tak 53 maximálně. Vypadá opravdu dobře a je to určitě i spokojeností v životě atd. jak říkala. Je vidět po kom jsi taková sympaťanda :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  62. Maminka vypadá krásně, teď už čtu kolik jí, kdybych nevěděla kolik je tobě, tak jí typnu 45, možná i míň :) Velmi příjemná a sympatická osobnost. Určitě máte v rodině i dobré geny, protože jinak to není možné :D

    OdpovědětVymazat
  63. ten konec super jako cely video:-).mamince bych řekla 47 a tobě 20(ikdyž vim že neni ale stejně se mi to zdá):-D:-)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, fakt 60?! Já jsem teda typovala tak 40.

    Sára

    OdpovědětVymazat
  65. Líčení je příšerné. Fakt jak upír. Zmalovaná jak plakát. Záchvaty smíchu, při nichž je vidět celá horní dáseň, ti na kráse taky nepřidají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jako řekla bych že spíš TY vypadáš jak Quasimodo, když tak urázíš ostatní a ještě anonymně, Petře to sluší jako vždy anavíc řekla že to je vampír líčení....lucie

      Vymazat
    2. Pokud se chystala na karneval, pak je líčení v pořádku. Doporučila bych ale ubrat afektu a nepřirozených úsměvů.

      Vymazat
    3. Ježiš však se líčila kvůli videím a kvůli blogu a ne kvůli tomu aby tak šla třeba někde nakoupit. Jakému paku toto nemůže docvaknout :-) Se musím smát fakt...
      Aneta

      Vymazat
  66. Mas sympaticku maminku :) to video bolo velmi zlate :)

    OdpovědětVymazat
  67. Moc super video, úžasný nápad, celou dobu co jsem se na video dívala jsem si ani neuvědomovala, že se pořád culím, opravdu jste obě velmi sympatické :)
    Mamince vyřiď obdiv, že se nebála vystoupit a ať se daří.
    Jinak jsi byla krásná nevěsta!

    Šárka

    OdpovědětVymazat
  68. Koukám, že jsi všechnu tu krásu a skromnost zdědila. Máš podobný smích i řeč jako tvoje mamka. Fakt příjemný video.

    OdpovědětVymazat
  69. tvojš mamča musí být skvělá baba, super video:)

    OdpovědětVymazat
  70. Nádherné video, opravdu se moc povedlo! :) Vaše maminka je hrozně sympatická a vůbec bych jí netipovala na 60 let, spíš tak kolem 45 :) A pobavilo mě, jak na konci řekla jestli tohle není tvoje poslední video :) to bylo moc hezké. To líčení se mi sice moc nelíbí, ale to je jen můj názor :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no musím uznat, že i mě mamka pobavila a překvapila, že nebyla z videa vůbec nervozní, to já když jsme na sebe poprvé pustila kameru,byla jsem nervozní dost :).

      Vymazat
  71. Dobry den Petro,
    na Vas blog sem narazila uplne nahodou pres video na youtube. Jsem sice spise sportovnejsi typ a liceni a dekorativni kosmetika mi moc nerika, ale jako kazda zenska se obcas aspon rada kouknu co zrovna frci :) moc sem si oblibila ruzne kremy a mleka od Baley, i zrovna diky Vasem prispevkum :)

    Moje maminka bohuzel letos v unoru zemrela. Po tomto videu, sem se rozhodla Vam tu nechat komentar .... jste opravdu moc sympaticka a hezka, stejne jako Vase maminka. Na Vase videa sem koukala kdyz mi bylo zrovna nejhur, vyzaruje z Vas neuveritelna pohoda a optimismus. Mejte se v zivote i dal hezky. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, hrozně moc Vám děkuji a Vašeho komentáře si nesmírně vážím, je mi líto, co se stalo a ráda bych Vám vyjádřila upřímnou soustrast, sama si nedokáži představit, jak to musí být hrozné, věřím ale, že čas léčí a bude lépe :)!

      Vymazat
  72. Video je super, maminka je sympatická a vypadá velice dobře. Tipuji jí kolem 50-55 podle Tvého věku, ale vypadá určitě mladší. :)

    Moje mamka se o pleť moc nestará, spíš jen krémuje a je to na její pleti trochu poznat - i když to bude i zdravotními důvody a stresem. Je fakt, že kosmetické zásady od ní žádné nemám, spíš mě naučila vypadat žensky - sukně, šaty, podpatky. :)

    OdpovědětVymazat
  73. Nechápu, jak můžete tipovat Péti mamce max. 45-50 let. To máte svoje mamky tak ve "špatném" stavu ve 45 letech? Nebo se předháníte, která z vás ubere nejvíc, tak bude neoblíbenější? To, jak tady mamka na videu vypadá, naprosto odpovídá 60. roku, více určitě ne, ubrala bych tak na 57 let. Vypadá velmi dobře. :)
    Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mojí mamce je 42 let a vypadá mnohem starší. Ne všechny maminky o sebe pečují, zdravě jí, a vypadají "v dobrém stavu". Takže se nedivím, že tu někteří hádají tak málo. Maminka od Petry je stejně stará, jako moje babička, která je velmi aktivní, ale takto mladě opravdu nevypadá a má o mnoho více vrásek. Je to asi tím, že máš ve svém okolí skutečně lidi, kteří vypadají mladě. :)

      Vymazat
  74. Krásný video, moc vám to s maminkou sluší.:)

    OdpovědětVymazat
  75. Tiez musim pochvalit video, velmi pekne, mile, obidve ste zlate, maminka je ftipalek, sympaticka :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj,chtela bych se zeptat,jestli by s udelala video líčení na párty a nehty na dovolenou,díky,jinak tvoji mamku jsem tipovala tak na 47 .Pěkne video a vampire líčeni se mi taky moc libi.Mas nejlepsi blog ze vsech.Jeste jednou diki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, nějaký tutorial na párty letní líčení ještě bude, mám v plánu líčení do bronzova a tyrkysovozlatohnědé.

      Vymazat
    2. Jo super, na bronzové čekám..:-) Mi přijde jako dobrá letní manikúra, třeba i na tu dovču, styl francouzské manikúry, ale se světlým růžovým neonovým lakem, dělaným houbičkovou metodou a od poloviny nehtů přetřený efektovým glitrovým barevným lakem a přesto samozřejmě ještě topcoat. Něco takového bych ráda viděla na Petřiných nehtech, které jsou dlouhé a na toto jako dělané. Jen takový typ no...
      Aneta

      Vymazat
  77. Teda holky, Vy jste se odvázaly! :)))) Hlavně mamča! Hezky Vám to spolu ladí a já jsem se docela pobavila! Prostě kočky! Zdravím vedle Jana P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani , díky :D, mamka dobrá viď :D, chtěly jsme tě pozvat na kafe,ale byla tu jen na pár dní a nějak jsme to nestihly....:(.

      Vymazat
    2. No vidíš, tak příště, já bych i s ní taky ráda podrbala :)

      Vymazat
  78. ty jsi tak krásná..Prosím koukni :) http://colorwardrobe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  79. To je takové roztomilé video, maminka je moc sympatická... Taky bych chtěla vypadat v 60 na 45. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Mamka je suprácká, už vím po kom to máš! :) Skvělé video, pobavilo :D

    OdpovědětVymazat
  81. Holky super, moc Vám to sluší a je to krásné a oddechové video! :-)

    OdpovědětVymazat
  82. Péťo to je paráda. Maminka je sympaťanda a klidně bych sledovala i její blog, kdyby nějaký měla. Jinak vypadá tak na 47 a její věk mě opravdu zaskočil. Fotky z tvé svatby jsou krásné a mají takovou příjemnou atmosféru. Nevím jak to říct, aby to neznělo nějak ošklivě, ale je z nich cítit uvolněnost a že jste se nesnažili dělat ze svatby honosnou záležitost a událost o které bude mluvit celý okres nebo kraj (jako to bylo na svatbě mé známé). Moc se mi líbí tvé šaty. Svatba musela být opravdu krásná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sandro, moc děkuji, návrh s blogem jí přednesu :D.....jinak děkuji za pochvalu, s tou svatbou jsi to tipla dobře, chtěli jsme ji co nejskromnější, já na tyhle megaakce, aby všichni viděli, nejsem :),ale je to samozřejmě každého věc a vkus.

      Vymazat
  83. Maminka vypadá výborně (i Ty), podle toho, jak vypadá jí hádám 45, ale protože vím, kolik je Tobě (a taky na to nevypadáš), tak jí bude víc. Máš štěstí, holt geny :)). Kde nejsou, ani super krémy nepomůžou.

    OdpovědětVymazat
  84. 60?? To není možné

    OdpovědětVymazat
  85. Petro, vaše maminka na svůj věk vůbec nevypadá, vyapadá úžasně. Je moc sympatická stejně jako vy. Gratuluji k odvaze jít před kameru.

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Petro,tvoje mamča je bezva a je hezká,vypadá výborně.Tvoje videa nemají chybu,mám je moc ráda.Jen tak dál...Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  87. Video je hezké, je vidět, že máte dobrý vztah, toho je třeba si vážit. Na tvojí mamince je vidět, že je opravdu potřeba spát, pít, zdravě jíst a mít dobrou náladu a nemusí člověk vyhazovat tisíce za kosmetiku:-) Ale nejste si teda vůbec podobné, takže ty budeš mít tatínkovu podobu že? Mamince bych tipla tak 55-58. Ať se na mě jiní nezlobí, na 45 opravdu nevypadá:-)
    Na svatbě jsi byla krásná, šatičky jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spíš takový mix,ani tátovi úplně podobná nejsem :), nevím,kde mě vzali :D,ale mamce podobná jsem na fotkách, když jí bylo kolem 20, pak už tolik ne. Jinak si taky myslím, že na opravdu 45 nevypadá, ale o 5-7 let míň bych jí tipla :).

      Vymazat
    2. vypadá na 49, podle mě :)

      Vymazat
    3. Možná jsi podobná na někoho z prarodičů, ne, to se taky dědí ob generaci. Já objevila starou rodinou fotku z počátku 19.st. kde je nějaká prapra... a byla jsem v šoku, jako bych byla na té fotce já sama :-) fakt.
      Aneta

      Vymazat
  88. Chtěla bych vám všem moc moc poděkovat za krásné a milé komentáře a děkuji i za mamku, že jste se držely její prosby,aby jste jí tipovali míň :D.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to nebylo na přání - vážně jsme si to myslely...ten její vzhled nás prostě oblbnul :D

      Vymazat
  89. Ty vaše výtlemy :D
    Tyjo já jsem se tak nasmála :D
    Skvělé video Petro :))

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Peťo, hezké video, i maminka vypadá moc sympaticky, jen si myslím, že by mohla nosit delší vlasy. je škoda, že dost žen po 45 nosí vlasy nakrátko, řekla bych, že to dělá celkově starší, ddelší vlasy mi přijdou lepší, Tvé mamce by určitě taky slušely a pak by vypadala ještě mladší, tedy to je můj názor..:-)

    OdpovědětVymazat
  91. Je super, že je vidět, jaký máte krásný vztah:) maminku máš krásnou, jsi po ní!;)

    OdpovědětVymazat
  92. Teda vyřiď mamince, že ji to moc sluší, je krásně upravená což nevim jestli je kvůli videu nebo normálně, ale je super když se ženská umí upravit i po čtyřicítce.

    OdpovědětVymazat
  93. Ahojky, jak tvoje maminka zminuje,že si obličej čistí víceméně jen mýdlem. Je mi to trapný, že to nevím, ale jaký mýdlo se dá použít na čístění pleti aby nevysušovalo? Já čistím jen pletovou vodou, pak to opláchnu normální a namažu nočním krémem:) Romča

    OdpovědětVymazat
  94. Skvělé oživení :-) Super video, máš moc příjemnou a odvážnou maminku.
    :-)

    OdpovědětVymazat
  95. To s tou parou a olejem je skvelý tip! Výskušala som a je to pecka, povedz maminke že velmi velmi dakujem! Ste skvelé!

    OdpovědětVymazat
  96. Mamka je kočka, je vidět, po kom jsi zdědila krásu. :)

    OdpovědětVymazat
  97. Video je naprosto úžasný,spousta užitečných rad. S mamkou jste velký sympaťándy a taky kočky.
    P.S.: neříkej mi, že tvoje mamka nezná elexír mládí, to by přeci nevypadala takhle! =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!