Draw my life - kreslím svůj život

by - 27 října

Krásný večer vám všem,

 
blog a vy, čtenářky, jste už hodnou chvíli součástí mého života a já doufám, že tomu tak bude ještě hodně dlouhou dobu :). Dnešní video je tedy takový můj zrychlený životopis v obrázcích, doufám, že se vám bude líbit ;)......Chtěla bych vám na tomto místě poděkovat za obrovskou podporu, kterou mi věnujete a neustále dokazujete, at už tady na blogu nebo v emailech, či zprávách, vážím si toho opravdu moc a i když vám za to poděkuju ještě jednou na videu, tak vám to musím i napsat!



You May Also Like

91 komentářů

  1. Jsem netušila, že si studovala v Táboře :)) Jinak pěkný ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video, do budoucna přeji ještě více a více spokojených čtenářů :)

    OdpovědětVymazat
  3. Júú, ešte som len na začiatku, ale pozerám, že si tiež v znamení Raka ... Je to občas náročné, čo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, já se sebou nemám problém s tím,že jsme rak, jak se to projevuje? :D Já na to moc nevěřím a hlavně to neřeším :)....

      Vymazat
    2. Peti, na charakteristice znamení není nic v co bys měla nebo neměla věřit. Není to horoskop ale charakteristika, která dle mě sedí min. na 60%

      Vymazat
    3. no hlavne ste obidve Blíženci, nie Raci ;) ono tie staré dátumy už dávno neplatia, kto neverí, nech sa ide pozrieť do Prahy na orloj.

      Vymazat
  4. Krasne video! Nedelni videa mam nejradsi a vzdy se na ne hrozne tesim a to dnesni se ti vazne moc povedlo!!! LV

    OdpovědětVymazat
  5. :) Krásné video, jsi miláček :D
    Přeju Ti jen samé úspěchy a úsměvy :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. hezké video, nejvíc jsem byla zvědavá na část života o tvé práci, hh:) a hezky kreslíš, náhodou!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Za tohle video Ti dávám velký palec nahoru, Peti :) Úžasně zpracované.

    OdpovědětVymazat
  8. Původně jsem se na video ani nějak zvlášť nechtěla dívat, ale musím říct, že mě to záhy přešlo. Peti, jsi skvělý člověk a v té budoucnosti ti držím všechny palce a přeji ti tolik úspěchů, že je ani nezvládneš vstřebat :). Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásný video!!:) Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  10. To je úžasné :)) až dojímavé ::) prekvapilo ma, že si chodila na lesnícku školu, môžem sa spýtať aký odbor presne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krajinná ekologie a stavby v krajině ;)

      Vymazat
    2. Také chodím na ČZU, na podobný obor. Mohu se zeptat zda si obor dokončila.

      Vymazat
    3. Ne nedokončila říkala to ve videu přešla na VOŠku do Tábora, kterou už úspěšně dokončila s titulem DIS.

      Vymazat
    4. no já to tam nezaznamenala. Jen, že se tam Péťě nelíbilo, to ale neznamená, že studium přerušila. Ale to je jedno.
      Péťo jsi úžasný človíček, držim ti palce.

      Vymazat
  11. Moc pěkné video. Je fajn se o tobě dozvědět něco víc, protože většinou o soukromí moc nemluvíš. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak to se Ti Peti opravdu moc povedlo :-), s otevřenou pusou a zároveň úsměvem na tváři jsem koukala až do konce :-) ♥
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, to je moc milé video. A opět zdravím Míru, vždycky mě něčím pobaví :-D Myslím, že sis vzala za ženu skvělého muže ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Teda Péťo, takhle krátké video? Ani jsem nestihla vypít čaj:D Je ale moc povedené, díky za něj, spoustu věcí jsem ani netušila, třeba to, že jsi začínala jako youtuberka, pro mě bylo velké překvapení, a to mám Tvůj blog projetý od začátku do konce:)

    OdpovědětVymazat
  15. Super video, Peti! Moc se ti povedlo!

    OdpovědětVymazat
  16. Mohla bych se konkrétně zeptat na ten obchod v JH a na netu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezlob se,ale ne, na to je ta informace až příliš zneužitelná a vzhledem k tomu, že někteří anonymové už se mi snažili v práci uškodit, nebudu to dále rozmazávat, děkuji za pochopení :)

      Vymazat
    2. V pořádku, já jsem ze Včelnice tak mě to jen zajímalo :)

      Vymazat
  17. No Peti, mne sa nechce veriť, že ja som sa narodila až sedem rokov po tebe, som si myslela že si stará približne ako ja. Ked si začal kreslit auto, tak som najprv myslela že kreslíš raketu :D Velmi pekné video, aj som sa pobavila a niečo sa o tebe dozvedela. Si skvelá :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  18. opat nadherne video :) je fajn sa nieco nove o tebe dozvediet a nahodou pekne kreslis

    OdpovědětVymazat
  19. úžasné video! ale něco mi tam chybělo, chci se zeptat co si dělala mezi roky 98 a 2001, to si tam nejak uplně vynechala :) a taky by mě zajímalo, co tě vedlo k rozhodnutí zůstat bydlet na chalupě v jižních Čechách :) děkuju,
    Verča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zvedava!! Tak treba to Peta neuvedla zamerne. Schvalne nam tady vypis ty tvuj podrobny zivotopis jak z pracovniho tak i osobniho zivota! Na tohle je potreba poradna odvaha, navic u Peti, ktera je uz v podstate verejne znama osoba. Ja te Peto obdivuju, protoze jsem se naucila, ze cim vic veci lidem reknu, tak budou vzdy pouzity proti mne, takze si sve skoukromi uz dost hlidam. Moc si te vazim, ze si se s nama podelila o tvuj zivotopis i v takto osobnim smeru! Zli lide urcite take budou reagovat, ale tech je mensina. My, co te mame radi, tak je nam jedno, ze jsi nam nerekla, co jsi delala 7. cervna 1991 v 8 hodin rano atd... :-)

      Vymazat
    2. Verčo, vždyt to tam je, VŠ ;)

      Jinak naprosto souhlas s anonymní 9:23, také jsme zvědavá kolik lidí to proti mne použije, ale protože jste mne o tohle video žádali fakt hodně, tak jsem se rozhodla ho udělat,ale přiznám se, sama od sebe bych do toho nešla....

      Vymazat
    3. ježiši marja, já to nemyslela zle..... :o) nic proti nikomu nepoužívám :D sem samozřejmě ráda že tohle video vzniklo a vim, že to nebylo snadný rozhodnutí takhle všem ukázat tvůj život ;) jenom sme si nerozumněly Peti
      Verča

      Vymazat
    4. Verco, vzdyt to take nebylo mysleno na tebe ;), proto je to oddelene mezerou, tobe jsem odpovedela v prvni vete, to nebylo vubec nic proti dotazu.

      Vymazat
  20. Parádní video:) nevim, čím to je, ale něco mě na tom rozbrečelo:D Přeji ti strašně moc štěstí a úspěchů na další stránky papírů:)

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo, krásné video! Jsem ráda, že jsem se o tobě zase dozvěděla něco nového :)
    Hodně štěstí do budoucna, jak s blogem, tak v soukromém životě! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, moc pěkné video:)Já tyhle víkendové oddechovky prostě miluju! :D Jinak Peti, moc jsem to ale nepochopila s tou chalupou..takže vy jste šli s Mírou bydlet k rodičům a bydlíte tam doteď? Na blogu totiž píšeš,že zaTebou jezdí maminka na návštěvy a tak..tak jsem se v tom maličko ztratila.. Děkuji za odpověď... Lucka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rodiče bydlí v Praze ;), na chalupě jsem bydlela já sama od 21, Míra se ke mně přistěhoval později ;). Vlastními silami jsem chalupu opravovala, samozřejmě jako student jsem na to neměla příliš finančních možností, když jsem se přistěhovala, byla to riuna, bez vody, topení atd, to jsem vše postupně budovala :).

      Vymazat
    2. Tak to jsi hustá :-) obdiv

      Vymazat
    3. Peti, tak za tohle máš tedy můj obdiv.. Jsi vážně šikovná a musím se přiznat, že bych to do Tebe vůbec neřekla :)). Teta také koupili starší barák a je s tím vážně hrozně moc práce a i peněz tedy. Každý víkend tráví prací na baráku a stejně ještě nemají vše hotové..
      Takže chalupu, co jste měli v tvém dětsví už nemáte? :)

      Vymazat
  23. Úžasné video ! :) ... A mimochodem vypadáš tak na 25 let :D :*

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné,milé video :-) A obrázky se ti náhodou povedly :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Veľmi milé video. Tiež ma zarazil ten vek...i keď podstatné je na koľko sa cítiš a vyzeráš :-). Želám, nech sa blogu darí aj naďalej a otvoria sa nové a nové možnosti :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Hrozně moc vám všem děkuji za podporu, jsem moc ráda, že diskuze probíhá v klidu, upřímně, docela jsem se toho bála, co bude za dotazy nebo rýpance u tak soukromého tématu :), naštěstí mají anonymové asi také stání svátek :D, děkuju vám všem moc!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj,

    možná je to hloupý dotaz, ale souvisí s tématem!

    Právě když jsi došla k roku 07/09 a mluvila o svatbě a té příhodě s požádáním o ruku, vzpomněla jsem si, že v tomto období existoval na blog.cz, kde se psalo o podobné příhodě. Docela jsem na ten blog navštěvovala (jmenoval se pipinkoidní bloček nebo pipi blog nebo podobně - už je to přeci jen dloouhá doba). Taky si pamatuju, že se tam hodně objevovaly posty s nehty. V tu dobu jsem si totiž taky vedla nějaký blog, protože to hodně frčelo.

    A tak mě napadlo, začínala jsi na blog.cz? :-) Prostě mi to nedá nezeptat se.

    Měj se pěkně!
    Dáša

    OdpovědětVymazat
  28. Úžasné a milé video,na svůj věk vypadáš skvěle,tolik bych ti určitě nehádala a ty obrázky náhodou neměly chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Petro, to bylo moc hezké. Docela mě zajímal Tvůj "normální" život už dřív. Takže díky. Ty jsi silná osobnost, ale současně působíš velice křehce. Moc Ti přeju, aby se Ti dařilo a aby jsi byla šťastná. Ráda čtu Tvůj blog a koukám na videa. Eva

    OdpovědětVymazat
  30. Určitě je to otázka hodně soukromá, ale miminko neplánuješ? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nechte už s tím Peťu být, je to její soukromí a kdyby chtěla, sama by to tu napsala ,tak se jí na to furt neptejte!

      mimochodem Peti , krásné videjko jako vždy! :) To mi děkujeme tobě ! :) Jsi naše nejlepší blogerka, máš rozjetou dobrou kariéru, hodně štěstí i s blogem , i v osobním životě! Máme tě rádi :)

      Vymazat
    2. Sakra, co je vám do toho lidi! Otázka soukromá a neslušná, navíc to čtu snad pod každym druhym videem nebo článkem..

      Vymazat
    3. Co na to pořád reagujete? takovou otazku bych uz davno ignorovala...

      Vymazat
    4. Anonymní28. října 2013 18:02
      Co je na otázce zda někdo plánuje miminko neslušné? To je běžná otázka. Pokud na ní Petra nechce odpovědět, tak to respektujete, že je to její soukromá věc, ale rozhodně na tom není nic neslušného se na tuto otázku zeptat.

      Vymazat
    5. je to fakt trapný :) Miminko není povinnost a nekdo má první třeba ve 40, NO A CO?! Moje sestra třeba nechce díte vůbec a skoro nikdo ji nechápe, je to každého věc. Jste jako bulvár.. když spolu nekdo chodí rok a víc, bombardujou je kdy bude svatba a když je svatba bombardujou..kde je to díte!?! to je fak děsný :D

      Vymazat
    6. Peťka je krasna zena, naco si znicit postavu deckom ;) to by nerobila nic ine, iba sa tocila okolo usopleneho urevaneho decka, ved to je strasne.

      Vymazat
    7. A když je dítě, přijdou bombardy, kdy bude druhý!

      Vymazat
    8. anonym 58, ty budeš ešte poriadne nezrelá pubertiačka... škoda, že tvoja mamka neuvažovala podobne, skôr než ťa priviedla na svet. nabudúce sa zamysli, kým vypustíš niečo podobné.

      Vymazat
    9. v dnesni dobe je neslusne takove otazka davat

      Vymazat
  31. hezké video, moc se Ti povedlo :))

    OdpovědětVymazat
  32. No a já bych teda řekla, že i to tvoje kreslení ála "5 leté děcko" vypadá hezky :D :) Video se mi moc líbilo, dozvěděla jsem se tak o tobě spoustu zajímavých informací a stala ses mi tak bližší :) Ráda bych ještě zmínila, že jsi jedna z mála českých blogerek, která má na to točit videa a která se hezky poslouchá :) (kromě tebe sleduji ještě Karolínu z PlumFoolery, tím výčet končí :)). Přeju ti stále se rozrůstající fanouškovskou základnu a doufám, že budoucnost ti přinese jenom ovoce :)

    OdpovědětVymazat
  33. Hezké video Peti, jsem ráda, že jsem o Tobě dozvěděla pár nových informací a poznala Tě malinko víc :)). A také jsi mě docela překvapila, kolik jsi nám toho řekla.. a vážně si toho moc moc cením..:)

    Chtěla bych se zeptat, na jaké škole jste se seznámili s Mírou? na Té vošce? :) To byla ta škola, jak jsi nám i ukazovala fotografie?:)

    OdpovědětVymazat
  34. Nádherné video <3

    OdpovědětVymazat
  35. Peti a ty bydlíš v Nové Včelnici?? To je nádherná vesnička, v létě jsme jí s přítelem projížděli :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tak tohle video je luxusní!Vážně se ti moc povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  37. páni .... krásný video Péťo si skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc hezky zpracované video a obdivuju tě za odvahu zveřejnit věci ze soukromí, jsi skvělá, Péťo! Jak sleduju tvoje videa, tak mám úplně pocit, jak kdybych tě znala i osobně. Navíc jsi mi ted ještě blíž, že jsi chodila v Táboře na VOŠ :-) Já sem v roce 2004 maturovala na střední na zemědělce a pak jsem šla na VOŠ ekonomku, tak škoda že si tě z Tábora nepamatuju... :-))) Jsi úžasná, díky moc! :-* Peťa S.

    OdpovědětVymazat
  39. Moc pěkné video. Klobouk dolů, že si tohle natočila a ukazála nám tolik ze svého soukromí. Vzala sis za ženu fakt skvělého chlapa :D Vám oběma přeju hodně štěstí a lásky v životě. Jste úžasní a těšim se na další videa.

    OdpovědětVymazat
  40. Koukala jsem na to video potřetí a rozbrečela jsem se u toho. Jsi skvělá a stejně tak i videa, co točíš!:*

    OdpovědětVymazat
  41. Moc pěkné video! Nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
  42. Péťo, krásný video, moc zajímavý a i dobře nakreslený ( já bych to teda nakreslila daleko hůř :o))) A přeju ti hodně štěstí a úspěchů do té budoucnosti :o))) Káťa

    OdpovědětVymazat
  43. Peti nad tímto videem jsem se opravdu zamyslela,jak ste se nám čtenářům otevřela a svěřila nám části z Vašeho celého života,je to takové důvěrné k nám ke čtenářům,po přečtení jsem si uvědomila,co vše pro nás děláte,že není den ,abych se nekoukla na Vaše stránky,zda není nový článek,že mám doma Vaše všechny štětce ,změnila jsem styl líčení,koupím si ,ne všechny,doporučené produkty, a prostě mě to baví,nevěnuju tomu tolik času ,s dvěmi dětmi to ani nejde,ale čas si najdu,a proto Vám patří velké dík Hanka

    OdpovědětVymazat
  44. Super video :)..a náhodou umíš hezky kreslit i rychle )

    OdpovědětVymazat
  45. Peti, normálně si mě rozplakala :´( ale v dobrým. Za prvé si myslím, že ten první vztah, který trval 6 let muselo být velmi těžké, když jste se rožesli, ale je super, že jste kamarádi a strašně mě dostalo, jak si tak mladá sebrala odvahu na podnikání. Jseš mnohem víc insporativní než jsem si kdy myslela. Ta žádost o ruku je jako z pohádky a to mi popravdě vyhrkly slzy, protože taková pohádka je sen asi každé holky :) Co budu povídat, uplně mě to dostalo. Přeju vám s Mírou hodně stěstí a at se máte pořád tak pohádkově. Adéla.

    OdpovědětVymazat
  46. Jééé, to je hezký video :-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  47. celou dobu jsem si myslela, že máš sestru a né bratra :D haha

    OdpovědětVymazat
  48. Klobouk dolů za odvahu se podělit o své soukromí ... video je moc pěkné, i malůvky jsou povedené ;-)

    OdpovědětVymazat
  49. Nádherné video a zodpovědělo spoustu mých otázek :), doufám, že vás s Mírou budoucnost mile překvapí :)!

    OdpovědětVymazat
  50. Tohle video se mi líbilo úplně nejvíc protože je strašně originální a vtipný.
    Upřímně ti přeju, abys byla šťastná a spokojená!!

    OdpovědětVymazat
  51. Dala jsem si ranní kávu v posteli (pít kávu v posteli mám moc ráda) a koukla na video.
    Je to fakt hezký video. Zase jsem se něco dozvěděla o Peťě a až pojedeme na výlet do JH (z Budějc je to kousek) hlavu si ukroutím - jestli někde náhodou Petru nepotkám.
    A jdu něco dělat..... je už 9:33 to je vážně moc hodin na válení
    Vaše 40 Léňa

    OdpovědětVymazat
  52. Peti, nevim zda takova opravdu jsi a nebo tak jen pusobis, ale hrozne se mi na tobe libi jak jsi pozitivni clovek a na vsechno se tesis a ze vseho mas, skoro az takovou detskou radost, dokonce ti tenhle pristup i zavidim :)

    OdpovědětVymazat
  53. video a maluvky me moc pobavily a potesily :) myslim ze je to jedno z mych nejoblibenejsich videi od tebe. drzim palce na tu "budoucnost!?" :))

    OdpovědětVymazat
  54. Chceš-li napsat, že ti bylo např. šest let, píše se to bez tečky ("6 let"). S tečkou je to šestý let...

    OdpovědětVymazat
  55. Krásné video, moc pěkný nápad, jak ho "ztvárnit."
    Přeji mnoho štěstí do života a aby jsi měla v budoucnu ještě hodně co kreslit. :-)

    OdpovědětVymazat
  56. mne by zajimalo a jakou VS slo...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!