Let´s party projekt s časopisem Cosmopolitan

by - 23 října

Krásný den všem,

dnes bych vám chtěla představit projekt časopisu Cosmopolitan, kterého jsem měla tu čest se zúčastnit. Když mi zazvonil telefon s tím, jestli bych se nechtěla zapojit, s dalšími třemi blogerkami, do projektu, který se bude týkat oblékání a líčení, samozřejmě jsem byla nadšená a ihned jsem souhlasila, nakonec která z nás by tak úžasnou nabídku odmítla :). Pro každou blogerku byl vybrán jeden dress code (já jsem dostala black tie), ve kterém nás nafotili do časopisu a zároveň si každá z nás měla připravit pojetí dress codu podle sebe. Musím přiznat, že celé focení a čas, který jsem na focení strávila, byl moc fajn. Co mne samozřejmě nadchlo nejvíce, bylo česání a líčení od profi vizážistky a to hlavně z toho důvodu, že ve 100% případů se česu i líčím sama, nebo nejlépe, ještě plno lidí okolo a tak jsem si péči o svou osobu mohla taky jednou užít naplno :). Jak celé focení dopadlo, si můžete prohlédnout v listopadovém vydání časopisu Cosmopolitan, které vyšlo právě dnes.
V dnešním článku bych vám ale chtěla ukázat líčení k zadané příležitosti tak, jak jsem ho pojala já. Jak víte, mám moc ráda fialkovou a proto jsem ho vytvořila právě do těchto odstínů. Jednak se perfektně hodí k modrým očím a pak, skvěle rozzáří černé šaty, které jsem pro svůj „black tie“ zvolila, i fialové, které uvidíte na dalších fotkách.
 
Jak tedy docílit tohoto looku?
 
 
 Sjednoťte celou pleť makeupem, sjednocená a zářivá pleť je základ, bez té žádné líčení nevypadá dokonale a precizně. Já jsem použila makeup Maybelline Affinitone, který mou pleť krásně sjednotil. T- zonu jsem zapudrovala matujícím pudrem, kdo by se chtěl v záři světel a na fotkách lesknout jako mastný flek?!
 
Na řadu přichází líčení očí. Jako podklad pod makeup jsem použila Color tattoo od Maybelline v odstínu Mauve crush, které krásně podpořily fialové stíny Astor. U stínování očí jsem postupovala z vnitřního koutku do vnějšího, od barvy nejsvětlejší po nejtmavší. Přechody pořádně rozmažte do ztracena, ať je makeup celistvý.


Moc ráda nosím linky, hezky zvýrazní linii oka a zahustí řasy. Na tu vrchní jsem použila černé gelové od Maybelline, obsahují i překvapivě slušný štěteček.


Spodní vnitřní linku jsem vykreslila černou tužkou Maybelline Master smokey a trochu rozmazala i pod spodní řasy.



Zbývá už jen nanést oblíbenou řasenku ve dvou vrstvách, já v poslední době ráda používám Maybelline Big eyes, zvláště díky malému preciznímu kartáčku na spodní řasy.



Mnoho žen vynechává tvářenku, čímž své líčení posunou o level níže, určitě ji vždy používejte! Pokud nechcete nic výrazného, volte broskvové odstíny jako jsem dnes zvolila já, tohle je Maybelline 301.

 
Celé líčení už doladím jen jemnou fialkovou rtěnkou, ideálně rtěnkobalzámem, protože v průběhu večera, po pití nebo jídle, je třeba rty poupravit. Krásný lila odstín je Maybelline Color whisper 210 Oh la lilac.

Tak a máme hotovo, jemné, večerní líčení, které se hodí jak na párty, tak třeba právě na nějakou společenskou událost.



 
 
Použitá kosmetika:
 
* Maybelline Affinitone Vanilla rose
* Astor Smokey purple
* Maybelline Color tattoo Mauve crush
* Maybelline Master smokey tužka
* Maybelline Big eyes řasenka
* Maybeline gel eyeliner
* Maybelline tvářenka Colorama 301
* Maybelline Color whisper 210 Oh la lilac
 
lak: Catrice Heavy metallic 
 
 
A jak jsem se popasovala s „black tie“ dress codem? Poučky praví, že pánové by na takovou událost měli mít smoking a dámy dlouhé večerní šaty, není nutné se držet černé barvy, ale barvy by měly být večerní a tlumenější. Já bych si pro takovou událost vybrala dlouhé šaty se zajímavě řešenými zády. Osobně zajímavě řešená záda preferuji mnohem více než výstřihy nebo rozparky, přijde mi to mnohem důmyslnější a rafinovanější.
 


 
Druhý model ve fialové....
 


 
 
Jestli jste dnešní román dočetli až sem, tak vám moc děkuji a vysekávám poklonu :). Mě teď moc zajímá, jestli chodíte na nějaké akce, kde je předepsaný dress code, jak se s tím popasováváte a jak se vám líbí mé pojetí a šaty, za jejich zapůjčení děkuji Svatebnímu a společenskému salonu Sára v J. Hradci. A čtete Cosmo? Já se přiznám, že jeden čas jsem ho kupovala pořád :), i když od té doby, co jsou blogy, tak už vlastně časopisy nějak ani nečtu :).
 
A přecejen, už jste stejně viděli náhled na facebooku, tak ho nemusím tajit ani zde, takhle nějak dopadla práce profesionální stylistky a vizážistky, kterou jsem si moc užila  a nesmírně za tuto příležitost děkuji!
 
 
 
 
 
 

You May Also Like

93 komentářů

  1. já teda nevím, ale to, co na tebe navlíkli v tom Cosmu je podlě mě hrozné! ta barva a hlavně střih?! máš krásnou postavu a jejich stylista z tebe udělal docela soudek... tvoje pojetí se mi líbí mnohem víc, ty fialové šaty jsou na mě moc výrazné, ale ty černé jsou super! škoda jen, že není nějaká fotka víc zepředu

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šaty Ti opravdu moc sluší :-) I líčení.

    OdpovědětVymazat
  3. Na těch tvých fotkách ti to moc sluší a ty šaty jsou opravdu nádherné ale v šatech na poslední fotce mi příjde, že tě dělají tlustější než jsi a ty jsi opravdu hubená takže je to škoda :( Ale myslím, že Cosmo si koupím jen kvůli tobě :))

    OdpovědětVymazat
  4. Blahopřeji k dalšími úspěchu Peťi!!! Moc Ti to sluší:) H.

    OdpovědětVymazat
  5. Peťo,Vy prostě strčíte do kapsy kdejakou modelku,máte skvělou postavu,vkus i charisma,moc ráda Vás sleduji.I já blahopřeji k dalšímu úspěšnému kroku.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  6. To tvé líčení je překrásné, ta fialová s bílou, dokonalost opravdu!! Ty gelové linky Maybelline jsou moje nejoblíbenější, používám je pořád...
    Jako šaty krásné, ale dnes mě teda fakt dostal tvůj makeup, krása.. Přijde mi, že se v líčení hodně zlepšuješ. No nesmím zůstat pozadu:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Peti promiň, ale celá ta tvoje fotka je hrozná. Nějak divně se tam směješ, šaty děs a v tomto účesu-copánková čelenka, vypadáš jak stará zasloužilá poddaná Caesara..

    OdpovědětVymazat
  8. Peti promiň, ale ta fotka v časopise je strašná!!! Nějak divně se tam směješ, šaty katastrofa a celkový dojem staré zasloužilé služky Caesara ukončuje účes ala copánková čelenka. Promiň za můj názor, ale.....

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi líbí líčení, černé šaty nemají chybu ale ty modré se mi moc nelíbí jinak gratuluji ke spolupraci...:-)

    OdpovědětVymazat
  10. opravdu vypadas jako baculka a to je velka skoda.Ty saty fakt zvorali.
    moc se mi libi liceni ve tvem clanku,skoda,ze neni video

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje líčení, tvoje vlasy a tvůj outift je mnohem lepší než z časopisu ... takže pro mě si profesionálka ty a ty, který za to určitě berou velký prachy, by se měli ještě hodně hodně učit. My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  12. Přiznám se, že hnědé šaty na večer se mi příliš nezamlouvají (pro nikoho a to jsem teplý podzimní typ). Dělají tě starší a rozhodně silnější. Ani účes mi nepřijde k šatům vhodný. Ten by byl hezký k rakouskému kroji nebo tak něco.

    Ty černé se mi líbí hooodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám dojem, že v Cosmu nějak nevědí, co dělají. Nevypadá to dobře a to je Petra "slušný" materiál :) Ty šaty takto samy o sobě nebudou slušet nikomu :/

      Vymazat
    2. Souhlasím, Peti volba - dokonalost, Cosma volba - propadák.....ale je to bussines, ani modelky si nevybiraji co si smí vzít...a navic, šaty z Cosma se asi moc neprodávají, tak chtěji namotivovat Petky fanynky na koupi....

      Vymazat
  13. Udělali z tebe starou martonu. To by mě zajímalo která rádoby stylistka tě oblékala, tohle je čirý hnus!

    OdpovědětVymazat
  14. Péťo, strašně ti to sluší. Tvé pojetí dress codu se mi líbí mnohem víc, má to šmrnc a jsi fakt kočka. Ani se nedivím, že ti neoblékli takové šaty jako máš sama, protože by jsi s přehledem zastínila ostatní modelky z časopisu ;-) Cosmo si samozřejmě ze zvědavosti koupím :-))

    OdpovědětVymazat
  15. V těch černých šatech vypadáš vážně dokonale ! Líp už to snad ani nejde !!! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Peťulko nezkutečně ti to na fotkách a v šatičkách sluší! Tleskám! Jinak gratuluji k úspěchu. Být v Cosmopolitanu je fakt bomba :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty tvé fotky jsou nádherné, ale ta fotka v cosmo.. Nevím, nevím... podle mého z tebe udělali o 10-15 let starší ženu a o proti tvým fotkám je to 100% rozdíl, to jejich provedení se mi prostě vůbec nelíbí :-/

    OdpovědětVymazat
  18. Ve fialových šatech jsi rajcovní čičina (hlavně na druhé fotce) ;), v časopise působíš usedleji, ale sluší ti to :) asi poletím pro Cosmo, jsem zvědavá na další blogerky

    OdpovědětVymazat
  19. Fialové a černé šaty ti sednou,jsi v nich okouzlující, poslední foto z časopisu a jejich šaty mi přijdou méně pěkné..ale přesto ti sluší, jsi kočka prostě všude:)
    Teď trochu odbočím od tématu a chtěla jsem se zeptat, jestli se o svoje zuby staráš nějak speciálně? (myslím, že jsi v nějakém videu říkala, že ne,ale přesto se zeptám:) )
    máš je nádherně bílé, nikde žádné flíčky, a ta rtěnka tu bělost dokonale potvrzuje..mám rovnátka a tudíž se o zuby snažím starat co nejlíp, proto si jich u každého vždycky všímám a ty nejsi výjimkou:))

    OdpovědětVymazat
  20. Tvé pojetí je mnohem lepší, hlavně ty černé šaty jsou krásné a zrovna jsem si říkala, jak jsi hubeňoučká :-) Ale to do čeho Tě navlíkli v cosmu a i to líčení Tě hodně postaršilo..

    OdpovědětVymazat
  21. Peti, gratuluji k dalsimu uspechu, jen tak dal:-). Tve fialove liceni a saty se mi libi moc. Look v casopisu je trošku slabší. Ty to sve mas opravdu vychytane, jsi sikulka. Mej se, Lenka33

    OdpovědětVymazat
  22. Peti, ty fialové šaty ti moc sluší (černá je nuda a tobě výrazné barvy sluší;). A musím říct, že to, jak jsi se upravila ty, je o 100% lepší než to, co z tebe udělali v Cosmu. Zbytečně tě udělali takovou neforemnou a o moc starší. A ten účes se k tobě taky nehodí. Myslím že místo té vizážistky by měli mít v týmu tebe ;)))

    OdpovědětVymazat
  23. Nevím jak v osobním životě, ale mezi blogerkami si hvězda. Já na žádné společenské události nechodím, i když bych ráda, ale nejde to. Ty černé šaty jsou nádherné a perfektně ti sedí a sluší.

    OdpovědětVymazat
  24. ty stíny vypadají moc hezky, jsou kvalitní? díky

    OdpovědětVymazat
  25. ještěže se normálně oblékáš sama, to v tom cosmo mě nenadchlo, snad jen makeup je fajn... A ten tvůj fialový mě nadchl, mám zelené oči a k tomu ráda nosím fialovou

    OdpovědětVymazat
  26. Myslím že kdyby nechali volbu do časopisu na tobě udělali by lépe, na těch tvých fotkách ti to sluší mnohem více než na té v časopise :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc gratuluju k úspěchu. Neodolala jsem a kvůli Tobě jsem si dneska pořídila Cosmopolitan. Přijde mi, že hodně často vizážisté, když někoho nalíčí, tak vypadá starší, přijde mi to i u Tebe. Jak ses nalíčila sama, tak to je naprostá bomba, strašně moc Ti to sluší a sedne a ty fialové šaty se mi na Tobě líbí víc, jak ty černé. Vizážisté by se měli povinně učit u Tebe.

    OdpovědětVymazat
  28. gratuluji ke spolupraci, zaslouzis si to!:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  29. Mně se strašně moc líbí ten účes co ti vytvořili-to je nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásný úspěch, gratuluju. :)
    Tvoje fotky jsou pěkné. :) Ale do čeho Tě navlékli oni, to je tedy nic moc (a víc nic než moc...). Dělá to z Tebe někoho úplně jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Petro, gratuluji, už nemám tolik času komentovat, ale stále Tě sleduji:) Vždy jsem tušila, že to dotáhneš daleko!
    Ať se Ti stále daří, Eva.

    OdpovědětVymazat
  32. No šaty ti teda mohli dát lepší:( Ty tvoje jsou nádherně a celkově vypadáš strašně krásně!:)

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  33. Stylistku bych vyměnila :-( ale ve tvém pojetí BOMBA! Děsně ti to sekne, kočka... ;-)

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Tve pojeti asi tak 100x lepsi. A v cernych satech jsi uplna bohyne!

    OdpovědětVymazat
  35. Tu stylistku bych poslala do školy,kdyby to nechali na tobě tak by viděli jak se líčí a obléká :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peti mě se na té časopisové fotce líbíte,vypadáte, jak řecká bohyně Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vypadá řecká bohyně Hanka?

      Vymazat
    2. To Vám nedošlo, že Hanka je podpis? :D Dobře, po správnosti by tam měla být tečka, ale tak pokud se nejmenuje Athéna, Afrodita, Helena nebo jako jakákoliv jiná řecká bohyně, tak tu není problém.

      Vymazat
    3. Je to fakt špatně napsaný, ale fór je to výbornej - bohyně Hanka :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Jinak Péti, fotka v časopise prostě nic moc, ale my víme, jaká jsi krásná a hlavně, je to další skvělý úspěch, takže veliká gratulace :o))) Káťa

      Vymazat
  37. Ty šaty na poslední fotce by nebyly vůbec špatné, ale: měly by být v nějaké pěkné barvě a měli ti dát tvoji velikost (případně to nějak vzadu sešpendlit a upravit, aby to vypadalo na fotce hezky). Jako střih je to celkem pěkný, jen mi nějak nesedí ta oblast kolem ramen. Je o nějak divně ušité. A pokud se podíváte na Petřin levý bok, vidíte, že tam jí šaty celkem sedí ta jak mají. Na tom pravém jsou moc uvolněné. Ale to je tou velikostí :)

    OdpovědětVymazat
  38. Tvoje pojetí je naprosto dokonalé, líčení přenádherné. Miluju fialovou a takhle nádherně se nalíčit, to je sen.
    Ke Cosmopolitanu gratuluju, nicméně ona profesionální vizážistka se tedy moc nepředvedla, vypadáš tam na čtyřicet, jak stará mladá, docela děs.

    OdpovědětVymazat
  39. Názorný příklad toho,že ty sama víš jaké barvy a jaké střihy ti sedí nejvíc! A tu profi vizážistku strčíš snadno do kapsy,ikdyž věřím ,že sis to užila,není nad to,když se o nás a naši krásu starají odborníci :)))
    Mně se budeš líbit i v pytli od brambor :D

    OdpovědětVymazat
  40. Dneska jsem v rozpacích!
    Líčení - palec nahoru, nemá chybu. Protože paletku od Astoru vlastním, určitě vyzkouším.
    Šaty - myslím, že střih ti ani v jednom případě nelichotí. Musím souhlasit, že profesionální vizážistka se opravdu moc nepředvedla.
    Účes - ? Nic zajímavého.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  41. Uf, stylist(k)a z Cosmopolitanu dokázala z krásné štíhlé kočky udělat neforemnou mandu :(. Tvoje vlastní pojetí je o 100% lepší, strčila bys do kapsy většinu českých ,,celebrit", černé i fialové šaty Ti strašně moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  42. V Cosmu vypadáš trošku jako nějaká "Jekatěrina" :D, to se jim moc nepovedlo, sama se dokážeš nastylizovat nesrovnatelně líp ;)
    ....ale waterline prostě nikdy nepřijdu na chuť :)

    OdpovědětVymazat
  43. Jediné, co je pěkné na Tobě v COSMU je Tvůj krásný obličej.. Jinak je to hrozný teda.. Promiň Peti, ale ty šaty Ti vůbec nejsou.. ta hnědá .. Ti vůbec nesluší :( A myslela jsem si, že Black Tie znamená černý.. a oni Ti obléknou hnusné hnědé! :(

    OdpovědětVymazat
  44. Hm nevidim to nikde napisane, ale bol to projekt sponzorovany Maybelline?

    Inak podla mna to v tom Cosme nie je az take hrozne. Mozno by nezvolila hnedu a pletenec okolo hlavy, ale strih v pohode aj makeup..

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné líčení, moc ti to sluší :) ale v Cosmu ti ta fotka přidává roky, nehezká barva a střih ti přidává 20kg, no moc se nepředvedli:/

    OdpovědětVymazat
  46. musím říct, že takovéhle líčení jaké jsi si udělala dnes, ti sluší podle mě mnohem víc, než když máš např. červenou rtěnku, v tomhle vypadáš strašně mlaďoučká a taková něžná :-)
    ale také souhlasím s ostatními, že v časopise nic moc, moc se tedy nepředvedli :-/ na svých fotkách ti to sluší 100x víc.

    OdpovědětVymazat
  47. Šaty ti moc sluší. Krásně ti tvarují postavu .)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peťo, zajímalo by mě, které další blogerky se zúčastnili projektu:-) Díky

    OdpovědětVymazat
  49. Taky se mi ta fotka v Comopolitanu vůbec nelíbí. Myslela jsem si, že tak krásná a štíhlá holka jako Ty bude vypadat ve všem krásně, ale tohle je důkaz opaku. Moc Ti přeju, že sis péči stylistů užila a doufám, že Tě zas pozvou někdy někam jinam. Až tam půjdeš vem s sebou tuhle fotku jako vzor toho, jak to nesmí dopadnout.
    Černé šaty jsou nádherné a moc Ti sluší! Ty fialové taky.. Tobě sluší barvy, tak opět nechápu proč v Cosmu vybrali ten podivně kakánkově hnědý stan...

    OdpovědětVymazat
  50. Péťo, moc ti to sluší, ty černé šaty jsou bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  51. Přidávám se k předchozím příznivkyním a gratuluju k úspěchu!!!

    OdpovědětVymazat
  52. ty černé šaty jsou ohromné a modré se mi taky líbí a pozor, nemám ráda fialovou ale tohle líčení je skvělé a upřímně říkám, že tvoje volba, šatů, líčení i účesu je mnohem lepší od profíků, ty jsi totiž profík!

    OdpovědětVymazat
  53. Peťulko téhle řasenky se drž. Dělá ti krásné řasy ;)
    Jinak tady hodně lidí kritizuje fotku z časopisu, podle mě by hoodně pomohlo vyměnit podprsenku :) Cca posledního půl roku mám pocit, že máš podprsenku, která ti hodně rozšíří prsa a k tvé štíhlé postavě to nevypadá v některých outfitech dobře a už vůbec ne v takových šatech s ,,hromotluckým" střihem.
    A nejsem úchyl - pro rýpaly :) Na takové věci si musím dávat pozor u sebe (mám širší hrudník), tak po tom prostě koukám u ostatních :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není mou podprsenkou ;), šaty měly podprdu všitou, je to tím, že mi prostě byly velké a tudíž mi to přes prsa vůbec nesedělo.

      Vymazat
    2. Tak to potom jo :) To je pak škoda, že si nedali víc záležet u takové kočky ;)

      Vymazat
  54. Peťulko téhle řasenky se drž. Dělá ti krásné řasy ;)
    Jinak hodně lidí tady kritizuje fotku z časopisu. Podle mě by i hodně pomohlo vyměnit podprsenku. Cca posledního půl roku jsem si všimla, že nosíš podprsenku, která ti rozšíří prsa tak, že jsou širší než hrudník (skoro až vypadají jako umělé :)). K tvé štíhlé postavě se mi to nehodí. V některých outfitech to nevypadá dobře a už vůbec ne u šatů s takovým ,,hromotluckým" stihem. Ale to je jen můj názor, sama si na to musím dávat pozor, tak si toho prostě všímám :)

    OdpovědětVymazat
  55. V tom časopise bych ti hádala nějakých 50 let ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no zas to nepřeháněj :D, ještě jsem nepotkala 50letou, která by vypadala takhle :D, myslím,že tam celkem vypadám na to,jak běžně vypadáme kolem 30 ;) je mi 33, ne 20 a trochu se mi zdá, že některé z nás jsou "zblblé" celkově z vyretušovaných časopisů a mají pocit, že všichni musí mít vyhlazenou plet a vypadat na 20, ale to není realita ;)

      Vymazat
    2. ale proč bys měla vypadat na 33, když bez makeupu vypadáš tak na 27?... podle mě se jim to vážně nepovedlo.. už když jsem tu fotku poprvé na FB viděla, říkala jsem si, no to snad ne... ty se umíš nalíčit mnohem mnohem líp! O šatech nemluvě.... neber to špatně, moc ti fandím, a gratuluji k úspěchu, že jsi v časopise..:)

      Vymazat
  56. Tvé pojetí hodnotím jako mnohem mnohem povedenější než to jak s tebou naložili v Cosmu profesionálové, myslím, že by se od tebe měli učit. Šaty které ti vybrali? To vůbec nechápu.

    OdpovědětVymazat
  57. Moc gratuluji! Bezva příležitost! :-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Peti:)
    musím souhlasit s prvním komentářem. ty šaty a ani účes dle stylistů z Cosma ti vůbec ale vůbec nesluší! děla jí te opravdu silnějši, přitom ty máš nadhernou štíhlou postavu a ta barva ti vubces nesluši...Ty máš tedy mnohem lepší vkus!!!

    OdpovědětVymazat
  59. Hrozně moc vám všem děkuji za vaše názory, komentáře a pochvaly. Těší mne, že jsem, dle vás, zvládla své black tie dobře :). Co se týká Cosma, přiznám se, že ty šaty mne na fotce opravdu dost rozšiřují, nakonec když mě znáte v reálu, tak je to zřejmé :),ale je to dáno tím, že byly skoro o dvě čísla větší a i mi byly dlouhé, prostě jsem v nich byla utopená a vůbec mi neseděly,já si myslím, že nemohli sehnat mé číslo 32/34 nebo nevím :). Barva nebyla špatná sama o sobě, abych řekla pravdu, tak si myslím, že v tom mají prsty i trochu grafici, protože, když si všimnete, já mám sice na rukou pihy, ale zdaleka ne tak výrazné jako tady na fotce, podle mě moc vytáhli hnědou barvu (víte, že jsem ve skutečnosti světlejší a studenější typ ;). Účes i líčení se mi moc líbilo :). A jsem za tu příležitost moc ráda, nakonec která z nás by si to nechtěla zkusit ;).

    OdpovědětVymazat
  60. Souhlasím s tím, že ti to víc sluší s těmi tvými šaty, které sis půjčila, než ty hnědé. Většinou se mi nelíbí různé proměny v časopisech, které v mnoha případech daným čtenářkám vůbec nelichotí (kolikrát před tou slanou proměnou vypadají lépe) a to je do toho navléknou stylistky, které by měly mít všechno v malíku.
    Každopádně fotky s půjčenými šaty se povedly a je vidět, že sis to moc užila. :)

    OdpovědětVymazat
  61. Péťo, v těch černých šatech vypadáš fakt nádherně, opravdová femme fatale. Za normálních okolností mám malá prsa (teď kojím :-) ) tak by mě zajímalo, jakou podprsenku jsi pod šaty s průhlednými zády zvolila, jestli bys mi dala tip. Šaty s výstřihem na zádech (nebo průsvitnou látkou) jsou mým snem a Tobě opravdu sluší oboje, černé se mi líbí více. Jinak věřím, že sis focení pro cosmo užila, je však jasné, že sama to se sebou umíš lépe. Martina K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Panebože co vy baby malýma kozama máte furt za problém, tak i neberte pod takové šaty žádnou. Chápu, že kdo má velký prsa, musí mít práskačku. Ale když je máte jako když zobne a potáhne, tak se vám snad fakt za jeden ples k pasu neprověsí.

      Vymazat
    2. Za to se ti prověsí ty šaty, když jsou šité na na určitou velikost prsou a ty žádné nemáš. Pak jedině hladké dětské šatičky. To ale asi žádná žena nechce..M.

      Vymazat
  62. Líčení do fialova spolu s černými šaty se mi moc líbí. Šaty jsou nádherné a velmi slušivé. Pro Cosmopolitan se mi nalíčení Petry velmi líbí, šaty ji ovšem nesedí. No, i mistr tesař se někdy utne:-)

    OdpovědětVymazat
  63. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  64. Peti, nepatří to k tématu ale kdy bude prosím na skladě tvůj kabuki štětec? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  65. Docela mě mrzí, že tvé "zveřejnění" v tiskových médiích dopadlo takto. Jsi úplně jiná, něž tě prezentují v Cosmo...Jsi šikovná, krásná a stylová holčina a tak by tě měli prezentovat. Souhlasím s názorem holek, které píšou, že tě udělali starou-mladou a měli by se podívat k tobě, jak se profesionálně líčí.
    Jsi moje inspirace Peti :))

    OdpovědětVymazat
  66. Ach ta fialová, krása!! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  67. Peti, tvoje provedení je úžasné, ale šaty z COSMA jsou hrůza děs =/ .... Tvoje líčení nádhera! Gratuluji ti k úspěšnému propracovávání se. Začínáš být čím dál víc vidět, což je jedině dobře!:)) Lucka

    OdpovědětVymazat
  68. dokonalý návod na líčení a líčení samotné je překrásné! vážně nádhera, ta fialová doslova svítí. jinak nevím, ale líbí se mi, jak ses namalovala- učesala atd.sama, než v cosmopolitanu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  69. Víc ti sluší, když se směješ se zavřenou pusou. Jinak tvoje fotky i šaty jsou úžasné :-)

    OdpovědětVymazat
  70. peti všude sluší... :) a to líčení je absolutně dokonalé,..nojo, šikovné ručičky.. :)


    Na mém blogu probíhá giveaway, budu ráda když se zúčastníš. :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Upřímně, víc se mi líbí tvé pojetí. Připadáš mi v něm taková mladší, svěžejší, živější a to k tobě sedne! :)

    OdpovědětVymazat
  72. v tom časopisu Ti to fakt sluší :)

    OdpovědětVymazat
  73. Peti, takovej projekt, to je úžasná pocta! Jen tak dál:-)

    OdpovědětVymazat
  74. Peťo, gratuluju k práci pro Cosmopolitan, to je super! Moc Ti to na fotkách sluší, líčení i šaty. Ale musím říct, že sama se tedy umíš upravit lépe než jak to pojali v Cosmopolitanu, moc mi k Tobě nesedí ani ta barva šatů ani ten účes. Jako jasně, vypadáš krásně i na té fotce, ale není to prostě ono. Když se podívám na ty Tvoje vlastní fotky, tak to je prostě o něčem jiném :-)

    OdpovědětVymazat
  75. ty černé šaty Peti, jsi jak královna... nádhera opravdu!!! :)

    OdpovědětVymazat
  76. dokonalá-co víc dodat?

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Péťo,
    prosím Tě, píšu bakalářku o Cosmopolitanu (samozřejmě nejen o něm) a potřebovala bych nějaký spolehlivý kontakt na redakci :) Jak jsi s nimi prosím byla v kontaktu ty?
    Díky, Káťa :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!