OOTD - černočerně

by - 16 října

Krásný večer všem,


dnes si dáme jen rychlý outfitový příspěvek. Outfit je z pondělka, kdy panovalo opravdu krásné počasí a bylo teplo. Ačkoliv na černou moc zatížená nejsem, tak tentokrát jsem udělala výjimku a zvolila oblečení v podstatě jednobarevné. 
Celý outfit je vlastně úplně jednoduchý, oživuje ho pouze zajímavě řešená halenka se vzorem ptáčků. Ta mě zaujala na první pohled, líbí se mi kombinace béžové a černé a delší zadní díl halenky. Protože už ale přecejen není léto, zvolila jsem pod ni tílko v černé barvě a ráno na sebe hodila bundičku, čekalo mě běhání po městě, takže jsem obula už jen balerínky a vyrazila. Makeup jsem tentokrát zvolila poměrně výrazný, oči jsou vystínované paletkou Sleek Vintage romance (hodně se ptáte, kdy zase bude na eshopu, nová várka je na cestě a informovat budu na facebooku, ale bude to během pár dnů) a na rty jsem nanesla rtěnku Milani v odstínu Uptown mauve, což je úplně překrásná barva a teď na podzim ji zbožňuju :).



balerínky, džíny, náušnice kočky - vietnamci
blůza -  Chicnova
tílko - Amisu
křivák - CA
kabelka, spona do vlasů - HM
prstýnek - Tally Weijl
lak - Gabriella Salvete 135

Také bych vám všem chtěla moc poděkovat za to, že mne vaše hlasy dostaly do TOP 10 beauty blogerek v soutěži Blogerka roku, moc si vážím vaší podpory a opravdu srdečně vám děkuji. Kliknutím na odkaz si můžete prohlédnout TOP 10 všech kategorií a do 30.10. dát hlas své nejoblíbenější blogerce.


A kdo z vás by dnes neměl náladu na outfit, ale třeba na účes, může se mrknout na můj nový článek pro blogerky.cz, tentokrát se činila mamka a pokusila se vytvořit mi na vlasech velmi zajímavý drdol :).






Poznámka:
Ahoj, ty fotky jsou v PC v pohodě, ale tady už ne, takže chyba někde při uploadu :( Nevíte někdo, kde/jak nastavit aby se při nahrání na picasa web fotky nemrvily? Případně máte někdo zkušenost s uploadem fotek do článku z jiného úložiště? Např. Flickr.com a podobně? :-)
Děkuji za rady, Váš Míra Lovelyhair ;)

Poznámka2:
Děkuji za odkaz, nastavení jsem změnil, takže od dalšího postu už budou fotky zas jak víno :-) V tomto článku zůstaly fotky ještě "zmrvené" googlem. A to proto, aby ta diskuse, co se dole rozjela, měla nějaký smysl a nebyla vytržená z kontextu :-) Tak na to prosím berte zřetel :)
Děkuji ještě jednou za odkaz! Míra






Mějte fajn večer a dejte mi vědět, co na tento outfit říkáte a jestli je něco podobného i vaše "běhací" klasika :).....




You May Also Like

73 komentářů

  1. http://1.bp.blogspot.com/-5ZQHVbQ1QO4/Ul7ZKKJcCTI/AAAAAAAALoQ/BpdQBVprw0E/s1600/DSC_1051.JPG nechci být zákěrná, ale toto tvá pleť a tak... vypadá jako střanka přes smrtí xD ty šedivé vlasy a tak... jo dělá to foták, ale je to hrůza!

    http://3.bp.blogspot.com/-_4qtuVwgvr4/Ul7ZJ4isw1I/AAAAAAAALoI/DQRTAqWBrs4/s1600/DSC_1053.JPG a ten zašlý limec je hrozně sexy!xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale prosím tě, ta halenka je úplně nová, takže zašlý límec určitě nemá a s pletí taky nic nemám, to je asi barevnou úpravou fotky, fakt nevím, spletí nic nemám, upravoval je dneska manžel

      Vymazat
    2. Souhlasím s anonymem, taky jsem se u první fotky v odkazu koukala, že vypadáš nějak o dost starší a ta pleť. Snad to bude jen úprava, jsem zvyklá, že vždy záříš a vypadáš hodně mladě a teď tohle ...

      Vymazat
    3. taky jsem se nad těma fotkama zasekla, teda jen nad tou první.. ale všichni víme, že mas plet hezkou a dela to fotak:)

      Vymazat
    4. hm, tak ne, to si upravil google, v počítači je ta fotka úplně normální ;)

      Vymazat
    5. já teda nevim,ale tak vidíte mě 3x týdně na videu z 10cm, tak je asi jasné, že s tou pletí nic nemám a je to fotkou, ne ;)

      Vymazat
    6. Péťa je nádherná žena a já prostě nechápu, jak se do ní může někdo obouvat. I kdyby měla deset hlav a kočičí pacičky, tak negativně komentovat, ještě navíc anonymně je opravdu hodno sraba. Navíc vše je způsobeno foťákem a límec není podle mě zašlý, ale lehce béžový. Karanténu na vás anonymy!

      Vymazat
    7. jasně,Peta je socka nosí zašlé hadry a je jasný že ty upravy fotky,jí změnily plet-vytahlo to tmavou barvu,jinak vime a vidime Petu dost casto ve videich a tam je neprosto vše v pořádku,holky,budte rozumné

      Vymazat
    8. Ahoj, ty fotky jsou v PC v pohodě, ale tady už ne, takže chyba někde při uploadu :( Nevíte někdo, kde/jak nastavit aby se při nahrání na picasa web fotky nemrvily? Případně máte někdo zkušenost s uploadem fotek do článku z jiného úložiště? Např. Flickr.com a podobně? :-)
      Děkuji za rady, Váš Míra Lovelyhair ;)

      Vymazat
    9. Míro,kdybych věděla,tak poradím,ale já netuším :(

      Vymazat
    10. To dělá google, potažmo google+, stačí to vypnout ( třeba dle návodu tady: http://fczelkamaya.blogspot.cz/2013/09/tipy-v-blogerru-zkreslene-fotografie.html ) a přestane Ti to dělat stařecké skvrny. ;)

      Vymazat
    11. Míro a co třeba Rajče? http://www.rajce.idnes.cz/

      Vymazat
    12. Děkuji! vypnul jsem to, takže pro příště už budou fotky jak víno :-) Jak jste ostatně již zvyklé :-)

      Vymazat
    13. Taky mi to blblo. Chtěla jsem si nahrát nový obrázek do záhlaví a vždycky se mi zašedil (jelikož to je černé písno na bílém podkladu, tak to samozřejmě bylo hodně vidět, u normálních fotek jsem si toho vůbec nevšimla). Nevěděla jsem co s tím... a ta rada z odkazu An. hned zabrala!! Super, díky!!

      Vymazat
    14. "Zašlý límec" :D... To je krémově béžová barva proboha :D A to "nechci být zákeřná" taky pobavilo :D... Psychologa broučku, psychologa :D

      I.

      Vymazat
    15. Petra, upokoj sa, pochop, ze nie kazdy ta musi chvalit ;) fotky vyzeraju hrozne, vyzeras tam staro a mas tam fakt zlu plet. Mozno je to aj tym, ze ti cierna k tvojmu typu absolutne nesedi.

      Vymazat
    16. Prosim tě, anonyme 17:28, uklidni se ty, tady vůbec nejde o to, že se to musí komukoliv líbit, ale že ty fotky nejsou reálné a zkazil je google při uploadu, stačí číst, špatnou plet opravdu nemám, se můžeš podívat na dnešní video, je to točeno asi hodinu po fotkách. Já chápu, že ti to asi udělalo radost a vzápětí sis ji zkazila tím, když sis přečetla, že ty fotky jsou zkreslené, ale tak to je. Jinak tě ale mohu uklidnit taky mívám někdy pupínky a jsem unavená, takže to je na mně vidět, ale to není případ těhle fotek, v počítači jsou totiž úplně normální.

      Vymazat
    17. Nemáte všichni zač, přece si nenecháme kazit tak pěkné fotky. :)
      Je škoda, že anonymové asi moc nerozumí psanému textu... :)

      Vymazat
    18. Peti fotky nahraj do clanku znovu a bude klid od trapnejch kecu. kdyz bylo receno cim to je, tak stejne hledaji dalsi duvody rejpat!

      Vymazat
    19. tak anonymik ... to je už trošku trápne, aby ste silou-mocou niečo hladali, čo sa vám nepáči, aby ste si rypli :/

      Vymazat
  2. Sluší moc :) Peti, na těchto fotkách jsou tvoje vlásky? Krásně dlouhé....

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit, černá je prostě klasika :) Peti,c o máš prosímtě s obličejem na té fotce, jak je ta spona z HM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic, ale manžel je upravoval barevně a je to nějaké flekaté co :)

      Vymazat
  4. Peti, promiň, dneska pochvala patří mamince. Snad poprvé v životě mi vypadly oči z důlku u čtení blogu :D Je to nádhera, prosím, vyřiď to mamince :))
    A já jdu hledat ty bulvy pod stolem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Peti,v pondělí nebylo teplo,ono už není vůbec teplo a očividně si to odtrpěla podle ty husí kůže co je vidět a vypada nepěkně v ty uprave ....radši navlíkni už teplý svetřík :))) Jinak nám to odstonáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, u nás bylo odpoledne 20st :),ale teda jen na sluníčku,to je fakt :).

      Vymazat
  6. Já zapoměla,chválím maminku,ten drdol sem viděla na netu a docela se jí povedl :)
    A samozřejmě,hlas na blogerku roku jsem dala tobě :)

    OdpovědětVymazat
  7. tie fotky sú preto také pretože to google nejak divne upravuje aj mne to robilo a potom som si začala ukaldať upravené foto v pc vo formáte .png a všetko je ok :P

    OdpovědětVymazat
  8. Peti dneska jsou ty fotky vážně mírně nepovedené :-) Je to určitě úpravou fotek.Jen se koukni na drdol tady a na Blogerky .cz. Jsou to na pohled úplně jiné vlasy a určitě jsou oba obrázky foceny ve stejnou dobu. Ale někdy se prostě nezadaří.Jinak máš ode mne hlas v Top 10 blogerky.Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc za podporu, je to tím googlem a úpravou možná taky,i když v počítači jsou normální :)....

      Vymazat
  9. přesně tohle se děje i s mýma fotkama...začala jsem nahrávat před flickr a zatím jsem poměrně spokojená, sice to dlouho trvá, alespoň kvalita zůstává :-)
    a outfit super, miluji tu tvojí kabelku! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak sú tie fotky troška nepodarené, no a? Stále lepšie než fotky čo sú publikované na mojom blogu (kvalita mojich fotiek chce umrieť) :D Ja osobne si myslím, že ti to naozaj pristane. A pravdu povediac som si z prvu nevšimla nijaké nedokonalosti... To až teraz keď som si prečítala komentáre... A na tej fotke kde ukazuješ sponu do vlasov mi to príde, že máš pekné pihy :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já pihy trošku mám, ale ne teda takový šílený fleky :D, koukni i na ty ruce, to je jak mrtvola vytažená z rybníka a taky na nich mám takový divný fleky na fotce :).....

      Vymazat
    2. Mrtvola vytažená z rybníka :D... Je to sice trochu "zkreslené", ale stejně si myslím, že to není až tak příšerné, aby se zase strhla taková diskuse :) To se člověk musí doslova zadívat :)

      I.

      Vymazat
  11. Až na ty příšerné silonky to ujde, příště kdyžtak tělové..

    OdpovědětVymazat
  12. Mírovi: Zkus dropbox, nemůžu si stěžovat.

    OdpovědětVymazat
  13. Krása, moc ráda čtu a koukám na tvá videa! :-) moc ti fandím.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti to sluší a doufám, že vyhraješ blogerku roku :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojky, obvykle jsem jsem nadšena tvými OOTD, ale dneska jsem ihned na první pohled poznala, že vše, co máš na sobě, je opravdu levné a nekvalitní :( Takového kousky od vietnamců a C&A bych neprezentovala :(

    OdpovědětVymazat
  16. Me se to teda libi moc, fajn zmena, moznaaaaa ty kalhoty by ti slusely svetlejsi nebo se vzorem... Coz bych fakt nikdy nikomu nedoporucovala, jen tobe, protoze ty si muzes dovolit opravdu i ten nejvice rozsirujici vzor a porad budes jako modelka:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Barevnější oblečení se mi líbí daleko víc, v tomhle jsi hrozně smutná a hubená. Jinak držím palce v blogerce!

    OdpovědětVymazat
  18. Balerínky jsou hezké. Černá není špatná, ale řekla bych, že ti víc sluší barvičky. Takhle to na mě působí trochu smutně, ale na druouh stranu chápu, že člověk nosí to, na co má náladu daný den a v čem se cítí dobře. :) Důležité je, že se líbíš sama sobě. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Petro, mě se líbíš:). Akorát se mi moc nezdají ohrnuté rukávy i nohavice... Ale nevadí, moc ti to sluší. Chtěla jsem se tě zeptat, jak je to se sérem na řasy. Bude na e-shopu? Miriam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sérum bohužel nebude, protože se nesmí v EU v tomto složení prodávat, do EU se vozí pouze verze bez prostaglandinů, která ovšem podle mne nemůže fungovat stejně dobře. Prodávat sérum s prostaglandiny je porušením předpisů, tudíž ho na eshop nemohu přidat, jedině tedy risknout nákup z USA :(....

      Vymazat
  20. moc se mi líbí ta košile, asi bych si ji zastrčila do kalhot, ale jinak super!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  21. To je asi poprvé co se mi tvůj outfit nelíbí, ale každý máme jiný vkus :o)

    OdpovědětVymazat
  22. Nebudu komentovat již komentované, jsi krásná a basta! :) A máš můj hlas, to je více než samozřejmé :)

    OdpovědětVymazat
  23. Jejda, já kdybych tak vypadala na fotkách....Petře to sluší stále a sem tam se nepovede barva, no a co...inspiruji se tady stále a držím palce v blogerce roku...

    OdpovědětVymazat
  24. Ty a tvá maminka jste šikulky, já se rozčiluju i při stahování obyčejnýho culíku :D
    www.looromanova.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  25. Podľa mňa to pôsobí dobre tak ležérne luxusné :)

    http://janedemoon.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj, bude na eshopu skladem paletka sleek showstopers a sunset?

    OdpovědětVymazat
  27. co to máš za fleky na obličeji??? :-O

    OdpovědětVymazat
  28. Co ten flek na tváři??? :-(

    OdpovědětVymazat
  29. Jak někoho může napadnout,že béžový límeček je zapraný a tělové silonky nejsou tělové.......?A ani si nemyslím,že oblečení je nekvalitní,už několikrát jsem se pozastavila nad kvalitou některého oblečení ve známých značkových obchodech a s dcerou jsme si řekly-všimla sis,že u vietnamců to teď mají kvalitnější.Samozřejmě ne všechno a ne všude.Ale s klidem nakupujeme jak značkové obl.tak sem tam něco i u v.Záleží na tom,jak se to zkombinuje. A mně se líbí,že se tím netajíte.Stáňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, to musím zcela souhlasit, kolikrát u těch vietnamců najde člověk kvalitnější kousek než v obchodech,ale přesně tak, je to značně individuální a najdou se i hrozné "hadry", osobně bych si nedovolila soudit jak někteří anonymové tady,ale ono jde spíše o rytí, než o to,aby komentář měl nějakou informativní hodnotu :).

      Vymazat
    2. přesně tak,jde jenom o to rýpnout si.S.

      Vymazat
  30. Je dost mozne, ze to uz ktosi napisal, ale treba zamietnut v nastaveni g+ 'automaticke vylepsovanie fotiek'. Mne pri tomto probleme pomohlo ukladat fotky vo formate .png sposobom Save for Web and Devices vo photoshope.

    Inak, pri mnozstve neprajnych anonymov, ktori rypu na vsetko mozne aj nemozne, by som si asi prv vygooglila daky navod, ako tie fotky fixnut, ako sa to pytat az pri postnuti clanku :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  31. Hezký večer, líčení a obelečení se mi líbí, moc ti to sluší. Jen mi přijdeš poslední dobou na fotkách až moc hubená, možná i vychrtlá. :( Ale Vánoce, cukroví, kapr a salát se už blíží, tak to určitě napravíš :D

    OdpovědětVymazat
  32. Tak tohle se mi moc líbí - jenom délka kalhot + silonky se mi moc nezdaj (podle mě ti to dělá sloupový kotníky, který nemáš). Ale moc se mi líbí kabelka a bunda .
    Drdol mě moc nenadchl - na to, že je to poměrně pracný, se mi to nezdá nic moc.

    Černou mám ráda, baleríny taky, takže je to takovej školně - běhací model.

    OdpovědětVymazat
  33. me prijde spis jako by se v tech fotkach nekdo vrtal a delal radoby HDR fotky ve photoshopu trochu jinym zpusobem nez se u HDR fotek dela, proto to vypada tak jak vypada a na veku to spis pridava.,..jestli jste takovou upravu s tim delali, tak to fakt nedelejte ty fotky to fakt kazi zvlast v pripade,kdyz je na fotkach clovek, pridava mu to nezdravou sed a prohlubuje vrasky

    OdpovědětVymazat
  34. me prijde spis jako by se v tech fotkach nekdo vrtal a delal radoby HDR fotky ve photoshopu trochu jinym zpusobem nez se u HDR fotek dela, proto to vypada tak jak vypada a na veku to spis pridava.,..jestli jste takovou upravu s tim delali, tak to fakt nedelejte ty fotky to fakt kazi zvlast v pripade,kdyz je na fotkach clovek, pridava mu to nezdravou sed a prohlubuje vrasky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné HDR :) Je to opravdu prznění ze strany google+ , už se to řeší i na jinde, na fórech. Možná je to způsob jak lidem vnutit google+, protože když někdo používá jen picasa webová alba, tak v jejich nastavení to změnit nejde, takže si chtě nechtě musí založit i google+ :(

      Vymazat
  35. Někdy by to chtělo navštívit ZARU a podobné obchody, to oblečení je hrůza :(

    OdpovědětVymazat
  36. Ty komentáře mě teda docela naštvali. Neustále mě překvapuje, jaký český národ je.. Jenom čekáté na nějakou blbost,aby jste to Peťce hned napsali a myslíte se, jaci jste borci ne ? Ale někde za tu obrazovkou se schovává zamindrákovaný člověk,který si tady léčí své mindráky.. založtě si blog,natáčejte videa, dokažte to co Péťa a až pak můžete kritizovat... Kritizujete nějaký efekt za který může googlu.. jste akorát trapní a k smíchu !! Peti moc ti to sluší a mně se ty fotky líbí !!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  37. moc se mi líbí křiaák i kabelka :) a opět jsem se pobavila u té diskuze tady, to jsou fakt problémy :D jinak tu kvalitu fotek řeší teď pomalu každá druhá bloggerka, já už jsem si toho občas také všimla...

    OdpovědětVymazat
  38. Ta halenka je super, a to ani nemluvím o tom křiváku a hlavně kabelce, ty jsou naprostá bomba! :O :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!