OOTD + plus vyhlášení velké podzimní soutěže

by - 21 října

Krásný pondělní večer všem,

 
posledních pár dnů panuje venku podzim tak, jak ho mám ráda, ještě pořád relativně teplé počasí, barevné listí, mezi kterým probleskuje sluníčko nebo se líně válí mlha. Abych pravdu řekla, tak podzim jsem nikdy dřív nemívala moc ráda, vadilo mi bláto, sychravo a déšť a taky to, že, bůhví proč, jsem na podzim nikdy neměla nic pořádného na sebe. V poslední době ale podzim získává mé sympatie. Podzimní móda se mi moc líbí, zvláště vrstvení, ale vždycky po letních výprodejích mám pocit, že z té podzimní módy je všechno strašně předražené. A tudíž toho na podzim příliš nevlastním a nemám možnost tak dobře kombinovat. Dnešní outfit je takový klasický, běhací, do města. Dlouho jsem odolávala parkám, zvláště v této khaki barvě, když přejdu to, že toho byly plné obchody a měl to každý, tak mě ani nijak neuchvátila barva a střih. Dost mi tento typ bund připomíná vaťák (znáte to? :). Jenže pak mi to začlo vrtat hlavou, vloni jsem si vyzkoušela jednu docela pěknou parku v Takku (nakonec jsem si ji nekoupila) a vzhledem k tomu, že ten hlavní trend již pominul, naznala jsem, že je vhodný čas nějakou podzimní bundu pořídit, že je to vlastně docela praktická věc. Přesně když jsem začla nějakou shánět, ozvali se mi z Choies, jestli bych si nechtěla u nich vybrat něco podzimního. Asi už fakt reálně začínám věřit tomu, že když na něco usilovně myslíte, že si to přitáhnete (taky tomu věříte? :). No abych to zkrátila, vybrala jsem si tedy tuhle parku a květinový svetr. Parka má opravdu praktický střih a je teplá a příjemná, moc se mi líbí kožešinový límec a kapuce, co ale musím hodnotit negativně je materiál, po pár nošeních mi po stranách už začla žmolkovat a to si myslím, že by za tu cenu opravdu nemělo :(. Zbytek outfitu asi není nic mimořádně zajímavého, džíny, svetr a boty na platformě, ve kterých se opravdu dobře chodí. Co teď také nosím pořád je kabelka z HM, jsem moc ráda, že jsem si ji koupila, protože jinou černou obstojnou nevlastním :). Líbí se vám dnešní pohodový běhací outfit?
 






 
parka - Choies
svetr - Choies
džíny - Tally Weijl
boty - ebay
kabelka, brýle - HM

A teď tu mm záležitost, na kterou jistě netrpělivě čekáte :). Vyhlášení velké podzimní soutěže. Předem bych vám všem chtěla ještě jednou poděkovat, jak za to, že jste se do soutěže přihlásili, dali si tu práci a zaslali mi fotky, tak za vaše hodnocení soutěžících fotek. Je skvělé, jaký zájem soutěž vzbudila a jsem přesvědčená o tom, že jsem v ní všichni našli spoustu inspirace. Přiznám se vám, že vyhlášením této soutěže jsem si na sebe upletla pěkný bič, nejen díky tomu, kolik s tím bylo práce, ale také proto, že vybrat vítěze, je pro mě opravdu přetěžký úkol. Těch krásných líčení se totiž sešlo opravdu mnoho a mně je úplně hloupé odměnit jen pár z vás. Rozhodla jsem se to tedy hodnotit podle toho, co mě zaujalo, jak nápadem, tak provedením. Jak jsem již předesílala, anketa v postranní liště a vaše názory, byly pro mne vodítkem, ale vzhledem k tomu, že došlo i k snaze o manipulování s hlasy a nakonec i vy jste se bouřili proti tomu, aby byl vítěz vybrán podle počtu hlasů, potvrzuji svoje původní stanovisko, že konečné rozhodnutí nechávám na sobě :). Je mi úplně jasné, že každému z vás se líbí jiné líčení, že se mnou třeba nebudete souhlasit, upřímně, obávám se reakcí, protože vždy, když jsem zde nějakou soutěž vyhlásila, objevilo se pár anonymních "stěžovatelů" na výsledky, ale s tím člověk musí počítat. Doufám tedy, že i vy to budete brát sportovně a že pochopíte, že jsem se rozhodla podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Protože líčení bylo opravdu krásných více, než jsem původně chtěla ocenit, přidala jsem ještě čtyři místa a celkově tedy bude výherkyň 7 a samozřejmě i tak bych ráda ocenila ještě nejméně dalších 30 a nejraději úplně všechny :D, ale bohužel to mé kapacity neumožňují :). 4. až 7. místo obdrží štětec do kabelky a CD Bek Ofis. ostatní ceny si můžete prohlédnout TADY.
 
1. místo tedy za mě získává slečna Kateřina. Líbí se mi nápad, líčení je jednoduché a spodní bílé řasy tomu dodávají šmrnc, oceňuji tedy hlavně originalitu nápadu a určitě sama někdy jen barevné spodní řasy zkusím.
 
 
2. místo vybíral Míra a ten oceňuje slečnu Lenku. Líbí se mu kombinace barev.


3. místo (mamka nám vypadla, takže opět vybírám já :) a já bych tuto cenu udělila slečně Verče, jednak miluju fialovou a potom, když někdo umí takhle dokonale rozmazat oční stíny a udělat nádherné přechody, je to prostě machr :)!


A máme tu 4. -7. místo (bez ohledu na pořadí) naší dvoučlenné poroty :)....

Slečna Dorota si nás získala zajímavou barevnou kombinací očních stínů a precizním provedením.


Další oceněnou je paní Zuzka, jsem moc ráda, že můj blog nesledují jen úplná mláďata, ale i zralejší ženy a ba co víc, že se takhle krásně líčí :)!


Dále bych ráda ocenila slečnu Petru, opět precizní provedení a krásná kombinace :)!


A nakonec tu mám líčení blogerky, nad jejímž uměním už nějaký ten pátek slintám a cenu si jistě zaslouží, Ilovemakeup to s líčidly prostě umí!

Přátelé, tak to je pro dnešek vše, výherkyním moc gratuluji a budu je kontaktovat emailem ohledně doručovací adresy. Vám všem ostatním ještě jednou hrozně moc děkuju, já vím, že vám makeup dal plno práce a že některá díla musela zabrat spoustu času a věřte mi, že to opravdu oceňuji a vážím si toho hrozně moc! Děkuji vám z celého srdce, že se mnou tvoříte tento blog a věřím, že se vám náš výběr bude líbit, i když skvělé jste byly všechny, opravdu!

You May Also Like

91 komentářů

  1. Hezký výběr fotek :) Parka mě nikdy nezaujala, takový nijaký styl .. boty mas supr! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, mam radost ze vyhrala slecna s bilymi rasy. Toto liceni me zaujalo hned a inspirovalo me, zaprve skvely napad a zadruhe je to liceno krasne ciste, jednoduche a bez chyb. Jsem moc rada, ze jsme se shodly v nazoru! :-) Myslim, ze slecna vyhrala pravem. Tvuj ostatni vyber je take super! Je videt, ze se v tom Peto vyznas!!! Super soutez, skoda, ze jsem se nestihla zucastinit, snad priste. Posilam pozdrav z TN, LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, to jsem ráda :) a zdravím do tepla ;).

      Vymazat
    2. Já jsem opravdu moc fandila slečně, která vyhrála první místo. Je strašně moc krásná! Marcela

      Vymazat
  3. Proč máš každou botu závazanou jinak Peti?:D A kde je prosím ta parka? Máš odkaz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jinak :D? asi jsem si ničeho nevšimla :D....jinak stačí kliknout na odkaz u seznamu oblečení ;)

      Vymazat
    2. Nejprve jsem koukala, co je to za komentář, ale vážně - máš jednu botu zavázanou výše (pokud to bylo myšleno takhle), ale obdivuju, že někdo se dokáže v outfitech zaměřit na takové detaily :D :))

      Vymazat
    3. Jednu máš zavázanou tak, že Ti chybí jedna dírka a u tamtý dvě dírky...pokaždé jinak zavázanou tkaničku..chtěla jsem jen vědět, jestli je to schválně, nebo jen tak :) Jinak děkuji, nevšimla jsem si toho :)

      Vymazat
    4. aha :D, toho jsem si vůbec nevšimla, ani doma, ani na fotce :D, ale naschvál to není, příště zavážu stejně ;)

      Vymazat
  4. Kateřině jsem fandila. Nápad byl skvělí. Určitě to taky vyzkouším. :)
    Ilovemakeup je dokonalá <3

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, kolik tě stály cca ty boty? Nemáš ještě odkaz na prodejce? Děkuju :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už právě nevím, ale mám ten pocit, že jsem odkaz dávala někam na facebook, stály asi kolem 500....jako upřímně, žádná extra kvalita to není, chtěla jsem jen zkusit ten tvar a podpatek a jak to bude vypadat s tím, že si kdyžtak pořídím kvalitnější a asi do nich fakt půjdu :), zadej si na ebay lita shoes ;)

      Vymazat
  6. Mě se teda líbí taky to první líčení, ten nápad s bílými řasami je úplně parádní! Pak se mi líbí i dvojka:))
    Ale jinak musím pochválit všechny slečny a dámu:))

    OdpovědětVymazat
  7. Vítězství jsem přála slečně s bílými řasy a vyhrála, mám radost za ní :) její líčení mi tak moc inspirovalo, že hned dneska jsem ho vyzkoušela do školy :D a jak bylo řečeno, líčení jednoduché a bez chyb :) S ostatním výběrem jsem také spokojená a myslím, že jste vybrali naprosto senzačně! :)
    PS: Outfit se mi líbí, takový jednoduchý a přesto zaujme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jupí, Ilovemakeup získala cenu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly tam podle mě i hezčí looky!! Jsem absolutní "hater" černých linek na 'waterline', zvláš´t, když to ani není nějak rozmazané pod víčkem a je to prostě jenom "čárka" uvnitř oka (i u kouřovek ta zásadně nechávám tělovou/bílou tužku), tohle líčení mě právě vůbec nezaujalo, pardon...

      Ale první místo se i líbilo už v článku, ta bílá řasenka dole je perfektní!!! ♥

      Vymazat
  9. Holkám moc gratuluji :-)
    Jinak ty boty a parka jsou úplně boží!!! Jako vždy vypadáš úchvatně :-) !

    OdpovědětVymazat
  10. gratuluji, muselo být určitě těžké vybrat z tolika krásných líčení.. já když jsem na ty fotky sama koukala - nevěděla bych, koho vybrat.. :) a Peti tobě to strašně sluší!


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  11. Za parku necelých 100 dolarů?? No je to možné.. není to přemrštěná částka?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem psala, vzhledem k materiálu bych do toho za tu cenu nešla, zdá se mi to přemrštěné, ale střih je moc hezký a je teplá, ale opravdu na těch místech, která člověk otírá o sebe (boky, podpaží), tak dělá žmolky, jinak je moc hezky zpracovaná

      Vymazat
  12. Uzasna soutez, dobre vybrane vyherkyne =) i kdyz bych prohodila prvni a druhe misto - slecna vybrana mirou se mi libi mnohem vice (bile rasy jsou super napad, ale rty ani oboci se mi moc nelibi :-/ ) kazdopadne vsechna cest kazde z nich =)

    OdpovědětVymazat
  13. Vítězky jste vybrali opravdu dobře. Každá si výhru zaslouží :-) Mirka

    OdpovědětVymazat
  14. moc se mi líbí kabelka z HM, a fotky jsi vybrala skvěle, ne že bych je všechny prohlížela :D ale tyhle looky vypadají suprově :) asi se inspiruji

    OdpovědětVymazat
  15. Ten outfit je skvělej, parka nemá chybu! :33
    Jinak moc hezký výběr, chválím :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ten outfit je super, parka prostě nemá chybu! <33 A o mé přízni ke kebelce už víš... ;)
    Jinak pěkný výběr, chválím ;)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Péťo, vítězná líčení jsou překrásná a moc slečnám gratuluju :o))) Jen příště pro komentující - ne s bílými ŘASY , ale ŘASAMI :o))) Jinak ty boty se mi strašně líbí, akorát s mými 180 cm si je netroufnu, už takhle všude vyčnívám :o))) Ahoj, Káťa

    OdpovědětVymazat
  18. ALe vždyť jsi řekla, že CDečko dostane prvních deset.. a teď jen 7?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vzhledem k tomu, že jsem vybrali navíc další 4 soutěžící, které dostanou mnohem hodnotnější ceny, než CD, tak jsme to vyřešili takto ;)

      Vymazat
  19. Moc se mi líbí ten svetr! :)
    A vítězky jste vybrali moc dobře, všechny se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  20. Jeee, super, vyhrály přesně ty dvě, které byly i moje favoritky. Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  21. No, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se...

    OdpovědětVymazat
  22. Outfit bomba, ten svetr + kabelka + bunda = super kombinace! Já si snad pro tu kabelku taky zajdu:-D
    Moc mě těší, že se Vám moje líčení líbilo, je to pro mě pocta a na výhru se moc těším, děkuju, Už dlouho jsem si říkala, že by to chtělo nějaké CD na cesty, super!:))

    OdpovědětVymazat
  23. Nádhera, všem výherkyním moc gratuluji, zaslouží si to :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Pěti, výherkyni moc gratuluji, protože jsem jí dala hlas :-), a druhé místo bylo také mým favoritem! Paní Zuzku bych také ocenila, tudíž jsem ráda, že i ona bude odměněna.
    JINAK VŠEM GRATULUJI

    OdpovědětVymazat
  25. Ty džíny a svetr jsou parádní! A parka je taky moc super!:))

    OdpovědětVymazat
  26. outfit je super, ten svetr je roztomilý :) a gratuluji všem, co se umístili

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  27. Gratuluji všem výherkyním!! :) Jsou mezi nimi i mé favoritky...

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  28. Parka a lity ti moc sluší ! A všem moc gratuluju , máte to všechny krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ty řasy jsou vytvořeny bílou řasenkou? Má na ni někdo tip? Líčení vítězky se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Jůů, pěkně vybrané líčení. První místo se moc líbilo i mě. Něco úplně jiného, zajímavého, pěkného a slečna vypadá i moc roztomile. Fakt povedené. A druhé místo, se musím přiznat, že mě nějak odradil ten list na hlavě a k líčení jsem ani nekoukla:D Ale taky pěkné. I třetí místo je super. Zaslouží si to všechny. Gratulace:-))

    OdpovědětVymazat
  31. Wow wow skvělé líčení jste vybrali! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  32. Krásne líčenia a súhlasím, že slečna s prvým miestom rozhodne najkrajšia! :)) Supeer :3 :)

    OdpovědětVymazat
  33. Líčenia sú krásne a veľmi sa mi páči líčenie s prvým miestom! A tá parka je neskutočná! :O Asi si ju idem kúpiť :D :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ja som rada, že ste vybrali i dámu vyššieho veku, na ulici teda takto pekne upravených moc nie je, což je škoda...

    OdpovědětVymazat
  35. U první slečny se mi také líbí nápad spodních řas, druhé líčení je vážně kouzelně jemné;) Poslední líčení je také úžasné;) Tyhle tři mě zaujaly hned;)

    OdpovědětVymazat
  36. Ještě jesnou bych všem chtěla poděkovat za krásné komentáře. :) A Hlavně Peti za výhru. (Jsem slečna s bílími řasami :D- 1. místo) Už se moc těším až výhra přijde, ale snad ještě víc mě těší unání od Peti, a také od vás všech. ;) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby ne :) Ta černobílooranžová kombinace je geniální a hrozně ti sluší :))

      Vymazat
    2. Káťo, byla jsi skvělá, moc děkuji za účast a jelikož jsou tu dotazy na použitou kosmetiku, budu moc ráda, kdybys byla tak hodná a podělila se o to s námi, děkuju :).

      Vymazat
    3. Výhru sis určitě zasloužila, to líčení je bomba :) prozradila by si nåm použité produkty prosím ? :)

      Vymazat
    4. O použité produkty se samozřejmně ráda podělím :)

      Zářivá oranžová, použitá nad horní linkou je z paletky od Sleeku Ultra matts V1. Rtěnka je od Milani v odstínu 01 Sweet nectar. :) Oba produkty jsou z e-shopu petralovelyhair.
      Co se týče bílých řas nejdříve jsem používala bílou část dvoufázových řasenek ale postupem času jsem si na tento look tak zvykla že jsem si koupila bílou řasenku od essence.
      Jinak můžu doporučit tvářenku taktéž od essence z řady silky touch blusch. Já ji mám v odstínu 20 Baby doll :)

      Vymazat
  37. Chtěla bych všem veřejně poděkovat za krásné komentáře :) (Jsem slečka s bílími řasami - 1. míso). Už se moc těším až příjde výhra ale snad ještě víc mě těší uznání od Peti a také od vás všech. ;) Jako pro začínající "make-upařku" je to pro mě velká čest. ;) Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výhru sis určitě zasloužila, líčení je fakt bomba :) neprozradila by si nám použité produkty? Prosím :)

      Vymazat
  38. Kéž by slečna Kateřina, které tímto gratuluji, napsala, jakou použila rtěnku. Velice se mi líbí. Cenu si určitě zasloužila a dobře vybrané byly i ostatní místa. Více takových soutěží. Já se obávala zapojit kvůli věku, ale už vím, že to byla hloupost. Tak příště...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Je to rtěnka od Milani 01 Sweet nectar. :) Peťa ji má v e-shopu.

      Vymazat
    2. Jé, mockrát děkuji. Nějak mi to uniklo.

      Vymazat
  39. Líčení druhé výherkyně se mi líbilo už v nominaci a to první s bílými spodními řasami je každopádně zajímavé. :)

    OdpovědětVymazat
  40. Podle mě jste vybrali skvěle! :) I mě nejvíce zaujalo to první líčení, je originální a přitom ještě dostatečně decentní. Líbí se mi všechny oceněné slečny, dívky a dámy, mám radost, že je tolik šikovných a krásných žen! :)

    OdpovědětVymazat
  41. skvělé, že vyhrála ta, co vyhrála :-) to líčení je velmi originální

    OdpovědětVymazat
  42. Moc všem děkuji za milé příspěvky k druhému místu. :-) Těší mě to o víc, že zatím nemám žádné vybavení (kromě Petina úžasného kabuki štětce). Stíny jsem nanášela prstem, pěnovým aplikátorem a blendovacím štětcem od Essence za 40 Kč. :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Ta výherkyně je dokonalá!

    Jinak ale ta parka mi přijde tak že bych za ni dala tak 400 max ve výprodeji v NewYorkeru...100 dolarů je trošku sranda ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jak jsme psala, za tu cenu bych si to taky nekoupila ;)

      Vymazat
  44. Moc gratuluju . Ličení se holkám moc povedlo :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  45. Velká gratulace výherkyním. Dobrá volba, tipovala jsem podobně. Také mě napadlo zapojit se,ale kvůli věku,asi s podobným pocitem jako Martina, jsem do toho nešla. Tak třeba příště.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak příště šup do toho, jakýpak věk, to se musím v tomto případě smát :)!

      Vymazat
  46. Z výsledků soutěže mám velkou radost, protože jsem výherkyni moc fandila! :)

    OdpovědětVymazat
  47. S Mírou máme stejny názor. Za to slečnu Lenku jsem hlasovala, to líčení je fakt krásné:)

    OdpovědětVymazat
  48. Máš opravdu krásnou parku, moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Vybrali jste perfektně, holkám moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  50. moc pěkně vybrané fotky :-) souhlasím rozhodně se vším :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Mě se nejvíce líbila paní Zuzka, je krásný jak nás všechny ženy věkových skupin spojuje web lovelyhair:) všem slečnám gratuluji :) pro mě bylo vítězství se zúčastnit. Dobrou noc.

    OdpovědětVymazat
  52. Prosím poraďte, čím se dají vykouzlit ty bílé řasy?:-) Nevím o tom, že by se taková řasenka prodávala, asi mi něco uniklo:-) Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, já mám bílou řasenku od Essence ;),ale podle mě by i stačila ta bílá báze z dvoufázových řasenek ;)

      Vymazat
  53. Dobrý výběr! :) Gratuluji výherkyním! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ještě jednou bych chtěla moc poděkovat vám všem, které jste hlasovaly a zúčastnily se, bylo to skvělé a jsem moc ráda, že s naším výběrem souhlasíte, protože to bylo opravdu těžké a snažili jsme se to udělat co nejspravedlivěji, i když takové hodnocení je vlastně vždy subjektivní :). Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
  55. s tou kabelkou jsi udělala dobře, že sis jí pořídila, je skvělá :) a parka se mi také líbí, škoda, že žmolkovatí :-/ také si nějakou khaki s kapucou a kožíškem chci pořídit :) pro mě je to na zimu úplně ideální věc.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, prosím tě, ty věci z internetu ti dávají zadarmo?

    OdpovědětVymazat
  57. tvoje ceny mě vůbec ale vůbec nezaujaly. přijde mi to takové odfláknuté. A většinu těch věcí jsi tady už recenzovala, takže to vypadá, že jsi do soutěže nacpala věci, kterých ses chtěla zbavit a nehodily se ti. třeba ty modrý stíny...WTF? kdo to bude jako nosit? nebo ty barevný řasenky, které jsi už používala (viz. článek). neberte to jako závist, je mi to uplně šumák..........p.s. vítězka je krásná. P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ted jsem se fakt pobavila, to je neuvěřitelný :D....... kosmetika a vše je samozřejmě nové, já mám své řasenky a tohle jsou 3 nové kusy, pochopitelně i štětce jsou nové, nebo máš pocit, že jsem se nalíčila 7 štětci, abych každý použila a pak je dala do soutěže, co je to zas za logiku? omg, nemám slov :D......fakt člověk chce udělat radost, věnuje něco ze svého a ještě je to zase špatně, vy už některé fakt nevíte, co si na mě najít a do čeho rýt. A vůbec nevím, proč by se nedaly nosit krásně tmavě modré stíny, které jsou mimochodem jako všechny přelepeny ochrannou nálepkou, aby se do nich nedalo sahat, takže recenzovat jsem je opravdu nemohla. Klidně se pak můžeš zeptat výherkyně, jestli byly otevřené, to mě fakt dostalo toto :D.......

      Vymazat
  58. Gratuluji výherkyním, myslím, že jsi vybrala dobře :-) a ten tvůj svetr miluju! Jsem ulítlá na kopretinky :-)
    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. aaa tie topánky z ebay :3 úplne ich milujem ! musím si také zohnať aj ja ;) a tú víťazku si vybrala skvelo .) tie biele mihalnice sú úplne krásne :) dievča si to zaslúžilo :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  60. Kombinace těch laciných bot se super parkou a ujetým svetrem je hrozná...K parce bych spíše viděla biker boty a uvolněnější účes (mírný rozcuch) a volnější vršek vzhledem k úzkým džínám..Takhle je to takový pokus o módní outfir, který moc nevyšel..

    OdpovědětVymazat
  61. Gratulujem vsetkym vitazkam a tebe Peti dakujem za umiestnenie... naozaj sa velmi tesim, kedze som to vobec necakala :)

    Viva la Vida BLOG

    OdpovědětVymazat
  62. Tak vidím že se moje favoritky umístily :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ta parka vypadá skvěle, sama bych si ráda nějakou pořídila. Ale ta kvalita mě teda překvapila, za tu cenu :(

    OdpovědětVymazat
  64. Gratuluji vítězkám, neměla jsem sílu prohlédnout si všechny soutěžící fotky, překvapilo mě, jaká spousta holek se zapojila, to je super! Z vítězek se mi jednoznačně nejvíc líbí volba Míry, kterého tímto zdravím :-)

    OdpovědětVymazat
  65. Ty běháš v podpadkách? Nebo jak jsem měla pochopit běhací outfit ?

    OdpovědětVymazat
  66. Teď sem vychvalovala slečnu s fotkou číslo 60 v článku, který nám představoval soutěžící :) Musím uznat, že sem neskutečně ráda, že ta slečna vyhrála první místo :)

    OdpovědětVymazat
  67. slečna si výhru zasloužila, opravdu povedené líčení :) to poslední líčení ve mě sice moc podzim neevokuje, ale je nádherné!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!