Megarecenze a srovnání nude paletek - Lorac, Urban decay, MUA, Revolution, Sleek, The Balm, NYX, W7

by - 29 června

Krásný nedělní podvečer,

video na toto téma jsem plánovala už věčnost a střádala na něj nude paletky, abych mohla objektivně zhodnotit jejich kvalitu a říci vám, které jsou ty nejlepší a ukázat vám na živo srovnání. Hodně jste se mne na toto video ptali a tak doufám, že vám přijde vhod. Když budete mít náladu, dejte mi vědět, která je ta vaše nej nude paletka ;).
 
 
 * * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
paletky, které zmiňuji:
* NYX The runway collection Bohemian rhapsody  14g (bohužel už nevím cenu, neprodává se)
* NYX Matte Smokey look One night in Morocco  ? g (bohužel už nevím cenu, neprodává se)
* MUA Undressed a Undressed me too 9,6g  4GBP=cca 136Kč
* MUA Luxe Pretty edgy 20g  299Kč
* W7 In the Buff 15,6g 209Kč
* W7 In the nude 15,6g 219Kč
* Makeup Revolution London Essential mattes 14g 4GBP = 136Kč
* Makeup Revolution London Boy oh boy 13g 6GBP = 205Kč
* Sleek Oh so special 13,2g 295Kč
* Urban Decay Naked 3 15,6g 37GBP = 1258Kč 
* Lorac PRO 8,8g cca 1300Kč
* The Balm Nude tude 11,08g 819Kč
* The Balm Meet Matt(e) Nude 25,5g 999Kč
 
PŘEPOČTY CEN JSOU DLE AKTUÁLNÍHO KURZU, TZN. MŮŽE SE LIŠIT BANKU OD BANKY A TAKÉ PAYPAL, ČI ZAHRANIČNÍ BANKY, MAJÍ PŘI STRHNUTÍ PLATBY JINÝ KURZ, KTERÝ BÝVÁ PRO CZK MÉNĚ VÝHODNÝ!
 
Líčení: Milani Shadow eyez Espresso line + Bourjois Shine editon 38
Lak: Maybelline Bleached neons 242
tričko a paruka: http://www.dresslink.com
 

You May Also Like

37 komentářů

  1. dobrej vtip s tou parukou, jasně že jsme tomu nevěřili :) byli ti vidět tvoje vlasy :D ale jako fór dobrý :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já té paruce fakt věřila. :D Ještě že to byl jen vtip, Péti. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tahle recenze mi moc pomohla! :-) už mám trochu jasno v tom, kterou paletku zvolím a po čem budu pokoukávat na netu. :-)
    Vlasům jsem nevěřila, říkala jsem si, že to je nějaká blbost, navíc byly vlasy dost nepřirozené a prosvítaly tam ze strany tvoje tmavé vlasy :D pak jsem koukla na dodatek k videu - líčení, lak na nehty, tričko a ano paruka :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. No já musím teda říct, že blond by ti teda neslušela, dle mého názoru! :))) Nějak mi k tobě nejde blond :)) Jinak paletky jsou super! :))) Já si chci pořídit MUA paletky, ale i ty W7 vypadají bezva :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo, chtěla bych od tebe poradit - chci si koupit W7 in the nude, ale jak tak koukám přemýšlím nad Make-up Revolution paletkou (také kopie Naked 3). Kterou by sis vybrala ty. Děkuji za odpověď. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mohu s klidnym svedomim doporucit obe znacky. Tu Iconic 3 od Revolution nemam, takze tezko soudit,ale ty dve, co mam, tak jsou opravdu super. Pigmentace je pekna u obou paletek, nemuzu rici, ze by byla nektera horsi,myslim, ze neslapnes vedle ani s jednou.

      Vymazat
  6. Ahoj Peťo , prosím tě, nikdy se neodbarvuj na blond :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tie vlasy som ti neuverila, to by si nespravila :D ... v paletke už mám jasno, dakujem :)
    http://thelifeofromi.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. blond je pecka ;D perfekt video, pomohlo ve vyberu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jezis ja jsem fakt verila,ze ses obarvila:-).Jako blond by nebyla spatna ale prece jen si myslim,ze ta hneda ti slusi mnohem vic...jinak super recenze a jsem rada,ze konecne nekdo rekne,ze urban decay neni uplne to nejlepsi a ze existuji i lepsi paletky.Tu znacku lorac neznam ale navnadila jsi mne a asi si ji taky poridim:-).

    OdpovědětVymazat
  10. Škoda, žes nevybrala jinou paruku..tohle je na první pohled jasné, že to nejsou tvé vlasy.. byla by větší sranda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem si konečně pořídila Naked, sice 2, a musím říct, že po všech těch pozitivních recenzích a všeobecném nadšení, jsem asi taky čekala víc... :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Na srovnání paletek jsem se moc těšila, děkuju za video, je fajn jich vidět a porovnat tolik. Nicméně co se týče kvality a pigmentace stínů, bohužel tvoje video prostě nemůžu brát jako nic směrodatného. Nechci být rýpavým anonymem, ale tuhle poznámku si opravdu nemůžu odpustit: proboha, jak do nich hrabeš? Úplně mi vstávaly vlasy na hlavě, když jsem viděla ty drobivé nánosy a hrudky stínů, které sis nanášela na ruku. Tohle se mi nikdy u žádných stínů nepovedlo, vždyť ty do nich musíš strašně rýt. To mě vážně překvapilo a osobně bych se pro příště přimlouvala spíš za swatchování štětcem.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. martino, propboha, hrabu do nich uplne normalne, nektere paletky jsou proste drobivejsi, jine mene, tak to je, neryju do nich vubec, jen jsem prejele briskem prstu.

      Vymazat
  13. Merci za to,ze jsi :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělá recenze, i přes svou délku :) blond vlasy by šly, ale sedí ti více přirozená barva :) aspoň mi to přijde. jako blondýnka bys asi působila hodně křehce, ale k tomu tu blond ani moc nepotřebuješ :D a nejvíce se mi líbí the Balm, W7 a Sleek paletky :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta paruka je strašná! :D Jinak se mi bohužel ani moc nelíbí to líčení, málokdy komentuji a většinou bych jen a jen chválila, dnes udělám výjimku, omlouvám se :D Je to dost tvrdé a i když se mi líbí výraznější líčení ta černá spodní linka za mě ne, nebo ne v téhle kombinaci. Snad se nezlobíš :)

    OdpovědětVymazat
  16. Promiň, ale v tý paruce vypadáš strašně!!! Blond by ti určitě neslušela, nejsi na to typ a ten účes je naprosto katastrofální...ruská máňa hadr. Nech si vlasy jaký máš a neexperimentuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nebyl experiment z hlediska ucesu,ale z hlediska sledovanosti obsahu videa a je videt, ze troll jako ty komentuje jen vlasy a ze obsah videa ho vlastne nezajima :), jen to, do ceho by mohl ryt.

      Vymazat
    2. No to mi došlo, takový "troll" zase nejsem. Ale máš pravdu, video o paletkách mě zrovna nechytlo, také jsem ho nedokoukala, mám raději jiná Tvá videa a tolik se zase nelíčím. Nezlob se, ale tu poznámku jsem si nemohla odpustit, protože ať se Ti to líbí nebo ne, lidé koukají i na to jak při těch videích vypadáš. A toto byla teda perda. Jak napsal někdo níže....Timošenková :-))) Měla jsi v té paruce strašnou ránu :D Přijímat kritiku, zvlášť, když je trefná v tomto případě, by nebylo na škodu a ne se hned vztekat.... Myslím, že jsem tam nic sprostého nenapsala, neryla jsem, jen to byla okamžitá reakce na tu hrůzu, co sis dala na hlavu( v dobré víře nejspíš, že Ti to asi opět sluší a bude to náležitě chváleno). Tohle se ti nepovedlo (nemluvím o celkovém videu) a blond pro tebe rozhodně není, něco o tom vím....Tak to prostě je ;-) Přes to se těším na další Tvá videa, sleduji tě pravidelně a bavíš mne.

      Vymazat
    3. Tak tim se to vysvetluje, pust si konec, bylo to mysleno jako vtip, ne ze bych si myslela, ze mi zlute umele vlasy slusi.

      Vymazat
    4. Tak tim se to vysvetluje, pust si konec, bylo to mysleno jako vtip, ne ze bych si myslela, ze mi zlute umele vlasy slusi.

      Vymazat
  17. takze do dochodku nemusis kupovat tiene :-D ako vazne, to snad nejde spotrebovat. nemas pocit, ze toho hromadis strasne vela? samozrejme, je to tvoja vec, ja len ze tie paletky su takmer nedotknute.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý za něco utrácí, na něčem ujíždí. Někdo si ob den koupí lahev vína, někdo denně krabičku cigaret nebo tabulku čokolády. Někdo chodí každý týden na solárko, kosmetiku, pedikúru, někdo na umělé nehty, doplňovat řasy, naplétat vlasy. Jiný denně nakupuje oblečení, a někdo holt šminky :-) Když to dotyčnému dělá radost, proč ne? Žijem jen jednou.

      Vymazat
  18. Skvělé video, moc si mi pomohla :). Já jsem zas taková, že asi sáhnu po té klasické Naked paletce a asi vezmu i W7 In the nude :). Jinak fórek dobrý :D. Je vtipné sledovat, kolik lidí na to skočí a ještě píšou takové komentáře :D. Nejvíc se mi líbí na konci videa, jak si ji sundáš a úplně kočka ! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělá recenze, děkuji za ní!!!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peťule :)
    Účes na paruce se mi nelíbí, vypadáš trošku jako Německá horalka, každopádně propracovanej je dobře, to já bych z mýma levýma rukama nedala :-D
    ....A taky jsem ráda, že nemáš ustřiženou ofinu, hrozně mě irituje, když si třeba Lůca z GetTheLouk pořááád (!!!) (stejně jako ty v tomto videu) strká vlasy za ucho, protože jí to nedrží, já nevim, asi jsem divná, ale hrozně mě to upoutává :)
    A na závěr (no, měla jsem to napsat spíš na úvod :D) ti děkuju za tohle užitečné video :)

    OdpovědětVymazat
  21. nevěřili, protože na jedné straně u ucha šly vidět tvé tmavší vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  22. Wow, tohle byl výživný přísun informací.:) Zaujala mě paletka Revolution, nechtělo se mi jí objednávat ze zahraničí, ale měli by brzy mít i české zastoupení, takže pak asi neodolám. Mezi své vysněné bych zařadila The Balm, ale to fakt až někdy do budoucna a jinak úplně miluju Sleek, jejich paletky jsou super a jsem s nimi moc spokojená. Parukou sem se prvně nechala trochu rozhodit, ale postupně jsem si všimla, že to není odbarvené doopravdy. Podle mého názoru Ti sluší tmavé vlasy, blond radši nebrat.;)

    OdpovědětVymazat
  23. máš účes jako Timošenková, tobě sluší všechno, ale tvoje barva, tedy krásné hnědé vlasy ti sekne nejvíc, příroda ti dobře nadělila, jinak opět vyčerpávající informace, díky, si úžasná.

    OdpovědětVymazat
  24. Krásně video, přesně to jsem potřebovala. Asi půjdu do jedné z těch Thebalm paletek :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc děkuji za srovnání :) Hodně jsem toužila po paletce UD, ale myslím si, že mi bude stačit W7, která je podstatně lacinější :)
    Těším se na další článek :)!

    http://thekatesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  26. Skvele porovnanie! w7 uz mam na ceste :)

    A parochnu som prekukla hned, lebo ti miestami vytrcali tvoje tmave vlasy... Ale ako sranda dobre ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Peti, blond by ti taky slušela, ale musela bys změnit líčení, zesvětlit obočí a pokud možno, nedělat si silné černé oční linky. Musela by ses líčit jemněji. Samozřejmě nejdůležitější je to obočí ...

    OdpovědětVymazat
  28. je rozhodnuto, jdu do W7 In The Buff :-)
    moc děkuji za toto video :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Peťo, krásný video! Díky moc ... jsem taky bledule, takže váhám mezi Revolution a W7- In the nude. Ale asi to vyhraje W7 In the nude .. u ty Revolution mi trosku nesedi ty ruzovo-fialove odstiny, s kterymi vypadam uplakaně (tim pádem odpadá i Sleek). A díky za to, že už me nebude mrzet, že si neporidim prostě moc drahou Naked :) .. Parádní recenze - jsi prostě báječná. Musím se vždycky smát tvé úžasné bezprostřednosti. "Jee, ted jsem na vás prskla" . a jiné .. Držím palce a jen tak dál! Eva

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám Naturally Yours od Zoevy a teď nově Iconic 1 a 2 od Makeup Revolution. Nic dalšího do důchodu nepotřebuju, tak nějak to neubývá:-).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!