Neonové laky Dermacol - kolekce 2014

by - 21 června

Krásné sobotní odpoledne vám všem,

 
dnes mám pro vás pro změnu připravený příspěvek lakovací, který tu již dlouho nebyl. V poslední době jsem s pěkným počasím postupně provětrala všechny tyhle krásné neonové odstíny minilaků Dermacol. Ten měl neonovou kolekci laků již vloni a letos se na trh chystá nová limitované edice těchto špuntů, která bude k dostání v DM drogeriích následující týden, ale na eshopu již nějakou dobu jsou :). Bohužel z loňské kolekce doma žádný lak nemám, takže nemohu srovnávat, ale zato vám mohu říci, že ty letošní mi přijdou opravdu skvělé.
Upřímně řečeno, dost oceňuji malé 5ml balení za cenu 39Kč, protože laky ráda střídám a zvláště neonové bych nestihla vůbec vypotřebovat, takže se miniaturky docela hodí. Štěteček mají naprosto klasický a i klasická skleněná lahvička s černým uzávěrem vypadá hezky.
Osobně mne okouzlily vlastnosti těchto laků, všechny, které uvidíte na fotkách mám ve dvou vrstvách s podlakem a nadlakem Astor, ale hlavně bez bílého podkladu. U téměř všech neonek mívám ten problém, že bez bílého podkladu moc nevyniknou, ale hlavně nekryjí. V tomto směru musím Dermacol pochválit, dvě vrstvy stačí pro plné krytí, i když u některých odstínů by byla bílá jako podklad třeba, aby se rozzářily v celé své kráse.
Laky se nanáší moc hezky, nejsou příliš tekuté, ale pěkně se rozprostřou po nehtu, lakování s nimi je pro mne hračka. Schnou poměrně rychle, přece jen mají téměř matný finish. Já je ale ráda zafixuji vrstvou nadlaku, který prodlužuje výdrž laku barevného. Obecně bych na tomto místě chtěla na vás apelovat, abyste používali podkladové laky a nadlaky. Nejenže prodloužíte výdrž laku barevného, ale hlavně ochráníte nehet před obarvením a vysušováním. Pro mne je podlak i nadlak nutnost, ale nejsem nijak extrémně vybíravá co se značek týká.
Výdrž těchto neonek bych hodnotila jako velmi slušnou, drží mi 5 dnů, bez nějakých nehod, i když občas se mi stalo, že se mi střípek odloupl. Nicméně tady více než jinde platí, že záleží na přírodních nehtech a tak výdrž bude asi u každého jiná, já mám nehty celkem bezproblémové.
Celkově bych tedy kolekci jistě doporučila a hodnotím ji jako velice povedenou. Sehnat totiž v našich drogeriích opravdu zářivé neonky s krycí schopností je docela problém a tak si myslím, že tohle je pro milovníky zvýrazňovačových barev na nehtech jednoznačně dobrá volba.
 



 
shrnutí:
* dobré krytí va 2 vrstvách
* slušná výdrž
* matný finish
* malé balení za příjemnou cenu
* příjemné lakování
- některé barvy pro svou plnou zářivost budou potřebovat bílý podklad (např. fialová)



Klasický štěteček zajistí pohodlné a přesné lakování u kůžiček.


Neon orange je zářivější příbuzná barvy pomerančové kůry, mně moc nesluší, ale k opálené pleti vypadá úžasně!




Neon pink je klasická zářivá růžovka, trochu nevyfotitelná jako ostatní neonky :). Podle mě sluší i bledé pleti.



Neon purple je překvapivě nádherná fialová, původně jsem si myslela, že se mi líbit nebude, ale je to skutečně překrásný odstín. Těším se na ni s bílým podkladem, jak to rozbalí :).
 




Neon poison skutečně dostojí svému názvu, takhle jedovka vám vypálí zornice :)!




Neon love je překrásná barva, z celé kolekce se mi líbí asi nejvíce. Bohužel foťák nedokázal tu nádheru zachytit, je to neonově růžová s kapkou korálové a je opravdu megazářivá, což na fotkách moc neodpovídá.


 
Neon smile se mi líbí o dost více než neon orange, i když v lavičce jsou si docela podobné. Na nehtech to totiž umí rozbalit o dost víc a neskutečně září do dálky, je v ní i kapka růžové, tudíž je vhodnější i pro světlejší pleť.
 

 
 Nápis na víčku, že jsou laky vhodné pro umělé nehty, mne překvapil, ale na stránkách píší, že jsou i na přírodní, jen máte dát podlak.....tak netuším, zda je v tom nějaký rozdíl.
 
Vlastníte některý neonový lak z této kolekce? Prozraďte mi, která neonka od jaké značky je vaší nejoblíbenější, anebo nejsou neonové nehty nic pro vás?
 

You May Also Like

77 komentářů

  1. Ahoj, to jsi takový nehtový závislák, že jdeš do drogerie a koupíš 6 laků? Bojím se totiž, že bych se k tomu taky mohla dopracovat (moje maximum je zatím 3 najeden nákup ) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to mi celkově nedělá problém, potřebuji přece novinky vyzkoušet,abych vám mohla říci,jaké jsou :). Ale když jsem neměla blog, tak to zdaleka tak hrozné nebylo :D.

      Vymazat
    2. No joooo, jenomže já nebloguju a obávám se, že si stejně nějaký důvod vymyslím :D

      Vymazat
    3. Ne Petro, nepotřebuješ nám na blog psát o každé novince a mít všechny odstíny. Tohle už není normální, bereš to děsně vážně jako nějakou misi bez které nemůžeš žít aniž by si jí nesplnila. Tohle je závislost a je to normálně už na léčení..

      Vymazat
    4. to je normální, hlavně, když ti to udělá radost :), člověk se musí umět odměnit, já bych z toho neměla špatný pocit :)

      Vymazat
    5. anonymní 16:55: já bych spíše řekla, že na léčení jsou tvé příspěvky na mém blogu, který se ti tak nelíbí a pořád sem chodíš, asi nějaká obsese nebo forma sebetrýznění, ale ok, díky za rozbor :D, ještě jednou ti zopakuji, že jsi asi nepochopila smysl blogování, ale nevadí, ono ti do toho beztak nic není, i kdybych si kupovala 100 laků denně, že.....

      Vymazat
    6. Je pravda a krásné, když se člověk dokáže radovat z takové maličkosti jako je lak na nehty. Kdyby to uměli všichni lidé, mít radost z drobností, ubylo by spousta špatných komentářů a zloby celkově. Člověk co má radost třeba jen z první vločky v zimě přece nemůže být takto zapšklý.

      Vymazat
    7. Já myslím, že je Petra DOSPĚLÁ a sama uzná za vhodné, jestli si laky / stíny / rtěnky koupit nebo ne. Navíc si na to, jak už sama milionkrát upozorňovala, vydělá. Vy děláte, jako kdybyste jí na to musely přispívat.

      Vymazat
    8. anonymní 17:09: nemůžu souhlasit více a proto si také myslím, že by si člověk ty radosti dělat měl, je smutné, když se neumí radovat :)!

      Vymazat
    9. Tak teď jsem se docela zasmála. Jsi dospělá a myslím si, že mnoho z nás si udělá radost jedním bronzerem za 600 korun a to ani nevyděláváme, jsme studenti. Nechápu jak někoho může pohoršit to, že sis koupila pár laků za 39 korun! Mimochodem i kdyby to byla závislost, umíš ji moc hezky využít k potěšení dalších lidí. :)

      Vymazat
    10. ja si hlavne myslim, ze o ty laky jde az v posledni rade, kdyz si je koupim, tak nejsem normalni a moc utracim a kdyzz je dostanu, tak zas dostavam vsechno zadarmo a recenze neni objektivni, tak si vyberte :). Jo a jeste jedna vec, na eshopu maji akci 2 + 1 za korunu, takze za 79Kc mate ty laky 3 a to si myslim neni fakt blba cena.

      Vymazat
    11. Díky za krásný příspěvek, který musel stát hodně času a teď vidím, že stojí i čas odepsovat hlupákům, kašli na ně, stejně si vymyslí zas něco nového. Takže ještě jednou, díky fajn příspěvek, a se svými penězi si hospodař tak, aby sis radost vždy udělala, nikomu do toho co si pořídíš nic, ale opravdu nic není, jsou přece tvoje.

      Vymazat
    12. Já jsem naopak moc ráda, že Peťa kvůli nám, čtenářům, je schopná si koupit všechny odstíny laků. Alespoň je to super článek a recenze pro nás. My si pak můžeme říct, který se nám na nehtech líbí nejvíce a pak si ho koupit. A přijde mi opravdu stupidní se blogerek pořád vyptávat na peníze a neustále rejpat, kde si na to vzala apod. I kdyby sis denně kupovala kosmetiku a oblečení za X tisíc, tak to každému může být, s prominutím, u zadku.. Jak kdyby ti na to někdo ty peníze dával, že? :D

      Nicméně, děkuji moc za článek, super vidět jednotlivé laky na nehtech. Máš je úplně božsky nalakované a minimálně 3 barvičky si na léto pořídím ♥

      Vymazat
  2. A nehty máš nalakované perfektně!

    OdpovědětVymazat
  3. já mám zatím ten růžový a třpytkatý (neonově růžové a měnivé třpytky), ještě bych ale ráda ten růžovo - korálový a nějaký oranžový :)

    OdpovědětVymazat
  4. Laky jsem si objednala hned, jak mile se objevily v tvém outfit postu. Zrovna je na Dermacol akce 3 za cenu 2, takže jsem si vzala hned 3. Jsou fakt super...:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám zelenou neonku z minulé kolekce a bez bílého podkladu to není pravá neonka jakou bych chtěla ... až uvidím tuhle kolekci v DM, hned si nějaký pořídím a doufám, že budu stejně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou krásné. :) Onehdy jsem se na ně dívala přímo na stránkách Dermacolu. Na léto jako stvořené. Dokonce mají i nějaké nové stíny Bonbon, vypadaly dobře. Krásný víkend, Denča :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem si jeden pořídila, samozřejmě zrovna ten fialový, který potřebuje bílý podlak :-D Všechny se mi hrozně líbí :-) Ta jedovatá žluto-zelená je vážně skvělá!

    OdpovědětVymazat
  8. Super článek, mimochodem máš krásný tvar nehtů :O :)!. Můžu se jen zeptat kolik jeden lak stojí?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji,jak je v článku 39Kč :).

      Vymazat
    2. Ahoj Petro, neonový lak od Dermacolu ještě nemám, ale příští týden si nějaký určitě koupím. Nejvíce se mi líbí Neon love a Neon pink :) Minulý rok jsem si kupovala dva neonové laky a to od značky Essence. Jeden oranžový (145 flashy pumpkin) a druhý fosforově zelený (138 L.O.L), který není ale tak intenzivní jako Neon poison. Přeju hezký zbytek dne. :)

      Vymazat
    3. Ahoj Petro, neonový lak od Dermacolu ještě nemám, ale příští týden si nějaký určitě koupím. Nejvíce se mi líbí Neon love a Neon pink :) Minulý rok jsem si kupovala dva neonové laky a to od značky Essence. Jeden oranžový (145 flashy pumpkin) a druhý fosforově zelený (138 L.O.L), který není ale tak intenzivní jako Neon poison. Přeju hezký zbytek dne. :)

      Vymazat
  9. Krásné laky!:) Neon poison u mě vede!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Neóny na nechtoch môžem vždy :). Najviac sa mi však páči Neon love :). Aj keď aj ostatné sú krásne :).

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasný článek Péťo! :) Moc mi pomohl se rozhodnout, jestli do koupi jít nebo ne .. Mě se hodně líbí Neon Smile a Neon Purple. Mrknu se na ně ve městě a asi si je koupím:) Jsou to opravdu pěkné barvičky. A chěla jsem se zeptat, jestli si náhodou nepamatuješ, kolik stál nadlak a podlak od Astroru? Předem díky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je dostala od Astoru, takže přesnou cenu nevím,ale co jsem kupovala Atstro z této kolekce, tak ted je měli v Dm za 99Kč, ale nevím, zda i tu péči.

      Vymazat
  12. Páni, tak ta zelená barva je fakt oči-vypalující :D :-) fakt povedené barvy. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Laky se mi moc nelíbí a nemyslím si, že bez bílé jsou v pohodě, podle mě je u nich bílý podklad nutností. Stačí se podívat jak to vypadá ve 2 vrstvách u Petry Kopolovičové, která to má celé skoro průhledné, jak jsou ty laky nekvalitní..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak vidíš, tak já mám všechny ve dvou vrstvách bez bílého podkaldu a v pohodě tedy opravu jsou, minimálně ty odstíny, které vidíš, nechápu, jak můžeš posuzovat něco, co doma evidentně nemáš, ale víš nejlépe, že všechny laky z této kolekce jsou nekvalitní, někteří lidé mne opravdu nepřestávají udivovat :D.....

      Vymazat
  14. Ja mam ruzovy, z minuleho roku a docela me zklamaly... hned se smyji a oloupaji... ale i tak musim priznat, ze si je rada nalakuji, protoze takovehle barvicky jen tak nesezenes.. :-) jinak laka me ten zeleny, do toho urco pujdu :-) dekuji ti Peto za clanek.
    Sarka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, to jsem právě slyšela také, že ty loňské nejsou nic extra a tak by mě dost zajímalo srovnání, zda třeba nezměnili recepturu, protože ty letošní mi přijdou opravdu fajn......

      Vymazat
  15. Ahoj Peti, já mám všechny 4 z minulé kolekce (tedy u nás v drogerii byly 4) :) a myslím, že jsou kvalitou stejné. Nebo alespoň u mě to tak je :) Neon Pink jsem měla na nehtech loni celý týden u moře a úplně v pohodě vydržel. Ale taky mám vždy podlak a nadlak, takže myslím, že to dělá hodně. Jinak hned jak jsem minulý týden viděla u tebe na fb tuhle kolekci, jela jsem do Černý růže a koupila si jich 5 :D z toho Neon Love jsem si pro jistotu koupila dvakrát, protože mi bylo jasné, že to bude můj absolutní favorit :D a taky že jo :)) také jsem si koupila ten průsvitný se třpytkama, ale ten je nic moc. Klasicky obtížná manipulace s těmi velkými třpytkami :)) no a když teď vím, že budou příští týden v drogerii, tak si asi dojdu pro smile a poison :) jsem totiž opravdový maniak na laky a je to pro mě obrovská radost, takže přesně jak píšeš. Každý by si měl umět udělat radost a je jedno co mu tu radost zrovna dělá :) měj se krásně a díky za vše co děláš!!! Petra H.

    OdpovědětVymazat
  16. chodím na ně do drogerií už asi týden a vždy jsem se vracela s prázdnou, už jsem se bála, že je snad budou prodávat jen na eshopu :D jsou opravdu pěkné a jdou mi do rány, protože asi před měsícem jsem pocítila hroznou potřebu koupit si růžový neonový lak (takové divné potřeby mám dost často :D) a nikde žádné nic a chvíli na to se objevily tyhle Dermacolky, takže jsem spokojená a hned v pondělí si pro ten svůj zajdu :3

    OdpovědětVymazat
  17. Neviem prečo ale okolo týchto lakou som už prešla asi 10 krát a nekúpila som si ich , môžem lutovať lebo farbičky sú nádherné :) pekný deň :) môj blog : http://svetkosmetikypodlalu.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peťko, musím říci, že lak na nehtech vypadá opravdu skvěle i bez bílého podkladu! Těším se, až konečně budou dostupné v DM, zkoupím snad všechny, jsou úžasné a máš krásně nalakované nehty! Super.
    Mimochodem - děkuji za odepsání na e-mail, :). Jsi super, jen tak dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tyhle laky vypadají opravdu nádherně, některé odstíny jsou i lehce šokující, což je ale jenom dobře:) Nicméně se obávám, že z tvých rad co se podlaku a nadlaku týče si nic nevezmu, neumím si totiž představit, že budu čekat, než mi zaschne podlak, dvě vrstvy laku a ještě vrstva nadlaku :D A vlastně nejčastěji používám pískové laky, u nichž je zejména nadlak zbytečný...ale na podlak se snad někdy zmůžu, je pravda, že mívám nehty z tmavých laků obarvené...

    OdpovědětVymazat
  20. růžová, fialová a červená vedou :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tak neon poison a neon love jsou asi mé :-) děkuju za swatche :-*

    OdpovědětVymazat
  22. Líbí se mi všechny, jen ta zelená moc ne:) Asi si taky nějaký koupím, hned jak budou, vyrazím do DM:) Máš opravdu krásný tvar nehtů, takový bych taky chtěla, i když se svýma jsem taky docela spokojená. Z těch komentářů výš si nic nedělej, rejpalové se vždycky najdou. Tenhle blog jsem objevila teprve nedávno, ale hned jsem si ho zamilovala a vždycky se těším na nový příspěvky. Mám ráda všechny typy příspěvků, ale nejradši asi videa a právě tyhle lakovací.

    OdpovědětVymazat
  23. Až teda budou v prodeji v drogerii tak si určitě jeden lak pořídím :))) Ale nemohu se rozhodnout, protože vypadají vlastně všechny dokonale :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Petro moc dekuji za skvely clanek, na tyhle laky jsem si brousila zuby tak zitra pro ne letim ;) Jinak kdy bude vyhlaseni souteze?

    OdpovědětVymazat
  25. Úžasné fotky Petro, na co fotíš prosím? Děkuji

    OdpovědětVymazat
  26. Já s těma neonovýma barvama prostě nevím, mě to prostě pořád připomíná vietnamskou tržnici, nemůžu si pomoct. Ale zase některé hezky udělané věci se mi líbí,třeba šaty, trička,... podle toho jak je to udělané. Ale laky za mě nee.

    OdpovědětVymazat
  27. Vypadají luxusně! Už jsem na ně DMku koukala a hodně mě zaujal modrý! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, omlouvám se, že můj komentář není tak úplně k tématu. Můžeme se ještě těšit na slibované video s trichologem? :) Jinak ty barvy nových Dermacol laků jsou skvělé naprosto všechny! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přidávám, video o vlasech bych potřebovala jako sůl! :D

      Vymazat
    2. Ahoj holky, urcite ano, bohuzel jsem to nataceni v Praze zacatkem cervna musela ze zdrav. duvodu odlozit,ale urcite ho stale planujeme. Lukas byl i tak moc hodny, ze by dojel za mnou, takze treba to nakonec spachame i jinak nez jsme puvodne mysleli:).

      Vymazat
  29. Trochu se takto neonových laků bojím, jsou na mně moc barevné :)

    http://sofiestyleblog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  30. Mam doma tu Neon Pink, uz tedy od lonska, ale rada na ni prisla teprve ted a je to opravdu krasna barva! Davam take podlak - nadlak, od te doby se mi netrepi a nelamaji nehty, mam zpevnovaci nadlak+podlak a opravdu to funguje, nehty jsou o dost lepsi, silnejsi, delsi, proste super, uz bych jen s barevnym lakem byt nemohla :-) Mne dostatecne kryje uz v 1 vrstve, vydrz je docela dobra, jak rikas, tak tech 5 dnu, ale pak se zacne jakoby sloupat po kusech - jakoby byl z nejakeho plastu, nebo jak to rict, ma jinou strukturu nez ostatni laky. Jeste si asi jednu barvicku koupim, protoze na leto jsou uzasne a zaujmou - hodne kamaradek se ptalo, co je to za lak a to se mi s jinymi laky nestalo. LV

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, máš úžasné upravené nehty a laky vypadají krásně úplně všechny...! akorát kvůli přítelovi bych mohla mít max. tu růžovou, nesnáší totiž na ženských všechny tyto výrazné laky..ach ti chlapi, má s tím taky někdo zkušenosti? Mám pocit, že mám v okolí jen pány, kteří preferuji na ženách krátké nenalakované nehty, hlavně aby to bylo co nejvíc přírodní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si jako kvůli příteli nenalakuješ barevně nehty, i když se ti to líbí? Tak to teda promiň, ale to jsi na tom dost špatně.:)

      Vymazat
    2. No, představ si, že jako nenalakuju a děkuji za osobnostní rozbor ;-)

      Vymazat
  32. Ani jsem si těch barev nikde nevšimla :) Máš krásné nehty, nechtěla bys někdy udělat video/článek na jejich úpravu? Jinak povedený článek :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. Krasne laky a barvicky. Diky za prezentaci. Chci se zeptat uz si nekde vyhlasovala viteze souteze o tve stetce? Hezky vikend.

    OdpovědětVymazat
  34. Milá Peťo :) dost jsi mě na tyto krasavce navnadila! :) Už nějaký ten den lítám po DMku a sháním je, marně! :D Takže se těším až se u nás objeví! :) děkuji za perfektní recenzi :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peti,
    tyhle laky jsou úžasný! Hodně dlouho jsem hledala nějaký neonky. Chtěla jsem si koupit ty COLORAMA od Maybelline, ale kamarádka mi řekla že jsou hrozný, potom jsi psala že jsou perfektní, tak jsem nevěděla komu mám věřit, ale přece jenom ty jsi odbornice, takže jsem se tam šla podívat a oni jako naschvál neměli a potom už jsem je nenašla :(. Jinak, asi si objednám Neon love, protože ta barva je dokonalá, i když jsi psala že není taková jako na fotce, prostě jí musím mít :D.
    Jinak, máš můj obdiv! Ti lidi kteří o tobě píšou takové věci... a ty jsi klidná a stále svá... wow! Já bych se asi zbláznila a vykašlala se na točení a na blogování. Takže tleskám! Jinak, bude ještě na tvém e-shopu někdy sada na oči BASIC v tom pouzdru, jak si ukazovala ve videu "Skladování kosmetiky"? Pokud jsi to už někde psala, omlouvám se ale asi jsem to přehlédla.
    Sára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sáro,
      ono je to těžké, je to jako s každou jinou kosmetikou, někomu něco sedne, někomu ne. Ty bleached neons od Maybelline mám ráda, protože jsou to krásné pastelové neonky a sluší bledé pleti,ale je fakt, že některým lidem vůbec nedrží. Já ale dávám nadlak a podlak a tak mi celkem drží,ale já obecně s výdrží laků nemívám větší problémy. Někdo, kdo má třeba jiný tvar nehtu, nebo je má měkčí, tak s tím problémy mít může. Tedy dost těžko nějak zobecňovat, je to pořád dost individuální. Každopádně určitě poraď kamarádce podlak a nadlak, jednak si tím chrání nehet proti obarvení a vysušení a pak, i ta výdrž je,alespon z mé zkušenosti, i dvojnásobná ;). Tyhle neonky mně drží opravdu dobře,ale když se začnou odlupovat, je to jakoby v takový střípkách,jak jsem psala, ne klasicky jako běžné laky,ale mně skutečně vyhovují a pěkně mi ve dvou vrstvách kryjí. To stejné, někdo psal, že musí dát pět vrstev. To je zase jako se rtěnkami, kdo má tmavé rty,tak prostě na něm některé odstíny, které na mně vyniknou, nebudou vidět, stejné u laků, kdo má tmavé lůžko, logicky musí dát více krytí, než já, která mám světle růžové a bledé.......:).Ono lidé se nad tímto kolikrát nezamyslí a odsoudí výrobek nebo recenzi jen tak :).

      Vymazat
    2. Jo a abych nezapomněla, jinak moc děkuji za podporu, někdy je to opravdu "na bednu",ale mám pocit, že takoví lidé si do mě projektů vlastní nespokojenost a neschopnost, takže to neřeším .). Co se týče štětců, ta původní řada již nebude,ale bude v průběhu léta inovovaná basic řada, která bude v černém provedení :).

      Vymazat
  36. Peťulko, prosímtě. Když vložím do košíku 3 neonové laky, nemám ten třetí za kč, ale sčítá se to celkově jako 3 krát 39kč...Nevíš co s tím, prosím? :) Jestli je to chyba a nebo se to odečte např. při předání na místě? :) N.

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky :)) Super! Akorát v pátek jsem si vyzvedla objednávku - využila jsem již zmiňované akce 3 za cenu 2. Moje top je Neon Love :) Jinak Peti, dlouho nebylo žádné účesové video...chystáš něco?:)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Peti,
    opět skvělý článek. Nikdy jsem do laků blázen nebyla, nikdy sem si nehty nelakovala z toho důvodu, že za prvý mi to mo nešlo a za druhý mi to přišlo zbytečné, ale od té doby co jsem objevila tvůj blog a tvoje články o lakování, miluju laky na nehty a už jich vlastním něco přes 15 a určitě ve sbírání budu pokračovat :) takže jsem vděčná za jakékoli tipy, tyto laky opět vypadají skvěle a tak co nejdříve zavítám do drogérie a budu si dále rozšiřovat svoji sbírku :) každopádně nejen tyto články mě ohromují, ale také i tvůj vkus co se týče oblečení :) mám chuť se ti vloupat do šatníku :))

    OdpovědětVymazat
  39. Mohla bych se prosím zeptat, kdy bude na eshopu sada master štětců na oči? A jestli budou doplněny také paletky Sleek? Předem díky za odpověď! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Mám ten zelený a je úžasný, určitě ještě nějaký pořídím :)
    http://gleens.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Peti, jestli tě tu někdo osočuje za to, že jsi závislá na lacích, tak nevím co by řekl mě. Mám doma pěkných 36 kousků a sbírka stále roste :D (a to nemám žádný blog). Přeji ti pevné nervy a hodně síly, tvá práce je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  42. U nás neon dermacolky nemají. Tak jsem si koupila nejrůžovější coloramu od Maybelline a tvářím se, že je to fajn :D

    OdpovědětVymazat
  43. Boží laky, uvažuji o koupi některého z nich. Hlavně ta cena je super :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tak jsem si schválně spočítala kolik mám doma laků na nehty a zděsila jsem se. Je to 81 včetně bezbarvých laků a laků na francouzskou manikůru. A to jsem do toho nepočítala ještě lahvičky s olejíčkama na péči o nehty.:-)) Že bych byla takový závislák? Jsou to přitom jenom dvě docela malé krabičky plné laků schované v šuplíku pod postelí. No to je děs, to nemám šanci nikdy spotřebovat.:-))))) Pochlubte se, kolik jich máte Vy ostatní? Já nedokážu odolat novinkám ve světě laků, takže aspoň jedna neonka od Dermacolu u mě přistane. Chudák peněženka. Řešily jste tu, že přítelům mohou vadit výrazné nehty... já si lakuju, co se mi líbí, ale občas si vyslechnu poznámku, že je to až moc šílené....to mi připomnělo, že bych zase po roce mohla zkusit růžovomodrooranžové ombré:D

    OdpovědětVymazat
  45. až na tu jedovatě zelenou jsou ty barvičky nádherný :) na léto přímo ideální!

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj je divné že říkaš ze mas vsechny ale ja jsem si ho taky koupila a mam ods.17 neon kiwi ;);) ale asi to bude krajem :D:D:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!