OOTD - heart print ruffle dress

by - 20 června

Krásný pátek vám všem,

dnešní uzívané počasí přímo vybízí k nějakému "nebarevnému" outfitu a protože těch hodně barevných a veselých tu bylo v poslední době opravdu hodně, tak dnes vám přináším něco barevně minimalistického.
Asi bych měla předeslat, že tento hodně ženský-dívčí styl šatů nebude pro každého. Někomu z vás se  asi bude zdát infantilní, někomu moc "načančaný" a volánkový, ale já mám hodně romantické a volánkové šaty s něžným vzorem hodně ráda a myslím si, že díky drobné konstituci mi tyto vzory celkem sedí. Navíc volánky a fiží na přední části přidají opticky na objemu horní poloviny těla, což já kvituji s povděkem :). Také, jak víte, mám moc ráda retro a zrovna tyto šaty mi trochu připomínají éru černobílých filmů a hereček jako je Adina Mandlová, Zita Kabátová nebo Věra Ferbasová. Ve stejném duchu jsou i lodičky, které jsem vloni na podzim horko těžko sháněla a které jste na blogu už několikrát viděli. Nakonec jsem je sehnala na Amazonu, jsou značky Qupid a je to model Nadine 88x, měli je ještě asi ve třech nebo čtyřech barvách a musím se vám přiznat, že teď mne docela mrzí, že jsem si je nekoupila ještě v koňakové v nesemišové verzi, protože na noze jsou úžasné, lehké a klasické. Outfit jsem doplnila copem a jednoduchým přirozeným líčením., které se mi zdálo nejvhodnější.

A jako vždy otázka do placu pro vás, pokud budete mít náladu zanechat komentář :). Máte rádi černobílé filmy? Je dnešní outfit něčím, v čem byste také vyrazili nebo to vůbec není váš šálek kávy?
 

šaty - Choies - mám velikost S
bolerko - vietnamci
 









 
 
 

You May Also Like

81 komentářů

  1. Moc Ti to slusi. Me by se tysaty libily bez tech volanku a limecku :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti sluší, zvlášť hezké jsou s tím černým svetříkem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Si moc krásna Peťka. Šaty ani nevnímam,lebo si tak pekná. :D Mimochodom, čo používaš na pleť? Ešte stále ten argánový olej od Ryoru,alebo Biodermu? Ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc moc dekuji! Ja ted pouzivam jiz nekolik mesicu Biodermu kremy, Sensibio, Atoderm a Matriciane, stridala jsem je a super. Na noc na ne jeste pouziji bud konopnou vazelinu od Bione nebo prave arganovy olej od Ryoru, podle toho co mi padne pod ruku, nekdy taky nic :).

      Vymazat
  4. kdybych mela postavu jako ty a tim padem si takovehle saty mohla dovolit tak bych je nosila,moc se mi libi a opravdu pripominaji stary cernobily film a i kdyz ty ja moc nemusim tak ta atmosfera je uzasna

    OdpovědětVymazat
  5. Presne ako vravíš, vyzeráš jak dievčatá z čiernobielych filmov. A tie som kedysi mala strašne rada, len teraz neni čas kukať na filmy... Ja osobne v tomto outfite nevidím nič infantilné, len krásne ženské a ten cop to krásne doladil. Si sa mi proste trefila do vkusu :) Sekne ti to ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju černo-bílé filmy! Hotel modrá hvězda je můj oblíbený:)
    Šatičky super, Tobě moc sluší, já bych v nich vypadala směšně, ale Tobě to prostě sedí tento styl.

    OdpovědětVymazat
  7. Peti, mně se tento outfit moc líbí a ty vypadáš doslova jako panenka! :) Určitě mi to nepřijde infantilní, je to něžné a pěkné. A botičky jsou úchvatné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. paráda, krása, nádhera, moc ti sluší, vše se mi líbí a boty jsou super!
    můj šálek kávy by to byl, ale už bez toho volánkového svetříku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Černobílé filmy ráda nemám, ale tyhle šaty bych jsi z fleku vzala :-) , jsou moc pěkné a romantické a ty botky k tomu sedí jak prdel na hrnec :-D , opravdu moc povedený outfit :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo sluší ti to jako vždy! V šatičkách jsi jako princezna :) hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi ti to sluší :)) Ty šaty jsou přímo nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Opravdu nádhera. Miluju éru 20. - 40. let minulého století, kdy ženy nosily šaty a muži obleky. Tento outfit ti velice sluší, je elegantní a romantický. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty šaty ti fakt sedí. Škoda, že takové šaty sedí na velikosti S, M a pro většinu dam jsou takové šaty pouze sen.

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný den Péťo,
    opět jsi nezklamala svým vytříbeným vkusem a citem pro módu.
    Jsem nadšená. Takový volánek-kanýrek jsem měla jako malá holka na letních šatkách...a měla jsem je asi nejradši ze všech šatů co si kdy pamatuji. Úplně si mi je dnešním outfitem připomněla.... za to velké díííky.
    Naprosto dokonale si dokážu představit takový obleček do nějakého krásného, pohodového filmu s Oldřichem Novým nebo Adinou Mandlovou.... Gentlemani a dámy v každém záběru, slušnost a takt, rukavičky a elegantní klobouky.... :-)
    Za mě všechny palce hore. Botičky parádní a účes to vše moc hezky doladil.
    Díííky za milou inspiraci.
    Pěkné páteční odpoledne a klidný sluníčkový víkend přeji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miso,
      hrozne moc dekuji a presne jak pises, ja mam tu dobu hrozne moc rada, i ty filmy. Ale je i mozne, ze my si to dnes az prilis idealizujeme :). I kdyz co vim od babicky, tak lide se k sobe skutecne chovali o dost slusneji nez dnes, tak mozna ty filmy pro pametniky nejsou uplne od veci :). Krasny vikend :)!

      Vymazat
  15. Šaty jsou fakt krásné a tobě to moc sluší! :) Já šaty moc nenosím, ale tyhle bych si koupila a nosila celé léto :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné fotografie ,šaty ti moc sluší .Několik póz působí trochu staticky ale tvůj úsměv to zachraňuje :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti... tak ja nevim ale v tech satech mi pripadas jak kravske vemeno. Nevim cim to je mozna tim cernobilym vzorem. Alr jinak jsou docela pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas nějaký inteligent co si potřebuje ulevit :/

      Vymazat
    2. vemeno?!?!?! ty vole :D :D

      Vymazat
    3. Proti kritice nic nemám, ne vždy se mi taky vše co Peťa nosí líbí, ale abych ji srovnávala s kravským vemenem, no promiň, ale myslím, že to jde o dost slušněji.

      PS.: A podle tebe, když si člověk vezme čenobílý vzor, tak vypadá jak kravské vemeno? Viděl/a si někdy kravské vemeno? Myslím, že černobílé není ani náhodou.

      Vymazat
    4. Ja si to prirovnani nejak nedokazu zvizualizovat, ackoliv to tak mozna nebylo mysleno, take mi to zni urazlive ;).

      Vymazat
    5. lidé jsou různá, převážně blbá

      Vymazat
  18. K tobě se ty šaty sedí, o tom žádná:) A odpověď na tvou otázku, ano, některé černobílé filmy nejsou špatné, některé mám i ráda. Třeba Adéla tropí hlouposti, ten mě prostě vždycky pobaví:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslis Eva tropi hlouposti a Adela jeste nevecerela? :) Tyhle ja mam taky moc rada :)! A moc dekuji.

      Vymazat
  19. Peti super :), ale mám takovou otázku, nemáš náhodou odpočívat a dávat se dohromady se svým zdravotním stavem? S nadšením čtu a poslouchám vše od tebe, ale mě přijde, že jsi si žádný klidový režim nenastavila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, take dnes odpocivam,ale ne vzdy to jde. Ono je to tak na mesic, nez se mi to zazivani zase zklidni a zaberou prasky,ale zase si rikam, ze do te doby nic nedelat neni v me povaze, proste to nevydrzim :). Nicmene co se tyka outfitu, je to pro mne asi nejmene narocne, protoze kdyz uz nekde jsem, neni zase takovy problem ho nafotit :). Navic, outfity mate na blogu nejradeji a tak se spoji oboji, pro mne to neni narocny post a vas bavi a to jsem moc rada :).

      Vymazat
    2. Nejradeji? Jako vazne? Prijde mi, ze jsi velmi dobra v kosmetice, verim tvym radam a tipum v tomto odvetvi a s malou upravou se muzu podle tebe namalovat, ale promin, tvoje kombinace obeceni vetsinou postradaj hlavu a patu

      Vymazat
    3. Ano, vazne a nemyslim si, ze jen proto, ze se oblekam jinak nez fashion blogerky, je to spatne ;). Samozrejme je to hrozne individualni vec, nekomu se to libi, nekomu ne, chapu, ze muj styl oblekani se asi lisi od vetsiny nebo od toho,co je zrovna super in,ale nemyslim, ze proto by to nemelo hlavu a patu.Navic, kdo si muze dovolit tohle soudit? Myslim, ze to je kazdeho vec, jak se maluje nebo obleka. Ja jsem v totmto smeru velmi tolerantni,at si kazdy nosi, v cem se citi dobre a je fuk, co to je :).

      Vymazat
    4. Nikde jsem nenapsala, ze by ses mela oblekat jako fashion blogerky. Kdyz pisu, ze tve outfity vetsinou postradaj hlavu a patu, je to dano tim, ze ty je sama shodis nejakou nesmyslnou kombinaci nebo pridas doplnek, ktery je v rozporu se vsim ostatnim atp. Vubec jsem tim nemyslela to, ze si vezmes neco, co treba neni uplne podle modniho diktatu. Nakonec si stejne myslim, ze modnim trendum docela podlehas a casto si vybiras i ty ne uplne lichotive. Ve vysledku vsechno zalezi na citu pro kombinaci. Casto zkousis takove ty kombinace nekombinovatelneho (mimochodem opet velice modni zalezitost), ktere jsou super, ale nejsou vubec jednoduche a je na ne potreba nejen poradna davka citu, ale i jista zkusenost s kombinovanim. Uprimne? Nekdy se ti kombinace i povede. Vetsinou je to akorat "coze? ona si k tem dzinam vzala tohle psanicko?" (misto dzin a psanicka si dosad cokoliv, jen priklad). To znamena, ze to postrada hlavu a patu. Nikdo nemluvil o tom, ze bys mela byt super in... Nevim tedy proti komu argumentujes, ale jestli to je na me, tak strilis mimo.

      Ano, ja taky nesoudim lidi podle toho, co nosi. Taky jsem v tomhle ohledu dost tolerantni. Ale uznej, ze je rozdil, kdyz nekoho potkas na ulici/v praci/kdekoliv nebo kdyz si nekdo vystavi fotky sveho obleceni na internetovy blog jako inspiraci pro ostatni. Proto davas outfitove prispevky na blog nebo se pletu? Kdyz listujes casopisem nebo si obleceni prohlizis na internetu, taky nemas (pravdepodobne) problem rict komukoliv v okoli, ze se ti neco nelibi. Tohle je stejny, i kdyz to spoustu lidi vcetne tebe tak nevnima... Nikoho nesoudim. Ani tebe. Jen si proste nemyslim, ze mode rozumis natolik, abys mohla byt vzor pro ostatni.

      Vymazat
    5. A v tom je prave tvuj problem, ja se nesnazim byt nekomu vzorem v oblekani a ani netvrdim, ze se tak ma nekdo oblekat. Ja jen fotim na blog to, co nosim. Ano, nemusi se ti to libitn to je uplne v pohode,ale kdo jsi, ze si dovolujes tvrdit, ze to nema hlavu a patu? Je to jen tvuj subjektivni nazor (anonymni). Takze se nemuzes zlobit, ze mu nebudu prikladat tak velkou vahu. Mne se to, co nosim libi, pokud zkusim neco, z ceho jsem rozpacita, v clanku to pisi. Ale sto lidi, sto chuti, nemela bys posuzovat neco jako spatne jenom proto, ze zrovna tobe se to nelibi, kazda jsem jina.

      Vymazat
  20. Nádherný šaty ! Moc ti sluší Péťo.Určitě si tento styl šatů můžeš dovolit, vypadáš opravdu mladě (i když si někdo myslí, že třeba
    už mladá nejsi).Černobílé filmy jsou super, ráda se na ně dívám.Pěkný den :).Petruše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, jinak s tim vekem, ja mam pocit, ze ten, kdo rika, ze ve 30 clovek neni mlady musi byt pubertak nebo teenager s pocitem, ze po 20 konci zivot :). Myslim, ze i ve 40 je clovek porad jeste mlady, driv mozna zeny ve 40 nebo 50 uz vypadaly pomalu jako babicky,ale myslim, ze dnes uz to neni na miste.

      Vymazat
  21. Šaty se mi líbí strašně moc, jednak střihem ale hlavně černobílou kombinací, kterou mám moc ráda. Sama bych do nich šla hned, ale potřebovala bych je bohužel delší.:( Černobílé filmy si jednou za čas taky ráda pustím, hlavně s Vlastou Burianem, to je pro mě klasika, která nikdy nezklame.

    OdpovědětVymazat
  22. Volanky na sobe nesnasim, na druhych kdyz na to maji postavu jako ty to snesu. Jen na techto satech se mi tedy nelibi vubec ani na tobe protoze jejich umisteni je dost nestastne. Na prvni pohled to vypada jak kdyz mas uvazany bryndak az na druhy vidim ze je to ozdoba. Mozna mi po osmi letech na MD uz hrabe.:-) Botky jsou krasne.

    OdpovědětVymazat
  23. Opravdu jako z černobileho filmu:) Asi si nejaky rovnou stahnu:) M\slim že zavřete oči odchazim je nejlepsi hlaska z nej filmu :D moc ti to slusi peti :) verka

    OdpovědětVymazat
  24. Šaty sú krásne a s tými topánočkami sú dokonalá dvojica. Tento outfit by som brala všetkými desiatimi aj do svojej skrine :)

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý deň Petra, už dlhšiu dobu sledujem Váš blog a všimla som si že outfitové príspevky prezentujú oblečenie nakúpené cez net. zaujímalo by ma prečo ? ja som zrealizovala jeden nákup a bola to hrozná kvalita ! dala som týmto nákupom ešte jednu šancu, ale tým som skončila ... materiál samá umelina ! radšej mám nakupovanie v kamenných obchodoch a topánky a tašky musia byť koženné :)
    Inak staré aj nové české filmy i na to že som zo SR milujem :) Hotel Modrá hvezda .... Kristián ... a okúzlujúca Adina Mandlová :)

    ďakujem za názor ohľadom nakupovania na stránkach sheinside, choise, dresslink ...

    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobry den, Ivano, mne se ty kousky proste libi, vetsinou nic neznicim a hodne obleceni stridam, takze u trendovych veci kvalitu prilis neresim. Nevim, zda jste videla video nakupni preslapy, kde presne o tomto problemu mluvim. Nekdy je ta kvalita usiti i materialu spatna,ale nekdy je naopak pekna. Kuzi ja cilene nenosim a kozene veci nekupuji, i kdyz par veci asi take mam. Pokud jsou ty veci spatne, pisi to vzdy do textu, ale obecne mohu rici, ze nakupy na ebay a podobne mam rada. Ja nemam problem ani s nakupy u vietnamcu a podobne, radeji inspiruji levnejsimi kousky,ale je samozrejme nutne brat v potaz cenu, je jasne, ze za par dolaru to buhvijaka kvalita nebude. Srovnala bych to s retezci typu New Yorker, HM, Takko a pod. Konkretne s Choies spolupracuji dlouhodobeji a s vetsinou veci jsem spokojena.

      Vymazat
    2. Ach jo, takový lidi miluju - JÁ jsem měla jeden nebo dva špatný zážitky, tím pádem se z mého osobního zážitku dá vytvořit celá teorie o e-shopech. A každej kdo tam nakupuje pořád, je blbec. A, upřímně řečeno, chlubit se nošením kůže taky neni úplně košer, že jo.

      Vymazat
  26. Šaty jsou parádní, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  27. Petii:)) Veľmi pekné :) topánočky aj šaty sú úžasné a musím povedať, že tá fotka fotená zvrchu sa mi veeeľmi páči :) Náramne ti to pasuje :))
    Tie topánočky v koňakovej by som chcela vidieť, verím tomu, že sú tiež krásne. Tak možno nabudúce ešte objednáš :P

    No a ja keď mám povedať pravdu, tak čiernobielym filmom veľmi neholdujem, ale ak ma niektorý zaujme, tak mi nevadí si ho pozrieť. Ale primárne ich nevyhľadávam

    OdpovědětVymazat
  28. Šaty krásné, boty krásné - já jsem vždy po takových s pásečkem přes nárt moc toužila, ale bohužel nedaly se sehnat, jsou fakt nádherné, svetřík krásný, jako celek to působí velice decentně, žensky, krásně. Jsi kočka. Mám radost z tvých příspěvků, ale odpočiň si taky, je léto.

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj prosím můžu se zeptat, ačkoliv je to od tématu, jestli bys někdy třeba neudělal video, kde doporučuješ různým typům tváří co jim sluší. Každý má jinou tvář a občas líčení, které si nanášíš ty, mně vůbec nesluší :/. Děkuji za odpověď :).

    OdpovědětVymazat
  30. šaty ti moc sluší :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  31. Péťo, v tech šatičkách Ti to moc sluší a vypadáš v nich jako školačka :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Me se líbí hlavně tedy ten účes, obdivuji té ze té baví furt se takhle načesávat :D ja bych se k tomu taky chtěla dopracovat ale většinou mam stejně jen rozpuštěné vlasy....

    OdpovědětVymazat
  33. Šaty jsou opravdu krásné a sluší ti :).

    Jinak musím říct, že mám také moc ráda černobílé filmy! Třeba Eva tropí hlouposti s mojí oblíbenou Natašou Gollovou ;). A nebo třeba Provdám svou ženu s Burianem :). Ale i pozdější české filmy mám ráda. Třeba s mojí oblíbenou Janžurkou Pane vy jste vdova :D.
    Někdy si říkám, že ty staré filmy jsou často mnohem lepší než ty dnešní..

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, koľko šiat už máš v skrini? :D Nechceš niekedy spraviť výpredaj?:) Tieto ti samozrejme opäť veľmi slušia..a aj účes je super ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Šaty ti sednou jako ulité :) jsi krásná!
    PS: kdy se dozvíme, kdo vyhrál soutěž? Nebo mi něco uniklo?:D

    OdpovědětVymazat
  36. Šaty jsou krásné (potisk i ty volánky), jen mi tam nějak chybí rukáv. Teda myslím jen takový ten kraťučký. Takhle mi přijde, jako by to tam mělo být a není. Sto lidí, sto názorů.
    Jinak černobílé filmy už nesleduju. Dřív ano, ale jak se to všechno pořád opakovalo, tak mě to přestalo bavit. Ale pamatuju si, že jsem si u některých říkala, jak krásné šaty. tam ty herečky měly. Třeba takové ty pouzdrové, ke kolenům (s krátkým volánkem na kraji) vypadaly vždycky neuvěřitělně žensky. Kristýna

    OdpovědětVymazat
  37. Ty šaty jsou opravdu nádherné, které bych si samozřejmě neoblékla. Mě šaty nesluší. Vypadám v nich ještě víc tlustá, než jsem. Takhle ti ty vlasy sluší! Ty si celá pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Ahojky moc ti to sluší.Ty šaty ti fakt závidím a to bolerko od vietnamců tak to bych teda fakt nečekala nic méně slůšu moc Peti!! A teďka bych se tě chtěla zeptat co si myslíš o "nový" limitce od catrice jmenuje se nějak "Carnival of colour" nebo nějak tak,to je ale jedno. Takže prosííím kdybys měla nějaký zkušenosti jestli by jsi mi je napsala na mail ( karolina.cestice@seznam.cz . děkuju Moc moc kája :)

    OdpovědětVymazat
  39. Jsi velice půvabná v šatech a s copánkem!

    OdpovědětVymazat
  40. Šaty Ti jako obvykle sluší, já bych si je asi neoblékla, při mé výšce bych možná vypadala poněkud diblíkovitě. Naopak boty bych brala hned.
    Černobílé filmy mám moc ráda, už tu většina padla - Hotel Modrá hvězda, Eva tropí hlouposti, Roztomilý člověk a spousta dalších (napadá mě jeden film s Věrou Ferbasovou, kde hraje adoptovanou malou holku, ale nevzpomenu si na název). Jen teď nemáme televizi a vlastně ani čas něco sledovat, k žehlení si většinou pouštím Tebe (to ber jako kompliment :)).

    OdpovědětVymazat
  41. Peto moc ti to slusi,kazdej den at mas na sobe co chces tak fakt vypadas nadherne,uplne zaris.Ten uces se mi taky moc libi a ktobe se hrozne hodi,asi si taky neco podobnyho taky udelam i kdyz nejsem tak sikovna jako ty a vzdycky to skonci spatne:-).To,ze mas zdravotni problemy se kazdopadne aspon navenek rozpoznat neda,prave naopak vypadas naprosto zdrave a fakt ti preji aby jsi se tak i citila a brzy ti bylo lip:-).Ja strasne dlouho nemuzu prispivat diky nejakymu "cookie " problemu a neslo mne to vyresit tak doufam,ze mne to ted uz pujde,je to frustrujici kdyz clovek chce kolikrat neco pochvalit a nedari se:-(.

    OdpovědětVymazat
  42. Je to krásne ale mne sa to páči len s tým kabátikom :)

    OdpovědětVymazat
  43. Šaty jsou pěkné a sluší ti . Ovšem botky jsou naprosto top!!!
    Černobílé filmy mám také ráda a nejvíce Kristiána, Eva tropí hlouposti, Kantor ideál a pak klasika jako Škola základ života. :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Péťo, krásné fotečky, moc Ti to na nich sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné šaty! Nosila bych je, kdybych měla tak hezké nohy, jako ty, Peti :-) Ten účes se mi k tomu moc líbí. Je to celé takové něžné. Ale černobílé filmy nemám ráda.

    OdpovědětVymazat
  46. Je zajímavé, jak už přesně poznám oblečení, které bys nosila :) tyto šaty jsou důkazem, jako stvořené pro tebe :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  47. Paráda, veľmi Ti to pristane. Krásne šaty a tie topánky, ach- veľmi krásne. brala by som celý tento tvoj outfit :D

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Péťo,
    paráda, moc ti to sluší :-) Já se na černobílé filmy nedívám, ale tenhle styl se mi moc líbí.
    Chtěla jsem se zeptat jestli by jsi neudělala článek o problematické pleti (konkrétně akné) - vím, že máš zralejší pleť a pravděpodobně na to netrpíš, ale třeba máš nějaké nápady jak uspíšit hojení, příp. jak to maskovat :-)

    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, takový článek zatím nechystám, protože, přesně jak jsi psala, nemám s akné osobní zkušenosti a tak asi nemohu být dobrým rádcem v této oblasti :).

      Vymazat
  49. šaty nevypadají vůbec špatně, ale na mě jsou právě moc přeslazené :) mám raději jednodušší věci.

    OdpovědětVymazat
  50. Peti, na sobě si sice tento outfit neumím moc představit, ale přesně tento styl je to, co tobě sluší úplně nejvíc. Vypadáš parádně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  51. Já moc nerozumím tomu, proč když jsou outfity na mém blogu tak oblíbené, neměla bych je sem dávat a pouštět se do nich jen proto, že tobě se líbí styl oblékaní jiných blogerek ;). Já proti tvému názoru pochopitelně vůbec nic nemám, ale jistě uznáš, že to pro mne ani není argumentem, proč bych to dělat neměla nebo měla dělat jinak. Již jsem několikrát psala, že můj styl oblékání je jiný než u fashion blogerek a právě proto si myslím, že by může být inspirativní. Vždyť přece nemusíme všichni chodit jak přes kopírák :). Zase musím opakovat to, že si nemyslím, že v módě nebo líčení by bylo něco vyloženě dobře nebo špatně, kdo si může dovolit to posuzovat? Ano, bud je mi něco blízké a líbí se mi to nebo ne, ale to mi nedává právo posuzovat, kdo by měl co nosit či publikovat na svých soukromých stránkách. Tolerance je to, co tu zoufale chybí, alespoň dle mého názoru :). Jinak co se týče konstruktivní kritiky, na kterou se odvoláváš, tak to je taková, která navrhuje, jak danou věc zlepšit, což asi v tomto případě není, ale to vůbec nevadí, děkuji samozřejmě za názor i tak ;).

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Peti, tenhle outfit je nádherný a moc ti sluší, jsi jako panenka:) Tvůj styl oblékání je celkově skvělý a mě osobně se líbí mnohem víc než vyloženě modní trendy, je to mnohem víc ženské. Už mě trošku zlobí, jak některým lidem vadí to, že člověk nějak vybočuje z řady a hned ho zkritizují. Nic si z toho nedělej (i když vím, že neděláš:)) a buď stále tak veselá a skvělá jako jsi:). Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  53. Super, vypadáš jako ze starého filmu :-)
    Já mám Tvé modely ráda, právě proto, že nejsi od hlavy po paty v černé (jako většina českých blogerek) a proto, že při oblékání využíváš vlastní vkus, ne to, co velí trendy či konzervativní smýšlení Čechů, takže jen tak dál :-) I když je pravda, že čínských věcí už by stačilo :-x

    OdpovědětVymazat
  54. Péťo kloubok dolů! Tento outfit je tak neskutečně nádherný! Opravdu vypadají jako z jiné doby a napomáhá tomu i prostředí,v němž jsi focená,zkrátka vypadáš jako panenka :) . Já mám černobílé filmy moc ráda,hlavně ty s kapkou humoru.Působí na mě klidným a přátelským dojmem a narozdíl od současných filmů,které se snaží být vtipné a přitom jsou pouze blbé,je v nich uplatňováno krásných a lehkých vtipů. No zkrátka jsi nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  55. Jak moc omezeny clovek musi byt, aby nejaky fashion blog povazoval za jakousi "pravou" inspiraci? Ono uz existuji i pravidla ohledne vlastnictvi presnych a konkretnich kousku obleceni v satniku, aby clovek mohl na svuj blog dat outfitovy post?

    OdpovědětVymazat
  56. no tak toto je vážne dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  57. Když vidím Nikku Chic, vidím ne moc štíhlou a ne moc hezkou holku, která tohle všechno svým oblečením umí akorát zvýraznit.

    OdpovědětVymazat
  58. Presne tak! Kouknu - libi, kouknu - nelibi. To je cely. Nikomu nic nenuti, ukazuje co nosi, to, ze se treba nekdo inspiruje, je jeho vec. Tak to beru. Nechapu, jak si muze vubec nekdo dovolit "doporucovat" a vnucovat svuj nazor ohledne toho, co si publikujes na svym blogu, notabene v tak osobni veci, jako je oblekani. Tereza

    OdpovědětVymazat
  59. Moc se mi líbí ty botky :-) !

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!