Opalování, samoopalování a přípravky po opalování

by - 11 června

Krásný večer vám všem,

dnes vám netradičně přináším nové video, jak víte, tak jsem najela na prázdninový režim, takže videa budou nepravidelně, ne podle harmonogramu, ale budou, to se nebojte :). Dnešní téma je, si myslím, velmi aktuální a to opalování, samoopalování a přípravky po opalování. Určitě budu moc ráda, když mi dáte dole vědět, jaký je váš oblíbený přípravek na opalování, samoopalování nebo po opalování :).
 
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *



eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
plavky: http://www.ebay.com (přesný odkaz už nemám)
 
Sun Dance: drogerie DM
 
samopalování s Xen Tan:
 

You May Also Like

92 komentářů

  1. na opaľovanie od Balea opaľovací krém s kokosovou vôňou s faktorom 20 a po opaľovaní aloe vera gél, ktorý príjemne upokojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea opalováky nedělá, ale SunDance.

      Vymazat
  2. Neměla by jsi přijímat každou nabídku na opalováky, máš jich mraky a zbytečně to budeš vše přiští rok vyhazovat, protože i když to nebude zdaleka prošlé, ale bude to na slunci když jsi u vody a do dalšího roku by to nevydrželo. Nikola V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji ale nepřijímám, navíc jich také dost podaruji, když je třeba, rodině, kamarádce a atd, takže nemusíš mít obavy ;).

      Vymazat
  3. Jsi prostě úžasná :) ... Z tebe jde takový klid, že to není možné :) ... Jinak já hned po prvním dni na sluníčku jsem opálená, a po 3 dnech jsem jako černoška...Ale to my bulhaři :D Jsme prostě jinačí národ a máme to v kůži :D Já osobně už třetím rokem používám od Garnier Ambre Solaire Golden Protect :) je to olej ve spreji a jsem maximálně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vysazení všech léků bylo kvůli miminku viď? Přeju ti, ať se ti zase zdraví dá do pořádku :). Odpočiněk si zasloužíš, i tak mi přijdeš na blogu aktivní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože to jsi vážně tak retardovaná, že pořád trollíš s miminem? Petra má vážn zdravotní problémy a to už řadu let, proto to vysazení. Nikoli kvůli nějakému blbému miminu. -_- Vanda

      Vymazat
    2. Ještě dodám, vážné zdrav. problémy nemám, jsou nepříjemné, to ano, ale ne nijak ohrožující, či snad vážné ;). Pod tím já si představím něco jiného :). Já bych to raději nepitvala, on by toho mohl zase někdo zneužít. Nicméně vysazovala jsem po dohodě s lékařkou proto, protože jsme se shodly, že jsem ještě mladá na to,abych celý život brala prášky a že uvidíme, co to udělá a ono udělalo, no :).

      Vymazat
    3. bože, proč odpovídáš za petru?

      Vymazat
    4. Bože můj to musíte pořád řešit mimino? Petra je neplodná a myslím, že jí dost vadí, že tu mluvíte o miminech a kdy ho bude mít. Vžijte se do její situace a buďte trochu empatičtí!!

      Vymazat
    5. debilita nekterych anonymnich kometujicich opravdu nezna hranic, asi mi sem pise muj gynekolog, ze vi vice veci, nez ja sama :D

      Vymazat
    6. Ježiš Petro tak proč to pořád tajíš, normálně to řekni naplno a lidé tě pak přestanou s těhotenstvím obtěžovat. Nemusíš se za to stydět, ty za to nemůžeš. Navíc neplodných žen je mraky po celém světě. Je to naprosto běžný jev. :)

      Vymazat
    7. Poslední komentáře 13:24 a 13:25, které jsem ti zveřejnila, píšeš tady pod všechna vlákna a urážíš mě i ostatní diskutující, ty doktorko studentko češtiny, takže nazdar ;) a nevím, proč bych měla potvrzovat něco, co není pravda, to bych asi opravdu nebyla normální. Jediný,kdo tady má problémy jsi ty a tvá závist a nenávist vůči mně, takže se třeba užer a jdi mě pomlouvat na jiné diskuze, když ti to udělá dobře.

      Vymazat
    8. No zas tak mladá nejsi :)))

      Vymazat
  5. Ahoj Peťo,

    když vyrážíme k moři, tak už několik let po sobě si kupuju Eucerin 50+ mléko proti sluneční alergii, protože ta mi na sluníčku jinak okamžitě vyrazí. Po tom Eucerinu ne, je fakt super a i docela pěkně se po něm opálím, i když vzhledem k tomu, že jsem fototyp 2-3, tak to nikdy nebude žádná sláva, ale to mi nevadí. Vždy, když slyším od mé kožařky kolik lidí má v poslední době melanomy ze sluníčka, tak jsem radši bílá, ale zdravá :-) V ČR používám ochranu 20-30, momentálně mám mléko od Ziajy 20+ a jsem s ním zatím spokojená :-) ale přiznávám, že ten suchý olej od Biodermy se mi dost líbí.. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné video Peti! Dívala jsem se taky na ty typy a jsem také typ 2, takže jsi mi skvěle poradila a vím čemu se vyhnout a co si kupovat! Samozřejmě, každý prostě potřebuje prázdniny a odpočinek. Je jasné, že tě budeme tolerovat a budeme ti stále věrní :). Mě se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ehm, tak některé komentáře stále pochopit nemůžu, ale k tomu se už vyjadřovat nebudu :D! Videjko super, ale opalovací přípravky vybírám většinou podle testů na internetu (např. DTest atd.) a docela jsem překvapená, že mezi nejlepší přípravky patří Sundance z DMka nebo Alverde. Jinak používám i u nás 50ku, protože se rychle spaluju bohužel.

    OdpovědětVymazat
  8. Video nic moc. Celkově jsem si všimla, že jsi se docela dost zhoršila. O tom, že máš v článcích čím dál tím více hrubek to neřeším. Studuji ČJ, takže si toho všímám více, ale články jsou takové o ničem a Mírovi články ti to navíc dost kazí. Ty jsou úplně prázdné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je paradoxem, ze "studentka cj" naseka v jednom kratkem komentari vice hrubek, nez ja ve skoro tisicovce clanku :D

      Vymazat
    2. Tak to me take pobavilo, mas pravdu, Peti :D To asi nejsi moc pilna studentka, kdyz nenapises carku v souveti.. a za spojeni ,,Mirovi clanky'' by z tebe profesor asi radost nemel, takze se zamysli spis sama nad sebou ;)

      Vymazat
    3. Až na to, že vy idiotci to má slečna napsané naprosto bez pravopisných i jiných chyb. Tak nechápu na co narážíte a proč takto debilně reagujete a to včetně Petry.

      Vymazat
    4. No jo no, vedro dělá svý....

      Vymazat
    5. otázka zní, je to skutečně vedrem? :D

      Vymazat
  9. Opět další úžasné video :) Jsem taky bledulka, která se nejdřív spálí a až pak se opálí, takže mě hodně zaujala ta Bioderma, pro kterou si nejspíš zajdu :) Moc děkuji za video a už se moc těším na další.

    http://thekatesdiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Nezapomeňte poděkovat "hrozně moc" až vám budou náctileté dívky psát, jak máte krásnou postavu. Vy jste opravdu nemocná, ale především duševně. Myslíte si, že máte optimální váhu? Že jste vhodný vzor pro náctileté dívky? Ano? = jste chorá.
    Ne? = Jste soudná. Neděkujte hrozně moc, jak je vaším zvykem, ale napište, že máte zdravotní problémy a jste nezdravě hubená. Je to příliš obtížné k pochopení? = Jste hloupá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mne je spise prilis obtizne k pochopeni, proc tady porad pod kazdym druhym clankem otravujete.....ja mam takovou postavu cely zivot, k vasi smule se s tim budete muset smirit a doufam, ze sem prestanete chodit.

      Vymazat
    2. Dva roky se tu porad opakuje, ze ma Peta zdravotni problemy, pred 5 dny clanek o tom, ze ma Peta zdravotni problemy, ale ne, pak se zjevy nejaka blbka, ktera zada, aby zde bylo uvedeno, ze ma Peta zdravotni problemy :D :D
      To jako vazne? To uz v lecebnach pro slabomyslne mohou pacienti na net? Nebo pisete z domova a svou demenci si nelecite?
      A vubec ostatni dementni anonymove, poliblte si kloaky a chodte jinam, zacina leto, vsude bude spoustu holek v plavkach, hubeny postavy, narvany dekolty, vsechny budou mit po svem boku chlapa! To vas bude stvat, co?
      To bude zas zaplava kometnu od zapskejch hnusnejch, tlustejch anonymnich starejch pan...

      Vymazat
    3. Tak už na ni tak nežárlete ;-) Ano, každá holka, co je štíhlá, má zdravotní nebo psychické problémy :-D :-D achjo. Ne, jen si tovymyslela banda tlustejch slečen ;-)

      Vymazat
  11. díky za vyčerpávající informace, bylo to moc příjemné, poučné, moc mi to pomohlo, a moc ti to sluší i nenalíčené, prostě přírodní krása, krásné plavky a pozadí s čápem, užívej si prázdninového režimu, i tak máš určitě naši přízeń, odpočin si, máme tě rádi.

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi strašně sympatická ;-) zajímala by mě jedna věc, doufám, že to není moc osobní - kolik ti je let? :-) Veronika

    OdpovědětVymazat
  13. Opět jsem si otevřela odkaz/ani nevím proč???/snad už naposledy, na vás se nedá koukat,vychrtlá anorektička s botoxem/ já vím,všechno příroda:-)/,ale mám oči a vidím.........jak někdo může napsat, že jsi úžasná, nechápu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja ty tvoje komentare OPET taky nechapu, asi ti musim hodne lezet v zaludku, co :D, na botoxu jsem v zivote nebyla a ani se nechystam zatim,ale kdo vi, zda to casem nekdy nezkusim :)

      Vymazat
    2. jen tak na okraj, ty mas asi prolemy se spankem, ze, protoze tu spamujes skoro kazdou noc, doporucuji misto toho navstevu lekare, my ti tu tezko pomuzeme

      Vymazat
  14. Krásná přehlídka přípravků:) Jinak já musím říct,že absolutně nezapadám do žádného z fototypů a to rozdělení mi připadá trošku nesprávné, hlavně vzhledem k barevné typologii...sama jsem světlý jarní typ, u kterého se píše (a u mě je to i pravda), že i přes svou světlou pleť se dobře opaluje...ale i přes to, že až tak moc nevyužiji tipy z videa, tak jsem se moc ráda koukla. Měj se hezky a a přeji pevné zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě jsem zapomněla dodat, že samoopalovák od Ryoru zbožňuju...dávám si ho pravidelně 2x týdně na obličej (který mám bohužel o něco světlejší než zbytek těla:D) a vypadá super, ztrácí se tak nějak nenápadně a rovnoměrně, žádných fleků jsem si naštěstí nevšimla:) Je pravda, že opálení jde jakoby trošku do žluta, ale to jde i mé přirozené opálení ze sluníčka, takže mi parádně sedne, někomu jinému by možná tolik nemusel...

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný večer i tobě Péťo :-) ..
    Dnes z tvého videa vyzařuje parádní a skvělá nálada! To je super!! :-) Jsem moc ráda, že ti je otrochu lépe,alespoň dnes, nebo na to tak alespoň vypadáš :-) ..Z tvého videa se mi zlepšila nálada a za to Ti moc děkuji!! Ráda se na tebe dívám a poslouchám, co povídáš.
    Já se dnes na sluníčku maličko připekla,ale naštěstí večer vždycky zhnědnu! Jediný štěstí :-D bohužel mám ale přesto celé léto červený nos, takže asi tak! :D Mám také problém s tím,že mám hnědý jen obličej a záda, ale nohy mám pokaždé jak ,,sejra!' :D

    Zaujmuly mě krémy zpomalující růst chloupků, musím se po něčem takovém podívat. Moc děkuji za TIP!
    Měj se krásně, užívej léta s Mírou a kočkami, moc nepracuj, ale hlavně Ti z celého srdce přeji, ať se ti zase dá dohromady trávící systém! :) .. Hodně štěstí! ♥

    OdpovědětVymazat
  18. Moc krasne video, moc krasny profil. Btw. At nechci resit zdravotni problemy skrz verejny net, nemas nahodou Crohna nebo Uc? Ja to mam a mam stejny problem. :-) Luc.

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peťo, mám takovou otázku. Nemáš Crohnovu nemoc? Já mám totiž něco podobného také chronické problémy se zažíváním, ale v mém případě s tlustým střevem. Na vlastní kůži vím, jak to dokáže znepříjemnit život, takže přeji hlavně hodně zdraví. Sleduji tvoje videa a jsou vážně skvělá. Hana

    OdpovědětVymazat
  20. V dobrom zavidim tolko darovanych Bioderma produktov, tieto kvalitne opalovacie pripravky su priserne drahe, ked si ich musim kazdy rok zaobstaravat. Potrebujem kvalitne veci, kedze mam vela znamienok a zle sa opalujem. U mna je jednotka Daylong a Eucerin Sun allergy protection, ten hlavne preto, ze je neparfemovany. Parfem do opalovacich produktov nepatri, pretoze reaguje so slnkom a stve ma, ze takmer vsetky opalovacie pripravky su velmi navonane.
    Peti, prajem ti krasne leto a nech brusko zacne posluchat:-)
    Lucia

    OdpovědětVymazat
  21. Super video Péťo, jsi vždy taková energická a pozitivní :) Co se opalování týče, opaluji se dobře stačí chvíli na sluníčku a už se chytnu. Nejraději používám Nubian olej co se týče tuzemska, k moři mám nejraději Nivea Sun Ultra Beach Protect Sunscreen Spray SPF30+ a jsem naprosto spokojená. Po opalování mažu jakýkoli neparfemovaný krém, nejčastěji Biodermu. Měj se hezky a ať je ti brzy lépe!

    OdpovědětVymazat
  22. Nechápu ty komentáře tady, když se vám Petry články nelíbí, nebo se vám nelíbí její postava, tak proč proboha lezete na její blog?? Navíc mně tedy Petra rozhodně nepřijde jako anorektička, moje kamarádka má stejnou postavu a to jí za dva, ale je taková po celý život. A komentář od "studentky Čj" mě opravdu rozesmál :-D

    OdpovědětVymazat
  23. Opalováky jsem poslední 2 léta měla Sun Dance z dm a byla jsem maximálně spokojená. Moc ráda mám i od Avonu, na ten se letos chystám, krásně mi voní. S opalováním teda ale problémy nemám, opaluju se celkem snadno a málokdy se spálím. Balzámy na rty s SPF taky mám moc ráda Sun Dance a teď mám Neutrogenu, ta je taky super. Mléko po opalování vždycky kupuju tak nějak náhodně, co mi zrovna padne pod ruku, vloni jsem měla taky Sun Dance z dm za pár kaček, ale zas až tak mě nanadchnul, celkem lepil. Měla jsem taky ten ve spreji od Ryoru a ten mi zase přišel až moc lehoučký. Zaujal mě ten chladivý od Dermacolu, o kterém mluvíš, na ten budu muset mrknout.

    A jedna veselá historka z natáčení - měla jsem puštěné Tvoje video a na konci, jak říkáš "nevím, jak mi bude", tak mi do toho zrovna zakřičelo dítko a já rozuměla, že říkáš, že pojedete na Kubu. :-D Tak jsem si to musela přetočit, jestli jsem fakt slyšela dobře. Nějak mi z Tvojí věty v uchu uvízlo jen to "k a bu". :-) Měj se hezky Peťo a přeju příjemné léto bez spálení.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, chtěla jsem se zeptat, zda jsi kvůli tomu žaludku musela absolvovat gastroendoskopii? Zajímá mě to, protože v naší široké rodině se o tomto vyšetření tradují hrůzostrašné historky, jednou jsem na to taky měla jít, musí to být hrozně nepříjemné vyšetření, máš s tím zkušenost?
    Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já gastroskopii absolvovala před pár měsíci a není to vůbec nic hrozného. Stříknou ti něco do krku, aby ti utlumili polykací reflex, takže hadička v krku není bolestivá, jenom trochu nepříjemná. Vůbec to nebolí, docela rychle to uteče :-) Hlavní je nenechat se rozhodit báchorkami, já se bála hrozně a nakonec to bylo úplně zbytečné. Příští měsíc mě čeká kolonoskopie a to je teprve něco :-(

      Vymazat
    2. Díky, a hodně štěstí, jsi statečná!

      Vymazat
    3. Ahoj, gastroskopie se určitě neboj, vůbec nic to není :). Trvá to jen chviličku a myslím, že kdo tvrdí, že je to něco šíleného, tak to dost zveličuje, já na ní byla několikrát a vždycky jsem to v pohodě přežila, hlavně před ní nejíst a nepít, jinak je to za chviličku hotové :).

      Vymazat
    4. Tak ja se s dovolenim take vyjadrim. Pro me to teda hrozny zazitek byl, je teda fakt, ze me nicim polykaci reflex neutlumili, jak pise slecna vyse.. Neboli to, ale me je soufl jen si na to vzpomenu a to fakt nejsem zadna citlivka:) Prezit se to ale da:))

      Vymazat
    5. Dotyčná se ale ptala na gastroendoskopii, to je něco jiného :)

      Vymazat
  25. Peti, jako anonym tě prosím - zakaž ty anonymní komentáře. Když byly zakázané, byl klid! Pod každým článkem se jen rozčiluju nad hloupostí komentujících, tebe to musí rozčilovat taky. Já se ráda přihlásím a napíšu ti neanonymně, ale částěčně by odpadly tyhle blbé kecy slepic, co si musí vylívat svůj vztek na tobě.

    Jinak přeju hlavně hodně zdraví a pohody, ať je ti brzy lépe.:)

    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, asi máš pravdu, bude to nejspíše nutné dlouhodbě, protože ty spameři aktualizují stránky snad pořád a visí na nich, aby mohli něco napsat a začít se hádat.....

      Vymazat
    2. Souhlasím! Ta opakovaná přehlídka idiocije se už nedá snést. Jak někdo může být tak nevychovaný, nechápu. Vážně jako národ hloupneme. Jdu blít a tobě Peti přeji hezký den. :-) Jana

      PS: krásné plavky

      Vymazat
  26. Já jen koukám, kolik zlých, zatrpklých a přitroublých lidí si tu léčí komplexy, je mi jich líto, a tobě Péťo přeji hodně zdraví a pracovních úspěchů, jsi naše jednička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, i když to množné číáslo je zbytečné,to tu zase spamuje jeden člověk, asi má dost smutný život, když ho uspokojuje něco takového :).

      Vymazat
    2. áá typické čecháčkovství, jakmile má někdo jiný názor, tak buď závidí, nebo si léčí komplexy :D Petro a anonymko vy jste tak vymaštěné a máte už fakt dost!

      Vymazat
  27. Peti, je to super video. Přemýšlela jsem, jaké opalovací prostředky na léto letos zvolím a teď jich mám napsaných z tvého videa tolik, že nevím, který si mám pořídit dřív. :D moje peněženka bude mít určitě radost. :D Jsi fakt super. :) Doufám, že ti bude co nejdřív dobře, aby si mohla zase pravidelněji přispívat na blog. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Já používám od Bione cosmetics Duo Sun SPF 16 :). Krásně se po něm opálím, nespálím se. Navíc podporuje tvorbu melaninu, takže opálení je intenzivnější, ale přitom je člověk stále chráněný. Jinak tu 16 používám jen na takové to chození a opalování se ve městě, na dovolenou bych si pořídila určitě vyšší, ale já se letos stejně nedostanu nikam jinam než na brigádu, takže ono je to jedno :D

    OdpovědětVymazat
  29. Jo a ještě Peti bych tě chtěla moc moc moc poprosit, jestli by jsi nebyla tak strašně moc hodná a nenapsala článek o piercingu v pupíku? O tom, jak to probíhá, ják dlouho se to léčí, jak moc to bolí, možné komplikace... Já o piercingu v pupíku už dlouho přemýšlím, moc se mi to líbí, ale mám svůj pupík dost citlivý a hlavně ho mám fakt moc hezký :D a bojím se, že až jednou piercing vytáhnu že bych ho už třeba nechtěla, tak že ten pupík už nebude tak pěkný a že se to třeba nezahojí a tak. Pokud už na blogu nějaký takový článek máš, tak se omlouvám, ale já nic nenašla :(. Byla bych ti za takový článeček moc vděčná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bione mám také moc ráda, opalováky jsem teda nezkoušela,ale krémy a šampon s keratinem a konopný balzám na rty jsou skvělé :). Na ten piercing se mě ptá docela hodně lidí, ale já už ho mám tak dávno, že se bojím, že už si to ani nepamatuju :D. Každopádně problémy jsem s tím neměla žádné, nechala jsem si ho píchnout v Praze v UZI a pak to čistila fyziologickým roztokem a antibakteriálním mýdlem, nehnisal mi, nic. Když ho budeš chtít vyndat, tak počítej spíše s tím, že tam zůstane tečka po dírce, která zaroste,ale bude tam pořád ta ťupka vidět :).

      Vymazat
  30. Ahoj Péťo, děkuji za další úžasné video. Letos jsme s mamkou zase nakoupily všechny krémy od Biodermy (30,50, po opalování a ten nový na obličej z řady Photoderm Bronz). Není to sice nějak laciné, ale krásně se roztírají, nepotíš se po nich a nejsi upatlaná. Občas se dají vychytat i dobré akce, vše nakupujeme na http://www.bioderma-centrum.cz/balicky-1-1/.
    Simona

    OdpovědětVymazat
  31. Určitě souhlasím, že Bioderma Photoderm Bronz je parádní věc pro bledulky! Krásně jsem se opálila i během jediného dne, když jsem byla natřená 50-tkou! :-D a to si ze mě normálně dělají v okolí srandu, že mám nejspíš upíří předky, nebo tak něco. Jinak není možné, že to slunko vůbec nechytá :-D no s Biodermou chytá :-)
    A dost mě zaujala ta tyčinka na natírání čumáčku od stejné značky! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  32. Petro prosím tě příště se do videa alespoň trochu obleč. Stačí klidně tílko nebo nějaká tunika, ale přijde mi to dost nevhodné se vystavovat polonahá. Navíc k tomu ten hořejší díl ty prsa tak akorát splácává a vypadá to dost divně. Jinak video hezké, ale místy dost nudné jak jsi mluvila o různých částicích atd, tak pro příště ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si příště raději vezmu hubertus, protže někteří ty plavky skutečně nemohou rozdýchat :D.....

      Vymazat
    2. Petro nesnaž se povyšovat nad ostatní. Anonymní má pravdu, za chvíli budeš ty videa dělat nahá, ne? Měla by jsi mít soudnost a hodit přes sebe alespoň nějakou blůzku či topík. A tvoje pokrytecké odpovědi jsou vážně něco. Ani nedokážeš rozdýchat konstruktivní kritiku. Za těch pár let co bloguješ se z hodné, milé a pohodové ženy stala vypočítavá mrcha, co musí mít za každou cenu pravdu a všechno zná nejlíp, ale já ti něco povím. Jsi jen obyčejná nula a jak se říká: "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě" tedy i na tebe brzy dojde :*

      Vymazat
    3. Jo a vážně si myslíš, že někdo nedokáže tvoje polonahé tělo rozdýchat? Myslím, že já s tím vážně problém nemám, viz moje tělo http://prntscr.com/3s3m03 Ono navíc tobě ani není co závidět. Malá rozpláclá prsa, hnusně tvarovaný zadek a o odporně vrásčitém břiše raději nemluvím. A co se týče hlavy tak také není co závidět, křivé zuby posunuté z mého pohledu doleva a to dost výrazně na což tě i spousta lidí upozorňuje ve videích...

      Vymazat
    4. rozdíl je v tom, že tvoje tělo nikoho nezajímá, narozdíl od toho Petry, navíc vůbec nevíme, jestli je opravdu tvoje, ne že by mě to zajímalo....

      Vymazat
    5. no nazdar, jestli se kvůli mně někdo skutečně fotí ve spodním prádle, aby to dal na net a "setřel" mě, tak tomu už teda říkám diagnoza :D, ale každopádně díky, nicméně foto mi přijde pro jinou cílovou skupinu.....jinak jestli jsi nepochopila nasázku, tak to je mi líto,ale chyba je na tvém přijímači, navíc vážně nevím, proč bych nemohla točit v 38st vedru na zahradě v plavkách, pokud mluvím o opalování, jestli to někoho pohoršuje, nemusí se přece koukat, já nikoho nenutím, myslím, že naše společnost není tak puritánská, aby někoho pohoršily plavky ;)

      Vymazat
    6. odporná nula, která dělala rozhovor s Heidi Klum a několikrát ji pozvali do televize, tak jo :D, jdi si léčit komplexy jinam, anonymko s kurvím tetováním a umělýma kozama

      Vymazat
    7. přátelé, končíme, taková debata nemá úroveň.....jen pro příště si dovolím ukázku konstuktivní kritiky a hulvátsvtí, protože vidím, že někteří stále nechápou rozdíl

      hulvátství: máš malá rozpláclá prsa, hnusně tvarovaný zadek a o odporně vrásčitém břiše raději nemluvím
      konstruktivní kritika: tvoje postava se mi na videu nelíbí, navrhuji ti pro příště před natáčením videí v plavkách zajít do posilovny a na plastiku ňader a břicha :D.......

      je to jasné? :D

      Vymazat
    8. Hlavně že ty se na omlázku vystavuješ nahá ty náno s umělejma kozama :) http://www.omlazeni.cz/sekce-userinfo.html?user=84553

      Vymazat
  33. Odpovědi
    1. Mě tedy Mírovo články nebaví vůbec. Přijde mi, že tomu vždy chybí takový ten "šmrnc" nebo jak to vyjádřit. Ale jako vsuvka když nevíš o čem psát tak nechat udělat článek od Míry proč ne ;) Květa

      Vymazat
  34. No Peto, mas krasnou sbirku! Vic nez ja a to bydlim u more :-D Moc me zaujal ten spray od Biodermy, nesnasim lepkave veci :-), takze pokud hned schne, tak to by bylo pro me idealni! Bohuzel ho tady v lekarne nemaji, ze se tu pry 30tky neprodavaji, ze lidi chteji jen 50ky. Ani jsem nevedela, ze ma Dermacol i kremy na opalovani, urcite na ne kouknu, az prijedu. Ja mam 50ky na oblicej od Avene, jednu obyc bilou a jednu takovou do oranzova, ktera ma i takovou funkci make upu, letos jsem koupila Daylong 50 a na telo pouzivam vetsinou 30ky a nejradeji mam kremy ve spreji. Dik za inspiraci, urcite se po kremech kouknu. PS: rada bych vypadala nenalicena tak jako ty, mas krasny tvar oboci, to da tomu obliceji smrnc a bezchybnou plet... LV

    OdpovědětVymazat
  35. Tak já jsem to s opalováním docela vyhrála, opaluju se hezky dohněda a celkem rychle. Stačí mi většinou nižší ochranné faktory, jenom obličej mažu Daylongem 50.
    Skvělé video, děkuju za super tipy :)

    OdpovědětVymazat
  36. Dík za tipy, mně fakt nevadí Petry bílá postava v plavkách, mluví-li o opalovákách. Není plná vnadů takže nic sexoidního, co by mělo pohoršovat, ne? Jděte už jednou po obsahu, je to o opalovákách! Nikdo není dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  37. Tak tyhle diskuze jsou vážně lepší než kdejaké televizní reality show :D Blog navštěvuje moje přítelkyně a už několikrát jsme se společně málem udusili smíchy nad příspěvky, které tu pravidelně píšou různí anonynomové, ale tohle už je vážně vrchol všeho :D S prominutím zamindrákovaný slepice, který asi snad ani v noci nespí a neustále každou vteřinou myslí jen na Petru, neuvěřitelné, kolik jich je :) Kromě toho, že dotyčných příspívajících chudinek je mi na jednu stranu líto, na stranu druhou se těmi příspěvky typu "jsi anorektička s botoxem" nebo "máš spláclá prsa" a podobně královsky bavím určitě nejenom já, ale také každý, kdo má alespoň průměrné IQ a všech pět pohromadě :) Zdraví Pavel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavle, diky za komentar a zdravim jak tebe, tak pritelkyni, vas chlapy si tu musime hyckat, protoze tady na blogu jste prece jen nejspise v mensine :). Abych byla uprimna, tak ja sama se nekdy temi komentari opravdu bavim, to snad ti prispevatele ani nemohou myslet vazne :). Nekteri uz nevi, co by napsali, aby se me to dotklo, zvlaste tady slecna nebo pani Tamara79 tady rozjela pekne prispevky :D. Ono tech anonymu neni zase tolik, casto to byva par jedincu neustale dokola,asi je to nejak naplnuje :D. Jsem ale rada, ze se nad tim spolecne zasmejeme a ze nas to pobavi ;). Mejte se fajn a dekuji za prizen ;).

      Vymazat
  38. Tady je to zase výživné :D. Ty vole, já to nepobírám. Peti, je to jasné, že i kdyby si šla na tu zmiňovanou plastiku, tak bude všechno zase blbě, jo? To samé kdyby jsi přibrala. Prostě nuda pořád dokola. Dostává mě, jak někomu dokážeš ležet v žaludku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D mne je to uplne jasne, ze vzdycky bude neco spatne, ovsem priznam se, ze tentokrat me nektere obraty skutecne pobavily, treba to vrascite bricho, to vubec jde? :D Jsem si tak rikala, ze prece kdyz si clovek sedne a skrci tak bud tam ma pneumatiku nebo kuzi, podle konstituce, ale vrasky? :D

      Vymazat
  39. Já jsem používala od Biodermy 50+ ale pak se mi udělala taková vyrážka,tak jsem ji přestala používat.No každopádně se vždy dívám po faktoru 50,protože mám velmi citlivou kůži na slence a také hodně nznamínek. ;)

    OdpovědětVymazat
  40. si neuvedomuju ti vecni zatrpnuti skalni ohovarci, ze ti vlastne zvysuju popularitu, lebo ja okrem clankov si vzdy precitam aj to, co im zase vadi :))) a tiez sa musim smiat...no a pani so selfie v plavkach zabila, fakt to je uz masaker..ja s vlastne ani nedivim, ze mas traviace problemy, z niektorých ludi sa ani neda nemat :D

    v solarku si niekedy bola? myslim tak na 3-6 minut, tiez mi trosku trva kym sa opalim, ale potom som hneda, clovek nema cas ked pracuje sa chodit vypekat, ale tak kazda zena chce byt aspon trosku v lete opalena

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Péťo, chtěla bych se zeptat, jak roztíráš samoopalovák? Mně dělá strašné fleky, možná to beru blbě, nevím, ale snažím se vmasírovat a roztírat souměrně. Jsem světlý typ, co na sluníčku po dlouhé době zčervená, ale zásadně se neopálí. Mimo bělobu jsem jen se samoopalovákem, ale tam řeším to, co jsem už psala v začátku. Dá se to nějak "vychytat"? Jinak na opalování používám Niveu.
    PS. děkuji za nové video. Udělalo mi radost. Moc ráda tě sleduji, protože se od tebe učím. Nemám kde jinde to pochytit. A chtěla bych se ještě jednou zeptat, jestli bys mohla natočit video na použití kulmy. Mám ji od Vánoc, ale bojím se ji použít, aby mi pramen nezůstal v ruce. Pár zkoušek jsem sice měla, ale dávám nejnižší teplotu a počítám u toho, asi to tam nechávám krátce, protože se mi vlny nikdy neobjeví. Děkuji za odpověď Renata

    OdpovědětVymazat
  42. Nejvíce mě zaujal krém na zpomalování růstu chloupků :) Slyšela jsem o něm prvně. Ten se mi na toto období opravdu hodí :D Xentan mám doma a za mně je to zatím top samoopalovák! Jinak moc pěkné tipy na jiné opalováky a krémy po opalování. My letos zvolili Garnier Ambre Solaire a Clinimax Panthenol :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Krém na zpomalování růstu chloupků určo vyzkouším, to jsem taky ještě neslyšela... JInak na opalování za mě Daylong (světlý blonďatý typ jsem a nic jiného mi nesedlo), Ilu a Vera

    http://typicalgirllondon.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj můžu se zeptat odkud jsou ty brýle jsou krásné nebo nevíš kde prodávají podobné, děkuji Jana

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!