OOTD - flower dress

by - 16 června

Krásné pondělí vám všem,

ještě než se přesunu k dnešnímu outfitu, musím vám hned na začátek sdělit, že dnes jsem zažila jedno z nejúžasnějších setkání ve svém životě a díky kameře u toho budete v tomto týdnu i vy! Měla jsem totiž tu čest potkat se s paní Olgou Knoblochovou, dámou s velkým D, první českou vizážistkou, která stála u zrodu značky Dermacol a prvního makeupu, legendou českého kosmetického průmyslu. Jak asi víte z videa o kosmetice Dermacol, setkat se s touto úžasnou ženou bylo mým snem a díky Dermacolu, který mě s paní Olgou spojil, se mi sen splnil a za to jsem neskutečně vděčná a ještě více za to, že milé povídání z dnešního úžasného odpoledne mohu zprostředkovat i vám, takže se určitě těšte na video v tomto týdnu plné rad od té nejpovolanější :).
A teď již k dnešnímu outfitu, tedy vlastně outfitu z minulého týdne, abych byla úplně přesná. Romantické květované vzory jsou mými oblíbenými, několikery květované šaty vlastním a jsem přesvědčena o tom, že jedny romantické šatičky má ve svém šatníku každá z vás a jestli ne, tak na léto je určitě potřebujete :)! Tyto jsou zepředu řešeny klasicky, typ výstřihu lichotí i bujnějším tvarům, které já nevlastním, ale i tak vypadá moc hezky. Co se mi ale líbí nejvíce a co ode mne jistě čekáte, co není vepředu, dožene výstřih vzadu :). A vzadu jsou tyto šaty řešeny moc hezky, přiznaným zipem a zajímavým výstřihem, zvláště praktickým pro to, že vás nijak neomezuje v nošení klasické podprsenky, kterou pěkně schová. Já jsem šaty musela doplnit opaskem, protože jsou mi v pase malinko širší a tak jsem je už pak doladila i černou kabelkou a botami. Rozhodně si nemyslím, že na tomto outfitu je něco světoborného a ani není vyladěný do posledního detailu, ale je to taková moje letní běhací klasika, když je třeba vyřídit nějaké pochůzky po městě a tak :).


boty - Amazon
šaty - Choies
pásek - ? po mamce
kabelka - vietnamci (stará)
brýle - HM







Mějte krásný večer a dejte mi vědět, co říkáte na dnešní look a jestli se těšíte na rozhovor s paní Olgou :).

You May Also Like

67 komentářů

  1. DOKONALÉ! Vážně nádhera. Mám hodně šatů, jenže většina je z tanečních a to se normálně nosit nedá :D ale mám tak troje, co jsou v poho i na normální nošení :) Na rozhovor se těším moc, není nad to získat informace od opravdového zdroje :)

    Jo a Peti, kdy bude vyhlášení soutěže o štětce? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuju hrozne moc, pokusim se behem tohoto tydne,ale musim precist komentare a vytridit, co jsou tam vicekrat, takze na to potrebuju vic casu

      Vymazat
  2. Nádherné šaty! Moc ti sluší.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  3. jako vždy outfit krásný, ale moc se těším na video s paní Olgou, vypadá naprosto úžasně, pozitivně, přívětivě, krásná žena i ve svém věku, moc vám to spolu sluší. Moc ti úspěch přeji, zasloužíš si ho za svoji píli, pracovitost.

    OdpovědětVymazat
  4. No teeeda :-) gratuluji a ... sakra holka, ty rosteš do krásy, vůbec nestárneš a tento outfit je fakt něco, super! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. POZOR! Nepoužívat (cituji autorku) pejorativní oslovování! I když, spojené s lichotkou to asi projde:-))

      Upřímně: velká gratulace k setkání.

      K šatům: bohužel, ne účesu a ne černým doplňkům, ke květinám by mi přišlo lepší něco něžnějšího.

      Vymazat
    2. Stejně zveřejní jen, co potřebuje, já jí nepochválila několik modelů a evidentně to nemůže zkousnout. Paradoxně!- Ty, co jsem pochválila uveřejnila....://úúúú

      Vymazat
    3. vidim, ze tady nekdo nechape vyznam slova pejorativni....a zverejneno je vse, pokud se nejedna o urazeni, otazka je, zda jsi vubec neco psala nebo tu jen ryjes ;)

      Vymazat
    4. Můj komentář nevidím, psala jsem, že květované šaty jsou levnější kvality, špatná černá niť se špatnými přetáhlými stehy, takže celkový dojem laciný. To samé pásek, kde jsou vytrhlé gumičky. Kabelku dopor. vyhodit. Za pochavlu stojí jen boty. Co je to za rýpání? A nebo nesneseš konstruktivní kritiku?

      Vymazat
    5. Takový komentář tam vůbec nebyl, takže než začneš prudit, tak to zkus poslat znova nebo se podepsat, at se to vůbec dá někde dohledat, anonymů chodí spousta.

      Vymazat
    6. Ano podepíši!
      Jindra, zkus ale schvalovat i kritické...mně se jich víc "ztratilo"....Pochvalné nikoliv!!!
      JINDRA

      Vymazat
    7. Tak pokud se ti jich "ztratilo" více, tak chyba může být bud v tom, že se to neodešle nebo posíláš více za sebou a pošle se to do spamu anebo jsi napsala něco neslušného, nepravdivého nebo sprostě rýpala nebo mě jinak napadala, vše ostatní je schváleno. Nevím proč vy anonymové máte pocit, že na svém blogu musím snášet urážky a napadaní. Jak si můžeš všimnout, kritické komentáře jsou schvalovány a to i ty, které jsou kolikrát urážlivé nebo na hraně, takže pokud jsi slušně kritizovala, nevidím důvod, proč bych ti to neschválila. Nehodlám ale ztrácet čas dohadováním o ničem.

      Vymazat
    8. Jindro, tady je citit ta zavist silene !!!!!!! Peto, si naprosto uchvatna, roztomila, vysoky culik je strasne sexy a k tomu ta uzasna postava !!:))) Myslim, ze Jindra je tlusta, hnusna, zavistiva husa bez chlapa, chudacek, je mi techto lidi fakt litoo a Ty zacni byt nad veci, mozna trosku namyslena a coo?! Muzes, si perfektni, tady Ti chudacci, musi mit fakt hrznej zivot, ze musi ryt, Jindro, posli sem svou fotku at taky muzem hodnotit, rada se pobaviiiim :-))))) Hanka.

      Vymazat
  5. To setkání muselo být úžasné, těším se na video :). Co se týče outfitu, tak by ti slušel i neforemný pytel, máš dokonalou postavu, kterou ti upřímně závidím a určitě nejsem sama :). Květované vzory jsou na léto jako dělané a tobě ty šaty vážně sedí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Věřím, že to byl krásný zážitek a už se těším na video.A ta kombinace je úplně super..:) a ty boty jsou naprosto božíííí..:) nejvíc mám na létě taky ráda stáhlé vlasy v culíku nebo drdolu, takže za mě ti to takto opravdu moc sekne..:)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi sa mi páči ako sú tie šaty riešené vpredu a výstrih na zadnej časti je tiež super. Úplne si tie šaty viem predstaviť tak, že tie kvety by boli na bielom podklade - to by mali ešte letnejší šmrnc!
    A na video s pani Olgou sa teším! Už z fotky mi je jasné, že táto pani sa o seba naozaj vie starať, takže nejaké tipy od nej by sa naozaj hodili ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratuluji k setkání, paní Knoblochová je krásná dáma.
    Tobě to sluší také moc.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné šaty!
    Na video se těším, paní vypadá moc sympaticky, určitě to bylo super! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to sluší, Peťo :) Krásné botky :)

    OdpovědětVymazat
  11. máš dokonalú postavu, tie šaty ti fakt idú!
    BeeKeyx

    OdpovědětVymazat
  12. Šaty jsou nádherné! :) Jako vždy ti to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo....moc ti to sluší, vypadáš jak krásná studentka.

    OdpovědětVymazat
  14. No teda, dnes je to špica! Nádherné botičky, šaty a samozřejmě Ty. Jsi snad den ode dne krásnější. :)

    OdpovědětVymazat
  15. jsi uzasna :-) nadherny barvicky tech satu :-) moc se mi to celkove libi... na rozhovor se tesim hodne, to ti preju, ze se ti splnil sen :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Povedený outfit, moc se mi líbí šaty a opět naprosto boží botky. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nejkrásnější! Už se těším na videjko :*

    OdpovědětVymazat
  18. Šaty jsou moc hezké, jen mi k nim nepasuje ten širší pásek. Asi bych ho vyměnila za nějaký tenčí a méně nápadný.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné šaty a hlavně ty boty! Moc se těším na video! To musel být úžasný zážitek.

    OdpovědětVymazat
  20. Nádherný outfit a na té fotce s dámou jsi opravdu dokonalá! :) Jen jedna maličká věc, mělo by to být flowery dress - květinové šaty. :)

    OdpovědětVymazat
  21. Na to video se strašně moc těším! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je super setkání! :))) Ty šaty ti mega moc sluší :))) Líbí se mi :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Bože ten outfit je nádherný! Ty boty,šaty,kabelka! No zkrátka všechno! :) A ta první fotka je úžasná a jsem moc ráda,že se ti splnil sem a potkala jsi tuto - dle fotky - velmi mile vypadající paní! :) Skvělý článek Péťo :-*

    OdpovědětVymazat
  24. Moc se těším na rozhovor s paní Olgou! Ani ses na to nemusela v závěru ptát - chtěla jsem to sama od sebe napsat. :-)
    Šaty pěkné, výstřih vzadu šikovně řešený a pěkný.
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  25. No rozhovor se moc těším!
    A outfit je krásný! A ano, takové romantické šaty v šatníku jsou opravdu nutnost. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné šaty! Moc ti to, Péti, sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Uces nebo bryle mi nejak na tobe nesedi ale jinak krása!! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Krásné šaty a ty boty jsou božíííí :-) a strašně se těším na rozhovor co bych za to dala se s ní setkat:-) taky by mě zajímalo kdy bude vyhlášení soutěže omluvte chybičky nejsem z česka papá Sára :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Petro, kam ty na to oblečení chodíš, tyhle šaty se povedly. Ty máš snad nafukovací šatnu (plus boty, šperky ... ). nechceš udělat video, kde to všechno skladuješ? Díky. A.

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, splněný sen ti moc přeju, zasloužíš si to za to, jak k blogu přistupuješ a jak ho vedeš :) A jako vždy ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  31. Moc krásné šaty a moc se mi líbí pásek po mamince:-)

    OdpovědětVymazat
  32. Mohu se zeptat jak zjišťuješ duplikované komentáře? Jen podle mailu? Taky by se mi to hodilo, tak se ptám ;-)

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, moc Ti to sluší, šaty jsou opravdu nádherné. Na video s paní Knoblochovou se velmi těším, obdivuju ji, že dokázala probudit zájem o kosmetiku v tolika tisích žen a že vždycky působí jako opravdová dáma:) Jana

    OdpovědětVymazat
  34. Máš krásné outfity :) hlavně boty!!! Na ty já jsem ulitla :D...těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  35. Šaty sú krásne. Zaujali ma na prvý pohľad a tebe veľmi svedčia :) Teším sa aj na rozhovor s pani Oľgou. Určite to bude zaujímavé.

    OdpovědětVymazat
  36. Péťo šaty Ti strašně sednou...jako by byly ušité přím pro Tebe :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Peto,moc krasny outfit:-), na leto idealni.

    OdpovědětVymazat
  38. Peťo,moc krásné za mě palec hore :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Šaty pěkné, sluší Ti, ale... Černé doplňky, navíc v daném stylu, je zbytečně kazí a dodávají Ti tak "drsný" vzhled... :-(

    OdpovědětVymazat
  40. Peťo je to nádhera, mohla by jsi prosím dát odkaz přímo na ty boty? Přesně takové sháním v béžové. Vyhlídla jsem si je u Bati, ale než jsem se rozhoupala, už je nemají :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Sluší ti to moc Péťo! Šatičky i boty se mi moc líbí. Těším se na video ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Moc krásné šaty :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Já nikdy šaty nenosila, ale od doby co mám nynějšího přítele jsem k tomu byla "donucena" :-D Oblíkala jsem se podle něj jako kluk :-D Takže jsem nalítla do obchodu a koupila si jedny šaty a pak další a další.... Pak mi jedny dala ségra s tím, že je nechce a další mi nedávno dovezla z Anglie :-D
    Na rozhovor se moc těším :-) Přece jen rady od někoho zkušeného v oboru se vždycky hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Nádherný outfit, úplně z něj vyzařuje léto :) a ty šatičky jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
  45. Tý jo, tak to je totální retro. :o) Podobné šaty (hodně květované, ale se světlým podkladem; se stejným výstřihem) jsem měla před dvaceti lety (tenkrát mi bylo 18). V té době bylo moderní dávat pod sukni tyl, který byl o kousek delší než délka šatů . A ačkoliv mám retro moc ráda, tento outfit se mi (nevím proč) nelíbí. Látka je moc pěkná, ale spíš by se mi z toho líbila jen sukně (a klidně až ke kotníkům; i když mám hezkou štíhlou postavu, tak tuto délku poslední dobou miluju) a k tomu jednobarevný top. Kristýna PS: Na rozhovor s paní Knoblochovou se strašně těším.

    OdpovědětVymazat
  46. Nádherné šaty!! Moc ti to sluší (ostatně jako vždy) :)

    OdpovědětVymazat
  47. Nádherné šaty!! Moc ti to sluší (ostatně jako vždy) :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ty šaty jsou opravdu krásné :) Mně by se i líbily, třeba s hnědými nebo tělovými doplňky místo černé. :) Jinak se hrozně těším na rozhovor!! :)

    OdpovědětVymazat
  49. na video se těším, a květované šaty se mi líbí moc :) kytičky, to je moje. na šatech, na čemkoliv :)

    OdpovědětVymazat
  50. Radím tvému dvornímu fotografovi používat fotoshop, retuš apod. aby snímky nepůsobily příliš amatérsky... Nastavení světla, detail kůže apod. otřes, ale asi mi to neprojde....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. víš co, hlavně se pod ty svoje komentáře podepisuj, at si příště zase nestěžuješ, že ti něco neprošlo a nemusíš to psát pod každý druhý článek, jelikož ono se to opravdu nedá dohledat, když je to anonymní.....teď jsem projela i záložku spam a byl tam jeden anonymní komentář, který jsem zveřejnila, nic víc tady pod článkem nebylo, tak jsi to možná ani neodeslala, to už je riziko anonymních komentářů....založ si profil a máš to, pak problém nebude, ale ono to chce víc odvahy se podepsat, co ;)

      Vymazat
    2. odpovídáš na ten amatérismus? K věci...
      Jindra(jiný účet bohužel nevlastním)

      Vymazat
    3. Milá Jindro, mám pro tebe ještě jeden vzkaz po tvých dalších komentářích, které jsem neschválila a ani schvalovat nebudu, nevím proč bych měla, nejsou k tématu, nic neřeší, jen rýpou a na to nemám náladu a nechci vyvolávat diskuzi, kde se budou lidi hádat. Jestli máš pocit, že to,jak se vyjadřuješ je v pohodě a normální, prosím,ale já bych tě poprosila bez těch rýpanců, nebaví mě to se dohadovat a jak vidíš, tak ostatní lobují za to,abych to buď nezveřejnovala nebo zakázala anonymy, což nechci. Jsou to komentáře o ničem, mohu je klidně shrnout pro tvou úlevu, vše,co nosím je laciné, nevkusné a zpackané, schvaluji komentáře jen ty, které se mi hodí. Doufám, že jsi spokojena, ted už to nemusíš psát znovu pod každý druhý článek ;). Děkuji a pěkný večer.

      Vymazat
  51. Upřímně mi přijde, že zde dochází k neschvalování jiných, než pochvalných a oslavných komentářů...Tento outfit je totiž bohužel naprosto šílený :(

    OdpovědětVymazat
  52. Péti, šatičky jsou krásné moc! Ale bohužel vypadáš hrozně bledě a ztrhaně, i když vim z přechozích článků, že si opravdu krásná ženská :)

    OdpovědětVymazat
  53. Zrovna u přední vizážistky mě teda dost mrzí to vyškubaný a znova domalovaný obočí v takovém divném tvaru... Myslela jsem, že to je výsada jiných, jakýmkoliv vkusem nepolíbených dam. Škoda.
    Jinak na outfitu všechno OK, jen ta "fontánka" na hlavě se mi moc nelíbí :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!