OOTD - crochet top

by - 12 června

Krásný čtvrteční večer vám všem,

o víkendu se můžete těšit na Lovely News za květen a trochu už i za červen :D a do té doby vás, doufám, zabavím, dalším outfitem :). Že mám v létě ráda džínové kraťásky a různé topy, není asi nic ojedinělého, nakonec v podobném duchu byl i minulý outfit. Je to prostě praktická věc a na nošení velmi příjemná. Musím ale říci, že čím dál více propadám i krajkovým a háčkovaným věcem. Moc se mi totiž líbí to, jak jsou univerzální a jak skvěle se dají kombinovat. Třeba háčkované šortky mám troje a pokaždé vypadají úplně jinak, dají se nosit i s punčochami nebo v létě k sandálkům na klínu, či balerínkám a když si k nim vezmete lodičky a elegantní halenku, hodí se i na večer na posezení s přáteli. Stejné je to i s dnešním topem, můžete pod něj dát různě barevná tílka, vzít si k němu přírodní kůži a džínovinu pro volný čas nebo klasické slimky a lodičky třeba do práce. Prostě univerzální a slušivý kousek na letní sezonu.
Já ho tentokrát opět sladila volnočasově. Někdo se pod minulým článkem podivoval nad tím, že boty na podpatku nejsou volnočasové, dovoluji se nesouhlasit, volnočasové oblečení je pro mne to, které není do práce, ve kterém jdu třeba na výlet, na zmrzku nebo na procházku po městě a to já v těchto outfitech v tom vedru chodím. 
Předpokládám, že dnes už mě utlučete za tyto boty, někomu z vás se líbí, někdo je naopak označuje za strašné, asi to bude ten kousek, který buď milujete nebo nenávidíte a já ty boty miluji, i když ano, zkracují nohy a zvýrazní silnější kotník, takže pozor na ně ;). Rozevláté vlasy a retro kabelka po mamce už tak nějak tento bohémský styl doplňují, stejně jako makeup v podobě řasenky a výraznějších matných rtů :).

Co vy a háčkování, umíte to, háčkujete, líbí se vám háčkované oblečení nebo vám to připomíná dečku po babičce? :)
 
 boty - Choies
kraťasy - New Yorker asi dva roky zpět
tílko - HM
top - Choies
sovička - ebay
kabelka - po mamce
lak - Dermacol Neon love


 









Mějte krásný večer a užívejte si léta!




You May Also Like

93 komentářů

  1. Háčkuju, pletu, jsem se vždy vše chtěla naučit, tak jsem se to naučila.. Ale roky už jsem to nedělala, tak to možná vlastně už ani neumím:))) Hezké, sluší ti to, ale jen jestli ty ten odpočinek dodržuješ, moc se mi to nezdá...!:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc ne, viď,ale jo, musím říci, že odpočívám mnohem víc, než třeba minulý týden :).....a děkuju moc!

      Vymazat
  2. Nádhera, jsi fakt kočka........ty boty+kabelka, krásné vlasy,rtěnka, lak na nehtech.....není co dodat - LOVELY!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší! O džínových kraťasích jsem si vždy myslela, jak jsou obyčejné, ale ty to umíš sladit vždy do neobyčejna! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký outfit :) boty jsou nádherné, dokonce jsem v jednu chvíli uvažovala i nad tím, že bych si je také objednala, ale odradilo mě to, že si boty nemůžu vyzkoušet a zjistit jestli mě třeba někde netlačí atd.. Proto nerada věci na tělo nakupuji přes internet. Škoda, třeba mi nějaké podobné padnou do oka v kamenném obchodě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se to líbí! Parádní top! A líbí se mi jak ladí nehty a rtěnka! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám uplně stejný top zrovna dneska jsem ho měla na sobě !:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle fotky se mimořádně povedly, asi to bude tím, že ty jsi zkrátka krásná :) Tvoje outfitové posty mám ze všeho nejraději, vždycky se hned dívám, kde jsi to, či ono koupila a pak si položím terapeutickou otázku - opravdu tohle potřebuju? :D (jsem ve fázi šetření). Upřímná odpověď by byla - nepotřebuju... jenže, móda prostě není o potřebnosti, po téhle "háčkované dečce" se budu muset porozhlédnout (i když ve skříni už podobnou mám :D)

    Jinak Péťo, užij si léto a koukej odpočívat! :)

    PS: ale postuj dál, bez tvýho blogu bych už nepřežila! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Cim dal lepsi outfity... Palec nahoru! Jak ja bych take chtela nosit mini sortky.. Tady maximalne maxisukni (pod ni nejlepe pro jistotu dlouhe leginy - ano, ve 45 stupnich) a kdyz k tomu vezmu tilko odhalujici ramena, tak uz si mistni mysli, ze jsem prostitutka :-( a zahalene zeny v nikabech se za mnou nevericne otaceji... No stredovek... Hackovane se mi moc libi, bohuzel memu manzelovi ne, vse co ma krajku nebo je hackovane, tak je pry na spani :-D Ale koukam, ze podobne hackovane tilko si budu muset poridit, protoze ta kombinace je skvela a jak rikas, da se vyuzit na mnoho prilezitosti, i jen tak na plaz pres plavky bude super! LV

    OdpovědětVymazat
  9. Jemnější líčení ti moc sluší!! A ta zářivá rtěnka k tomu, paráda.

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Takhle ti to sluší nejvíc! krásný outfit, ten top je úplně božskej. Já háčkuju, ale tohle bych nedala ;) botičky jsem ti už chválila, lak a rtěnka ti sedí opravdu skvěle! a vlásky vypadají zdravě!

    OdpovědětVymazat
  11. Peťulko, moc ti to sluší ♥ Líbí se mi všechno až na šortky, střihově jaksi nelahodí mému oku :-D Jinak paráda.

    OdpovědětVymazat
  12. Krajka a denim je nejlepsi kombinace, vypada fakt uzasne a rozpusteny vlasy ti taky moc slusej!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  13. Tento outfit Ti opravdu sedí. Vypadáš parádně a to líčení Ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  14. možno neuveríš, ale takú istú kabelku máme aj my doma a samozrejme po maminke ! :) tuším ju aj ja vytiahnem k nejakému outfitu :) sekne ti to a milujem ten rúž a lak na nechty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem ji mela taky.Minuly týden ji už mamka vyhodila,protože jsem si s ni hrála už jako mala a dorazila jsem ji na stredni😃

      Vymazat
  15. Mně se ty boty ohromně líbí, takže je uvítám i v dalších postech :D (pravda, někdo asi ne). Outfit je super, moc se mi líbí, jak barevně, tak stylově a musím říct, že se mi háčkováný věci líbí hodně, ale nějak to nenosím, dřív jo, teď už ne... ani nevím proč, protože to vypadá moc hezky. A háčkovat neumím, jako malá jsem zvládla malý kousek, ale to už je hodně dávno :)
    A vůbec bych nepoznala, že máš prázdninový režim, když jsou články téměř každý den :)

    OdpovědětVymazat
  16. Přesně můj styl. Miluju háčkované věci a vůbec veškeré ty ruční práce. Moc ti to sluší a boty jsou hezké, ale asi opravdu ne pro každého.

    OdpovědětVymazat
  17. Super outfit, top vypadá krásně a tobě moc sluší. Dále se mi moc líbí ten odstín rtěnky, k tobě pasuje náramně. Minulý outfit se mi moc nelíbil, ale tento je vážně povedený.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadáš krásně, tohle líčení s jemnýma očima ti moc sluší :) Těžko věřit že ti není 20+ :))

    OdpovědětVymazat
  19. Nenapadne oci a vyrazne rty - to ti slusi opravdu nejvic :). A celkove to pusobi uvolnene, fotky jsou paradni, dalsi peckovy outfit :).
    J.

    OdpovědětVymazat
  20. Na fotkách jsi moc hezká,jako to vždy,ale teďkom myslím konkrétně obličej.Fakt ti to tam sluší.

    OdpovědětVymazat
  21. Jsi fakt kočka! Nic víc prostě není potřeba...

    OdpovědětVymazat
  22. Zvolila jsi opět super outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  23. Parádní outfit, líbí se mi úplně komplet a jak si moc nepotrpím na hnědou, tak tyhle sandálky se mi zdají dokonce ještě hezčí než černé. Naprosto mě uchvátil lesk na rty, ta barvička je v kombinaci s lakem úžasná! Háčkovat neumím, když teda nepočítám celý jeden řetízek, který sem v potu tváře vyprodukovala někdy na základce B), ale jinak se mi háčkované i krajkové věci líbí.

    OdpovědětVymazat
  24. Skvely outfit, v tomto farebnom prevedeni vyzeraju tie boty neporovnatelne lepsie. Len skoda, ze je ta kabelka taka osuchana. Si fakt kocka, Peti ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělé, ten top ti moc závidím, je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  26. to tílko je krásné, brala bych ho hned :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný outfit Peti !
    Háčkované či krajkové věci se mi moc líbí, pokud se to vhodně zkombinuje.Právě sháním bílé letní šaty ve stylu toho topu co máš
    a nemůžu na nic narazit ( a nechci kupovat přes net).Dnes jsem vlastně nějaké (ale spíš slavnostnější) viděla v Espritu, ale
    stály skoro 2000,- (po slevě !).Kdyby měl někdo TIP, tak bych byla ráda :).Petruše

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus C&A :-) nejake opravdu hezke jsem tam videla.

      Sarka :-)

      Vymazat
    2. Ahoj, tip mám, už jsem na ně koukala dřív, ale už asi nejsou i v menších číslech:
      http://www.pietro-filipi.com/d-7775-damske-saty.html

      Vymazat
    3. bohužel netuším, docela dlouho jsme nebyla v obchodech :(....

      Vymazat
    4. Co je u Tebe dlouho?

      Vymazat
  28. Topík je nádherný a rúž ti veľmi pristane ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  29. Peto, teda musim rict, ze sem padla na zadek!! Strasne ti to slusi!! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tak botám bych vytknula jedinou věc a to,že já už v nich bohužel nedokážu chodit.Líbí se mi moc.Celé je to moc slušivé. Stáńa

    OdpovědětVymazat
  31. Já měla od babičky uháčkované bílé šaty, když mi bylo pět nebo šest. Strašně jsem je milovala, bohužel už mi jaksi nejsou:D ale dodnes je to moje ideální představa pro svatební šaty. Takže asi bych měla začít háčkovat:D
    Dnes ti to zase moc sluší. Ty botky se mi líbí dokonce víc v hnědé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a háčkované svatební šaty, to je nádhera!

      Vymazat
  32. Háčkované proč ne, sice sama nic takového nevlastním, ale nebránila bych se tomu, na Tobě to vypadá moc hezky. Já sama nikdy neháčkovala, ale pletla jsem, vytvořila jsem několik svetrů - a jak tenkrát byly vynošené! Strašně mě to bavilo, ale to už je snad 20 let zpátky - bože můj. Háčkuje moje ségra, umí moc hezké čepičky pro děti.
    Boty se mi v téhle variantě líbí víc než ty černé. A kabelka po mamce je boží!
    Jejda, koukám, že dneska je pátek 13., tak ať je šťastný. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Tak i já budu chválit, ale opravdu upřímně. Je to o tom, že někomu sekne fakt i pytel, a to si prostě ty, na tobě je vše krásné, i úplně obyčejné věci, a o tom to je. Krajkové věci na léto nemají chybu a moc ti sluší, kdy jindy bys je nosila než teď, až ti bude třeba šedesát, už by to nebylo ono. Líbí se mi namalované rty i nehty, rtěnka krásná, prostě ti sekne vše, včetně různě barevných rtěněk, laků, líbí se mi tvůj úsměv, prostě si fajn. Boty a kabelka vše nádherně doplní a moc se mi oboje líbí. Tyto kabelky opět v módě, prodávají je. Užívej si to, hodně zdraví a štěstí, odpočívej, máme tě rádi.

    OdpovědětVymazat
  34. Tak musím říct, že ty boty se mi vůbec nelíbily, když jsem je viděla na tobě poprvně. A dneska musím uznat, že vypadají bezvadně, s oblečením, se kterým si je zkombinovala. Ty hnědé jsou opravdu hezčí :-) dneska krása :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peťo, nechtěla bys udělat článek - líčení, oblečení a vlasy podle postavy Magdalény z První republiky? :-)
    Začala jsem na to teď koukat a strašně se mi líbí její vlasy i oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já to teda vůbec nesleduju,ale mrknu na to, mám ráda dobové stylingy :).

      Vymazat
    2. To by bylo super! Skvělý nápad. :) (také jsem se do postavy Magdalény zamilovala O:)

      Karolína

      Vymazat
  36. tohle tričko je naprosto boží!

    OdpovědětVymazat
  37. Nádhera! Netřeba více dodávat. Líbí se mi celkové sladění- denim, krajka, hnědá <3

    www,littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Jé, tu kabelku mam doma taky! :-) dostala jsem ji spolu s dalsimi tremi ze 70.-90.let od mámy. Nosím ji obcas na výlety, akorat se docela spatne zapíná.
    Jinak je to uplne poprve, co komentuji na jakemkoli blogu. Dekuji za kazdy prispevek, vzdycky mi udela radost. Preju krasny den! Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko,to já moc děkuju a těší mne, že máme stejnou kabelku, je skvělá,ale máš pravdu,to zapínání není úplně praktické :).

      Vymazat
  39. Ahoj Peti, potrebovala by som od teba poradiť. Mám 15 rokov a pred nedávnom som si všimla, že mi začali padať vlasy. Vždy som ich mala dlhé a extrémne husté, no teraz mám pocit, že sú o niečo redšie a slabšie. Možno je to stresom, lebo posledné asi 2-3 mesiace som dosť riešila stredné školy a prijímacie pohovory... Neviem či to s tým súvisí, ale trpím aj chronickým zápalom dutín teda hocikedy sa okolo mňa ,,mihne" nejaká choroba, vždy sa mi to prejaví práve na dutinách a aj teraz, kedy som si všimla, že vlasy mi padajú o niečo viac, som zrovna chorá. Doktorka mi povedala, že to súvisí aj s pečeňou a že tá je tiež oslabená, ale neviem či to má s tým niečo spoločné. Každopádne, chcela som sa ťa spýtať, či je padanie vlasov v mojom veku vôbec normálne a ako by som to mohla riešiť? Vitamínmi, šampónmi, nejakými vodičkami alebo len počkať či to nie je len prechodné obdobie? Zatiaľ to nie je nič strašné, ale dosť sa bojím, že prídem o svoju hustú hrivu... Vopred ďakujem za odpoveď!
    Dommi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Domi, asi tě uklidním,ale je to normální,jak stresem, tak nemocemi,tak změnou hormonů v těle právě v tomto věku......nečala jsi třeba brát antikoncepci? Mně takhle začaly vlasy padat také kolem tohoto věku a bohužel se to nedalo ničím zastavit a dost mi tak zeslábly. Když jsem se na to ptala trichologa, říkal, že je to bohužel normální, že se to v tomto věku stává. Neboj se, ono to přestane samo,ale bojím se, že nic víc, než zdravý životní styl a trpělivost se s tím dělat nedá. určitě neproadej panice a nestresuj se z toho, i když sama vím,jak moc je to těžké. Doporučila bych ti šampony se seleniem a z vitamínů púro začátek Biosil plus, který není drahý. Uvidíš, pokud by to trvalo, je asi na místě řešit to více.

      Vymazat
    2. myslím, že na základe toho, čo opisuješ, sa dá usúdiť, že tvoj organizmus je v už tak mladom veku preplnený toxínmi kyslej povahy, ktoré zrejme tvoja pečeň nestíha odbúravať v dôsledku nedostatku minerálov, ktorých zásoby má už podľa všetkého vyčerpané. minerály však nevyhnutne potrebuje, aby sa udržala acidobázická rovnováha organizmu, a teda ich čerpá z iných dostupných zdrojov, u teba sú to očividne vlasy, ktorých sa telo zbavuje, aby ich nemuselo živiť, takpovediac. myslím, že tento stav sa sám od seba nenapraví, ani nepovažujem za normálne trpieť v tvojom veku chronickým zápalom dutín (mala som podobné problémy v tom veku, takže o tom niečo viem). jediným a najlepším riešením je dodávať telu dostatok minerálov (pozor na všelijaké "doplnky stravy" z lekárne, najmä tie, čo sú v tabletkách, nemajú skoro žiadne účinky, akurát ti vybielia peňaženku) predovšetkým vhodnou stravou (najlepšie info v tomto ohľade má Dr. Henry Bieler) a tiež bylinkami (Trebenová), pri ktorých sa treba zamerať na celkovú regeneráciu pečene (výborne účinkuje plavúň, puškvorec a ostropestrec). stres mohol tvoje problémy prechodne ešte zhoršiť, ale ak trpíš tými zápalmi, bude to asi horšie (nemáš náhodou vybraté mandle? mne začali chronické zápaly dutín aj nosohltanu po vybratí mandlí a skončilo to reumatickými horúčkami). inak jedným z najlepších zdrojov prírodným minerálov sú riečne riasy chlorella a spirulina, obsahujú okolo 4.000 rôznych minerálov, vitamínov, stopových prvkov, enzýmov a tak, lenže ich treba užívať v práškovej, nie v tabletkovej forme, podobne ako sušený mladý jačmeň, ktorý je tiež skvelým doplnkom stravy. tiež by som ti odporučila preliečiť sa koloidným striebrom, ktoré odstráni z organizmu všetky patogény a pritom nemá žiadne vedľajšie škodlivé účinky (ako majú napr. antibiotiká). odstránením patogénov a toxínov kyslej povahy sa vyrovná acidobázická rovnováha tvojho organizmu a telo nebude siahať po zásobách minerálnych látok z iných zdrojov (vlasy, nechty, zuby atď).

      Vymazat
    3. Antikoncepciu som brať nezačala, takže tým to nebude... Každopádne veľmi ďakujem za odpoveď, dosť si ma upokojila :))

      Fúha, po prečítaní ďalšieho komentáru som sa celkom naplašila. Hoci sa veľmi do týchto lekárskych vecí nevyznám, ale myslím si, že pečeň už mám asi dosť ,,vyťaženú", pretože kedykoľvek som mala problémy s dutinami (čo teda bolo naozaj často) lekári mi nasadili dosť silné antibiotiká, ktoré som brala celkom často, pretože zápal bol vraj veľmi silný s tým, že sa mi v dutinách začala robiť cysta, čo sa ale vraj vôbec nelieči. Chodím k jednej lekárke, ktorá sa zároveň zaujíma aj o homeopatickú liečbu alebo lepšie povedané snaží sa problémy liečiť skôr pomocou byliniek a nie pomocou antibiotík a tá mi na pečeň odporučila rôzne prečisťujúce čaje, namiešala mi zmesi bylieniek atď. Po tej chlorelle a mladom jačmeni sa pozriem, minule som o tom čítala, je to asi o niečo drahšie, ale ako vravíš asi lepšie ako tie doplnky stravy, ktoré v podstatne nič zdravé neobsahujú... Dúfam, že niečo z toho pomôže a dostane do tela vitamíny a minerály, lebo po tých všetkých liekoch, ktoré som za posledné roky pojedla je telo už asi naozaj vyčerpané... Ešte raz veľmi pekne ďakujem za odpoveď, určite si/ste mi veľmi pomohli :))
      Dommi

      Vymazat
    4. Uááá, jako chemik tyhle žvásty o kyselosti a minerálech v organismu fakt miluju! Zajímalo by mě, co má dotyčná za vzdělání. Ačkoli hádám, že mi tu teď nakecá, že je doktorka nebo farmaceutka. A náhodou o tom teda něco ví, ha ha.

      Vymazat
    5. mám filozofické vzdelanie a jeden ročník somatológie, ktorú sme na želanie pani profesorky v rámci predmetu biológia dieťaťa študovali z materiálov pre medikov. tieto vedomosti mi stačili na to, aby som pochopila a dokázala aplikovať poznatky pána doktora Henryho Bielera, geniálneho amerického lekára, ktorý za svoju vyše 50-ročnú prax vyliečil prakticky všetky akútne, infekčné aj degeneračné choroby. keďže som v dosť mladom veku začala mať vážne zdravotné problémy, s ktorými mi tzv. doktori nedokázali pomôcť (hrozil mi vozík a atroplastika, čo začalo pred rokmi podobnými problémami, ako popisuje kočka nado mnou), aplikovala som získané poznatky na sebe a to s úspechom, teda podarilo sa mi zbaviť organizmus toxických látok a tak znovu nadobudnúť zdravie (čo lekári používajúci klasické metódy nielen, že nedokážu, ale ani nesľubujú). okrem toho mám ešte kopec iných výsledkov vrátane zlepšenia kvality pleti a vlasov, o ktorých sa tu nebudem rozpisovať - v skratke, funguje to presne tak, ako uvádza doktor Bieler a na to, aby som sa tým mohla účinne riadiť, nepotrebujem byť ani doktor, ani chemik a už vôbec nie farmaceut. stačí mi zdravý rozum a bežné vzdelanie a prehľad :)

      Vymazat
    6. Dommi, až teraz som si všimla tvoju odpoveď - chcela by som ťa varovať pred homeopatickou "liečbou", nie je založená na prírode, ako sa verejnosť mylne domnieva, ale je to oḱultná metóda, ktorá v konečnom dôsledku viac škodí než osoží (ale je zaujímavé, že práve túto škodlivú metódu používajú konvenční lekári najčastejšie ako tzv. alternatívnu - prečo nesiahnu po niečom, čo skutočne len pomáha, ale neškodí? nad tým sa treba zamyslieť...farmaceutický priemysel totiž nepotrebuje zdravých, ale chorých, a taká homeopatia rozhodne prispieva napr. k nárastu psychiatrických pacientov. takže pozor na to.) no z toho, čo píšeš...tie množstvá antibiotík...určite má tvoje telo už dosť. skús si zohnať toho Bielera - v angličtine je to na nete, inak vyšlo v češtine pod názvom Potrava jako lék (resp. Jídlo jako lék), ale dá sa zohnať myslím len v antikvariátoch. v každom prípade odporúčam a tú Trebenovú k tomu. veľa zdravia a krásne vlasy! :)

      Vymazat
    7. No ja mám zas pocit, že tá prírodná liečba mi veľmi pomáha, teda aspoň už nemám s dutinami až tak často problémy a keď áno tak oveľa miernejšie (predtým to bolo fakt niečo hrozné, nedokázala som ani spať, lebo som mala opuchnutý celý nos a nedalo sa mi dýchať). Taktiež pomohla aj mojej sestre, ktorá mala žalúdočne problémy, ktoré jej samozrejme žiaden lekár nevedel diagnostikovať a všetci to ukončili tým, že je vystresovaná. Ukázalo sa, že je to pankreasom... takže ja jej veľmi dôverujem, ale samozrejme rešpektujem, že ľudia týmto veciam veľmi neveria a s tým farmaceutickým priemyslom máš, bohužiaľ, pravdu... Ešte raz však ďakujem :))
      Dommi

      Vymazat
    8. Dommi, víra tvá tě uzdraví, tak asi. Přeber si to jak chceš.

      Vymazat
  40. Super kombinace, sova mě teda taky dostala!!

    OdpovědětVymazat
  41. topík mám aj ja a je krásny. :-))) veľmi ti to pristane.

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  42. Včera jsem ukázala svému bratrovi (je mu 22) tvoji fotku a povídám, tipni kolik jí je let. On se tak podíval a povídá nevím, 19? když jsem mu řekla tvůj věk tak mi málem neuvěřil :D Jsi krásná a to triko je nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda, vy jste lichotníci :D,ale děkuju moc, i když takhle z dálky je to lepší jak zblízka, to zapírat nebudu .D.....

      Vymazat
  43. juuuuuuuuu pekny vlasy

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Peťko,
    už docela dlouho sleduji tvoji práci a čím dál častěji se k ní vracím. Tento outfit mě, ale posunul dál a to k tomu abych ti napsala. Opravdu ti to moc sluší, ten lehký make-up a výrazná rtěnka a k tomu tvoje barva vlasů vytváří skvělou kombinaci a ten háčkovaný top je skvělý. Opravdu chválím chválím. KK

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Peťko, už dlouho pozoruju tvoji tvorbu a čím dál částěji se k ní vracím. Tento outfit mě, ale posunul dál až k tomu abych ti napsala. To slazení rtěnky tvé barvy vlasů a jemného líčení vytváří skvělou kombinaci která zaujme určitě každého:) a k tomu ten top, který je opravdu úžasný. Moc se mi líbí tvá práce. KK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kato, moc ti dekuji za pochvalu a podporu, to jsem moc rada, ze se sem vracis, dekuji :)!

      Vymazat
  46. Ahoj Peti,
    tenhle outfit je moc hezký. Připomínáš mi nějaký ten kovbojský styl :). Ty boty se mi celkem líbí. K tomuto outfitu a zvlášť k tomu topu se ty boty moc hodí a ta kombinace je opravdu božská. Ta sovička je naprosto úžasná. Já mám doma podobnou ale bez těch hodinek - mimochodem také velmi praktické :)! Jinak moc pěkné nehty a máš opravdu krásné vlasy! Takové se moc nevidí.
    Sára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Saro, moc dekuji, viridim Mirovi, ze jeho sovicka ma uspech :).

      Vymazat
    2. Proboha taková hrubka....vyřídím, když už :P.

      Vymazat
    3. jéžiš, tak jsem se na mobilu překlepla, to ej toho :), vyřizuji denně tolik věcí, že někdy se prostě upíšu....

      Vymazat
  47. kolko ma petra teraz rokov?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petra ma teraz 33, takmer 34 :).

      Vymazat
    2. uuuu, ja iba tak pre info, ked to tu stale vsetci dookola rozoberaju:)

      Vymazat
    3. 34 na krku, ale vypadá na 24 :-) někdo holt nestárne ale roste do krásy :-)

      Vymazat
  48. Moc pěkný outfit. Ty boty jsou super. Pěkně jsi to sladila. I když já krajky a podobný věci moc nemusím, tobě to sluší. A ta sovička! Krása

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peti,
    moc ti to slusi jako vzdy.Moc rada sleduji tve prispevky a videa.Jsi uzasna.Preji ti brzke udraveni at muzes delat naplno to co te bavi.
    PankovaI@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Dokonalej outfit! Úplně jsem se zamilovala do toho topu,je bombastickej! A celkově outfit je prostě boží! :-**** :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj Peto, proc jsi neschvalila muj komentar? :D Napsala jsem jen, ze se ti konecne podarilo sladit outfit s temahle botama (coz uprimne u tech minulych outfitu neplatilo) a celkove jsem ti to chvalila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to nevim, schvalila jsem vsechny krom jednoho, ktery zase resil mimina :). Mozna se to neodeslalo,ani ve spamu nic neni. A jako tezko to mohu odlisit, kdyz ten komentar je anonymni a neni podepsany, takze fakt nevim :).

      Vymazat
    2. Ježiši, přestaňte už Peťu otravovat s rodinou!!! Je to trapný a má ještě sposta času! Nehledě na to, že nedávno psala do komentářů, že už to řešit nebude, tak nechapu lidi co se k tomu pořád vracejí...je to pořád dokola:-( až jednou dítě mít bude a nebude mít čas na blog, tak jí budete zase vyčítat, proč nedává pravidelné příspěvky!!!

      Vymazat
  52. Moc vam vsem dekuji za ohlasy, jsem moc rada, ze se vam outfit libi stejne jako se libil mne :).

    OdpovědětVymazat
  53. Péto jsi krásná, já budu asi v tý skupině, co ty boty nesnáší, vypadají hrozně nepohodlně a všechno, ale vím, že si tu psala, že je to právě naopak :D :) Jinak já háčkované věci nenosím, ale krajky, ty můžu :)
    Moc ti to sluší a doufám, že odpočíváš a máš se dobře:)
    Verka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!