OOTD - cherry print top

by - 10 června

Krásný úterní večer,

 
prázdninový režim blogu dnes pokračuje dalším outfitem místo videa, na video se ale můžete těšit nejspíše zítra, jedno oddechové venku jsem dnes natočila :).
Ale k dnešnímu outfitu, musím vám říci, že mne moc těší, že vás outfity na mém blogu baví, protože i mě baví čím dál více :). Dnešní outfit je opravdu takový volnočasový, tedy rozhodně nic na pracovní schůzku, ale pro tyhle extrémně horké dny ideální. Asi vás nepřekvapí, že top s třešněmi mě okouzlil na první pohled. U většiny věcí to tak prostě mám, když mě něco praští do oka, nemám potřebu si to rozmýšlet a hned skončí v nákupním košíku. Docela jsem se bála velikosti a toho, jak bude sedět, ale byla jsem příjemně překvapena, na zádech má totiž žabičkování, takže se krásně napne podle toho, jak potřebujete. Já jsem si brala velikost S a myslím, že se hodí tak na cca prsa 80-88 a pas 58-65cm. Sedí mi opravdu super. Top jsem doplnila džínovými kraťásky, které jsou pro mne must have každou letní sezonu a tyto konkrétní už mám také několik let. Vyčesaný drdol je v těchto vedrech hodně praktická věc a sluneční brýle místo makeupu samozřejmě také :D. V posledních pár dnech se vůbec namaluji, dokonce ani nemám nalakované nehty a abych vám řekla pravdu, docela si to užívám. Člověk musí nechat pleť a nehty občas odpočinout a hlavně v takovém vedru, komu by se chtělo líčit. Celý outfit jsem už doplnila jen černými šněrovacími sandálky, které letos úplně zbožňuji, ale je mi jasné, že to není styl pro každého a červeným psaníčkem.
 
A jako vždycky vznesu do placu otázku. Dnes by mě zajímalo, jestli i vy si občas užíváte nemalování a jestli také rády nosíte v létě podobné jednoduché outfity s džínovými šortkami, protože ty, alespoň podle mne, nevyjdou z módy nikdy!
 

boty - Choies
šortky - vietnamci
top - Choies 
psaníčko - vietnamci
brýle - Firmoo
 
Jak vidíte, letos jsem na Choies udělala na léto docela velkou objednávku, jednak mi dávají freebies a jednak se mi tam letos na léto líbilo opravdu hodně věcí. A když dostanu nějaké body, doplatit několik dolarů už tolik nebolí :). Jinak jste se mě tento týden už několikrát ptali na nákup tam. Takže já platím paypal, zboží mi přijde tak do 14 dnů domů kurýrem. Kvalita je většinou dobrá, nemohu si stěžovat, ale některé kousky také nejsou nic moc, to je asi přes net vždycky sázka do loterie. Co se týče velikostí, ideálně mi tam sedí XS, které často nemívají, ale někdy i S, které si třeba nechávám trošku upravit u mamky nebo u švadleny.  Dejte si ale pozor na délky a rozhodujte se podle mír, co tam mají uvedené a ne jen podle velikostí, pozor pokud jste vysoké, aby vám třeba šaty nebyly krátké.
 










 
 
 

You May Also Like

120 komentářů

  1. Tak tenhle outfit je parádní! Tobě to všude tak moc sekne :). Korzet je fantastickej, ten se mi fakt líbí moc :) Když nemusím, tak se nemaluji :)

    OdpovědětVymazat
  2. ten top je hroznej! tresinky jak komunisticka propaganda,bleeee, a ty jsi tak strasne hubena az to neni hezky,jak anorektik, tohle neni moc prijemnej pohled na tebe, melabys nosit volnejsi veci abys ty kosti trochu zakryla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prestan... ano Petra je priserne hubena ale je to jen zavist. Jinak je strasbe krasna a vypadat tak jako ona tak skacu... do nebes

      Vymazat
    2. Každý má svůj styl a že je hubená její věc !! ani se nepodepíšeš Anonyme !!!!

      Vymazat
    3. anorexie je psychická porucha ty chytračko :), a Péťa je drobná sama o sobě :), pokud se ti nelíbí tak se na ní nekoukej..:)

      Vymazat
    4. anorexie je psychická porucha ty chytračko :), a Péťa je drobná :)....pokud se ti nelíbí tak na ní nekoukej :)

      Vymazat
    5. nojo jak te tu nekdo nevychvaluje do nebes tak uz se na nej vsici vrhnou a pod vsim hledaji jen zavist!! byt hubena je fajn,ale tohle je uz moc, divat se na oblecenou kostru neni nic moc, v obliceji vypadas hezky, jasne strasne zaavidiiim :D :D vy ste husicky vsechny slepice do kurniku

      Vymazat
    6. Promiň Petro, ale působíš v tom jak slečna lehkých mravů, nevím jak jinak to vyjádřit a lodičky si opravdu jako volnočasové oblečení opravdu nepředstavuji. Máš dost zvláštní vyjadřování, nebo spíše značně omezený slovník a nevíš co slova znamenají. Navíc ten komunistickej korzet, nevím no.. Dáša

      Vymazat
    7. Ach jo, proč si na Péťu stěžujete, když se na ni dobrovolně koukáte. Nikdo vás nenutí odebírat její kanál, nebo sledovat její příspěvky, pokud se vám nelíbí, tak laskavě nepište tak urážející věci. Vaše řeči značí jen závist, a to že si nemůžete dovolit ani v noci vyjít v takovém outfitu. Když má Péťa krásnou postavu, tak proč by to nedávala všem na obdiv? Nebo vám příjde normálnější, když tlusté holky chodí, bohužel, ve stejných šortkách? Zamyslete se nad sebou. Hanka.

      Vymazat
    8. Milý anonyme ,než začnete se sebe chrlit rozumy tak si prosím přečtěte něco o anorexii.Neznamená ,že pokud je někdo hubený tak musí být zákonitě anorektik...ale to vy jistě víte jen jste se snažil anonyme urazit ..pokud chcete kritizovat tak prosím kontruktivně.Děkuji Blanka

      Vymazat
    9. závisť je hnusná
      ja by som chcel vidieť fotky kritizujúcich anonymov :)

      Vymazat
    10. Jak se člověku něco nelíbí, tak hned to musí znamenat, že závidí? Tohle prostě nechápu (asi česká specialita).
      Peti, fotky jsou moc hezké a ten top k Tobě sedí. Já sama bych si ho na sobě neuměla představit, ale Tobě padne náramně.

      Vymazat
    11. Někdo, jako já a Peta máme to štěstí, že jsme hubené, ikdyž se nacpem do prasknutí ;-) tak nám pak lidi závidí a říkají tomu anorexie, že ;-) začněte se sebou něco dělat, ať nemusíte takhle ošklivě závidět, vždyťje to trapný.. ;-) noo a Peťo opět bomba, palec nahoru!

      Vymazat
    12. Peťa je hubená, to jo. Ale pokud sis nevšimla tak několikrát zmiňovala, že má zdravotní problémy, ještě navíc se zažíváním. Což si myslím taky udělá svoje s její váhou. Radši byste jí měli přát zdraví a ne se hádat o tom kdo jí postavu závidí nebo ne.

      Vymazat
    13. Tak přidej svoji fotku, ne? Já se chci podívat, jak má teda hezká postava podle Tebe vypadat. No a jinak samozřejmě vůbec nezáávidííííš.

      Vymazat
    14. Drahý anonyme.
      Kdybys sledovala Petinu stránku pravidelně tak by ses dočetla že Peťa má zdravotní problémy a proto je taková jaká je.
      A napsat že je jako anorektik , tak to je urážka.Je vidět že máš znalosti hodně někde jinde.
      Tak jestli chceš příště něco napsat tak si prvne zjisti co a jak a pak piš.
      S pozdravem Zuzana

      Vymazat
    15. Jop, tak to mě nenapadlo- třešně :D On je zajímavý, ale více by se mi líbil s nějakým jiným motivem, třeba kytkami, a kdyby neměl takový ten řasený lem nad prsy. Oblečení je otázka vkusu a je v pořádku komentovat, co se líbí a co se nelíbí. Rýpat do něčí postavy je ale trochu ubohé, ať už jde o závist nebo ne, na ubohosti to nic moc nemění. Podle mě si Péťa právě může díky své štíhlé postavě dovolit cokoli. Ale mě si nevšímejte, já závidím :D
      Zuzka

      Vymazat
    16. Ještě že neodebírám Petry "KANÁL"...jak tu někdo zmínil, to bych fakt nerada. Jinak vy chytří rádoby legální komentátoři. Kritizujete negativní anonymy, ale sami jste anonymní, fakt vám nevěřím váš podpis...Tak to vypadá, že si komentuje sama blogerka. Proč se nepřihlásíte přes svůj účet, když jste opravdoví, ha?
      TEREZA KOHOUTOVÁ!!!

      Vymazat
    17. Vis co, kdyz tu tak obvinujes, tak ja ty anonymy klidne zakazat muzu, uz jsem to nedavno na den udelala a mela jsem od tebe klid, takze to mozna neni od veci, spamujes tu porad, porad se ti neco nelibi,ale porad sem chodis a pises :D, fakt nechapu. Jinak v noci jsem spala a opravdu zadny z komentaru jsem nepsala, to skutecne nemam zapotrebi a tohle obvinovani je uz opravdu trapne, neni to poprve co to sem pises. Ale az ty anonymy bloknu na porad, tak se ti asi zhrouti svet, co :D.

      Vymazat
    18. Tady má zase někdo nějakej svůj komplex..

      Vymazat
    19. Petro ver ze zrusenim anonymu se jich nezbavis.. tihle lidi si vymysli jiny zpusob..

      Vymazat
    20. Mít tělo jako Petra tak chodim nahá
      Na druhou stranu, všem se nelíbí hubené holky, ale mě se to líbí moc!

      Vymazat
    21. Jasne! :-D prej nahá....

      Vymazat
    22. to nahá jsem myslela s nadsázkou

      Vymazat
    23. Tohle nikdy nepochopím. Nikdo Vás nenutí si číst tyhle články. Chodíte sem dobrovolně. Tak nechte Peťu být. Mně nepřijde jako anorektik. Co já bych za její postavu dala. Peťo, nevšímej si jich. Moc Ti to sluší.

      Vymazat
  3. Krásný outfit :-) ty boty jsou úžasný :-) měla by jsi udělat video s tvojí sbírkou bot ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Top i sandálky krásné, na mě jen moc vysoké pospatky vzhledem k tomu vedru :) Jinak kraťasy miluju nade vše :D No a co se týče nemalování se, mám to jak kdy, většinou se moc nelíčím o prázdninách, kdy si dám jen voděodolnou řasenku a maximálně korektor s trochou pudru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása, tobě všechno hrozně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší! Já chci bez make-upu taky vypadat takhle dobře! Já se obvykle nemaluji, když jedu jen nakoupit potraviny, nebo jen na tradiční cestu Praha-Brno (jsem z Prahy, v Brně studuji). Říkám si, že když se někomu nenalíčená nelíbím, ať se na mě nekouká :D Ta pleť si taky musí občas odpočinout :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky u sena jsou nej, krasne fotky.. Mas super, ze te nekdo foti, to jdou hned udelat fotky krasnejsi, jde na nich zachytit i neco vic.. Ja se fotim sama, takze me fotky nikdy zadne kouzlo mit nebudou, skoda:)

    OdpovědětVymazat
  8. moc pěknej outfit!! a korzet suprovej! :)

    OdpovědětVymazat
  9. moc ti to sluší :) ve tvým věku chci taky tvou postavu :/

    OdpovědětVymazat
  10. blbost některých komentujících je k pláči... Péťo, tohle oblečení ti strašně sluší a nádherně v něm vyniká tvá štíhlá postava, modelky z Victoria's Secret by mohly závidět :) Top je vážně super, třešinky bych sice sama nezvolila, ale moc se mi líbí ten střih, který tvé postavě opravdu lichotí - takže neposlouchat trapné anonymy a nic nezakrývat, to by byl hřích! :)

    Já v těch nejparnějších dnech taky make-up vynechávám, jen se pak mým nejlepším přítelem stávají sluneční brýle :) třeba na dovolené u moře to ale vůbec neřeším, opálená pleť vypadá dobře i bez další fasády, dodržuju jen líčení očí - jsem zrzka a mám světlé řasy i světlé obočí, takže trocha barvy mi jen prospívá :)

    OdpovědětVymazat
  11. Oh, ten top je nádhernej, strašně ti to v něm sluší :3 Obvykle se k outfitům nevyjadřuju, ale teď jsem prostě neodolala a musela něco napsat. :D Baví mě ten anonym nade mnou, máš krásnou postavu, co já bych za ni dala.. :D

    OdpovědětVymazat
  12. moc ti to sluší! :) chci mít tvou postavu až mi bude tolik co tobě :) protože udržet si takovýhle tělo asi nebude jednoduchý :/ a ty boty jsou úžasný jen si nejsem jistá tím topem :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kočka :) Nenamalovaná chodím málo, ale v tomhle vedru si dávám na plet aspoň barevný pudr a kdyby se mi tedka na obličeji neobjevily čtyři obr beďáry, tak bych nepoužívala ani korektor. Trocha tvářenky, linky (myšleno komplet báze na oči, pod ně stíny v barvě kůže nebo i mírně vystínované a až pak linka. Jinak mi linky celý den nedrží a mám je rozpatlaný po oku) trocha řasenky a samozřejmě rtěnka. Zapomněla jsem ještě na upravené obočí - bez toho vypadám, že žádné obočí nemám. Z domu nenamaovaná vycházím, když jdu s odpadky, hned po ránu nakoupit v teplákách a s eldorádem na hlavě a nebo když jedu večer za přítelem k němu domů.

    OdpovědětVymazat
  14. Peti ty jsi nádherná i nenamalovaná, tudíž si to můžeš dovolit :) Já minimálně makeup a řasenku dávám vždy :) A outfit je naprosto boží, tobě sedí dokonale :) Džínové šortky také miluji

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo, tak si říkám, že už je tu zase někdo, kdo má evidentně problém sám se sebou, chudák ....
    Mimochodem tím tématem jsi mi připomněla, že mám mozoly na ruce od víkendového sušení sena.
    Zdravím a přeji, aby se ti práce dařila tak dobře jako dosud
    Lenka_MN

    OdpovědětVymazat
  16. Moc ti to sluší :-) outfit je super. Riflové kraťasy nosím, jsou pohodlné a mnohdy praktičtější než sukně :) A co se týče malování v létě, tak jak kdy.. Ale nemám ráda, když je horko a makeup ze mě teče :D většinou si v těch největších vedrech vystačím s řasenkou, trochou pudru a balzámem, nebo rtěnkou :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Třešně do tohoooo!!! :-D Ne fakt je to parádní top :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Perfektní outfit! Mooc se mi líbí!! :) A ano,ráda chodím nenamalovaná i bez nalakovaných nehtů,i když dneska jsem si nalakovala nehty jak na nohách tak na rukách,měla jsem ne to zkrátka náladu ;)) . A sdílím s tebou stejný názor na džínové kraťásky! Jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Fotky jsou moc hezké .) Mně tedy top příliš neoslovil... ASi týden jsem řešila, že mi make up ve vedru nedrží, že se pořád lesknu, tak jsem to vyřešila slunečníma brejlema a žádným make upem a musím říct, že je to paráda, stejně i s nenalakovanejma nehtama :)

    OdpovědětVymazat
  20. užasnáááááááááááááááááá!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  21. užasnááááááááá

    OdpovědětVymazat
  22. Peti ty jseš prostě úžasná :) Já osobně bych si asi tenhle top neobjednala, můj styl to úplně není, ale tobě sedí a máš vše krásně sladěné :) a máš tedy můj obdiv, že v těchto vedrech vydržíš na podpatcích, já to raději neriskuji :D co se týče líčení, já se nelíčím vždy, jak to jen jde, např. o víkendech nebo jakémkoliv volnu, a když už musím, nebo v těhle vedrech i v normálních všedních dnech, tak dám jen pudr a řasenku, max korektor na kruhy pod očima :) každopádně tak jako tak, ani namalovaná nevypadám tak skvěle jako ty na těchto fotkách, fakt ti to moc sluší! Velký palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  23. Krasny outfit,jen mi k tomu jemnemu tresinkovemu topu a jemnemu drobnemu cervenemu psanicku nesedi ry cerne vysoke boty (i kdyz jsou take krasne,ale k tomu jemnemu topu mi proste takoveto boty nejdou),muj nazor,neukamenujte me 😃😃😃😃😃😃

    Co se tyce liceni,rada si dam (kdyz uz nic) alespon rasenku,uplne nenalicena si prijdu nesva ve spolecnosti vice lidi,ale doma u bazenku na to taky dlabu 😃😃😃 co se tyce makeupu a tvarenek a bronzeru a podobnych,uklizim az do podzima do supliku s vymkou pudru,ten si dam rada i v lete kdyz se moc lesknu 😉😉😉

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný outfit, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Outfit se mi moc líbí, a koukám, jak i nenalíčená jsi krásná!

    OdpovědětVymazat
  26. Musím říct, že jsem podobně hubená a cítím se divně..lidi divně koukají a mají poznámky, ale když to vypustím tak mi má postava nevadí..je to tak přirozené a i kdybych se celé dny přejídala nic s tím neudělám. Nechápu, že lidé nemohou pochopit že každý je nějaký;) Ol

    OdpovědětVymazat
  27. Úžasné Péťo. Co se tvé otázky týče, taky se v létě nerada maluju, ještě to chci teď vydržet do konce školy a pak si dám voraz, nechám všechno pěkně odpočinout.
    Jo a strašně se mi líbí to prostředí, kde jsou fotky focené, nebýt těch bot, přišlo by mi to skoro jako country (čímž samozřejmě neříkám, že ty boty jsou ošlivé, právě naopak). Fakt super nápad. Krásné jsou taky fotky v obilí.

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, toto mi pripomína tvoje blogové začiatky. A vyzeráš krásne, ako také dievčatko. Krásne leto.

    OdpovědětVymazat
  29. U mňa v lete takýto outfit nosím najviac - džínsové šortky, top a sandáliky, keďže na behanie okolo malých detí sú šortky praktickejšie ako sukňa či šaty :)
    Podobný top mám ale má namiesto čerešničiek také tmavoružové kvety :)

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  30. Mně si outfit líbí.Fota moc povedená.Já bych jen neunesla botičky..většinou si první opálím nohy a nárty a pak otékají.Proto jen balerínky,maxim. vkusné vietnamky ;-) nebo sandálky.Kouzlo opálené pleti je jen trošku bronzeru,linka,řasenka.A teda klobouk dolů.Máš nádhernou pleť i bez líčení!

    OdpovědětVymazat
  31. Topík je úžasný, podle mě "ovocné" a barevné vzory k létu prostě patří. Na druhou stranu džínové kraťásky nenosím vůbec, protože bohužel vůbec nelichotí mojí postavě. B) Namalovaná chodím celý týden, takže o víkendu si od líčení ráda odpočinu a odpadne tak i otravné večerní odličování. Zkrátka když víkendový relax, tak i pro mojí pleť a nehty.

    OdpovědětVymazat
  32. Topík je úžasný, podle mě "ovocné" a barevné vzory k létu prostě patří. Na druhou stranu džínové kraťásky nenosím vůbec, protože bohužel vůbec nelichotí mojí postavě. B) Namalovaná chodím celý týden, takže o víkendu si od líčení ráda odpočinu a odpadne tak i otravné večerní odličování. Zkrátka když víkendový relax, tak i pro mojí pleť a nehty.

    OdpovědětVymazat
  33. Veľmi ti to pristane aj bez líčenia a samozrejme aj krásny outfit :) Tie čerešničky dostali aj mňa. Mám tiež jedno tričko s potlačou čerešničiek a aj náušnice. Na leto motív ako stvorený :) A čo sa týka líčenia, tak v týchto teplách používam len púder, špirálu a nejaký lesk na pery alebo farebné balzamy, ako Lipcolor butter od ASTOR, Colour Whisper od Maybelline a pod. Nejaké make- upy, farebné očné tiene, linky... by mi asi stiekli z tváre :D

    OdpovědětVymazat
  34. Máš fakt krásnou postavu :) top mě sice moc nebere, ale tobě sluší a to je hlavní :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  35. také si teď v těch parnech nelíčím - nebo minimálně :) jinak super outfit
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  36. Moc Ti to sluší. Fotky jsou také super. Krása.

    OdpovědětVymazat
  37. Tobě opravdu sluší všechno! :) Já osobně také miluji jednoduché džínové kratasy s nějakým topem, ono se to snad v těchto vedrech ani jinak vydržet nedá. A pro ty, kteří tu říkají, jak si strašně hubená ... sice 100 lidí, 100 chutí, podle mě máš ale nádhernou postavu, kterou by ti kdejaká (včetně mě) mohla jen a jen závidět :)

    OdpovědětVymazat
  38. Zkus dát někdy nožky pěkně rovnoběžně :D Na té druhé fotce odspodu to hodně bije do očí, trochu jako po křivici :D Ne teď ale vážně. Dnešní outfit mě moc neoslovil, zato ty růžové šaty se srdíčky byly fantastické :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj :) moc pěkný outfit :) Kdo Tě fotí? :) Lu

    OdpovědětVymazat
  40. Moc Ti to sluší. Hadříky, botičky i kabelka jsou super. Navíc nevím proč ale tentokrát se mi zdají fotky nějaké hezčí...Jinak jsi se ptala na líčení já se líčím jen když někam jdu, doma ne a v létě navíc nepoužívám makeup tváře jen stíny a řasenku a nějákej lesk..

    OdpovědětVymazat
  41. Ja taky v takovem počasí make-up moc neřeším, jen řasenky a bronzer, nic vic :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peťul, občas projíždím tvůj blog. Samozřejmě ti to na fotkách slušívá. Ale teďkom jsem skoro ztratila dech a musím komentovat: )) U těch slaměnných balíků. Fakt boží!! Prostě léto : )) Užívej

    OdpovědětVymazat
  43. Jéjej, vypadat jako ty, když bych se nenamalovala, tak chodím jen a pouze nenamalovaná - závidim!! :DDD moc ti to takhle sluší, ikdyž makeup je makeup, ale takhle přirozeně je to taky krásné :) moc Ti to sluší Peti, užívej si hezky léto :))

    OdpovědětVymazat
  44. Tak to je bozi letni outfit a fotky. Seno, tresnicky, volanky, prave i ta prirozenost v podobe nenaliceni se k tomu strasne hodia tobe to moc slusi. Botky by se mi libily spis nejake treba bile na slamenem klinku. V tech cernych je to takove sexy :-) Je videt, ze Miru bavi te fotit a ze jste si to uzili!! LV

    OdpovědětVymazat
  45. Nádherný fotografie,Míra je borec. A tobě to strašně sluší, čím dál tím víc:) zrovna dneska mám na sobě džínové, bílé kraťasy a modrou košily s puntíčkama. Na léto je to nejlepší oblečení. Akorát ty bílý nohy po zimě...:D

    OdpovědětVymazat
  46. Moc krásné, a sekne ti to, jsi fakt moc krásná ženská. Na kecy o třešničkách nedej a o postavě taky ne, každej jsme nějakej a nikdo nejsme stoprocentní, i když z některých komentářů vyplývá, že jejich pisatelky jsou, asi snědly všechnu moudrost. Ty jsi prostě krásná ženská, bylo ti takto úžasně nadělěno. Užívej si volna, svobody, života, léta, třešní, prostě třešně k létu patří, neboť jak známo "třešní plná stráň".
    Já nosím šortky teď běžně a moc ráda, a taky moc ráda sleduji tvůj blog, svým úsměvem mě vždy odzbrojíš a potěšíš, prostě vylepšíš náladu, o tvých řádcích ani nemluvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kazdy ma prece svuj nazor. Top se nam proste nelibil tak jsme to napsaly . A ty to vubec nemusis resit

      Vymazat
  47. Teďka v létě spíše chodím nenamalovaná :))) Ten top je boží a vlastně všechno ostatní. Sluší ti to :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  48. Top je moc hezký, osobně bych si ho asi nevzala, protože mi moc trika bez ramínek nesluší, tobě ale padne jako ulitý. Co se týče kraťasů, ty nenosím, protože mám silnější stehna, asi by to nevypadlo moc dobře. Takže nějaké lehké 3/4 kalhoty to jistí :-) Teď v tom parnu se líčím, záleží na tom kolik času strávím venku. Vůbec nepoužívám makeup, nikdy jsem žádný neměla, takže už pár let jen opravdu lehký BB krém. Líčení očí tužkou a stínem ale je poslední dobou můj základ, i když je venku hodně teplo. A tvářenka nesmí chybět taky v žádné počasí, bez ní si připadám hodně bledě. U moře bude však můj makeup úplně minimální - max. řasenka a balzám na rty. Co se nehtů týče, lakuji teď hodně často, užívám si výrazných barev, ladím k oblečení. Takže to mám tak nějak naopak :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Super sexy a zároveň roztomilý top!
    Co se líčení týče, já se "patlám" málo, neb v zimě mi slzí oči, takže je to zbytečné a v létě se mi zas všechno slejvá vlivem tepla. Takže i kdybych chtěla chodit namalovaná, není to úplně možné :-) Takže ušetřím čas i peníze za šminky, jak ovšem vypadám je už druhá věc :-))

    OdpovědětVymazat
  50. Top je super a moc ti to slusi! Ja bych ale tyto boty mit nemohla, dost by zkracovaly postavu. :(
    A k tve otazce, tak se v horku licim jen do prace.

    OdpovědětVymazat
  51. jééééééééééééé já bych se bála klíšťat

    OdpovědětVymazat
  52. Opět Ti to moc sluší Péťo!
    Kdybych měla tělo jako Ty, tak bych to jistě také nosila, ale po čtyřicítce jsem 10 kg nabrala a tak už bych se necítila :-)
    Ten topík je zajímavý a perfektně k Tobě ladí!!!
    Co se týče líčení, občas taky den, dva vynechám, ale když jdu mezi lidi, tak se prostě líčím vždy :-)

    OdpovědětVymazat
  53. Top je super, akorát já osobně bych asi odpárala ty volánky (ale já je obecně nerada). Boty taky super, ale nehodí se k tomu zbytku. V létě se taky moc nelíčím, obvykle mám i hezčí pleť (trocha sluníčka jí dělá dobře), takže vlastně netřeba :-) Asi taky proto miluju léto. A taky proto, že po zbytek roku mi je furt zima :-(
    Jana

    OdpovědětVymazat
  54. Peto ty ses kost!! Fakt moc krasne! A nenamalovana jsi krasna a myslim ze delas dobre ze nechavas plet i nehty odpocinout:) tesim se na zitrejsi video

    OdpovědětVymazat
  55. Nádherný top, skoro přemýšlím, že si ho pořídím taky :-) Moc ti to sluší a to i bez makeupu :-) Já se bohužel musím malovat i v takových vedrech - mám špatnou pleť a nenamalovaná se za sebe prostě stydím, takže mi to aspon trochu pomůže mít nějaké sebevědomí :-)

    OdpovědětVymazat
  56. dřív jsem si nedokázala bez (alespoň jednoduchého) líčení vyjít z domu. Ale teď už jsem se nějaký ten pátek líčení ani nedotkla a vůbec mě to netrápí :) V tomhle počasí bych stejně měla stále pocit, že se "roztejkám" :D A myslím, že žádná žena by se neměla stydět za to, jaká je a neschovávat se za tunou make upu.. A tobě to bez něj náramně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Jako vždy super fotky, moc Ti to sluší i bez make-upu. Ale teda s nenalakovanými nehty Tě vidím snad poprvé. :-)
    Já bych se taky docela ráda ve vedru nelíčila, ale prostě a jednoduše to nejde. :-D Musím sjednotit pleť nějakým BB krémem a zvýraznění obočí a očí je pro mě nutnost, bez toho bych prostě nemohla vyjít mezi lidi. :-D A tvářenka taky nesmí chybět. Samozřejmě to v létě nijak nepřeháním, ale úplně bez make-upu prostě ne, za žádných okolností. Bohužel. :-D

    OdpovědětVymazat
  58. Líbí se mi letní top. Botky spíše žabky! I bez makeupu super, stačila by výrazná rtěnka. Pokud bys přidala tlusté linky a umělý řasy, bylo by to na hraně frivolíny, učíš se.....

    OdpovědětVymazat
  59. ten top je hodně zajímavý, já bych si ho neoblékla, ale k tobě mi tak nějak sedí. jen bych k tomu zvolila jiné boty. tyhle mi k tomu moc nesedí :)

    OdpovědětVymazat
  60. Peťo tobě by slušel i pytel od brambor :) ale dnes se mi ten top nelíbí, třešničky, horní a dolní lem, zip... je tam na mně toho moc, kdyby byl jednobarevný a bez lemů byla by to paráda :)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc Ti to sluší! Máš krásnou postavu a outfit je dokonalý. Moc ráda tě sleduji, seš pro mě inspirací.
    Já se poslední týden nemaluji vůbec. Mým makeupem jsou sluneční brýle. Máme to asi podobně :-)
    Moc Ti fandím a držím Ti pěsti :-*

    OdpovědětVymazat
  62. Tyhle boty nebyly zrovna šťastná volba, ale jinak je to pěkné a letní. :) A že tu někdo řeší komunistickou propagandu? Ať si řeší, asi dotyční ani třešně nejedí - protože to je propaganda!
    V těchto vedrech se maluju jen výjimečně, mám mastnou pleť a v tomhle počasí se to ještě umocní :D Takže troška korektoru a řasenky to zachrání - ovšem jen do doby než výjdu ven a začnu se roztápět :D

    OdpovědětVymazat
  63. Moc se ty tento třešničkový styl libí a moc Ti sekne jako nějaká modelka :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Tak jsem další k ukamenování: gynekologická deformace: ale v tomto počasí těsné neprodyšné riflové kraťasy - odrazový můstek k problémům. Ale rozepisovat to, snese se tu na mě hejno kritiků, že také závidím (tak to mi věřte, že NE).
    A jsem zřejmě módní pablb, chápu, že psaníčko stačí na minimum věcí v daný den a danou potřebu, ale psaníčko já mám určené ke slavnostnějším akcím - pro minimální potřebu věcí "jen tak ven" jsou dnes k sehnání i slušivé minibaťůžky, což by i k tomuto oblečení bylo vhodnější.
    Anonym Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že Peťa nechodí sušit seno s psaníčkem a na podpadcích, ale že ty balíky sena a prostředí kolem ní mělo sloužit jako zajimavá kulisa pro fotky. Je dost možný, že nějáký batůžek a kecky má schovaný za kamerou.

      Vymazat
    2. Ano s tim souhlasim ze to muze vest k zdravotnim problemum. :-)ale Petra si to asi vubec neuvedomuje ze?? No ikdyz my vime sve...

      Vymazat
    3. Aneto, věř mi, že kulisu jsem pochopila.
      Jen mi to psaníčko nejde ke kraťasům a ležérnímu topu jako obecně. Rozumíme si?
      Magda

      Vymazat
  65. Per partes:
    Nenamalovaný obličej - krása!
    Botičky - krása, ale viděla bych je na nějakou večerní akci, vernisáž apod., rozhodně ne na vycházku na pole : )).
    Fotky mají něco do sebe světlem a kompozicí. Celkově se však nemůžu zbavit dojmu fotek do kalendáře pro pány. Carol

    OdpovědětVymazat
  66. Má cenu psát ještě nějaký komentář? Myslím, že ne :). Ale víš co, Peti? Musím říct, že mám raději tvoje outfity u kterých je jasné, že jsi v nich vyrazila do ulic (do města, na akci apod), než takovéto vystajlované v přírodě pro efekt. To já jen tak aby řeč nestále :). Měj se krásně a užívej léta!

    OdpovědětVymazat
  67. Peto, promin - ty boty jsou krasny, ale ty je neumis nosit :( Opet kazi dojem z celeho outfitu, protoze se ke zbytku nehodi. Ale nejhorsi je asi to psanicko. Je teda pekne, ale zaroven je hrozne elegantni, absolutne mimo styl vseho ostatniho. Volila bych jine nebo uplne idealne spis nejakou pohodovou crossbody kabelku ;) Musim ti ale pochvalit topik s kratasama. Delaji ti pekne zenske krivky - takove ty spravne presypaci hodiny ;). Vubec nechapu, proc zrovna u tohohle outfitu nekdo rika, ze jsi moc hubena ;)

    I bez liceni jsi fakt koca! Myslim, ze mejkup poklidne vynechat kdykoliv. :) Osobne mi vubec nevadi vyjit do sveta nenalicena, ale kdyz mi na necem zalezi, vzdycky se aspon trochu upravim, i kdyz treba na te akci vubec nezalezi, jak vypadam (treba pisemna zkouska :D ). Clovek pak ma takovy lepsi pocit, ne? :)

    OdpovědětVymazat
  68. Super!! Ani nevis, jak zavidim. Ja v tech vedrech sedim v kancelari a je mi hrozne. Navic si nemuzu oblect co chci, takze se parim v dlouhych kalhotach a halence. Hruza. No vydrzet se to.musi.

    OdpovědětVymazat
  69. Nádherný outfit, moc ti sluší :).. Chtěla bych se zeptat jestli neplánuješ udělat si ask.fm, že by bylo fajn se tě na něco ptát mimo aktuální článek nebo něco souvisejícího s placením oblečení ze zahraničí, nebo by jsme ti tam mohli psát nápady co by jsme od tebe rádi uvítali a tak :) nechceš o tom popřemýšlet?? :)

    OdpovědětVymazat
  70. Péťo, nebojíš se, že se Ti ten zip rozepne? =o)))

    OdpovědětVymazat
  71. Petro sledujes naky kluky-youtubery? Ja mam na tebe tolik orazek a nevim kam je napsat kdyz sis nezalozila ask.fm:-(:-(

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, Peti, fajn outfit, osobně bych si místo lodiček vzala baleríny, ale pokud se v těch svých cítíš dobře, proč ne, určitě bych se po tobě na ulici otočila, kočko:) top je takový letní, ubírá ti nejen kila, ale i roky:) já si teda v létě líčím oči, to si neodpustím. Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
  73. outfitt sa mi síce nepáči (neznášam topy ala korzet), ale ty si nenamaľovaná kráááásna :)

    OdpovědětVymazat
  74. Jsi neskutečně krásná! :) Hrozně ti to sluší, plus to okolí, atmosféra. Paráda! :)

    OdpovědětVymazat

  75. Velmi Vám to sluší,jste jako panenka! Hezký den Vendula.

    OdpovědětVymazat
  76. Jednoduše parádní Peti :) Krásná letní kombinace, která ti navíc moc sekne :) (ostatně hmm....mezi námi děvčety...co ti nesekne že?:D), kéž by bylo víc lidí jako ty, co se nebojí nosit barevné, šik oblečení a jako doplněk k tomu úsměv
    Takže za mě superrr

    OdpovědětVymazat
  77. Mně k tomu absolutně nejdou ty boty, už je to trochu a la lehká děva. Super by byly žabky nebo baleríny, ale tyhle jehly se do toho prostředí vůbec nehodí. Celkové je to už takové zbytečně vyzývavé, při tom to mohl být pohodový letní outfit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, ty boty to shodily do kurvoidního stylu. Takhle jsou oblečený lehký holky podél výpadovky. Má to být udajně volnočasový outfit:-) Petra má prostě někdy legrační vkus. Volný čas v botách jak z bordelu a s psaníčkem v ruce? Na poli? Na procházku v přírodě? Mně to příjde uplně mimo! Ale evidentně jsme v menšině :-) aspoň má Ada na Módním pekle o čem psát :-)

      Vymazat
  78. Ta tvoje postava! :) strašně ti to sluší, jen ty boty bych k tomuhle outfitu zvolila trochu jemnější a jednodušší. ;)

    OdpovědětVymazat
  79. Nenalíčená bych chodila, kdybych si to mohla dovolit, nemůžu, tak nechodím... ty si to, jak vidno, dovolit můžeš, to ti gratuluji.
    Jinak skladba outfitu se mi nelíbí, připadá mi hrozně nesourodý, nicméně já se v módě nevyznám, tak jsem třeba úplně mimo. Líbí se mi šortky, nelíbí se mi korzet a to ani střihem ani motivem, nelíbí se mi boty, zkracují nohy, i když v tvém případě to nevadí, můžeš si to dovolit, vzít si je já, tak vypadám jak hobit; lakované psaníčko k tomu "country" stylu, to je už nad moji představivost... takže za sebe říkám takto ne. Ale ty šortky jako základ outfitu z mody nikdy nevyjdou.

    OdpovědětVymazat
  80. Psaníčko pryč a boty schovat k jinému outfitu (k šatům se srdíčky byly super!) a bylo by to pěkné, jen mi přijde, že ti víc sluší jiný styl - třeba právě ty šaty, sáčka atd. Ale to je jen můj názor :) Jinak chápu, že je téma postavy už nepříjemně často omílané a věřím tomu, že nehubneš záměrně, ale jsou za tím zdravotní problémy... Říkám si ale, kolik 13 letých slečen si tohle uvědomuje - že tohle není zdravá postava... Nevím, podle mě to může mít ještě horší efekt na jejich psychiku než fotky anonymních modelek v Elle a jinde... Z blogu je cítit, že jsi Péťo fajn slečna, věřím, že jsi pro ně svým způsobem kamarádka a ideál a myslím, že se ti hodně z nich chce podobat. Beru to podle sebe, takhle bych to v těch 14 asi cítila já, člověk je ohromně nejistý, hledá si vzory, každá druhá holka si připadá tlustá a sní o extra štíhlé sexy postavě...Ale už si neuvědomuje, že k tomu musí být taky genetický podklad a jiné souvislosti, ne každý takové postavy dosáhne... Ale to asi všechno víš. Nevím, co tím vlastně chci říct :) Nechci rýpat, oblékej se jak je ti příjemné a rozhodně ti nikdo nemůže zakázat dávat to na blog, jen si myslím, že když stále mluvíš, že za tvou štíhlostí je nejen genetika, ale i zdravotní potíže, tak by bylo možná fér udělat tímto směrem odhalení, aby si i mladší slečny uvědomily, že tvoje postava bohužel není zdravá ženská postava, byť vypadá na některých fotkách opravdu dobře. Zuzka

    OdpovědětVymazat
  81. Ahojky Petí,
    moc Ti to sluší ;-). Mám prosbičku u toho topíku píší, že délka je 34cm, mají na mysli zřejmě tu zadní délku, že ? Nemohla bys mi prosím přeměřit tu přední délku, děkuji mooc :-*

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Péti, v létě na líčení úplně kašlu. Když je takovej hic, tak mi na obličeji vadí a ještě jak se člověk potí. Jinak outfit super a džínové šortky nosím každý léto si prostě zbožňuji. Jinak Ty ani ten makeup nepotřebuješ moc Ti to sluší i bez něj :) Přeji hezký léto !!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  83. Koho to nebavi nech prepne kanal,ako v telke. Petra si pekna sekne ti to, prajem ti pevne nervy a skore uzdravenie.

    OdpovědětVymazat
  84. To je rozkošné, jak každý, kdo tu kritizuje hned prská, že se na něj všichni vrhnout a hájí Peťu. Lidičky to je logické, vzhledem k tomu, že tu chodí především její fanoušci, což? A další, co mě zaráží, je "inteligence" některých, kteří prostě musí napsat, že je vychrtlá. Ano, Peťa je hubená hodně, ale taky je docela maličká a drobounká obecně. Neměří dva metry a tak bych netvrdila, že je hned vychrtlá a anorektička. Ne každý, kdo je takto hubený, si za to nutně může sám. A že neumí snášet kritiku? Věřte, že to není kritika, ale hloupé narážky či urážky. Kritika je třeba to, že se Vám nelíbí boty a že je doporučujete vyměnit. To je konstruktivní kritika, kterou leckdo uvítá. Ale že je hubená? Tak je a co, jiní jsou silnější, každý jsme nějaký.

    Peti, krásný letní model, jen botky nejsou zrovna můj šálek čaje. Jinak, pevné nervy s idioty :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj, Péťo,

    právě jsem byla na dovolené u moře a s líčením jsem se tedy opravdu netrápila. Já se ani normálně moc nelíčím (ale chytám od tebe tipy a rozhoupávám se k "odvážnějším" činům, jako je používání výraznější rtěnky ;-) (koupila jsem si 1 od Essence), a už jsem si vlastně pořídila i malou paletku očních stínů (taky od Essence), abych mohla víčko doopravdy vystínovat, kdyby se mi chtělo :-) ), ale tam jsem první dny neměla náladu ani na tu řasenku a korektor. Pak jsem se hecla, aby se za mě přítel nemusel stydět, když některé ženy chodily na večeři tak upravené. :-)
    Jinak je mi líto, že máš zdravotní problémy. Já taky měla několik posledních měsíců v práci hrozných, teď se mi tam po dovolené a týdnu klidu nechce ještě víc než po posledních víkendech. :-/ Nepřetěžuj se, chápu, že chceš všechno stíhat, ale nestojí to za to. Správní fanoušci budou rádi za jakýkoli příspěvek a i si na něj počkají. :-)
    Jdu číst dál (doháním, co jsem v posledních dnech nestíhala sledovat).
    A DÍKY! ;-)

    Mouni

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!