OOTD - blue & white stripes & yellow pants

by - 28 června

Krásnou sobotu vám všem,

dnes to bude takový opravdu rychlý outfit, protože za chviličku běžím grilovat a už se mi sbíhají sliny :). I když z kopýtka si moc nevyhodím a maso bude libové a bez koření, stejně to mám moc ráda.
Dnešní outfit jste vlastně již viděli v nákupovém videu a musím říci, že mě překvapil ohlas právě na něj, moc se vám totiž líbil a já se vám musím přiznat, že záhy se stal i mým favoritem a už jsem ho měla několikrát na sobě. Minulý týden se nám konečně poštěstilo ho i nafotit :). Měli jsme naše auto v opravně a tohle si půjčili, abychom měli do té doby čím jezdit a když mi tak skvěle ladilo k outfitu, tak jsme ho i nafotili. Mimochodem, líbí se vám bílá auta? Mně jo :)! Někdo mi psal na facebooku, jestli dělám reklamu pro Renault, no bohužel ne :D, ale přiznám se vám upřímně, že pokud by mne oslovili, určitě bych kývla, Renaulty mám ráda pro jejich pohodlnost :).
Ale k samotnému outfitu, námořnický styl a kombinace modré, červené a bílé je klasika, která hned tak neomrzí. Já jsem se ale pro tentokrát rozhodla vyměnit červenou za žlutou a abych byla upřímná, tato kombinace mne nadchla. Žlutou jinak nějak zvláště ráda nemám, ale na druhou stranu je to úžasně letní barva a myslím, že v zimě  ji člověk tolik neprovětrá, takže kdy jindy ji využít. Outfit jsem doplnila bílou kabelkou a lodičkami a mým klasickým drdolem. Je to opravdu praktický účes, drží celý den a přitom vytvořit ho na hlavě trvá asi minutu. Co se týká líčení, je extravýrazné, retro 60´a vzhledem k tomu, že i outfit je trochu retro, tak myslím, že pasuje. Na fotkách je líčení asi ještě výraznější, než ve skutečnosti, ale snad to přežijete. Kolem očí mám Milani jumbo tužku v odstínu Espresso line a nalepovací řasy.
 
Schválně mi dejte vědět, co vy a žlutá, máte ji rádi? A když už jsme u těch aut, jaký je váš vysněný vůz? Mně se dříve hrozně líbila Honda Civic a už asi od 15 let toužím po červené Škodě 110R :).
 


lodičky - Deichmann
kabelka - Grosso
 kalhoty - Dresslink (vel. S)
tričko - Dresslink (vel. S)
hodinky - Stilago
 
 












 

You May Also Like

82 komentářů

  1. Skvělý outfit! Tyhle barvičky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já sice taky žlutou moc nemám v lásce, tak jsem si jí tohle léto taky velmi oblíbila a tato kombinace se mi líbila už v nákupech, to máš pravdu, že jsme měli na to hodně velký ohlas, protože tento outfit je naprosto boží! :) navíc ty máš skvělou postavu, takže o to víc vypadá skvěle :)
    jinak já měla tu možnost se tou tvou vysněnou škodovkou před 2 lety projet, když moje sestřenice měla svatbu a v té na ni přijela, velký zážitek ♥ ale sama toužím po nějaké audi, hlavně TT coupé, to je takový malý třídveřový miláček :D

    OdpovědětVymazat
  3. To bile auticko by ti sluselo a hodilo se k tobe :-) Take se mi kdysi libila Honda Civic, ted uz ale vubec. Renaulty rada nemam, meli jsme driv Clio a ze vsech aut, co jsem kdy ridila, tak to Clio se ridilo nejhure, tezce, tak celkove francouzska auta nemam rada, ale je fakt, ze ze vsech znacek aut se mi nejmene libi Renault no.. Ale ted ty mala ruznobarevna Clia si jim povedli. Pro holky idealni. Vysnene mam Range Rover Evoque v bile barve anebo Mercedes trida S ci BMW rady 7, no kdyz sen, tak poradny, ne ? :-) Pro me je nejdulezitejsi bezpecnost auta, kvalita, stablita, automaticke razeni a aby samo parkovalo :-) LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je z te Hondy taky pekne blbe videt a ja neumim parkovat podle zpetnych zrcatek, takze by to stejne nebylo nic pro me :D, ja se proste potrebuju otocit, kdyz couvam, takze jsou pro me idealni auta s velkym zadnim oknem :D.

      Vymazat
  4. Krásná kombinace :) Jsi obrovská kočka Peťo !!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě to bude znít divně, ale máš krásný profil obličeje :-) !
    Jinak outfit je naprosto dokonale sladěn! Klidně by se mi k tomu líbilo Tvé neonové líčení se Sleek Acid paletkou.. Bylo by to hezky bláznivé :-) .
    Péťo fakt Ti to moc sekne! Jsi úžasná žena :-) .. A Míra skvělý fotograf :-) , vyřiď mu to :-D :-D

    Přeji dobrou chuť a krásný zbytek víkendu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezké. I když mě to tam ten Renault spíše kazí, jejich auta se mi totiž vyloženě nelíbí. Ovšem tobě to sluší moc.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  7. Se žlutou to vypadá skvěle.S.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší :-) Samotnou by mě taková kombinace nenapadla, ale vypadá to výborně. A ty hodinky jsou skvělou třešničkou na dortu. Měj se hezky! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Perfektní! Příště k tomu můžeš zkusit modrou kabelku a boty, to by taky mohlo vypadat dobře ;-). Monika

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo takové veselé barvy ti moc sluší! A musím pochválit líčení!

    OdpovědětVymazat
  11. Péťo, kolik prosím měříš na výšku? Možná jsi to už někde psala, ale nepamatuju se. A sluší Ti to :-) Krásné letní barvičky! Renata

    OdpovědětVymazat
  12. Boží outfit! Já mám řlutou ráda,i když si teď uvědomuji,že ji vůbec nenosím :O :D Jinak moc vysněné auto je Land Rover :)

    OdpovědětVymazat
  13. super outfit, moc se mi líbí, jak jsi to zkombinovala! bílá auta se mi taky líbí, jsou taková elegantní :)
    a ta spzka Petralovelyhair nemá chybu! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Moc pěkné! Velmi ti to sluší a autíko je krásné :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak tohle je bomba, do outfitu jsem se naprosto zamilovala a Tobě to strašně sekne. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  16. vyměnila bych určitě boty, za něco letnějšího, třeba něco na klínku, něco přírodního a k tomu adekvátní kabelu, jinak se mi to líbí moc

    OdpovědětVymazat
  17. To líčení je nádherné, moc Ti sedne, výrazné oči jsou vždy výborné. :-) Jinak půjčené auto také super. Mým snem je bílé BMW m5. <3 :-D Třeba jednou... :-) Hezké léto :)

    OdpovědětVymazat
  18. Krásný outfit :) takový letní a zářivý. Makeup se taky hodně povedl, výrazné oči ti sluší ;)
    Zvu na giveaway - http://zdenka23.blogspot.cz/2014/06/giveaway-o-produkt-znacky-oriflame.html

    OdpovědětVymazat
  19. Tohle je velice povedené. Na tobě ta žlutá vypadá více než dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělý outfit, nemám slov!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Love the yellow pants, striped shirt and white accessories! Basically everything. This is an awesome look.

    OdpovědětVymazat
  22. Je to takový milý outfit, i když mi nějakým způsobem evokuje slušivé pyžámko :D Ale ty jsi jeden z mála lidí, kteří si něco takového můžou dovolit.

    OdpovědětVymazat
  23. ještě vlasy na blond a je to jasné

    OdpovědětVymazat
  24. Moc Ti to Péťo sekne, barvičky k sobě moc ladí a autíčko jako když k tomu patří :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Krásný outfit, a moc moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  26. Kombinácia bielej, modrej a žltej je fakt super a veľmi ti pristane ! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Moc pěkné, sluší..Kabelka super.

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, nádherný outfit, moc Ti to sluší :))

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Až na tu fejkovou kabelku je to moc povedený outfit. Jen k tomu líčení zdá se mi dost tmavé a celkem dost ti zapadávají oči :( Zuzana

    OdpovědětVymazat
  30. Paráda, námořnický styl mám strašně ráda, stejně jako modrou barvu, ale žlutou bych na sebe vzít nemohla, protože mi vůbec nesluší.:( Výrazné líčení je moje oblíbené a Tobě jako obvykle moc sluší, takže i tady palec nahoru. Pokud bych si mohla vybrat jakékoliv auto, tak se mi strašně líbí černý Mini Cooper.:)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak to je můj šálek kávy!!! tleskám,moc ti to sluší :-) já bych akorát možná volila páskové boty na klínku.já v létě nosím radši otevřené boty....

    OdpovědětVymazat
  32. Tak to je můj šálek kávy!!! tleskám,moc ti to sluší :-) já bych akorát možná volila páskové boty na klínku.já v létě nosím radši otevřené boty....Petra

    OdpovědětVymazat
  33. Krásny outfit, pásiky sú jednoducho úžasné! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  34. No ale tohle auto by ti sluselo, zadny opravit, vymenit!!:-D Obleceni super, takove svetloucke vse, pekne.

    OdpovědětVymazat
  35. V jednoduchosti je krása)

    OdpovědětVymazat
  36. tohle se ti povedlo, Péťo :) pěkná kombinace! :)
    http://giallotulipano.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. Velmi zajímavý a slušivý outfit. Líčení mi sice přijde na tebe trošku tvrdé, ale zase chápu ten záměr :)

    OdpovědětVymazat
  38. Jeeee Peti, veľmi ti to pristane. Si nádherná. :)

    OdpovědětVymazat
  39. Vypadá to opravdu krásně, ale asi bych si k tomu uměla líp představit modré boty. Bílá auta nejsou můj čajíček, ale pořád lepší než co si nechala nalakovat auto známá - černé s fialovým odleskem a velkými třpytkami :D.. vypadá to komicky.

    OdpovědětVymazat
  40. Krásný outfit! ta žlutá je na léto fakt božská! hrozně se mi líbí ta tužka na oči, fakt jednoduché líčení a vypadá krásně. Bílá barva aut se mi taky moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  41. ANO! Tentokrát mi dokonce nevadí ani bílé doplňky, prostě dokonalost :-)

    OdpovědětVymazat
  42. OpěT krásný!!!! Já a žlutá k sobě nejdeme, protože mi prostě nesluší :) a vysněné auto LEXUS RX :) anebo VOLVO XC 60 :)

    OdpovědětVymazat
  43. Kalhoty máš dole moc narvaný přes lýtka a kotkníky, vevypadá to pěkně:(....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja teda, pokud dobre vidim, tak kalhoty jsou nad kotniky. Hlavne jsou to takove strecove leginokalhoty, takze tak budou vzdycky.

      Vymazat
  44. já teda musím vytknout ten škrabanec (nebo je to jen zašpinění, které se dá vyčistit?) na lodičkách. Pokud je to trvalého rázu, koupila bych nové. Nevím, zda to působí tak na mě, ale jmakmile má někdo odřenou koženku na botách a vesele si v nich vykračuje dál tak to ve mě evokuje tendence perfekcionalisty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja to mam na uplne vsech lodickach po prvni chuzi mestem pres kostky, to bych je musela po jednom pouziti vyhazovat

      Vymazat
    2. My nemilionáři holt v lodičkách chodíme městem pěšky, tak se boty hned odřou, hlavně na kočičích hlavách...
      Kdo chodí v lodičkách pouze po mramoru a parketách a jinak se vozí autem a na chodníku mu prostírají červený koberec, ten má botičky nejspíš čisťounké.

      Vymazat
  45. Ahoj pěkný outifit :)). Jen se chci zeptat, jak jsi spokojená s kvalitou oblečení a vůbec celkově s dresslinkem ? Přiijde mi tam oblečení podezřele levné a nevíš jak to tam chodí s poštovným ? děkuji za odpověď a hezký den Lenka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, mrkni kdyžtak an video nákupy oblečení/nákupní přešlapy, o všem tam mluvím, kvalita je značně kolísavá, něco je moc hezké, ale něco stojí za houby. poštovné viz záložka shipping.

      Vymazat
    2. pl, děkuji :))

      Vymazat
  46. Ahoj Kájo, já už bohužel vůbec nevím.

    OdpovědětVymazat
  47. tenhle outfit se ti moc povedl, a moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  48. To je taková škoda, protože to je nádherná barva! :D
    Děkuji ale.

    OdpovědětVymazat
  49. Tak tohle je outfit naprosto skvělý! :-) asi je to tím, že jsem ujetá na žlutou barvu, nicméně moc ti to sekne a ty kalhoty a tričko bych brala všemi deseti :-) už na FB jsem se nad tím rozplývala, když jsi tam dávala fotku a teď jsem se dočkala postu :-) super!

    OdpovědětVymazat
  50. krásný outfit i autíčko :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  51. Je to hodně povedený outfit, ale mně sedí celkově tvůj styl :) více než u většiny blogerek, co jsou věkově mé vrstevnice :) je to docela vtipné :D žluou mám moc ráda, je to veselá barvička :) a vysněné auto? třeba Toyota RAV 4 nebo nějaká pěkná Audi :) ale náš Renaul je rovněž můj miláček a bílá auta jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  52. Žlutou mám ráda, ale nosit se jí bojím. Tobě ovšem hrozně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já žlutou barvu moc nemusím ale je pravda že pro léto je jak stvořená a kalhoty jsou pěkné, botičky a kabelka taky ale tričko si mě moc nezískalo.. každopádně tentokrát se mi víc než outfit líbí líčení, to vypadá vážně skvěle! Denča.

    OdpovědětVymazat
  54. Svetlá citrónová je ideálna žltá pre letné typy a k tomu jemný prúžok...veľmi ti to svedčí, tebe retro pristane. Dala by som k tomu ešte biele náušničky/klipsne.

    krasavnutri.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  55. Tohle oblečení je prostě super je hezky slazené a sluší Ti. Já a žlutá? V oblečení a líčení jí moc ráda nemám protože jsem přesvědčená, že mi nesluší.. Ale když jsme u té žluté a vysněného auta?!! Co takhle Italská krása supersport Lamborghini Gallardo??? Vím, že je to úplně jiná cenová relace a pravděpodobně ho nikdy nebudu mít ale to nevadí.. Sny jsou tak krásné a navíc nic nestojí.

    OdpovědětVymazat
  56. Sekne Ti to, moc krásné barvy, úplně Tě to rozzážilo. Palec nahoru i za doplňky. Ale pecka je výrazné líčení, to jsi opravdu trefila. Prostě parádní fotečky jako z časopisu!

    OdpovědětVymazat
  57. tak já jsem patriot, tak to mám jako ty, jasně že bych šla do auta škoda, škodověnky jsou pěkný, zrovna jako český holky, ty si toho příkladem. kombinace barev úžasná, krásný drdol, ten na tobě zbožnuju. Jinak kdyby nebyly škodovky šla bych do volva.

    OdpovědětVymazat
  58. wau wau wau nemam slov si tu uplne mega dokonalo krasno najkrajsia!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  59. Peti, co to máš za odstín rtěnky? Je žužovej

    OdpovědětVymazat
  60. Péťo, sluší Ti to, i když je to zvláštní kombinace. Ale je zajímavá, neotřelá. Žlutou moc nemusím, ale tohle je studený odstín, takže jedno tričko této barvy vlastním, abych neměla vše jen tyrkysové, černé a růžové.
    Jinak francouzská auta jsou hezká na pohled, ale to je tak vše, Francouzům jde hlavně o design. Kvalita je špatná.
    Mně osobně se líbí Toyoty. Jednu malinkou mám už 14 let a dosud není prorezivělá, vypadá jako nová. Jen jsme před 4 lety kupovali nové přední stěrače a novou baterii, ale to jen proto, že jsem se bála s autem jezdit, tak stálo rok na chodníku a původní baterie tak odešla do věčných lovišť.
    Bohužel dnes se Toyoty pro Evropu vyrábějí ve Francii, tak už to není, co to bývalo, já mám ještě originál japonskou.

    OdpovědětVymazat
  61. Snad můj nejoblíbenější ze všech tvých outfitů :) Ze všech "barevných barev" mám nejradši právě tuhle krásnou kanárkově žlutou. Super!:)

    OdpovědětVymazat
  62. trochu mi to připomíná pyžamko :) ty vamp oči jsou skvělý!

    OdpovědětVymazat
  63. Tenhle outfit je naprosto perfektní !! Úžasná kombinace barev prostě skvělé. :))

    OdpovědětVymazat
  64. Úžasný outfit! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  65. Já bych k tomu přidala výrazný náhrdelník z tvé zbírky, ale jinak moc krásný outfit

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!