OOTD - heart cut dress

by - 09 června

Krásné pondělí vám všem,

i přes dočasně nutný zdravotní "prázdninový režim na blogu", kdy bude moje přispívání nepravidelné, můžete se samozřejmě těšit na nové příspěvky, jen ne v takovém množství.
Dnes bych vám ráda ukázala šaty, které mne letos praštily do oka a u kterých mi bylo jasné, že je musím mít. Už několikrát jsem vám na blogu říkala, že mám ráda rafinované výstřihy na zádech a to o dost víc, než výstřihy vepředu, jednak mi to přijde mnohem zajímavější a víc sexy a jednak vepředu stejně nemám moc co ukázat. Je to tedy perfektní řešení pro všechny, které mají prsa po tatínkovi, ale přesto chtějí zaujmout :).
Šaty mají perfektní střih, akorát pozor, tento střih je poměrně dost kraťoučký a vepředu nabíraný, tedy asi nebude úplně vhodný pro plnější postavy, jelikož může opticky přidat břísko. Já jsem si vybrala velikost S, ale zrovna v tomto případě šaty odpovídají spíše na XS, kterou mám normálně, takže sedí skvěle. Materiál je trochu umělý, ale na druhou stranu, měla jsem je nyní, v těch horkých dnech a nepříjemné mi nebyly. Dobré je, že moc hezky drží tvar a látka je pevnější a díky tomu hezky vynikne tvar srdíček na zádech. Když jsem vám fotku ukazovala na Instagramu, tak jste se podivovali nad podprsenkou. No, já vám to řeknu na rovinu, bez podprsenky chodím tak akorát u moře a to už musí být opravdový hic, bez ní se prostě necítím, takže i tentokrát jsem pod šaty zvolila podprsenku. Já si pro tyto případy velice pochvaluji podprsenku Sielei 1590, která se dá zapnout i tak, že máte snížená záda a můžete tak mít na zádech velmi hluboký výstřih. Já nosím velikost 70C, tedy nejmenší italský obvod číslo 1, protože někde to číslují jako 65 nebo 1, tak pokud byste ji pořizovali, dejte si na to pozor ;). Tahle podprsenka je vyztužená, je to push-upka a sedí mi opravdu skvěle, je to jeden z mých vůbec nejoblíbenějších typů a nosím je už přes 10 let.
Celý outfit jsem doplnila černými a zlatými, trochu "drsnějšími" doplňky, protože jsem chtěla tu růžovou trochu utlumit a moc se mi tahle varianta líbila. K šatům bude určitě krásná i bílá nebo třeba zlatá. Boty jste už viděli v posledním videu a musím říci, že jsem z nich nadšená, jsou pohodlné a na noze vypadají perfektně, i když jako všechny šněrovačky, mohou zkrátit nohy a nejsou vhodné pro silné kotníky. Jediný problém, který se mi stal, byl, že jsem osprchovala, natřela krémem a boty mi v místě tkaniček a po stranách kotníků obarvily nohy. Nevím, zda to bylo tím krémem nebo budou barvit normálně, což by mi za tu cenu přišlo dost mimo.....každopádně jinak jsou super! Psaníčko z KappAhlu mám už déle a nemůžu si ho vynachválit, na večerní akce je skvělé! Přes šaty jsem ještě zapla černozlatý pásek z ebay, vydražila jsem si tam dva, jeden užší a druhý širší a oba jsou skvělé.
 
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, zda se vám líbí dnešní look a jestli také máte rádi výstřihy na zádech :).


boty - Choies
šaty - Sheinside
psaníčko - KappAhl
pásek - ebay
brýle - Firmoo
rtěnka - Astor 102 sweet camelia
lak - Dermacol neon orange 02
 













 


You May Also Like

129 komentářů

  1. Tohle jsou přesně članky, který u tebe zbožňuju :)

    Ty šaty jsou skvělé a moc ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Saty jsou sladoucky. Vystrihy na zadech vzdy ale prechazim prave kvuli podprsence.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je naprosto skvely, za me rozhodne tvuj nejlepsi outfit! Vypadas v tom uplne uzasne, barva i strih ti skvele sedi, bajecna rtenka k tomu! Tenhle typ bot se mi vetsinou nelibi, ale v tyhle kombinaci jsou fakt bombovy a cely si to doladila skvele, vcetne volby ucesu!
    Fakt jsem uplne ohromena!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti,ty šaty sou krásné a moc ti sluší. Jen ty boty mi k nim nějak nesedí. Představovala bych si něco romantičtějšího/ jemnějšího. Ale chápu, že 100 lidí, 100 chutí :-) Ale jinak moc povedené! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že boty zezadu vypadají k těm šatům humpolácky ale zepředu je to nádhera. Hned mám chuť si po shlédnutí fotek taky navlíknout nějaký šatičky a vyrazit do města na zmrzku :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Peťko, moc ti to sluší, šaty jsou nádherné! :)) Ale nějak mi k tomu nesedí ty boty, přijdou mi prostě, odporné, neber to nějak zle, ale ty se mi jako jediné nelíbí. Jinak je to skvělé :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já nemám slov! :))) Já ty šaty normálně chci! :D Ty jsou tak nádherné :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo. Kdybych se nebala te delky (lepe receno kratkosti), jdu do nich taky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty jsou krásné :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. AkoŽe wauuu vyzeráš neskutočne krásne a veľmi ti to pristane fakt :) Tie šaty a tie topánky paradička :D

    OdpovědětVymazat
  11. tohle se ti moc povedlo, vypadáš nádherně, ty šaty jsou krásné, kéž bych je měla v šatníku také :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty šaty !! :O dokonalost.. hlavně zapínání v zadu je řešeno božsky :) a barva je krásná a sladká :) moc ti to sluší :) opět a jako vždycky dokonalá :))

    OdpovědětVymazat
  13. tohle ti fakt strašně sekne a jde vidět, že se v tom cítíš skvěle! Krásná pětadvacítka! Víc ne! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak ty nutně potřebuju! Přesně podle mého gusta :).

    OdpovědětVymazat
  15. ty šaty jsou dokonalé, dělají krásnou postavu :) A na tobě vypadají kouzelně!

    OdpovědětVymazat
  16. presne tenhle typ satu miluju i kdyz ja bych je potrebovala delsi,ale tobe slusi moc

    OdpovědětVymazat
  17. Neskutečně moc ti to sluší a tohle je můj šálek kávy, takže tohle se mi opravdu moc líbí a tobě můžu závidět tak krásnou postavu! :) A jenom jak zmiňuješ nošení podprsenky, tak já to mám naprosto stejně a vůbec se bez ní necítím, takže ta je moje každodenní must have :D

    OdpovědětVymazat
  18. Úžasně ti to sluší, celé je to velmi dívčí a mladistvé. Kromě sladkých šatů se mi moc líbí i doplňky, brýle jsou bezva!

    OdpovědětVymazat
  19. Veeeelmi dobre :-) naozaj 100 bodov

    OdpovědětVymazat
  20. Šaty jsou opravdu úžasné a moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  21. Wau! Krásná jsi! A ty boty ! <3

    OdpovědětVymazat
  22. Cely outfif je dokonaly a hrozne moc ti slusi ty saty :). Me se hluboke vystrihy na zadech libi, ale jeste jsem to na sobe nemela. Chystam si pak ale na plesove saty, na nuj naturitni ples budou muset byt sakra dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadáš úplně jak čerstvá 20ítka !!! :) A buď je to jenom světlem a nebo si vážně hezky opálená a outfit je skvělej ostatně jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  24. No to je taková paráda, že jsem se ještě nevzpamatovala :D. Asi si budu muset poprvé v životě koupit něco přes internet z ciziny. Můžu se zeptat, kolik jsi připlácela na poštovném?

    OdpovědětVymazat
  25. ako to riesit s podprsenkou v takychto satach? nemas ju? alebo mas nejaku specialnu aby to nebolo vzadu vidno? ci maju saty taku tu vstavanu?

    OdpovědětVymazat
  26. krásné, krásné, krásné.....krásná.krásná,krásná. Moc se mi líbíš, sekne ti to moc.

    OdpovědětVymazat
  27. Ty šaty..... nemám slov, jsou užasné!! A mám to stejně, taky mám mnohem radši výstřihy na zádech :) příjde mi to míň laciné.

    OdpovědětVymazat
  28. Peto, uzasneeeee saticky!!! Bomba!

    OdpovědětVymazat
  29. Peti, moc ti to sluší!!! Vypadáš opravdu bombasticky :) Ty šatičky jsou naprosto kouzelné a v kombinaci s těmi střevíčky, páskem a slunečními brýlemi a psaníčkem nemají chybu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  30. Peti, já to s tou podprsenkou nechápu, kde až máš to zapínání? :D Mezi srdíčkama se mi to nezdá a zároveň nad zadkem mi to přijde neuvěřitelný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nad tím taky teda dumám a nemůžu to vymyslet. :D Péťo, jak je to prosím s tou záhadou? :D

      Vymazat
    2. Tipovala bych to pod 2. srdíčkem shora :) a jinak Péťo vážně ti to sekne, ty šaty jsou krásný a boty k tomu sedí :)

      Vymazat
    3. Tipovala bych to pod 2. srdíčkem shora :) a Péťo vážně ti to sluší, ty šaty jsou luxusní a boty mi k tomu hezky sedí :)

      Vymazat
    4. Sofie tipuje dobře, je to pod druhým srdíčkem :).

      Vymazat
  31. Pro mladší ročníky super, pro tebe divné a infantilní, sorry baby ;) Katka M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sorry baby tam byt nemiuselo kocko. No ale taky mi prijdou infantilni ale je to asi zavist pac ja bych si zakove saty dovolit nemohla. Skoda

      Vymazat
    2. Já bych si je dovolit mohla, ale mám rozum na to, abych takovéto šaty ve svých 13 letech nenosila ;) Katka M.

      Vymazat
    3. *oprava, ve svých 31 letech. Katka M.

      Vymazat
  32. Ahoj Peto :) Myslim, ze jsi jedina zena, o ktere bych kdy mohla rict, ze ma moc uzky pas. Spousta zen ma problem presne opacny :D Nicmene ty ho mas vazne dost vykously a vzdycky me mrzi, kdyz to v nejakem outfitu zvyraznis paskem v pase a nevypada to moc dobre. Tentokrat ti ale hrozne moc lichoti. Je mirne nad urovni pasu, ze? :) Libi se mi na tobe taky barva satu, i kdyz je opravdu krapet sladka. Tobe tyhle ruzovky sedi :) Asi bych k tomu volila spis stribrnou nez zlatou, ale to je fakt jen detail :) Doplnky se mi libi. Na ty bryle si posvitim... Jedinej problem na celem outfitu vidim u bot, ktere jsou stylove mimo. Daleko vic by sedeli lodicky (ale chapu, ze v tehle vedrech vedou otevrene botky :D ) a nebo nejake elegantni, jednodussi paskace :)

    OdpovědětVymazat
  33. Peťo, jako amatérská fotografka se mi děsně líbí dycky styl nafocení OOTD, je to jednoduchý a krásný :)) čistý fotky, hloubka ostrosti.. fakt super! :)) a samozřejmě šaty, boty.. všechno.. vypadá super a ty taky! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Milá Petro, ty nám lžeš! Tobě musí být ve skutečnost maximálně 20 (ať nekecám, tak pětadvacet) :D. Né, dělám si legraci. Vypadáš fantasticky a děsně rajc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Peti vazne s tim vekem uz priznej barvu. Jsi prekrasna a asi ze miluju ♡

      Vymazat
    2. Holky, děkuju hrozně moc, to jste zlaté :), ale on to zas takový hit není :D.....

      Vymazat
    3. Petro proc jsi tak prenadherne stvoreni?

      Vymazat
  35. Ty šaty jsou naprosto krásné - ta barva <3 Moc hezký outfit :)

    OdpovědětVymazat
  36. MOC krásné, strašně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  37. já jsem hlavně nadšená z bot! <3 ty jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat
  38. Milá Péťo,
    krásný outfit...a ty šaty...to je nádhera. Na zádech Ti dělají taková srdíčka...je to krásné, roztomilé.
    Barva skvělá...:-) waw
    Líbí se mi kombinace něžných šatiček a drsnějších doplňků.... nepůsobí to jako z cukru, ale velmi žensky a sexy (jestli si to můžu dovolit napsat.... nemyslím to hanlivě nebo urážlivě, naopak....je to super)
    Máš velký dar citu pro parádní kombinace outfitů....
    Dnes mě to opět nadchlo :-) Jsi prostě úúúúžasná:-) a moc Ti tento "obleček" sluší.
    Pěkné sluníčkové letní odpoledne
    PS: miluju takové pařáky:-) čekala jsem na ně celou zimu :-) Jak si prohřeju "kosti"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Míšo,

      to já moc děkuju za tvoje krásné komentáře, jsi zlatá :). A souhlasím, já taky milujutaková vedra :)!

      Vymazat
  39. šaty jsou krásný! výstřihy na zádech se mi líbí, ale právě kvůli té podprsence to nenosím. už takhle mám problém sehnat mou velikost, a ještě kdybych se měla crcat se zapínáním a ramínky... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... ano vsechny do jednoho zajima tvuj problem s raminky ze? :-D:-D

      Vymazat
  40. Tak prvý komentár ktorí ti v živote píšem a normálne plakať sa mi z teba chce, ako sú tie šaty nádherné ♥ i nádherné fotky, tá postava, tvárička ..... strácam slov z toľkej krásy .... ;) brala by som také šatočky ♥

    OdpovědětVymazat
  41. Nádherná modelka. :-) A ty božské nohy!!! WOW!

    OdpovědětVymazat
  42. Veľmi ma zaujali slnečné okuliare, tie sú vážne super :) Šaty sú tými srdiečkami tiež zaujímavé, ale nejako sa mi k nim nehodí ten opasok a topánočky. Príde mi to príliš tvrdé k takým šatom, ale ako si písala, bol to tvoj zámer. Je to asi len vec vkusu. No a tá dĺžka, resp. krátkosť šatov, na tú by som si veru netrúfla.

    OdpovědětVymazat
  43. To je taková krása. Neuvěřitelně ti to sluší a ty šaty jsou samozřejmě úžasné. ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Peťo,neuvěřitelně vám to sekne,opravdu :). Ty boty jsou nádherný, v té černé se mi líbí víc než v té hnědé. Vůbec nevadí,že těch článků teď nebude tolik,však člověk by měl mít čas i na sebe ( pro sebe) a né jenom pořád strávit nad vytvářením videí :).

    OdpovědětVymazat
  45. Ty saty sou nadherny! A tobe skvele sedi. Akorat se mi moc nelibi ty boty, neni to muj styl.

    OdpovědětVymazat
  46. Šaty se mi líbí už od prvního pohledu a hrozně Ti sluší :) jsi jak holčička :)

    OdpovědětVymazat
  47. Za mně ano! A oceňuji tu podprdu, i když Ty můžeš i bez :-)

    OdpovědětVymazat
  48. já bych jenom vyměnila boty za obyčejné lodičky

    OdpovědětVymazat
  49. Moc Ti Péťo šatičky sluší a ta barvička je super.
    Dopňky jsi také zvolila na jedničku.
    Doufám, že už se citíš lepe a uzdravíš se.Moc Ti fandím :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Mooc krásný šatičky a botičky :)

    OdpovědětVymazat
  51. Wow, tak to je nádhera :) šaty jsou úplně super a vypadáš v nich fakt skvěle, moc se mi líbí s tím páskem! a culík k tomu je bomba :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Péťo,
    v těch šatech vypadáš úchvatně! S výstřihem na zádech jsem se ješte nesetkala, ale nevypadá to zle. Ty boty které máš na nohách vypadají lépe v černé než v hnědé (ale to je jen můj osobní názor). Šatičky vypadají úžasně. Skvělý outfit jako vždy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      děkuju moc, abych pravdu řekla, také se mi více líbí v té černé, než v hnědé :).

      Vymazat
  53. Saticky hezke, ale bez pasku. Barva ti sedi :)

    OdpovědětVymazat
  54. Nádherný šaty, účes, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  55. šatky sú pekné, milujem tieto strihy, akurát vystrihy na chrbte velmi nemusim. Avšak, ked vidim tu dlžku, tak tipujem, že pri mojej výške by som ich mala ako tričko :D

    OdpovědětVymazat
  56. Pane bože, to je přenádherný od shora až dolu!
    P.S. Kdyby si se někdy za pár let náhodou rozhodla je poslat dál, beru je hned! :-)

    OdpovědětVymazat
  57. Tak tohle je prostě BOMBA ♥! Vážně úžasný letní outfit.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  58. Mozem sa spytat.. to je fotene na Cervenom Kameni? :) Inak krasny outfit :)
    Enny K.

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, Peti, moc Ti to sluší ostatně jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  60. Krásné šatky a ty doplňky k nim vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  61. Úžasné šatičky.. :) moc moc ti sluší :) nádherná barva prostě dokonalost! jako vždy úžasný článek :)

    OdpovědětVymazat
  62. veľmi pekný šesťdesiatkový outfit! farba šiat je úžasná, taká punčová, nie zbytočne cukríková. skvelý účes aj makeup a zaujímavá voľba doplnkov (hoci kabelka sa mi nepáči...celkovo máš dosť zvláštny vkus na kabelky). opasok naopak k tomu ide veľmi dobre. ale možno by boli zaujímavé topánky v štýle opaska - niečo s kovovou zlatou špicou alebo sponou a la šesťdesiatky. tieto boty sú trochu príliš drsné k tomu.

    OdpovědětVymazat
  63. Skvělý! Ohromně ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  64. tak tohle je super :) krásně jsi se sladila moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  65. Krásný outfit, musím se podělit i o názor svého 4 letého chlapečka, ten řekl:: Jééé ta paní je moc hezká, tu bych si hned vzal." Takže za nás oba palec nahoru :-D...

    OdpovědětVymazat
  66. jednoznačně úžasný, mooc ti sluší a i ty boty jsou dokonalý,
    mám šaty podobnyho střihu, ale zezadu mají masli a ne prustrihy, háček je v tom že jsou bílý a já si přijdu trochu moc slavnostně, nosila bys je ? třeba s rockovýma doplnkama ? děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju moc! Já bych je určitě nosila a přesně tak, když k nim dáš nějaké "drsnější" doplňky, určitě nebudou vypadat moc slavnostně nebo sladce :). Proto jsem i já takhle zkombinovala tyto růžové, protože samy o sobě jsou docela sladké a nepůsobí tolik žensky, ale spíše dětsky, i díky barvě, ale s dobrými doplňky jsou, podle mě, fajn a nejsou přehnaně sladké :).

      Vymazat
  67. Ahoj,
    šatky jsou pěkný a nápaditý. Ale ty botky ti při pohledu zezadu a zepředu dělají tlustý kotník, není tam ta linie zúžení. Jinak jak bonbónek. Neber to prosím jako kritiku. Jenom mě to na první pohled břinklo. Z boku tam linie zúžení je. Hezké slunečné dny. Simča

    OdpovědětVymazat
  68. Paráda ! Moc krásný.Mně se líbí i ty botky k tomu.Petruše

    OdpovědětVymazat
  69. Teda Péťo, jsi fakt krásná. Tady ty šaty ti moc sluší. Zrovinka si říkám, že ty šaty nádherně omlazují (ale ty vypadáš velmi mladě i tak) a jsou fakt suprové na léto.:-)

    OdpovědětVymazat
  70. super! ty boty se mi teda nelíbí, ale zbytek outfitu je krásný :) a zaujal mě ten elegantní pásek :)

    OdpovědětVymazat
  71. Krásné!!! Fakt ti ty šaty neskutečně sednou. Jsi prostě romantický typ, toho se drž. Super outfit, moc Ti to sluší, doplňky se mi taky líbí, pěkné by byly i s bílými.... Mám doma nádherné retro sandály od Baťy, letošní kolekce, černobílé, s růžovým vnitřkem (už jsem je ale na stránkách nenašla). Ty by k tomu teda byly taky jako dělaný....

    OdpovědětVymazat
  72. Tak oprava: nevím kam jsem koukala, jsou to tyhle:
    http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-zeny-sandaly-vysoky-podpatek/669121-bata-stylove-damske-sandaly
    To teda promysli:))
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou boží :)! Určitě se v nich i dobře chodí, že? :)

      Vymazat
    2. No, překvapivě jo....podpatek je teda asi 12 cm, což s mými 176 je mazec, ale mě to neva:))

      Vymazat
  73. úžasný outfit. tie topánky zbožňujem

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  74. Tak to je boží. Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  75. Tak tyhle šatičky ti vážně sluší a máš fakt skvělou postavu :) Jinak výstřihy na zádech mám ráda, už jenom z důvodu, že vepředu nemám zrovna co ukazovat :D A moc se mi ještě líbil tvůj lak na nehty k těm botám to vypadalo fakt dobře :) Tak ať si furt tak stejně krásná, pa Jana K.

    OdpovědětVymazat
  76. Krásné šatky a barva ti moc sluší. Petro promiň, ale dlouho jsem přemýšlela, co mi nesedí a už jsem na to přišla....zdá se mi jako by sis ty šaty půjčila od mladší ségry nebo jako by byly dětské, zdá se mi totiž jako by ti byly malé....myslím tak nějak "sprclé" na délku....možná je to jen můj dojem. Jinak pěkně sladěno.

    OdpovědětVymazat
  77. Krásné šaty, úplně Tě rozsvítily a doplňky Ti sedí taky skvěle!;-)

    OdpovědětVymazat
  78. Šaty jsou nádherné!! Mám hrozně ráda toto provedení a ty záda se mi moc líbí:) a ta růžová je krásně sladoučká a k tobě mi sedí:) .. Doplňky se mi k těm šatům moc líbí a ty boty jsou moc zajímavé (ale já bych se na takových podpatkách zabila:D) .. Já mám též ráda toto provedení toho předku, protože já nemám už VŮBEC co ukázat :D ..

    OdpovědětVymazat
  79. Fakt krásný :)
    Koukala jsem na tu podprsenku a je super, bez taky chodím nerada.

    OdpovědětVymazat
  80. Já se taky přidám k chvále:) Moc ti to sluší. Je vidět, že se v nich citíš jako ryba ve vodě ;)

    OdpovědětVymazat
  81. Achjo, už třikrát jsem tu psala komentář a ani jednou se nezveřejnil? :-( divné..

    tak to zkrátím - nádherné šatičky - jak střihem tak barvičkou a hrozně moc Ti sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  82. Děkuji vám všem hrozně moc! Docela jsem se reakcí bála, i když mně se tahle kombinace hodně líbila, bylo mi jasné, že to nebude po chuti každému :).

    OdpovědětVymazat
  83. Moc Ti to sluší! Mě se to líbí od hlavy až k patě :)

    OdpovědětVymazat
  84. Aká si zlatá v tých šatách :O)

    OdpovědětVymazat
  85. Strašně ti to sluší, mě by se na tobě líbila i nějaká slavnostnější nebo holčíčí varianta - světlé doplňky, balerínky a vůbec by mi to nepřišlo infantilní, jak už tu někdo psal :) Ty si Péto můžeš dovolit nosit fakt všechno!:)
    Doufám, že se máš dobře, jak po psychické, tak zdravotní stránce :)
    Věrka.

    OdpovědětVymazat
  86. Paani, ohrome ti to slusi. Saty uzasny a ty boty aaach.. :) preji mnoho uzpechu a krasny den

    OdpovědětVymazat
  87. Fakt pěkný šaty, i když bych je snesla v jiné barvě :) Přesvědčila si mě a budu pátrat po podobných :))

    http://beautysro.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  88. Peťo, co si myslíš o eshopu Choies? :) Vím, že od tam pár věcí máš, ale nikdy jsem nepostřehla tvůj celkový názor.

    OdpovědětVymazat
  89. to jsou užasný šaty:) strašně ti tohle sluší:)

    OdpovědětVymazat
  90. Moc krásné šaty a moc ti sluší..

    OdpovědětVymazat
  91. To jsou nádherné šaty, úplně mě to dostalo! ♥ A moc Ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  92. nádherná panenka od hlavy až k patě...krásný fotky...za 1 s * jako vždy

    OdpovědětVymazat
  93. Boty nejsou můj šálek čaje, ale tak Tobě sluší všechno, to už se nebudu opakovat. :-) Šaty jsou ovšem úžasné, barvou i střihem, a ten výstřih na zádech je úchvatný. Taky mi výstřihy na zádech přijdou mnohem víc sexy než kdovíco vepředu. A máš krásně sladěnou rtěnku, sluší Ti to. I ten vysoko vyčesaný culík se mi na Tobě líbí.

    OdpovědětVymazat
  94. Maria.bekoova@gmail.com

    Mne sa najviac páčia videá o kozmetike :) len tak ďalej :)

    OdpovědětVymazat
  95. Něžná krása á la Audrey Hepburn! ... Krásné šaty!!! Já je chci taky! :0) Adéla

    OdpovědětVymazat
  96. Ty výstřihy na zádech zkrátka miluji. Strašně moc ti to sluší, obdivuji tvůj cit pro módu, já se moc oblékat neumím. Hodím na sebe to, co vidím ve skříni a jdu. Jinak moc pěkný článek, tyhle outfitové jsou jedny z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
  97. Ahoj Peti:) moc ti to sluší. Hrozně se mi na tobě líbí takovéhle světlejší barvičky!:) Krásně tě to rozzářilo :)

    OdpovědětVymazat
  98. hravé, něžné a letní :)) do těch veder ideální outfit.

    OdpovědětVymazat
  99. Dřív jsem se výstřihům na zádech vyhýbala, protože jsem si nedokázala poradit s koukající podprsenkou a bez ní jsem nechtěla chodit už vůbec... Teď jsem objevila jednu moc fajn samolepící, které konečně věřím, takže jsem výstřihy na zádech vzala útokem :)

    OdpovědětVymazat
  100. Jé, Peti, paráda, jsi všude:):D
    http://weheartit.com/entry/124323216/dashboard?context_user=StyleOutfits&page=2

    OdpovědětVymazat
  101. Mám rád barvu oyur šaty a spárování se firmoo brýlemi , vypadáš FAB

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!