OOTD - denim vest dress

by - 14 června

Krásný sobotní večer vám všem,


protože bylo v posledních dnech opravdu krásně a bylo příznivé počasí pro to vytáhnout nové letní kousky, můžete si dnes prohlédnout další outfit, který jsem si pro vás přichystala. Podobné šaty, které mají džínový vršek a šifonovou sukni už jedny mám. A musím konstatovat, že je nosím velmi ráda. Tahle vyletněná verze s květinovou sukní mi tedy přišla vhod a zalíbila se mi na první pohled. Šaty jsou bezvadně vzdušné a pohodlné a dají se dobře kombinovat. Já jsem pro dnešek zvolila MELky na klínku, ale skvělé budou i balerínky nebo lodičky. Hlavně se mi líbí letní kobinace barev na sukni - žlutá, oranžová a zelená. K takovým šatům se pak totiž bezvadně hodí barevné líčení, proč v létě nepoužít třeba právě žlutou nebo zelenou či oranžovou na oči? Pokud se výrazných stínů bojíte, vsaďte na barevnou linku, já jsem ji tentokrát pojala duhově a přecházela ze žluté, přes oranžovou do zelené. Na fotkách víceméně není vidět, ale líčení jsem natáčela, tak snad z toho bude tutorial :). Tady vidíte, že inspirovat k barevnému makeupu a kombinování barev vás může opravdu kdeco a já jsem pro to, aby letní kousky barvami zářily!

 Jaká je vaše oblíbená letní barevná kombinace? :) Bojíte se citrusových barev na očích?


šaty- Sheinside
boty - MEL
kabelka - vietnamci
brýle - Firmoo
lak - Dermacol Neon smile


Nelekejte se, nemám tetování, i když musím přiznat, že zrovna tento nápis by byl pro mne hodně výstižný :D! Je to nalepovačka od Essence, našla jsem ji v šuplíku, tak co s ní a je jich tam ještě několik :D...... Když jsme u toho, co vy a tetování? Máte, líbí se vám nebo vůbec ne? Já se přiznám, že vkusné  menší decentní tetování se mi líbí, ale myslím, že na to nejsem ten správný typ :).






Mějte krásný víkend a zítra se těšte na Lovely news!

You May Also Like

57 komentářů

  1. Ahoj Peto,wow outfit je fakt uzasny ,ty a tyhle kombinace obleceni to je fakt pecka .Chci ti pouze rict ze jsi moc sympaticka,uzasna,mila,optimisticka no jednim slovem opravdu dokonala.Vyzaruje z tebe enrgie a moc rada ctu tve clanky,koukam na tvoje videa a sleduji te na Istagramu a jsi uzasna zena ,pani , slecna a budes uzasna na vzdy.Uzivej zivota a pozdravuj Miru jste skvely par.Mam te moc rada Bara.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. tohle je naprostá bomba! fotky, oblečení, líčení, vlasy..všechno!!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Přenádherný fotky!

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné jako vždy, ale botky se mi moc nelíbí.Tyhle barvy ti sedí.Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já to mám přesně naopak - oblečení nic moc, ale boty jsou super :-)

      Vymazat
  5. Úžasné jako vždy, ale botky se mi moc nelíbí. Tyhle barvy ti naprosto sedí. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  6. krásne šaty..no tie topánky niesu nič pre mňa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to me se libi hrozne moc! Vypadaji krasne a uzasne pohodlne. NADHERNAAA,NADHERNAAA,NADHERNAAAAAA....

      Vymazat
  7. Peti moc ti to sluší. Takové živé barvy se k tobě uplně hodí. Tetování bych chtěla, ale je to na celý život.. bojím se, že si mi to po čase přestane líbit. A tenhle odpočinkový režím se mi líbí víc než ten klasický :DTenhle týden OOTD neměli chybu.. krásné fotky,ty,počasí a hlavně nás všechny inspriuješ. a tvoje fotky jsou takové veselé a barevné .)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti..Ty jsi krasna..barvicky Ti moc slusi..kdybych byla tak stihla jako Ty,skakala bych 10m do vysky..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Když se tak dívám na ty fotky, tak nevycházím z úžasu! :-) Moc krásné prostředí, krásná Peťa v krásných šatech, krásné barvy, prostě všechno...:-):-) Moc se těším se na tutoriál!! Láká mě něco takového na léto vyzkoušet! :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Barevne krasne fotky, co dodat, proste umite:)

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Péťo, jste skvělý člověk. Tolik optimismu a přirozené krásy se hned tak nevidí. Můj den nebo týden bez Vašich inspirujících videí a článků a tipů na nákup kosmetiky by byl strašně smutný. Prožívám velmi smutné a těžké období, ale Vy mi dokážete hezky zlepšit náladu a dodat energii a radost ze života. Kosmetika je to, co mě opravdu baví a dělá s mojí náladou divy. Super! Jen tak dál...přeji pěkné léto.Míša

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkné fotky,jak z nějakého časopisu,úplně tam záříš. :) Chtěla jsem se jen zeptat,když máš tolik šatů,unosíš je vůbec? U ostatního oblečení mi ani nepřijde,že by jsi ho měla nějak moc,ale šatů máš snad 50 a žádné jsem tu neviděla víc než jednou,tak mě to jen zajímá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Prečo by fotila nejaké šaty dvakrát keď sme ich už videli? :D Podľa mňa to istotne vynosí, krásne jej svedčia tak prečo by nie? :D

      Vymazat
    2. děkuju moc, já si je samozřejmě vezmu vícekrát,ale přijde mi zbytečné to dávat znovu na blog, když už jste ten outfit viděli :)......když mě omrzí,tak prodávám :), hodně oblečení střídám

      Vymazat
  13. Péťo jsi naprosto nádherná :-) , outfit je dost dobrý, moc se mi líbí že vypadá spíše jako sukně a nějaký ten vršek k tomu, je to takové rafinované :-D .

    OdpovědětVymazat
  14. naprosto úchvatné- už jsem achala na ukázkový fotce na instagramu, ale teď...teď je to prostě bomba! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadáš úžasně, to prostředí je taky nádherný, kde jste fotili? :) Sherylis

    OdpovědětVymazat
  16. Dokonalé šaty! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné prostředí Chlumu u Třeboně s rybníkem Hejtman, Peti :) Mé nejoblíbenější místo v ČR ♥ :) Co jste tam dělali, jestli se mohu zeptat? :D Na tomhle chodíku jsem zažila věcí :D :D

    OdpovědětVymazat
  18. Nádhera! moc ti to sluší a dneska máš obzvlášť krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Petí, tennto outfit je výborný! sama mám kombinaci květinových vzorů a džínových vzorů ráda :-) Líčení může vypadat super, ale já sama nemám na sobě moc ráda výrazné až neonové líčení :-) A k tomu tetování, miluju tetování! sama ještě žádně nemám, ale mm v plánu si nějaké pořídit potom k maturitě, jako odměnu za to, že to udělám (teda doufám :-D).

    OdpovědětVymazat
  20. Záříš :) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné jako vždy už mi to je i trapné psát :D Stále se opakuji :D

    OdpovědětVymazat
  22. Péťo opravdu úžasný! Když jsem viděla fotky, řekla sem si wow, ty si ále kočka.Hrozně Ti to sluší a vypadáš kouzelně :))) můžu se zeptat, jsou ty botky pohodlné? Jednak ten materiál a potom i na chození, přece jenom, nějakej podpatek to je.

    OdpovědětVymazat
  23. Moc Ti to sluší. Já sice na tenhle tip šatiček nejsem ale tobě moc sluší.. Asi budu muset přehodnotit své rozhodnutí a jít si nějáké podobné někam vyzkoušet protože na postavě to vypadá opravdu hezky...

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný článek! Já v létě miluju zářivé citrusové barvy, jako žlutá či oranžová. Jo, to je moje :). A když mám ráda tyto barvy na oblečení, je jasné, že je úplně zbožňuji na očích :).
    Tetování - nikdy se mi nelíbilo a doufám že se mi nikdy líbit nebude.
    Tyhle šaty jsou naprosto dokonalé, akorát se mi nelíbí ty boty. Mám radši ty jehly, né tuhle roztáhlou platformu nebo jak to říci :D.
    Sára

    OdpovědětVymazat
  25. Celý outfit i líčeni vypadají zkrátka perfektně! :)))*

    OdpovědětVymazat
  26. Musím teda říct, že ti to velmi sluší! :)) Líčení i outfit je prostě bomba! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Naprostá nádhera. Šaty jsou skvělé,líčení také a tobě to moc sluší :) Kromě toho,to tetování je vážně výstižné :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peťo, samozřejmě Ti to neskutečně sluší jako vždy a i to falešné "tetování" vypadá roztomile a decentně. Mě je 18 let a tetování mám od minulého května na pravém zápěstí a to nápis "love" možná se to zdá ohrané, ale pro mě to má velký význam a další mé tetování je na levém prstu zevnitř a to malá ležatá osmička, kterou jsme si nechali vytetovat s mým přítelem, což se může zdát ještě divnější, protože každý si řekne, že jsme na to mladí a co když se rozejdeme. Měj se krásně a ať ti vydrží ten krásný úsměv :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak to je nádhera! ;)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  30. Ty fotky jsou senzačně letní! :-) Mouni

    OdpovědětVymazat
  31. Tobě to "tetování" je infantilní :D :D

    OdpovědětVymazat
  32. Peti, tieto fotky sú úplne nádherné, asi najkrajšie čo som na blogu videla a veľmi ti to pristane :) Máš šikovného manžela fotografa :)


    OdpovědětVymazat
  33. Ohromně ti to sluší! A z fotek dýchá super příjemná letní atmosféra...:) Jinak tetování plánuji, menší k zápěstí.

    OdpovědětVymazat
  34. Ty šaty jsou nádherna! A k tomu tetování, chtěla bych psa s kaprem v hubě na lopatku, ale na druhou stranu je to na celý života a mít potom na "starý kolena" tetování bych už nechtěla.

    OdpovědětVymazat
  35. Mě se nejvíc líbí tvůj úsměv a drdol, ty opravdu na fotkách jen a jen záříš, to je radost vidět. krásně zvolené prostředí k nádhernému oblečení. Opět si potěšila.

    OdpovědětVymazat
  36. Fotky jsou parádní a ty jsi neskutečná kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Outfit opět moc hezky poskládaný, ale Ty jsi prostě šatový typ, takže můžeš mít jakékoliv šaty a budou vypadat skvěle.;) Ale naprosto mě dostaly botky, už jsem provětrala shopy a dokonce přemýšlím, že bych si je pořídila. Jsem sice odpůrce gumových bot, neb mám trauma z "kroksů mejt in větve", ale tyhle Melky jsou fakt božský! Citrusové líčení očí mám ráda, zrovna mám zeleno-oranžovou kombinaci na sobě. A co se týká tetování, tak ho naprosto miluju, sama mám (zatím) dvě a určitě ještě nějaké přibude, ale musí to být kérky, co mají hlavu a patu, né šílenosti ve stylu hvězdičky na obličeji atd.

    OdpovědětVymazat
  38. Tak tohle je Péto tvůj nejuzasnejsi outfit za posledni dobu! Ty saty jsou dokonaly a ty boty k tomu uplne top, neskutecne ti to slusi!!!!
    Skoda je ja jsem tak vysoka a ty saty by ukazovali celej muj zadek v plne parade :D
    Verka

    OdpovědětVymazat
  39. Úplná panenka ♥ krásný outfit a skvělé botky :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Péťo, tato kombinace ti velice sluší :-) V létě mám ráda také pestrost barev. Co se týče tetování - k 22tinám jsem si nechala na pravou nohu na nárt k malíčku vytetovat dvě malé rybky (jsem ve znamení ryb), ale takové ty pouze jakoby obrysové s očíčkem :-) v botách to vypadá opravdu krásně. Také nejsem zrovna typ na tetování, ale tohle je spíše památka :-) Peťula

    OdpovědětVymazat
  41. šaty jsou krásné, a já chci zrovna na to místo obrys srdíčka :)

    OdpovědětVymazat
  42. Náááádherné fotky.....a ty jsi jak sluníčko Peti. Sluší ti to strašně moc! Krásná letní pohodička v tvém podání i pana fotografa Míry :-)
    Krásné léto ti přeji ♥♪♫
    Andrea.

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj. Saty su krasne. Nie je sukna priehladna? Pri bielych latkach sa to stava. Aspon ja mam s tym problem.

    OdpovědětVymazat
  44. ahoj moc pěkný oufit.Chcela by sem te požádat aby si udelala tutorial na Anahi.

    OdpovědětVymazat
  45. AHOJ Petro pěkný oufit.Chtela by sem te požádat o to aby si udelala tutorial na Anahi.

    OdpovědětVymazat
  46. Tento outfit Ti strašně sluší :)))

    OdpovědětVymazat
  47. Ty vypadají pěkně a mladý. Šaty tak roztomilý , miluji barvy taky . Brýle tak v pohodě

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!