Reportáž z představení novinky - Braun CoolTec + OOTD

by - 18 října

Dnešní článek bude z trochu jiného soudku. Nebude se v něm líčit, nebude se v něm outfitovat, nebude se v něm nijak zkrášlovat, nebude se ze mě dělat nalíčený transsexuál a přesto doufám, že vás bude článek bavit... Bude z chlapského soudku a bude o holení (tváře). A ne, holení opravdu nepovažuji za zkrášlování. Alespoň ne u mne, kdo mě viděl hned druhý den po oholení, jistě by mi dal za pravdu. Čerstvě oholený vypadám jak jeliman. Ono ne že by to následující den se strništěm bylo nějak lepší, ale alespoň já se se strništěm cítím lépe. Prásknu na sebe, že když vím, že někam půjdu, holím se dva dny předem :-) No jo, jsem slečinka... 



Ale k tématu. Ve čtvrtek byl na český trh uveden nový holicí strojek Braun CoolTec. A světe div se, byl jsem pozván, abych o této novince a o celé akci napsal něco Vám, čtenářkám a čtenářům. Ostatně Vánoce se blíží a holicí strojek a svetr, to jsou dvě věci, se kterými v podstatě nesáhnete vedle.

 

Celá akce se konala v krásně vyzdobeném hotelu Boscolo (to je mimochodem ten, kde se před pár týdny udála slavná aféra Tightsgate ;). Z fotek můžete vidět, že výzdoba byla opravdu povedená a shodli jsme se, že by tam byla úžasná svatba. Pokud tedy někdo plánujete svatbu, určitě to zvažte :-) Celý salonek byl čistě bílý s modrým nasvícením a krásně ladil s ledovou tématikou Braun CoolTecu.




Celým odpolednem přítomné prováděla Inna Puhajková a musím říci, že mě osobně se Inna líbí víc, než třeba Taťána Kuchařová, kterou favorizuje Peťa. Velmi jí to slušelo, měla na sobě přiléhavé modré minišaty se tříčtvrtečním rukávem, černé lodičky a výrazný náhrdelník. Toufnu si říci, že po Peťe to byla druhá nejkrásnější žena v místnosti.




 
Po krátkém úvodním slovu následovalo představení strojku a všech technologických novinek, které strojek přináší. Tou nejzásadnější je systém chlazení, v krátkosti hliníková lišta mezi břity, která odvání teplo od pokožky během holení.

Poté přišla na řadu přednáška o mužských vousech. Té se ujal Ali Amiri. Civilním povoláním lékař, ale také finalista jedné z prvních řad Superstar. V dobách, kdy talentových soutěží nebylo několik do roka a měly tedy ještě nějaký smysl a kouzlo. Ali pohovořil o tom, proč se pokožka při holení podráždí, proč si mnoho lidí myslí, že mají citlivou pleť i když ve skutečnosti se jedná o mechanické podráždění způsobené např. i holením a problematické péče o mužskou pleť obecně.



Poté už ale přišla na řadu hlavní hvězda večera. A tím nebyl nikdo jiný, než Jakub Klepiš. Hokejista, mistr světa z roku 2010 v současnosti hráč Lva Praha. Jakub Klepiš se stal hlavní tváří značky Braun pro ČR a postavil se tak po bok světového ambasadora značky Braun, kterým je Sebastian Vettel. Jelikož jsem fanda Michaela Schumachera a Marka Webbera, tak mě Vettel zas tak super nepřijde :-) ale Jakuba Klepiše mám rád a jsem rád, že jsem ho mohl vidět naživo.



Po krátkém rozhovoru s moderátorkou Innou, ve kterém dotázaný Jakub zmínil, že jeho idolem v mládí byl Jarda Jágr (to mají asi s Innou společné), byl usazen na židli a oholen krásnými modelkami. Abych uvedl lehce bulvární informaci že "slavný hokejista byl oholen krásnou modelkou" na pravou míru, přítomné krásky oholily Jakuba Klepiše doslova. Novým strojkem od Braunu. První "holitekou" byla Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (nyní Bednářová) a druhou byla II. vicemiss 2007 Veronika Chmelířová (nyní Procházková).


 
Podívaná to byla parádní. Jen škoda, že jí po prvních vteřinách viděli jen přítomní fotografové. Naštěstí vše se přenášelo na velkou obrazovku na pódiu. Ale neodpustím si drobnou kritiku v jinak parádní organizaci. Přes fotografy v první řadě nebylo v podstatě nic moc vidět... Je vidět, že ačkoliv se Inna zhostila svého úkolu dobře, není ještě tak ostřílená a neumí si své fotografy usměrnit, jako to udělal naříklad Leoš Mareš na akci z léta, který hned v úvodu vykázal fotografy do patřičné vzdálenosti, aby přítomní také něco viděli. V tomto případě jsme ale měli skvělou možnost prohlédnout si outfity které fotografové zvolili. Kupodivu žádný z nich neměl ani košili.


 
Celé odpoledne završila barmanská show.


 
Pocit ze včerejšího dne mám velmi pozitivní :-) Určitě ale ode mně nečekejte chvalozpěv a doporučení, že strojek musíte mít ideálně hned zítra. Na to je brzo. I když firmě Braun po dobrých osobních zkušenostech důvěřuji, dalo by se říci, že jsme spolu vyrostli, na závěrečné soudy je ještě brzo a konečný verdikt bude vyřčen až po důkladném prozkoušení. V současné době se holím strojkem Gillete mach 3 a to proto, že se můj starý Brau rozbil, lépe řečeno holící břity už prostě neholí, po mechanické stránce je strojek v pořádku i po několika letech. Zatím preferuji žiletku, ale sám jsem opravdu zvědavý, jestli mě nový Braun CoolTec přesvědčí k návratu k eletrickým strojkům...





Já bych snad jen už doplnila outfit :)...

košile - Sheinside
džíny - vietnamci
kozačky - Urbanog (mám je už asi 5 let a potřebuju nové, stejné, hladké černé a na nic hezkého nemůžu narazit, kdybyste měli nějaký tip, sem s ním :)
kabelka - HM
náhrdelník - Tally Weijl
rtěnka - Milani Red label
lak - Gabriella Salvete Stars Vampire
 
 

You May Also Like

34 komentářů

  1. Super článek :) musela to být povedená akce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Míro, ty kaňoure! :-) Moc Vám to spolu sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, super outfit! Moc Vám to s manželem slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Článek ne moc pro mě:)) Každopádně si dovolím napsat, že Vám to seklo, Peťa opět krásně "vystajlovaná"!:)) A souhlasím, že je Kuchařová hezčí, Inna je podle mě moc "umělá" a když už, tak jako blondýna vypadala lépe:)

    OdpovědětVymazat
  7. krásný outfit hrozně ti to sluší a tady aspon všichni vidíte že ty minulé fotky fakt byla chyba googlu+. jsi strašně sympatická, mám tě ráda. L.

    OdpovědětVymazat
  8. Peťo, vidím že nejen Ty, ale i Tvůj drahý manžel má smysl pro a cit pro psaní.Tleskám. A Tobě outfit moooc slušel!

    OdpovědětVymazat
  9. I chlapský soudek je dobrým soudkem ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek :-) A Péťa byla rozhodně nejkrásnější ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Míro, tvoje články jsou vždy plné vtipu a musím říct, že i když mě strojek vůbec nezajímá a všichni muži mě blízcí používají klasickou žiletku, přesto jsem článek přečetla jedním dechem. :) Kdybys tvé úžasné manželce nechtěl už více okupovat blog a založil si svůj třeba "lifestylový", určitě by si získal plno čtenářů. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Výborný článek... :-) A měla jsi výborný outfit :-) A líbí se mi, že si se setkala v poslední době s dost slavnými osobnostmi :-)
    BÁRA

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    OdpovědětVymazat
  14. Já teď viděla fakt pěkný kozačky hladký bez žádných kravinek kožený v CCC :) jsem na kozačky hodně náročná, ale letos se mi u nich líbí opravdu dost bot a nemyslím značku Jennifer :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju,to se tam musím znovu podívat, prolítla jsem to tam,ale asi jsem je přehlédla :)....viděla jsme jedny v Humanicu i v Deichmannu,ale vadila mi tenká podrážka a malý podpatek :(

      Vymazat
    2. Peti a koukala jsi třeba i na www.botovo.cz ? Tam mají krásné kousky..

      Vymazat
  15. Tu rtěnku musím mít, Peťo!!! Jste úžasný pár a moc vám to spolu sluší. Míro, máte styl :D

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám to spolu sluší :-)

    http://www.klaranekulova.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Právě jsem přečetla celý článek o pánském holícím strojku, který mě vůbec ale vůbec nezajímá :D A tak se to má psát! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno,přesně tak:-))Běžně mě články,co se týkají podobných technických chlapských vychytávek nebaví ani je nevyhledávám,běžně je vlastně úplně přehlížím,tak tady jsem se začetla i zasmála:-)Manžel Péti by opravdu svůj vlastní blog ustál,na psaní je šikovný!Nika

      Vymazat
    2. Jo pravda, také jsem ho přečetla - no spíš, zhltla :D :D :D a to mě vůbec strojek nezajímá:D:D:To Mírovo psaní má vážně něco do sebe..

      Vymazat
  18. Naozaj nadherna kosela...:)

    OdpovědětVymazat
  19. moc hezky napsaný článek, máš Míro dar. Petro, tobě to moc sluší!
    Já ale jenom zírám, co tanečků se dělá kvůli nějakému novému strojku na holení:-)))......modelky, modelové, šou, bože, bože:-) Přijde mi to trapný (ta šou okolo, nikoliv vy dva!)

    OdpovědětVymazat
  20. Nikdy by som nepovedala, že prečítam celý článok o holiacom strojčeku pre mužov, ale inak to nešlo. Míra, píšeš strašne zaujímavo, chceme viac článkov od teba ! :) Zuzka

    OdpovědětVymazat
  21. Super článek, a vážně vám to tady spolu sluší. Kráása :)

    OdpovědětVymazat
  22. Péti moc ti to sluší, ta košile je opravdu krásná a výrazná rtěnka ti sedí :)

    OdpovědětVymazat
  23. Míro, máš pravdu... Inna byla až druhá nejhezčí v místnosti. Péťo, zase ti to seklo! A ta košile je krásná.

    OdpovědětVymazat
  24. oboum vám to moc sluší a Míra se projevil jako správný manžel!Stáňa

    OdpovědětVymazat
  25. Pravdupovediac, najviac sa mi paci ten bar vsak ste si s Mirkom riadne dali hej ? :)
    Ja sa nemozem dockat kym Petra bude bolgerkou roka to si otvorime s kamoskami flasu borovicky na oslavu.

    OdpovědětVymazat
  26. S Mírou vám to moc sluší :)). Outfit je podle mě na tebe možná až moc "tvrdý", navíc v kombinaci i s
    tou červenou rtěnkou, Ale sluší ti to jako vždy a musím ti opět pochválit tu úžasnou kabelku! ;)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Všem vám moc děkuji za krásné komentáře! :-) Jsem velmi rád, že se vám článek líbil! Pokusím se udělat si čas na častější příspěvky :-)

    Moc děkuji, Míra...

    OdpovědětVymazat
  28. Jé, že to je ta akce, na kterou se Peťa líčila v autě? Zrovna jsem koukala na to video a teď na článek a je mi tam Petra nějak povědomá :-)
    To holení dva dny předem schvaluju - přesně tohle vždycky říkám mému příteli, který čerstvě oholený taky vypadá jako jeliman (velmi trefné pojmenování, Míro :-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!