OOTD - Split sleeve floral dress

by - 25 června

Krásný středeční večer vám všem,

minulý týden jsem byla na kontrole u lékaře v Praze a i když jsem se necítila nějak úplně "supr trupr", tak jsem si říkala, že když už mám tyhle boží šaty na sobě, musím je pro vás nafotit :). Abych řekla pravdu, tyto šaty jsou pro mne definicí letních ideálních šatiček. Jsou lehoučké, vzdušné, volné, květované a mají úžasný střih. Líbí se mi hlavně to, že jsou trochu "oversized" a že mají rukávy podélně rozpůlené, takže se v nich určitě neupečete, naopak krásně větrají. Materiál je moc pěkný, ale jediné, co musím trochu pomluvit, je spodnička, která je bohužel umělá, takže to by pro ty, kteří se hodně potí, mohl být kámen úrazu. Jinak ale nemám absolutně co vytknout. Šaty vypadají perfektně i bez pásku, ale já jsem přidala zlatý kovový pásek, protože na mé drobné postavě to bez něj vypadalo trošku jako po starší sestře :). Tím se také šaty maličko podkasaly a zkrátily, zvláště na fotkách, ale ve skutečnosti se délky nemusíte obávat, pokud tedy nemáte metr osmdesát, to bych byla opatrná a brala to spíše jako tuniku :).
Co se šatů týká, měla jsem docela problém je doladit. Přišlo mi, že nejlépe by k nim v tomto případě šly zlaté boty. Já jsem zvolila na běhání balerínky, ale koupila jsem si v Praze ještě zlaté páskovky ve slevě v Humanicu a ty k nim vypadají skvěle, třeba právě na večer s psaníčkem, myslím, že tuto variantu vám ukáži někdy příště :). Co se týká kabelky, tak jsem doma žádnou příhodnější nenašla a vzhledem k tomu, že jsem ten den potřebovala docela hodně věcí, tak si myslím, že to nebyla volba úplně mimo a že se k celému outfitu nakonec docela i hodí :).
Oči jsem vystínovala paletkou W7 In the nude a na rty nanesla rtěnku v barvách květů na šatech Sleek Coral reef, což je naprosto božská letní barva! Vlasy jsem nechala volné a vyžehlené :).

Budu moc ráda, když mi dáte vědět, zda se vám dnešní outfit líbí, či nikoliv a jestli se v poslední době také u oblečení také zaměřujete na zajímavě řešené detaily zadní části nebo rukávů :).
 

šaty - Sheinside vel. S
pásek - Choies - byl k jedněm šatům, ale stejný seženete na ebay
balerínky - Choies z loňska, ale také mají na ebay
kabelka - CCC
rtěnka - Sleek Coral reef
 






 





 
P.S. omlouvám se za ty anglické názvy outfitů, ale jednak mi přijde, že to zní lépe, než šaty s rozpůlenými rukávy a pak, chodí sem hodně zahraničních návštěvníků právě na outfity, tak aby věděli, co mají v článku čekat :)
 

You May Also Like

113 komentářů

  1. Nádherné šatičky, pásek, boty i kabelka...Fakt úžasné, moc se mi tento outfit líbí. Navíc je super, že jsi sladila rtěnku s těmi květy, alespoň mě to tak přijde. Hned bych všechno z toho co máš na sobě brala všemi deseti :)

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Šaty jsou opravdu krásné a kromě nich mě zaujala i rtěnka <3

    Jsi boží, Peti! Tvé outfity mám čím dál radši.

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný outfit ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opět perfektní OOTD, strašně moc ti to sluší když jsi takto nalíčená. Jako vždy naprosto super! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krááása! :)) moc mi k tomu ta kabelka nejde, asi bych vzala nějaké světlé psaníčko ale když člověk potřebuje větší kabelku tak asi dobrá volba .) moc moc ti slušíí

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná! Fakt krásné šaty, i rtěnka k tomu, ta je fakt pecková :))
    Jen jsem si poslední dobou říkala, co mina tobě nesedí a už vím - obočí! Neupravovala jsi ho teď někdy? Příjde mi, že má taková "evil" naštvaný tvar kreslených zlých postav... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Nene, já ho v podstatě ani netrhám, roste mi takhle samo od sebe,ale vím,čím to, všimla jsem si, že na fotkách to obočí zvedám, zvláště jedno, vůbec nevím proč :D.....

      Vymazat
  7. Všimla jsem si u mladých blogerek, že prostě na fotkách se tváří jako úplně modelky profesionálky a mně to nevadí, neřeším to. Ale prostě z tvých fotek miluju to jak z nich srší pozitismus, dobrá náladu a jak se vždycky usmíváš, že musím usmívat taky ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mě těší, no je fakt, že modelkovsky já to ani neumím, i kdybych náhodou chtěla :D!

      Vymazat
  8. Jako víla, co se zatoulala do města... Nádhera, nádhera, nádhera....

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle je opravdu outfit podle mého gusta! Krásný, letní, jednoduchý a neskutečně ti to tady sluší. I když jsi psal že ti bylo nic moc tak na fotkách úplně záříš!

    OdpovědětVymazat
  10. Miro, kup žene zlaté hodinky))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyridim a uprimne, nebranila bych se, za chvili mam narozeniny.....:D

      Vymazat
  11. jéé to je nádherný :-) ten pásek je boží :-) moc moc povedené a snad ti dopadla dobře kontrola ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý outfit. Od stínů až po balerínky bych řekla - vážně super!:) Ale jelikož vidím krásný zlatý řetízek, zlatý pásek, zlatavé balerínky, atp., tak mi ty (ač téměř neviditelné a jistě jen pro dochvilnost u lékaře:D) stříbrné hodinky jsou příšerně bijící do očí. Ovšem jinak ti to sluší jako vždy!:)

    OdpovědětVymazat
  13. WOW!! Tak tohle ti vážně sedlo! Jsi překrásná :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Fakt si brutálna kočka. Šaty sú nadherné a líčenie presne môj štýl. Mám veľmi rada tvoj blog sledujem ho takmer každý deň.

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné šaty, moc ti sluší, Peťo :-) Jsi jako víla:-) :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ach, to je prostě fantastické! Ty boty s páskem k tomu skvěle jdou, i líčení a kabelka <3

    OdpovědětVymazat
  17. Péťo, píšeš, že jsi byla u doktorky. Nezlob se, vím, že je to soukromé, jen se zeptám, jestli už máš ty zdravotní problémy lepší? Doufám, že ano. Outfit samozřejmě krásný, moc ti to sluší! Měj se pěkně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji i za optání :), tak ono je to ted běh na delší trat, nebude to ze dne na den,ale trošku lepší to je,jak který den :).

      Vymazat
  18. Ty si věřící, že máš na krku ten křížek? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, verim v neco nadprirozeneho, verim v dobro a verim v karmu :)

      Vymazat
    2. A veris v boha?

      Vymazat
    3. Paní Peťko, divím se Vám, že jste na tuto otázku vůbec odpovídala. Problematika víry je pro mě tak intimní záležitost, že bych se určitě nesvěřila celému národu jen kvůli někomu, kdo si otázkou chtěl nejspíš jen rýpnout a v rýpání bude dále pokračovat (což se taky stalo). Každý si může na krku nosit cokoliv, třeba i tkaničku od bot, pokud k ní má zvláštní vztah. Křížek nosí kdekdo, i nevěřící, a jako symbol se nemusí vztahovat jen k Bohu. Jana

      Vymazat
    4. Peťa se o Bohovi nezmínila, tudíž nevěří na šedovlasého pána, který na nás kouká z nebe. Ale na nějakou jinou formu nadpřirozena co nám řídí život. Co je na tom těžké pochopit? A s tím celým národem bych to zase tak nehrotila :D

      Vymazat
    5. Proč futr tenhle anonym pdpovídá za ní....Její vševědoucí rodinný manager?:))

      Vymazat
    6. Tohle teď nosí všichni (křížek) i já mám doma s ním pár kousků a nevěřím v něj. :D A to neznamená ,když si ho Pěťa jednou za uherský rok vezme ,že je věřící.:) Jinak super outfit ,moc se mi líbí ty boty. :)
      Monča

      Vymazat
  19. Pecka, už mě outfit dostal na facebooku :) Je to úžasně svěží závan mezi ostatními fashion blogerkami, které i v létě nosí hodně černé (vím, že je černobílá kombinace in tohle léto a sama to nosím :D). Takové rukávy se mi u vršků a šatů moc líbí, jsou krásně ženské :) A zlaté doplňky jsou super, líbí se mi ty balerínky :)
    A za anglické názvy bych se vůbec neomlouvala, jednak to zní vážně líp a jednak to není nic hrozného. Mě baví, když někdo pořád píše ke článkům anglicky, že je daný článek v češtině, ale do AJ nikdy žádný nepřeloží, tak nechápu, k čemu ta anglická vsuvka, když se zahraniční čtenáři nikdy anglického článku nedočkají a jedná se prostě o čistě český blog :D Navíc pokud je to psaný i u recenzí, z kterých si cizinec sotva něco odnese :D U outfitů je to ok :))

    OdpovědětVymazat
  20. to ti opravdu sekne tyhle barvičky! :) a ten makeup taky skvělý :) mimochodem Péťo, neznáš nějáký potu odolný make-up? Teď v létě by se mi hodil..začala jsem se hodně potit, a dřív to tak nebylo :(

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Petra, tu si prenádherná, krásne oblečená a upravená :) Len tie hodinky by som asi dala preč. Ale to je detail. Pekný večer. Mima

    OdpovědětVymazat
  22. krásne sú tie šaty, hneď sa idem na ne mrknúť :)

    OdpovědětVymazat
  23. Vypadáš fantasticky! Je vidět, že prázdninový režim a menší dávka stresu ti jenom svědčí, vypadáš velice spokojeně :) a ty šaty jsou naprosto dokonalé, seš jak bohyně :)

    OdpovědětVymazat
  24. Nádherný!! Jeden z nejhezčích outfitů poslední doby.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné šatečky a ty v nich vypadáš prostě úžasně! Čím dál krásnější :)

    OdpovědětVymazat
  26. Parádní vyletněné šatky Péťo :-)
    Moc se mi líbí vlčí máky - jako motiv...nebo květy jim velmi podobné. Na bílém podkladě to celé působí krásně svěže i něžně a romanticky.
    Perfektně jsi vše doladila...s páskem a rtěnkou tón v tónu s barvou květů.... tento outfit nemá chybu:-)
    Rozpuštěné vlasy jsou pak jen takovou třešinkou na dortu.
    Krásná inspirace
    Děkuji moc za ni:-)
    Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
  27. Krásná.. Ty také vypadáš na každé fotce jinak.. Tady máš trošku takové unavené oči, ale jsi tady krásná, taková jiná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prijde mi ze to na tobe nejak plandá.

      Vymazat
  28. Tak tady jsi opravdu překrásná! Opravdu tvůj styl oblékání miluji a tobě tolik sedí, vypadáš regulérně jak pětadvacítka. Lucka

    OdpovědětVymazat
  29. Krásné fotečky, jako vždycky! Fandím ti, máš nejlepší blog ze všech!

    OdpovědětVymazat
  30. Tak to je naprosto boží! Jsi úžásná!! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Peťa, tie šaty sú krásne aj Tvoje líčenie, celkový dojem 1*. Veľmi sa mi páči, že aj keď si bledší typ (síce si v nejakom videjku spomínala, že si trochu opálená a na dovolenke sa opáliš) dáš si krátke šaty. Ja som bledula -solárko mi nepomáha, samoopalováky nie sú nič pre mňa a opálim sa na odtieň "vanilkový pribináčik" :-D. Dlho som riešila, či si môžem dovoliť krátke letné šaty, keď mám biele nohy, lebo keď sa pozriem okolo sú všetky baby hnedé. Ale práve Tvoj blog mi vlial trošku sebavedomia v tomto ohľade - treba si len vybrať farbu, ktorá mi svedčí. :-)) Želám Ti veľa úspechov :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc dekuji, ja se take poradne opalim jen u more nebo pokud je dele hezky. Je teda fakt, ze video i fotky pusobi svetleji, nez skutecnost,ale stejne :). Solarko je drahe, tam nechodim, hlavne je skodlive a platit za to, ze si nicim kuzi takove penize, se mi nechce. Samoopalovaky jsou fajn, ale uz musi byt clovek trosku chyceny, na tu zarivou bilou to pak dela fleky. No takze nejlepe se s tim smirit a neresit to, vzdyt porcelanova plet je pekna, samozrejme nohy vypadaji lepe opalene,ale abych kvuli tomu nenosila kratke sukne, ci kratasy? :) Vzdyt kazdy ma neco, tak proc si z toho vyrabet mindraky :). Moc ti dekuji a jsem moc rada, co jsi napsala, moc me to tesi a i ja preji jen to nejlepsi :).

      Vymazat
  32. Hezkej blog, příspěvky, videa ... jsi velice sympatická bytost. Koukám se na Tebe a zdá se mi, že máš podobnou postavu jako já, Peti. Ale pouze od kolen dolů. Mám totiž vyboulená kolena do stran a mám z toho popravdě dost jako mindrák, vono s tím asi nejde nic moc dětat a když mám ještě hubené nohy, tak to vypadá hrozně. Působí to, jako bych měla nohy křivé, a tak je vždycky nějak natáčím do stran, aby to nebylo tak vidět. Nezlob se za upřímnost, ale zdá se mi, že Tebe se to trošku také týká. Já osobně svoje kolena nenávidím a nohy nenávidím. Přeji Ti hodně zdraví a krásnou tvorbu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja myslim, ze nema cenu vytvaret si mindraky, nikdo nejsme dokonaly ;). Sice uplne nevim, jak to myslis, nezda se mi, ze bych mela vyboulena kolena :D,ale kazdopadne z takovych veci bych nedelala tragedii, mej se rada a urcite neres takove detaily. Pokud mas stihle nohy, tak proc je schovavat, kdyz je teplo a ze mam trochu nohy do X? Z toho se svet nezbori :).

      Vymazat
    2. Souhlasím a Peti nemyslím to vůbec zle, to nééé! Děkuji za povzbuzení! Měj hezký den!

      Vymazat
    3. "Podobnou postavu od kolen dolu"!!!!! :-D To me fakt pobavilo! Mne se Petry nohy moc libi, tak pokud se jim Tvoje nohy OD KOLEN DOLU podobaji, tak bud rada! :-D
      Lucka

      Vymazat
  33. jeje moc krasne, velmi ti to svedci. nadherna si na tych fotkach, tie satky by som hned brala. A to licenie, alebo tie saty? krasne vytiahli farbu tvojich očí :) Janka

    OdpovědětVymazat
  34. Opravdu povedené a kéž by už bylo počasí na takové šaty ;)

    OdpovědětVymazat
  35. nádherné šaty, a tie balerínky sú úžasne krásne
    k tvojmu uzdraveniu - prajem už len tie lepšie dni
    zuzana

    OdpovědětVymazat
  36. Zase jeden z krásnych outfitov :) Nemôžem inak, len chváliť.

    OdpovědětVymazat
  37. Šaty jsou pěkné a moc se mi líbí, jak jsi k nim doladila pásek a balerínky. Sluší ti to!
    Ty balerínky mám také a jsou fajnové. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Byla by to bomba, ale opět to něco kazí, tentokrát ty nemožné boty. Kdyby to byly klasické tělovky nebo nějaké botky na podpatku vypadalo by to tisíckrát lépe.

    OdpovědětVymazat
  39. Peti, ještě nikdy jsem nekomentovala na tvém blogu a chodím sem dost často, ale dnes fakt musím: Opravdu moc ti to sluší - ty rozpuštěné vlasy, krásná rtěnka, květinový vzor… úžasné… :). Tereza

    OdpovědětVymazat
  40. Nádherná !!!!! :) p

    OdpovědětVymazat
  41. Moc ti to sluší vypadáš dokonale! ty šaty jsou úžasný, tenhle styl šatu se mi taky moc líbí. Pořídila bych si je, ale metr osmdesát měřím takže :D u mě jsou šaty někdy problém.

    OdpovědětVymazat
  42. Outfit je samozrejme jako vždy bozi, ale mam trochu výtku k těm hodinkam:( ruší me to, ze jsou stříbrné k celkově zlatým detailům. Jinak na druhou stranu musim pochválit drobounký zlatý křížek na krku, ktery v tomhle případe vypada hrozne roztomilé a jemně. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Mila Petro, zase BOMBA! Tvuj styl je proste fantasticky, pusobis fakt jak nejaka postavicka z pohadky, nekdy vila, jindy princezna ( i treba trosku rockova princezna), v jinem zase jako sexy upirka nebo svudna kovbojka... Vsem satum das jeste kouzelny svih a stavu. Libi se mi, jak si s modou pohravas... A jsi krasna... Jedine bych nasla malickou nedokonalost- opravdu by se hodily spis zlate hodinky..
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  44. tak tieto saty su uplne krasne, presne moj styl, keby boli dlhsie a M/L hned by som ich chcela! krasne no :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tie šaty sú ako robené pre teba! Veľmi ti svedčia :)

    OdpovědětVymazat
  46. Skvost..:-) moc moc krásné,jen zlatou a trošku menší kabelku :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Tak tohle je naprostá bomba!!! Péťo si krásná dvacítka! Ty šatičky Tě tak neskutečně omlazují :-) . I já bych vedle Tebe vypadala staře :-D .
    Paráda, palec na horu!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Tak ten se opravdu povedl, Péťo. Nemůžu se vynadívat na všechny fotky, jsi snad čím dál krásnější, nemůžu si pomoct. Líbí se mi, že jsi k takovým šatům zvolila jen rozpuštěné vlasy a lehké líčení, prostě žádná divočina. Zlaté hodinky by se určitě hodily víc a do sbírky by se také hodily, jak píšou ostatní :)

    OdpovědětVymazat
  49. Mě došla slova:) tohle ti prostě naprosto sedí. A je krásné jak se usmíváš.

    OdpovědětVymazat
  50. Velice povedené není co ani říct! :))) Ty šaty jsou samo o sobě velice zajímavé a překrásné a na tobě vypadají fakt úžasně :))))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  51. Krásný outfit, úplně v něm záříš.:) Nikdy by mě nenapadlo, že zlatý pásek může působit tak jemně a decentně, závidím Ti cit pro sladění doplňků. Ještě nesmím zapomenout na rtěnku, ta je opět úžasná, od Sleeku ještě žádnou nemám takže to budu muset napravit.B)

    OdpovědětVymazat
  52. Krásné šaty! Moc ti to sluší - možná jediné co bych tomu malinko vytkla je ta kabelka a hodinky, ale jinak je to bomba!

    OdpovědětVymazat
  53. Tak tento outfit je nadherny, velmi sa mi paci. Eva

    OdpovědětVymazat
  54. Šaty jsou moc pěkné, něžné, ženské, moc Ti to sluší, ale ty doplňky se k tomu podle mně vůbec nehodí. Pásek ještě ujde, ale zbytek :-( Navrhuji něco v barvě vzoru (oranž/červená, tyrkys?), rozhodně ne bílé, to by zas působilo lacině.
    Ať jsi zas brzy fit! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petra pusobi lacinně bohužel v čemkoliv no ....

      Vymazat
    2. Ty se nauč napsat slovo lacině a pak kritizuj, expertko...

      Vymazat
    3. opět rodinný anonym?

      Vymazat
  55. Ty šaty jsou nádherné!! Skvěle ti sedí... :)

    OdpovědětVymazat
  56. Outfit je krásný a ten pásek tomu dodává šmrnc. Nádhera. Je tak dál. ;)

    OdpovědětVymazat
  57. Páni! Opravdu krasa... no vydis ze se umisoblect abys nevypadala jak kravske vemeno:-) .opravdu supr

    OdpovědětVymazat
  58. Petro,zalozte si prosim ask.fm.o_O
    Co vy na to? Dekuji Vam za odpoved

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj v cem by jsi sla na posledni den skly pro vysvedceni Peeti.

    OdpovědětVymazat
  60. Peti vypadáš skvěle! Za tebou se musí otáčet chlapů... :) Romča

    OdpovědětVymazat
  61. Páni Pe'to,musím říct,že Vám to tu nehorázně sluší! :).Máte hrozně krásné modré oči a ty barvy Vás ještě víc rozzáří,jste kočka :).

    OdpovědětVymazat
  62. Ty balerinky jsou neskutečně krásné.. škoda, že z ebaye neobjednávám :( doufám, že narazím na nějaké podobné v českých eschopech :(

    OdpovědětVymazat
  63. Outfit se mi líbí moc! :) Vypadáš jak panenka :)

    OdpovědětVymazat
  64. Tyhle šatičky jsou nádherné a strašně moc ti to sluší... makeup je taky úžasný, krásně ti vynikly oči a barva rtěnky se mi taky moc líbí...:) Rozhodně všechny palce nahoru :) :D

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Péti! :) Myslím, že ti blogovací pauza opravdu prospívá, vypadáš rozzářeně, šťastně a odpočatě. :) Andrea

    OdpovědětVymazat
  66. šaty jsou krásné a mají krásný vzor, já ale letní šaty s dlouhými rukávy nějak nemusím a nevyhledávám :)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj :) šaty jsou opravdu nádherné, strašně moc ti sluší :) a celkově i líčení vypadá moc krásně. + rtěnka je tedy naprosto bombastická.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  68. Šaty jsou moc hezké a to sladění s páskem se mi strašně líbí, ten pásek vypadá skvěle! Co se mi moc nelíbí jsou baleríny, ale já mám všeobecně na baleríny averzi, podivně deformují tvar nohy a celý outfit trošku sráží k zemi. Nicméně chápu, že na podpatky není stále nálada, já bych si obula například:
    http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-zeny-sandaly-bez-podpatku/669055-bata-uzasne-bile-sandaly
    http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-zeny-sandaly-bez-podpatku/669067-bata-trpytive-damske-sandaly
    Make-up je nádherný, hrozně se mi líbí rtěnka a celkově tvůj výraz :)

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Péťo,
    tyhle šaty se mi opravdu hodně líbí. Na první fotce mi hrozně připomínáš Terezku Kostkovou a nevím proč. Jsi tam hodně podobná. Jinak ty boty jsou naprosto naprosto dokonalé! Sleek se k nim také moc hodí. Tento outfit mě hodně překvapil a je naprosto úžasný. Ten pásek se k tomu také hodí, vypadá malinko zvláštně, ale přitom je naprosto jednoduchý - to mám ráda. Moc pěkný článek.

    Sára

    OdpovědětVymazat
  70. Teda, tvůj manžel se má :-) je to celé úplně božské.

    OdpovědětVymazat
  71. Split sleeve floral dress made in China?
    Potěmkinova vesnice, šunt obalený světoznámým názvem?

    OdpovědětVymazat
  72. Šaty jsou nádherné a moc ti sluší. Chtělo by to vidět i na někom, kdo má větší prsa. A balerínky mi nevadí vůbec, spíš mi tam barevně nesedí ta obrovská kabelka: Ale šatičky fakt lexusní !!!

    OdpovědětVymazat
  73. Tak to je parádička, opravdu zírám! :)

    OdpovědětVymazat
  74. :O snad nikdy jsi nebyla krásnější! J.

    OdpovědětVymazat
  75. Moc Ti to sluší, i když tyhle šaty nejsou můj styl. Šaty jsem začala nosit teprvce před rokem a teď bych nakupovala furt dalšá a další a to je nestíhám ani unosit, přece jen furt dávám přednost kratasům. Ale mám ráda takový, které mají delší sukni vzadu, v předu jsou naopak kratší a silnější ramínka. Snad chápeš, co mám na mysli :D Rukávy by mi vadily, celkově v létě nenosím ani trička, protože rukávy bych nemohla.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  76. Za mě bohužel dneska ne :( Nevím, prostě mi to k sobě neladí, i když samotné doplňky a oblečení je pěkné. Nalíčená jsi ale krásně a rozpuštěné vlasy ti moc sluší :) Karol

    OdpovědětVymazat
  77. Krása, nádherné šaty....nejlepší outfit ze všech, co jsem na blogu viděla...

    OdpovědětVymazat
  78. Na té 6 fotce zblízka jsi překrásná ! Ty modré oči mě totálně dostaly ! Já mám slabost pro modré oči a ty je máš vážně úžasné :3
    Šaty jsou krásně a moc ti sluší a ten pásek se mi k nim velmi líbí :) a takhle ti ty vlasy velmi sluší, moc se mi to líbí :)
    A i když se necítíš dobře, tak si překrásná ! Jak to děláš ..? :D :)

    OdpovědětVymazat
  79. Šaty sú prenádherné. Aj kabelka a balerínky ti k nim idú :).

    OdpovědětVymazat
  80. Peťo, toto je opravdu to orechove pro Tebe. Nadhera!

    OdpovědětVymazat
  81. Já to prostě musím napsat! Když jsem viděla tuhle fotku
    http://2.bp.blogspot.com/-DY-vpm7Ywo0/U6sKk3fhs1I/AAAAAAAAPik/lbHPEfIdXIg/s1600/DSC_6871.jpg
    koukala jsem s otevřenou pusou! Podle mě je tohle tvoje nejlepší fotka vůbec! Klidně bych ji dala místo té, co máš napravo na stránce, opravdu smekám před fotografem i modelkou a ty barvy! Vážně barva očí rtěnky a šatů mohla bych ji vychvalovat do nekonečna :D Přesně tak to má vypadat a je vidět, že vás to oba baví :) Kdybych byla chlap, hodím si ji na tapetu :D Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  82. ty šaty vypadají dokonale! vážně nádhera, Péťo!! :)A líčení máš jako vždycky dokonalé

    OdpovědětVymazat
  83. Šaty s páskem se mi moc líbí. :-)
    Mouni

    OdpovědětVymazat
  84. Je to krásné Peti, ty šaty jsou úchvatné a takhle řešený pásek taktéž :).

    OdpovědětVymazat
  85. Pro tebe jen dvě slova! Chodící dokonalost :3

    OdpovědětVymazat
  86. Tak to je pecka !!! dokonale k sobe vse sedi :)

    OdpovědětVymazat
  87. Tady vypadáš naprosto ale naprosto božsky. :)

    OdpovědětVymazat
  88. no Petro! já nestačím zírat... šaty jsou nádherné a Tobě to náramně sluší, opravdu krása :)

    OdpovědětVymazat
  89. já tě v Praze viděla a opravdu jako by rozkvetla ulice.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!