Báze Loreal Studio Secrets = zmizíkovač pórů a jemných vrásek

by - 06 května

Jsem nevěřící Tomáš, opravdu nevěřím zázračným účinkům bází, které vám vyzmizíkují póry a případně vrásky do hladka, takový zázrak podle mě prostě neexistuje, to mi ale nebrání v tom stejně to vyzkoušet na vlastní kůži, když se něco nového objeví. Tohle tedy není horká novinka, tato řada byla uvedena na trh vloni začátkem jara, právě proto už mám ale tento produkt dokonale vyzkoušený a můžu vám s radostí sdělit, že to sice není zázrak, ale je to skoro zázrak!
Moje první zkušenost s touto bází byla velmi rozpačitá, protože je poměrně dost hutná a při roztírání žmolkuje, takže v drogerii jsem to zkusila na ruku a odešla zklamaná bez kelímku, potom mi to ale nedalo a šla jsem ji vyzkoušet znovu, tentokrát jsem tomu dala víc času, pořádně to rozetřela a výsledek mi skoro vyrazil dech! Ono to opravdu funguje! Samozřejmě to určitě nevyhladí vrásky, ale na 100% můžu říct, že to poměrně viditelně zamaskuje rozšířené póry, zmatní plet a zjemní jemné linky. Nejlepšího výsledku dosáhnu v kombinaci s makeup Loreal Mat morphose, dám trochu této báze, pořádně rozetřít (funguje to jako když gumujete a guma se o papír drolí), báze teplotou pleti trošku roztaje a dokonale plet sjednotí a splyne s ní a pak nanést klasicky makeup. Troufám si říct, že rozdíl vás opravdu překvapí! Nevýhodu tedy vidím jedinou a to je cena, je toho docela málo a stojí to docela dost 15ml za cenu kolem 400Kč.

zvětšený obrázek mého čela, tak se neděste :)




konzistence:




ještě jednou výsledek:



A co vy zkoušeli jste? Jak jste spokojené?

You May Also Like

20 komentářů

  1. Tohle jsi mi neměla ukazovat! Já musím šetřit!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. vypada to luxusne a ma i efekt! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Súhlasím, aj ja som s ňou bola veľmi spokojná! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Proč mě vždycky tak lákáš? :D

    http://ebuushop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Já bázím věřím, tedy minimálně té své jedné velmi oblíbené (opět Dermacol :)) a podle tvého článku bude fajn i ta tvoje, takže to možná s těmi klamavými reklamami nebude tak zlé ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem a nevyzkouším ;) Bojkotuju L'Oreál na celé čáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Jestli to funguje tak jak vidím na fotkách, tak je hodně dobrý! :) A skvělý článek, mám ráda takové kosmetické tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  8. výsledek je vážně úžasný, akorát ta cena no ...

    OdpovědětVymazat
  9. holky, můžu opravdu zodpovědně prohlásit, že výsledek je jako na fotkácha že to fakt funguje :)

    @du-courage: Dermacol mám taky ráda na běžné nošení,ale tohle je fakt o level jinde, opravdu udělá víc práce, takže pokud chci plet bez chyby, tak dávám toto :)!

    @Boruvk_a: pročpak? kvůli zvířátkům? já mám dojem, nebo alespon jsem četla, že na zvířatech netestují,ale nevím,jestli nemám mylné informace, snad ne...

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.naturewatch.org/Campaigns/L%27Or%C3%A9alBoycott/Index.asp kdyby omlazení pleti fungovalo, tak nepotřebujeme plastiky.

    OdpovědětVymazat
  11. no ty kokso! vyzera to ako vyretusovane! chcem taku plet prirodzene :(((((( :D

    OdpovědětVymazat
  12. @Boruvka_a: kdepak, tahle báze nemá s omlazením nic společnýho ;), jen retušuje póry a jemné linky, plastika je něco úplně jiného přece ;), jak jsem psala, na vrásky nemůže fungovat žádný zázračný krém,ale na tohle to prostě funguje ;). Jinak já jsem četla, že Loreal na zvířatech netestuje,tak kde je pravda? Jak se to člověk dozví?

    @mafinx: to by se mi taky líbilo :)

    OdpovědětVymazat
  13. @lovelyhair: to samozřejmě vím, že tahle báze omladit nemá... Ale spousta jiných produktů Loreal, Lancome a spol. se pod touto záminkou vyrábí a prodává a testuje.
    http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Testing=1&Range=4
    http://shakedblueberries.blogspot.com/2011/03/cruelty-free-bez-krutosti.html

    OdpovědětVymazat
  14. @Boruvk_a, díky za zajímavý odkazy ;), já ted bohužel nemůžu najít,kde jsem viděla, že Loreal netestuje na zvířatech (testuje jen některé řady na zvířatech), že jinak netestuje a testována na zvířatech by měla být pletová kosmetika a pod. dekorativní údajně ne, četla jsem to zrovna ve středu myslím,ale máš pravdu v tom, že když testují alespon něco, tak by to i tak měl být důvod nekoupit od nich ani nic jiného, samozřejmě s tím taky nesouhlasím. Problém je docela v těch informacích, četla jsem, že nejhorší zvěrstva dělá Janhson and Jonhson,ale jak řikám, těžko říct, zda je to objektivní,co se člověk dočte...je to smutný :(.

    OdpovědětVymazat
  15. tento mam doma v zasuvke uz nejaku chvilku, chcem dominut najprv stare zasoby:)D

    OdpovědětVymazat
  16. wow tuhle věc musím vyzkoušet! budu muset začít šetřit :)

    OdpovědětVymazat
  17. Za hodně peněz - málo parády. Je ho opravdu maloučko a naučila jsem se ho používat spíš svátečně. Bohužel asi mám blbou pleť, ale po nanešení make-upu to nevypadá už tak dokonale :( Ale kdybych ji doma neměla, tak po tom obrázku zakrytí poru bych si ji asi letěla koupit ... A o to víc mám teď chuť ji znovu zkusit :D

    OdpovědětVymazat
  18. Woow...nemyslela jsem si že, by něco opravdu tak fungovalo...musím ale říct, že mám štěstí, že ještě nic takového nepotřebuju, protože jinak bych si to šla okamžitě koupit!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!