Fairy Preview :)

by - 30 května

Dneska jsem vůbec nestíhala, měla jsem plno práce a večer jsme ještě fotili, zatím asi nemůžu říct na co, ale alespoň vám ukážu dvě fotky. Musím říct, že to pro mě bylo docela děsný, byla mi zima, protože šíleně foukal vítr, pořád po mě lezl nějaký hmyz a chodit bosa po lese taky nic moc :D. Navíc "oblečená" v listech jsem potkala pár lidí, takže jsme se pěkně styděla :D.

Mějte fajn zbytek večera a dobrou noc :)!

You May Also Like

29 komentářů

  1. Ty fotky jsou úžasný! Ten věneček ve vlasech... Moc ti to sluší, ale věřím, že ten vítr a brouci nebylo nic příjemného. Až to budeš moci prozradit, tak se pochlub. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě jediná věc, co mi nesedí, je ta fialová rtěnka, vypadá to jako by ti tam byla fakt velká zima :-D Jinak moc krásný, těším se, až prozradíš k jakému účelu to má sloužit :)

    OdpovědětVymazat
  3. :) nádhera, naprosto nádherná příroda a ty to jen doplňuješ svojí krásou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krsáné! Souhlasím, fialová rtěnka je trochu moc výrazná, ale stejně...krása...:)

    OdpovědětVymazat
  5. ty jo to sú fotky aké by som spravila aj ja ...sú skvelé - ty si skvelá

    OdpovědětVymazat
  6. No to jsem zvědavá co z toho bude;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný fotky! Ty kytičky ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. @Veronique: děkuji moc, není to vůbec nic velkého,ale dokud nebudu vědět víc,raději to nechám tak :)
    @Liane: no, mně fakt zima byla! a pořádná :D
    @bezega: děkuju!
    @Michel double W: děkuju, tak to jsem ráda, měla to být lesní žínka :)
    @K.: díky! a to jsem si chtěla ještě udělat zelenou tvářenku .D, aby to bylo fakt takový bledý až mrtvolný,ale nakonec jsem to zavrhla...
    @anonymní: díky!
    @Alica: mockrát děkuju,to je veliká poklona od takového profíka!
    @Mia, Marion,Dashdusha, Luckapucka, Mína: moc vám děkuju!
    @dejnicka: nejde opravdu vůbec o nic světoborného, ale raději nebudu nic troubit do světa :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dost dobry a originalni! Muzu se zeptat co mate za objektiv? :) Monika

    OdpovědětVymazat
  10. @Moniko, děkujeme :), info od manžela:
    Nikon D90
    Nikon 50mm f/1.8 D
    Tamron SP AF 17-50 mm F/2,8 XR Di II
    je to verze bes IS (stabilizátor obrazu) protože ta je lepší, je víc ostrá dle mého...

    OdpovědětVymazat
  11. Jen doplním, že ten Tamron se dělá i pro Canon.
    A Canon má taky skvělý (a levný) 50 mm f/1,8 objektiv.
    pokud tě zajímá víc: miroslavcizekphotography@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Parádička, moc líbí, moc! :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Dekuji za odpoved :) Ja s focenim teprve zacinam, nedavno jsem presla z obycejneho kompaktu na zrcadlovku a zatim se v tech technickych vecech tak trosku topim :-) Mam Nikon D3100 ten je pry pro zacatecniky dobry :-D Objektiv mam 18-55 a nedavno jsem si poridila i 55-200...Ted bych rada prave nejaky dobry objektiv na portrety, tak mozna pujdu do te 50tky. A manzel foti profesionalne? Nebo takhle fotis profesionalne - ten komentar s mailem jsi psal nejspis Ty, ze? :) Monika

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj,
    D3100 bude určitě dobrý :-) Ono stejně nezáleží na tom, jaké máš tělo, ale jaké na něm máš objektivy ;) ty, které máš jsou takový základ, já bych si vybraj jiné, ale do toho pronikneš časem :)
    skvělý na portréty je tento:
    http://www.megapixel.cz/nikon-50-mm-f1-8-af-nikkor-d
    Dá se koupit i jinde, asi levněji, ale tady si o něm můžeš přečíst hodně věcí.
    Já ho používám k plné spokojenosti, ale musíš si zvyknout na to, že to není zoom objektiv, ale má pevnou ohniskovou vzdálenost, takže musíš popojít ty :-)

    profesionálně nefotím, chodím do práce a fotím ve volném čase, ale mám ŽL na fotografickou činnost a fotím i lidi za peníze, takže jsem vlastně poloprofesionální fotograf :-)

    pro tentokrát anonymní Mira, manžel :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Liebes frau mozno vas niksam ject.vyjedeme spolu.si sam? Bewunderugssucht !

    OdpovědětVymazat
  16. Vorzeigen brüste,bitte

    OdpovědětVymazat
  17. Fantastic photos,Nymph....Antworten bitte......Steve :-)

    OdpovědětVymazat
  18. chces cesky..Spricht du deutsch? S.

    OdpovědětVymazat
  19. Opet dekuji za reakci na muj komentar :) Mam fotak teprve od Vanoc, takze vybaveni zatim opravdu nic moc, kazdopadne me foceni moc bavi, je to pro me nehorazny relax. Diky taky za odkaz na objektiv - co jsem ale pochopila je to, ze by s mym fotakem automaticky neostril, to by mi asi vadilo pri rychlejsich akcich :) Nasla jsem ale v podstate ten samy, o tisicovku drazsi, je to nejaka novinka, tak se mozna podivam zblizka na nej :) Planuji se vypravit na obhlidku do obchodu. Jinak Ti moc fandim, mas v podstate 2 zamestnani :) Myslela jsem si, ze se zivis jenom focenim...a jak dlouho uz vubec fotis? Monika

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, Moniko,
    myslím, že jsi to pochopila špatně :-)
    S Nikonem D3100 bude ostřit automaticky. Neostří pouze s těmi, které jsou tam vypsané (tzn. D40, D40x, D60, D5000).
    Tou novinkou určitě myslíš 50mm F1,8 G, největší rozdíl je ve cloně, v její konstrukci. Ta u objektivu s označením G bude mít lepší bokeh (rozostření pozadí). Chybu s ním neuděláš, navíc, ale to tě asi nyní zajímat nebude, lze jej potom použít i na foťáky s FX snímačem, ten tvůj má DX snímač (stejně jako můj). ta starší verze 50mm F1,8D jde na FX snímače použít také, ale jen v DX módu :-) to je najednou informací, že :-) asi to neumím jednoduše vysvětlit :-)
    Ale když to shrnu, ta novější G verze je o něco lepší než ta starší D verze. Já osobně jsem koupil tu starší, protože mám ve wishlistu objektiv 50mm F1,4 a ta tisícovka navíc mi přišla zbytečná :)
    doporučení na závěr: vezmi si svůj foťák a dojdi si do prodejny, kde si můžeš objektivy vyzkoušet, pak nejlíp uvidíš, který je pro tebe lepší a jestli se ti investovat o tisíc víc vyplatí.
    btw. uvažovala jsi o bazarovém kousku? Dají se sehnat opravdu slušné za zajímavou cenu...

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Miro :) Tak se v tom Tvem komentari popravde trosku ztracim ;) Moc tem technickym informacim jeste nerozumim, to vis, zenska :D Kazdopadne jsem moc rada, ze mi delas takovou osobni poradnu :) A jaky je rozdil mezi fotakem s FX a DX snimacem? :) Diky taky za radu vzit si fotak do prodejny a objektiv si tam vyzkouset, snad to po psychicke strance zvladnu...me vadi, ze v obchodech s fotaky pracuji prevazne muzi...no a kdyz se v te technice jeste tolik nevyznam, prijdu si tam potom jako blbec, ach jo! O bazarovem kousku jsem uz taky premyslela, divala jsem se na stranky bazaru fotoskoda, ale tam me nic moc nezaujalo. Ty nakupujes pres bazar, nebo davas prednost novym kouskum? Mej se pekne, Monika Ps. mas nejake internetove stranky, ze bych se mrkla :)

    OdpovědětVymazat
  22. rozdil mezi DX a FX a ostatni technicke veci najdes v odkazu na konci prispevku.
    Moje stranky jsou ve vystavbe, ale vetsina fotek je stejne k videni na Flickru, primy odkaz je na konci stranky, ten pas fotek...

    https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/24069/~/jak%E3%BD-je-rozd%E3%ADl-mezi-form%E3%B1tem-fx-a-form%E3%B1tem-dx%3F

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!