Bright orange makeup tutorial

by - 13 května

Přátelé,

vím, že je to všude na blozích, ale jsem docela naštvaná, neb zmizí - pravděpodobně trvale- všechny příspěvky mladší 30ti hodin. Je teda fakt, že blog mi blbne už od včerejška, nemohla jsem se přihlásit ani psát komentáře, takže jsem z toho trošku otrávená, snad to brzo dají do pořádku.....

Alespon jsem dnes natočila makeup tutorial, nějak mám ted náladu na pestré barvy a taky jsem chtěla vyzkoušet ty nové zářivé oranžové stíny od essence, opět, na normální denní nošení to nebude, ale jinak se mi to barevně líbí, tak tady to je :):


Mějte fajn večer a pevně doufám, že do rána to orpaví a budu moct na blogu normálně pracovat.

You May Also Like

23 komentářů

  1. na to, že výrazné stíny moc nemusím jsem se do tohoto líčení docela dost zamilovala =D asi ho budu muset vyzkoušet! :D

    OdpovědětVymazat
  2. oranžová je na mňa moc ale inak ti to veľmi pristane a tá pesníčka na tom videu je boží ja ju včera dala na blog ale zmizelo to jak už je známe :))

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné, a sluší ti! Já v oranžové vypadám jako po žloutence.
    Taky mi to sežralo posty...

    OdpovědětVymazat
  4. Ráno jsem byla naštvaná, že se mi nejde přihlásit na blogger.com, zkoušela jsem to do té doby než jsem musela jet pryč. Ve tři hodiny jsem se vrátila a opět nic. Teď jsem přijela z hokeje a konečně to jede! A když se chci podívat do svých článků Ouha! - Můj dlouze rozepsaný článek je fuč! Komentáře k minulému příšpěvku jsou pryč, já byla v tu dobu nepříčetná! :/

    Jinak k tématu článku - já bych si asi na takové stíny netroufla, ale moc se mi líbí a tobě sluší! Máš nádherný úsměv :))

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherné, i když pro mě teda fakt hodně odvážné, ale Tobě to neskutečně sluší!!!
    Já jsem taky děsně nasr*, že mi to sežralo poslední příspěvek, ale naštěstí to nebylo dlouhý a ani jsem neměla nic předpřipraveného.

    OdpovědětVymazat
  6. @L. děkuju :)!
    @M.Isle: no na mě je to taky výrazné,je to jen pokus :-)
    @Alica, @Day: děkuju a s těma zmizlýma článkama jsem fakt našvaná :-(!zrovna takovej dlouhej a dal mi plno práce...
    @L. děkuji! a úplně tě chápu,já jsem naštvaná taky,ale co naděláme .-(
    @Mína, @ viennettka: děkuju, holky :)!

    OdpovědětVymazat
  7. @Ivet: je to Finger eleven - Paralyzer

    OdpovědětVymazat
  8. tak tohle líčení mě dostalo! strašně se mi líbí! poslední dobou jsem nějak na hodně výrazné barvy, takže tohle budu muset určitě vyzkoušet.a podle mě ti to moc sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Podle mě je to i na ven :D Občas s nějakým úletem na obličeji vyrazím mezi lidi ;) Zatím přežili všichni.

    OdpovědětVymazat
  10. :) moc se mi to líbí, ta oranžová je v krásným kontrastu s barvou tvých vlásků, takže super :)
    A souhlasím s Boruvkou, klidně bych v tom chodila ven ;) Jo a balíček dneska dorazil v pořádku :) z lesků jsem nadšená a linky taky brzo vyzkouším :) díky ještě jednou :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja bych to vzala i na denni noseni treba do mesta na obed nebo tak.je to vyraznejsi, ale moc se mi to libi a v lete proc ne;)

    OdpovědětVymazat
  12. Já miluju takové výrazné líčení, ráda se na podobné videa dívám. Dělá je i xsparkage nebo jak se jmenuje a vždycky se těším, co vytvoří. Lak je taky moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Líčení je nádherné, mám ráda výrazné barvy =). Moc ti sluší =).
    Jinak doufám, že blogger už konečně napraví všechnu tu spoušť =D

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem také naštvaná. Mně pro změnu smazali celý blog (jsem nováček). Takže jsem to musela dělat znova. A příspěvky starší 30-ti hodin mažou? To moc nechápu. To jako pak na blogu nic nezbyde??

    Jinak to líčení je luxusní!!! Už před tím se mi líbilo to zelené :) je to fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  15. No tak to je paráda! Opakuju se po ostatních, ale fakt ti to neskutečně sluší :) chtěla bych se taky umět tak namalovat :)) Hrozně se mi líbí ta písníčka, hned jsem si ji podle textu šla najít a jaké bylo moje překvapení že je od Finger Eleven, tu kapelu jsem poslouchala před několika lety :-D Takže díky za rozšíření rozborů, tuhle písničku jsem totiž od nich neznala :)

    OdpovědětVymazat
  16. tobě to opět sluší,ačkoliv je to dost výrazný.. vypadá to stejně krásně, asi jít s tim někam do města, to by chtělo velkou odvahu, ale když by byla nějaká příležitost, tak bys takhle mohla vyrazit, protože ti to sedne..nevim co je lepší, zda ta zelená nebo oranžová :D

    OdpovědětVymazat
  17. @Jitulkaaa: děkuju, já mám ted v poslední době taky ráda výrazné barvy
    @Boruvk_a: :D ale jo,jako asi bych se taky odvážila,ale chudák manžel, jestli by to snesl,jedině když bych šla sama :D, i když už je docela zvyklej...
    @Bezega: tak super, to jsem moc ráda :)!
    @Malltynka: no psali, že se to týká všech příspěvků starších 30ti hodin to smazání,ale nakonec to dali zpátky, tak snad už bude vše ok....tyjo,když smazali celý blog to je teda otrava, ten ti nevrátili?
    @Liane: děkuju moc a ta písnička se mi teda taky hrozně líbí,musím přiznat :-)
    @Dess: děkuju moc, no nevim,jak by na mě lidi koukali jít takhle výrazně,ale faktem je, že neonky frčí,tak proč ne, já bych se asi i odvázala, někdy....:D

    OdpovědětVymazat
  18. Úžasný! Strašně ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!