Dermacol Night Grow Lash Serum

by - 05 května


Tak jo, přiznávám, jsem přesně ten typ (aby ne, když příroda moc štědrá nebyla), kterýmu řeknete "po tomhle ti narostou delší a hustší řasy" a já to koupím, i když vím, že prakticky je to ptákovina a je to daný geneticky, ale co kdyby to náhodou fungovalo......( vlastně jedna věc prý funguje a to jsou kapky na snižení nitroočního tlaku, jejichž vedlejší účinek je růst řas, v USA se to jmenuje Latisse a běžně se to prodává a u nás Lumigan, je to prý na lékařský předpis, potírá se tím linie řas a já osobně bych do toho teda nešla ani omylem, protože na to mám svoje oči docela ráda, než abych kvůli řasám měla třeba nějaký problémy).
No ale tuhle věcičku od Dermacolu jsem stejně vyzkoušela (předtím jsem zkoušela i Loreal Lash Boosting Serum-taky bez výsledku). Chtěla bych vám všem proto říct, že pokud hodláte utratit peníze za něco podobného, tak si to raději rozmyslete a kupte si něco pěknýho na sebe nebo si udělejte radost jinak, protože tyhle séra vám delší/hustší/krásnější řasy fakt nevykouzlí. Možná je to jen moje zkušenost, ale já jsem nezaznamenala vůbec žádný rozdíl, asi je to fajn místo vyživující průhledné řasenky, ale jinak to nemá účinek absolutně žádný! Takže milí výrobci kosmetiky, ode mě už za tohle neuvidíte ani korunu a ne , už se nenechám nalákat reklamou, kde má modelka nalepené umělé řasy a tvrdí, jak vám je takhle řasenka/sérum neuvěřitelně prodlouží a zahustí, tak a máte to!

P.S. dneska mám opravdu řasový den, neb za chviličku jdu kamarádce prodlužovat řasy metodou řasa na řasu a pokud mi to dovolí, ráda se s vámi posléze podělím o zkušenosti i výsledek :), krásný den!




You May Also Like

22 komentářů

  1. Pokud já vím, tak Dermacol umělé řasy nepoužívá,ale samozřejmě si bude vybírat modelky, které mají husté a dlouhé řasy. Nikdy jsem na takový výrobek naštěstí nenaletěla (nicméně nalétávám na spoustu jiných :)) a jestli ti můžu doporučit řasenku, která řasy neslepí a opravdu je zvýrazní, tak je to Dermacol Magnum (dnes už jí seženeš i za 139Kč), vyzkoušela jsem jich spousty, ale vždycky se vrátím k této.:) Ale ty už ji asi s prodlouženými řasami potřebovat nebudeš :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak do takových věci jsem nikdy neinvestovala. mám svoje hezké řasy od přírody, všichni mi je chválí a ptají se co používám atd přitom jen řasenku a k tomu stačí když nejdu spát namalovana a poctivě se odmaluju :)

    OdpovědětVymazat
  3. máš pravdu, jediné co opravdu funguje je Latisse, který se ale i v usa prodává po návštěvě očního, chtěla jsem si ho koupit ale nejde to:(
    A tady ho aplikují někde v Brně na oční klinice, kde se platí za tu aplikaci a za balení kapek takže to vyjde na spoustu peněz, ale opravdu jsem viděla člověka který ty kapky používal na zákal, na který jsou určené, a ty řasy měl neuvěřitelný!! ale nevím jak moc je to bezpečné když se potírají jen řasy..do oka by se to nemělo vůbec dostat..ale kdo ví..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to našla u očních doktorek i u nás v Trutnově. Projdeš vyšetřením a když to bude ok, tak ti ho napíšou.

      Vymazat
    2. Já jsem ho objevila, že předepisují oční i u nás v Trutnově. Musíš projít vyšetřením a když jsi ok, tak ti ho napíšou.

      Vymazat
  4. juj dobr ze si napisala asponm nevyhodim peniaze za nejaku blbinu!

    OdpovědětVymazat
  5. ano, take jsem to ruzne zkousela, sera od loreal nebo essence a nic moc :(

    :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jediné, po čem jsem skutečně viděla zlepšení, byl ricinový olej. Jinak na mně nic neudělala ani Talika, séra z drogerky jsem nezkoušela žádná.

    OdpovědětVymazat
  7. @du-courage: děkuji za tip, já jí právě potřebovat budu, protože sama sobě řasy neprodloužím, blbě se to dělá, prodlužovala jsem je kamarádce,ale je fakt, že ji asi taky požádám,aby to na mně zkusila :D....
    @Nicol, tak v tom případě můžu říct jen to, že tiše závidím, hihi :D......
    @INA T. aha, tak já myslela, že v USA se to dá koupit normálně v lékárně nebo někde a nemusíš kvůli tomu chodit na prohlídku....no právě, pokud nemáš problém, nemělo by se to dostat do oka,ale co když to tam ukápne dejme tomu několikrát se netrefíš, jestli si člověk nemůže ublížit, já bych to tedy jen kvůli řasám neriskla, to bych se bála, přecejen oči máme jen jedny a jsou zrovna dost choulostivé....
    @Julia, přesně, je to k ničemu.....
    @viennettka, máš pravdu, o tom ricinovém oleji už jsme taky slyšela,ale zase jsem četla, že pokud máš citlivé oči, že je to dráždí a pak slzí nebo můžou i otéct, tak mám strach i z tohoto, protože já mám oči citlivé dost právě :-(. jinak Taliku jsem vlastně taky kdysi zkoušela a nejdřív se mi zdálo,že to pomáhá, ale byl to asi spíš placebo efekt, potom už taky nic! vyhozené peníze fakt......

    OdpovědětVymazat
  8. Presne ako ja..viem že to je blbosť, ale kúpim..veď čo keď náhodou! :D
    ..ja mám dokonca s Loreal Lash Boosting Serum velmi zlú skúsenost.....úplne mi začali padat riasy..az mi bolo do plaču... neviem si vysvetlit čím to mohlo byť spôsobené, ale viem že už žiadne sérum na mihalnice radšej nekúpim..
    a inak k tomu latisse.ehm..dost som sa o tom nacitala..fora kde pisali dievcata skusenosti.. zaujimali ma najma vedlajsie ucinky a tych je pozehnane :-O .. najcastejsie tam pisali o stmavnuti pokozky okolo oci, az skvrnach.. niektorym za zmenila farba sosovky(dokonca boli stastne, ze maju zelene oci..no mna by porazilo!!!), dalej niektore pisali ze im riasi vypadli uplne :(... a ak narastu dlhsie tak to vraj trva len par mesiacov a potom..??? o tom som sa nedocitala..a ak s spytate na ne lekara, opyata sa vas ci vam sibe :D.. toto mi uuplne stacilo aby som sa im vyhybala milovymi krokmi.. :-)) inak o tychto kvapkach som chcela napisat prispevok..pretoze tomu dievcata zacinaju prepadat a vidia len to pozitivne....mozno ked bude viac casu a chuti pisat dlhsi clanok :-)

    OdpovědětVymazat
  9. akurat som dnes planovala ist kupit tento dermacol, este ze som narazila na tvoj blog.. radsej si kupim nieco ine :D

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravim a musim oponovat. Ja toto serum pouzivam od augusta 2011 a rozdiel v dlzke a hustote rias je viditelny. Uz po prvom tyzdni som videla mierny rozdiel oproti povodnemu stavu. Mihalnice som mala vzdy dlhe... Toto serum u mna naozaj zafungovalo. Ja odporucam, aj ked zrejme vysledok moze byt skutocne individualny. To nepopieram. Podla mna tu plati zasada "nevyskusas-nevies". Ja som za to zaplatila nejakych € 5,-. Takze za tuto sumu by sa nestalo nic strasne, aj keby to nijako nezafungovalo... Prajem pekny den!!!

    OdpovědětVymazat
  11. čauves, jen chci teda říct, že dřív mi hodně vypadávaly řasy... fakt moc... Pak jsem si koupila tuhle kravinku a za měsíc jsem teda viděla výsledky ;) Jo, hustší ani delší řasy jsem neměla... ale počet vypadaných řas se neskutečně snížil a vypadají o mnoho lépe.. ;) Takže bych to zas tak do koše neházela ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, já teda ne že bych věřila všemu, ale podle mě je zase blbost, aby to bylo úplně k ničemu. Samozřejmě tato řasenka není zázrak, který z ničeho nic vykouzlí dlouhé a husté řasy, ale určitě obsahuje něco, co je pro řasy zdravé a jim prospěšné. Pokud chcete mít krásné a zdravé řasy, je třeba jim tedy poskytnout adekvátní výživu. Také je třeba nezanedbat prevenci a nečekat, až řasy budou volat o pomoc. Takže za mě určitě ano. Vsadím se, že každá z vás tady se maluje, což řasám také moc nepřidá. Je to úplně ten samý proncip, jako když si myjet vlasy nebo mažete pokožku krémem.

    OdpovědětVymazat
  13. Čauves..serum sem si koupila dnes..a musim říct že sem byla docela natěsena,co to udělá..ted ste mi docela zkazili naladu..ale věřim tomu,že máte pravdu i kdyz...stejne nelituju ze sem si ji koupila..udelala bych to znova..a..co vite..treba to k necemu bude!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Čauves..serum sem si koupila dnes..a musim říct že sem byla docela natěsena,co to udělá..ted ste mi docela zkazili naladu..ale věřim tomu,že máte pravdu i kdyz...stejne nelituju ze sem si ji koupila..udelala bych to znova..a..co vite..treba to k necemu bude!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Čauves..serum sem si koupila dnes..a musim říct že sem byla docela natěsena,co to udělá..ted ste mi docela zkazili naladu..ale věřim tomu,že máte pravdu i kdyz...stejne nelituju ze sem si ji koupila..udelala bych to znova..a..co vite..treba to k necemu bude!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, a kde si si ho kúpila? niekde som totiž čítala, že vraj sa už nevyrába

      Vymazat
  16. ahoj, ja som si ho tiez dnes kupila. normalne v DM drogerie v Bratislave. uvidime co to sravi :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ja mám tento prípravok asi 3 týždne a som spokojná, riasy mi narástli a trošku zhustli. Takže vyhodené peniaze to isto nie sú. A vyrába sa, tiež som ho kúpila v DM.

    OdpovědětVymazat
  18. Mno,mne rasy nezhoustly,ale rozhodne se mi vyrazne prodlouzily a to jsem svoje uz mela dlouhy dost, tak tohle jeste prodlouzilo a stacily 2 tydny pouzivani kazdou noc.

    OdpovědětVymazat
  19. já sem to teda používala tohle jak uvídíš od dermacolu a pomáhá mi to.každej na mě jestli nemám umělí řasy a já že ne.tak nevim asi jak komu.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!