Spring Bold Colors Makeup Tutorial

by - 03 května

Přátelé,

psali jste mi, že byste rádi viděli makeup tutorial, shodou okolností jsem se zrovna pokoušela jeden natočit :), asi telepatie :D....no, je to poprvé, tvářím se tam hrozně a i osvětlení a zaostřování a přibližování je složité, protože nemám kameru, jen foťák, takže to prostě rozhodně nevypadá, jak bych chtěla....prosím tedy o shovívavost a budu se snažit to všechno vylepšit, netvářit se jak pitomec a tak vůbec....
Jinak je to takový jednoduchý barevný pokus pro začátek, abych vás hned neunudila dlouhým videem :), musím ale říct, že letošní jarní a letní trendy mě jak v líčení, tak v oblékaní,  hodně oslovily, mám ráda výrazné barvy na šatech i na obličeji :), i když to pravděpodobně není úplně běžně nositelné, ale na speciální příležitost jako je třeba párty, určitě ano, alespon podle mě...:)

GIVEAWAY

You May Also Like

15 komentářů

  1. to je krásné a tobě výraznější barvičky moc sluší, bohužel, já v nich vypadám jak komediantka, takže pro mě tenhle trend není :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ta zelená je pěkná! :) Já už mám na tohle líčení pořízené modré stíny, tak to taky co nejdřív vyzkouším! ;)
    Jinak pěkné video! Jsi šikula!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, pěkné musím pochválit, video se moc povedlo a líčení také ;)

    OdpovědětVymazat
  4. páni:) paráda..barvy jsou úžasné..nevím jestli to je jen pocitově, ale mě tyhle barvy na mě moc nesedí, zřejmě k barvě vlasů, nevím..ale tobě moc sluší..a video jsi zvládla perfektně!! moc se těším na další..třeba kouřové líčení nebo kočičí linky?to bych ráda:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je suprový video !!! Jsem nadšená :)

    Jak jsi spokojená se stíny? Essence? Vydrží na očích? Tahle kosmetika se mi zdá docela hodně levná jak ji všichni na blozích chválí docela čumím
    Copak jsi to používala pod ně? Nějaký podklad? Ptám se jak debil, vím :(( Ale holt nějak v poslední době nestíhám sledovat co se používá :((
    Vždy nahodím řasenku, perly na tváře, lesk a letím :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš to je naprosto bombastické video!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi to líbí :) i pěkně natočené. Jen ja bych měla strach na svůj bledý obličej dát výraznější tvářenku :D ale tobě to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný, tobě tyhle stíny i jdou, ale málokoho si v tom umím představit.
    Jseš šikovná, takže toč dál!

    OdpovědětVymazat
  9. wow! to video je skvělý.. navíc i docla dost kvalitně natočený :)
    akorát bych možná volila trochu jiný odstín tvářenky.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nice tutorial. Altered Images, thats a flashback to the 80s!

    OdpovědětVymazat
  11. skvělé! moc se mi líbí barevná kombinace stínů a rtěnky, je to takové veselé, jarní :))
    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  12. @ Bezega, díky, i když nevím nevím,jestli mi sluší, jsem hodně bílá a taky si v tom přijdu docela "zmalovaně", i když jinak mám občas výrazné líčení ráda
    @Andrea, děkuju, já mám taky v záloze ještě modrotyrkysové stíny na jaro :), s těma to bude možná hezčí a nositelnější :)
    @du-courage, děkuju moc :)!
    @INA T. moc děkuju,kočko :), určitě se vynasnažím a kouřovky určitě plánuju,to je taková klasika a mám je navíc moc ráda ve všem možných variantách :)
    @Kačí, moc děkuju :)! Jinak to, co dávám na začátek je báze pod oční stíny, stíny na ní vydrží celý den aniž by se na víčku slévaly do linek, určitě báze taky plánuju článek, protže je to super věc! A s Essence je to moje první zkušenost, protože nemám poblíž Rossmanna a tak závidím ostatním,jak nakupují Essenci jako diví :D...ale můžu říct, že se stíny spokojenost, buide to asi fakt dobrý značka za ty peníze :)!
    @anonymní: moc děkuju!!! :)
    @Peta: děkuju, no, na denní nošení bych tuhle tvářenku v takové míře taky nepoužila, ale v duchu jarního trendu jsem se odvážila...:)
    @Dess, děkuju moc!:) Máš pravdu, není to zrovna běžně použitelná barva, vyrazit v tom do práce to fakt není .D....
    @Teres: děkuju moc :)! jojo,ta tvářenka je hodně výrazná, přepískla jsem to naschvál, aby to bylo hodně do těch neonek,ale máš samozřejmě pravdu!
    @Charlotte, thank you very much! I have to say, I like 80´makeup, it´s bold and funny :)
    @Elle, moc děkuju :)!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Skvelý živý makeup! Ta žiarivá zelená si ružovou sadli neuveriteľne dobre.
    ..A si moc krásna! ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty stíny se mi hrozně líbí a hudba na pozadí taky!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!