Busy Day

by - 09 května

Dobrý večer přátelé,

dnes náročný den, tak jen pár fotek...:-). Konečně jsem se dostala do Rossmanna a mohla okouknout Essenci a NYC, samozřejmě jsem si něco odnesla, ale Catrice tam bohužel neměli. Taky jsem navštívila Zoo v Jihlavě :). Přidávám můj úplně obyčejný jednoduchý "outfit", tohle nosím, když chci mít maximální pohodlí a na módu prostě není tolik času :).....




A nutně bych si potřebovala opálit nohy, vím, je to šílený :D.....










A taky jsem zjistila, že asi nejsem úplně nejlepší návštěvník Zoo, protože je mi těch zvířat prostě líto, jako já vím, že se tam mají dobře, dostanou nažrat, můžou se celý den povalovat, ale třeba těch šelem je mi fakt líto, jak chodí do kolečka a nemůžou se proběhnout :-(, i když na druhou stranu, některá zvířatka měla moc pěkný výběh s dostakem prostoru a úkrytu......

You May Also Like

10 komentářů

  1. mě se to náhodou líbí, jednoduchý ale moc ti to sekne..a taky se mi líbí tvoje porcelánová pleť, já bych se ani neopalovala..tobě to sluší, vypadáš jako panenka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tak jako panenka
    Ta tvá bělota je své kouzlo :))
    Těším se na úlovky z drogerky, pochlub se :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně to samé jsem dnes řešila já, měla jsem na sobě tříčtvrťáky, koukala jsem na svoje nohy a říkala si, jak jsou neuvěřitelně bílý :-D Strašně moc se mi líbí tvoje kalhoty, tenhle styl mám ráda :-) A taky se těším, až nám ukážeš co sis koupila v Rossmannovi!

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi Tvůj styl :) Jak jsme už řekla v jiném článku, nemám ráda tu módu fashion, co teď frčí na každém blogu a každý se tak obléká. Konečně si mohu říct - něco normálního a vkusného. Moc se mi to líbí. Já jsem byla v ZOO minulou neděli :)) Hladila jsem si žiráfky, nosorožce a mláďátko serválátka (pár foteček k dispozici: http://profil.lide.cz/I.Like.Serials/fotogalerie/ ).
    Jinak se už také moc těším na Tvé úlovky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Ti to sluší i s bílýma nohama:-) Taky to řeším, se ale přirozeně neopálím, takže to bude muset zvládnout jako vždy samoopalovák:-) Jinak máš moc pěkné kalhoty, celkově je tento look takový uvolněný, pohodový a svěží, moc se mi to líbí!

    OdpovědětVymazat
  6. @ INA T. děkuju,ale řeknu ti, že ta bělost fakt neni žádná výhoda, protože na těch nohách je pak šíleně vidět celulitida, na opálených to tak hrozný neni :D....
    @Kači, určitě se pochlubim, protože jsem se celkem rozjela,ale nemohla jsem si pomoct :)
    @viennettka, no a to si vem, že určitě nemáš zdaleka tak bílý nohy jak já, nikoho dalšího takovýho totiž neznám, já jsem fakt extrém, fuj :D, vypadá to hrozně,ale nedá se nic dělat,no...:D a úlovky určitě ukážu, je jich dost :)
    @Malltynka: moc děkuju, to jsi mě opravdu potěšila, protože já si právě mezi těma fashion blogama přijdu jak "chudá příbuzná" :D,na holkách se mi to líbí,ale můj styl to holt prostě není, já jsem taková, já nevim,asi obyčejnější, normálnější,jak píšeš ty :)....a ty fotky z odkazu jsou úžasný, já miluju šelmy, zvláště ty kotátka jsou boží, úplně k umazlení :)
    @ladylui: tak to soucítím, jestli jsi fakt taky tak světlá, protože jsi první,koho tedy znám, kdo je na tom jako já, já se taky neopálim,jedině bych musela do solárka nebo ten samoopalovák, ale jak se smývá,tak na mně stejně všechno flekatí,páč ta bílá hrozně prosvítá, hrůza :D...

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem dneska lítala v podobnejch kalhotách, akorát že jsem se nekochala zvířátkama, ale učila se měřit průtoky na Svratce, no co už :D S nohama ti naprosto rozumím, chělo by to nějakej turboopalovač, když mě se opalujou tak spatněěě. Outfit je skvělej, prostě sázka na jistotu a ty oslňuješ prostě v každým případě ;) Zoo v Jihlavě mám moc ráda, hlavně hrocha :)

    OdpovědětVymazat
  8. podle mě ti to moc sluší. kolikrát je v jednoduchosti krása a není zapotřebí mít na sobě milion různých věcí jenom proto, že to zrovna teď frčí! s tím opalováním tě chápu, já sem na tom úplně stejně. a když pak jednou vylezu na sluníčko, tak sem po 15min jak rajče, naskáčou mi puchýřky... no hrůza :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Není nad pohodlie..a ešte k tomu to tričko je skvelé :-)
    ..tiež je mi ľúto tých zvierat ...do Zoo ani nechodím, bola som naposledy ako malá zo školy a už ako dieťaťu mi niečo na tom celom nesedelo..
    Pozitívny názor mám ale na tie obrovské rezervácie, kde majú zvieratá niekoľko kilometrový plac..je o ne postarané, sú chránené pred pytliakmi..a podľa mňa ani nevnímajú nejakú neslobodu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. @Be awesome, Kitty: jé, to máš pravdu, ten malej hrošík je úžasnej :), jen mi přišlo, že některá zvířata měla docela malej výběh :(.A turboopalovač by to fakt chtělo! Mně totiž nepomůže nic :-(.
    @Jitulikaaa: tak to soucítím, protože jsem na tom s opalováním stejně, už mě to ani nebaví a vzdala jsem to, ležet tam půl dne a bud se vůbec neopálit pokud mám ochranný faktor nebo se spálit do ruda, fakt pohádka, raději už na to kašlu :)
    @Čajová: přesně s tebou souhlasím, taky to tak cítím, přestože některý zvíž´řata vypadaly spokojeně, tak u některých zas bylo vidět, že měly málo rpostoru, taky mi to vadí, třeba cirkusy úplně nenávidím a nešla bych tam, ani když jsem byla malá jsem tam nechodila.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!