S-he Nail Fashion Sticker

by - 20 května

Krásný den,

tak zas jeden nehtíkový post:). Byla jsem omrknout nově zabalenou kosmetiku S-he v DMku, přiznám se ale, že mě to nějak nenadchlo, protože kvalita a barvy jsou evidetně to samé, jen v jiném přebalu. Neříkám, že je ta kosmetika špatná,za ty peníze, ale co mám zkušenosti se stíny, tak moc pigmentované nejsou a i ostatní výrobky nic extra, to takový ELF je levnější a přitom kvalitnější. No ale neododala jsem a vzala alespon dvoje nálepky na nehty....
Jedny leopardí,jedny zebří. Cena je myslím kolem 60Kč, takže to není žádná láce, když si člověk uvědomí, že to je na jedno použití. Pracovalo se s nimi ale dobře, na nehtu drží zatím pěkně, mám je druhý den, sice mi nešly vyhladit úplně a mám někde varhánky, protože mám docela dost klenuté nehty,ale zalila jsem to dvěma vrstvami nadlaku, takže je to v pohodě a výsledek se mi velmi líbí. Nálepky jsem dala na čisté odlakované nehty, bez podlaku, bez ničeho, lak držím je abych měla něco v ruce :-).
A co vy a nálepky na nehty, shledáváte je jako praktickou věc nebo jste si je naopak vůbec neoblíbily?



You May Also Like

24 komentářů

  1. Měla jsem jednou nálepky z Rossmanna, ale myslím že to je úplně to samé. Šly hezky nalepit,člověk má za chvilku složitý design nehtů. Já sem je přetřela jenom jednou vrstvou laku a jak jsem brala věci do ruky,umývala nádobí a tak dále,tak se mi docela rychle odlouply špičky a zadrhávaly se mi o oblečení. Takže na každodenní nošení bych si je asi už nedala, ale třeba na ples nebo na nějakou jednorázovou akci jsou super.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si nedávno koupila stříbrné nálepky na nehty od Essence, ale ještě jsem neměla odvahu a čas se do toho pustit :-D Každopádně umím si to představit na nějakou party, na běžné nošení mám raději klasické rudé či růžové nehty.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá to moc dobře, že bych to vyzkoušela?:)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásne ja by som ich tiež brala ale skorej ako povedala Simone strieborné alebo zlaté až na to že ja mám nechtíky malinke a také lopaty :) takže by to nevyznelo tak pekne ako na tých tvojích pekne upravených

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, to jsem úplně přehlídla. Nikdy by mě to nenapadlo koupit, ale vypadá to opravdu hezky. Možná se pro nějaký stavím. S tou kvalitou máš pravdu. To už se raději koupím věci od Essence a vím, že tam bude "lepší" jistota úspěšnosti. Ale prostě jsem nemohla odolat, vyzkoušet :) (i když už zas ani nevím, kde se mi válí a když jdu okolo stojanu S-he, už se na něho ani nepodívám :-/

    OdpovědětVymazat
  6. Nálepky jsou parádní, budu si je muset taky koupit:)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné! Chtěla jsem si je koupit, ale asi bych si to tak hezky nenalepila jako ty. :) Já bych je nosila i na normální nošení, protože to vypadá fakt dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlas se Simone, akorát, že já je ještě nekoupila, ale chystám se při nejbližší příležitosti: Adélka mě navnadila.

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně tyhle jsem si chtěla koupit taky(jak leopardí, tak i zebří), akorát těch leopardích jsem se trochu bála, ale teď, když je vidím na tvých nehtech, tak jdu do nich.

    OdpovědětVymazat
  10. no teda těch nálepek jsem si ani nevšimla :X ale moc se mi líbí ... zkušenosti s nima nemám vůbec žádné zatím :) ale určitě tyhle vyzkouším, vypadá to moc pěkně! ;)
    jinak ty nové lahvičky co S-he má se mi teda taky nějak nelíbí + mi přijde, že mají všechno zdražené né?!

    OdpovědětVymazat
  11. Super, ty zebří by se mi líbíly ještě víc:-) Jen teda otázka jak dlouho to vydrží..

    OdpovědětVymazat
  12. to je uzasne!
    ale kym to dojde k nam na SR:((((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DM-mku myslim že som to už videla....

      Vymazat
  13. Tak to vidim poprve! No tobe slusi MOC! Dej sem pak info, jak dlouho ve skutecnosti vydrzely :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Chtěla bych se zeptat jaký máte názor na ty značky ELF a NYX, chtěla bych si od nich pár výrobků objednat a chci se zeptat, jestli to má cenu :))

    OdpovědětVymazat
  15. ještě jsem to nezkoušela..ale popravdě to vypadá vážně moc dobře..nehádala bych že to jsou nálepky..super!!zkusím:)

    OdpovědětVymazat
  16. Já s nálepkami zatím zkušenost nemám, ale vypadá to moc hezky =D. Určitě si někdy pořídím ty zebří =D

    OdpovědětVymazat
  17. wooow tak tie sa ti ako vydarili!!!nemam slov!

    OdpovědětVymazat
  18. Taky mi to přijde naprosto stejné, akorát v jiném přebalu a navíc to všechno pěkně mastně zdražili, laky stávaly 50Kč a ted za ně chtějí 80Kč?! Nikdy, Sh-e je pro mě pohřbena..
    Ale ty nálepky vypadají skvěle. Já teda zkušenost s takhle celonehtovými nálepkami nemám, lepím si jen takové malé, třeba kytičky, ale shledávám je dost užitečnými ;) Moc se ti to povedlo, parádní leopradice ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Wow to vypada vážne užasné :)) máš krasne nehtiky :) jako myslím celkove lůžko :) nejdrive jsem si myslela že máš gelove :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tak jsem byla včera v DM, ale u nás je prostě nikde nemají ! :-/

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji za všechny komentáře a pochvaly na nehtíky :), zatím to teda drží, mám je třetí den a v pořádku, tak uvidíme :).
    @Catarina, názor mám kladný, vesměs většina výrobků mi vyhovuje a určitě mohu tyto značky doporučit, patří mezi dvě moje nejoblíbenější :)!Mám tu od těhle značek i dost recenzí, stačí kliknout na štítek makeup ;), opravdu jsem moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  22. jsem tu nova vlastne tento blog vidim poprve a libi se mi ze si ze sebe udelala modelku a saty fotis na sobe

    OdpovědětVymazat
  23. Good day! I could have sworn I've been to your blog before but after browsing through many of the posts I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely delighted I discovered it and I'll be book-marking it and checking back often!
    my web site :: Electrical Engineering Jobs

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!