First Giveaway Winner

by - 10 května

Krásný večer všem,

dovolte mi představit vám vítěze první Giveaway, tramtadadá :D.....výhercem je sympatická Bezega a její komentář číslo 11 :). Moc gratuluji a ihned jdu psát email!

Tady video, abyste viděli, že jsem nešvindlovala :). Jo a komentářů bylo 52, já jsem zadala číslo 51, protože dva komentáře byly od jednoho člověka, tak to jen tak na vysvětlenou :).


Mějte fajn večer a moc vám všem děkuji za komentáře a pochvaly předešlého videa, jsem moc ráda, že se vám líbí, pro mě byla zábava to točit, byla to docela sranda, i když tam vypadám jak blbec,ale tak nevadí :D....

You May Also Like

9 komentářů

  1. blbec? neblázni, vypadáš skvěle snad všude :) jinak gratuluji výherkyni :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji a závidím výherkyni :)))
    Jinak rozhodně nevypadáš jak blbec :) Moc Ti to sluší a je fajn vědět, že jsi normální bytost a neprobouzíš se s umělou tváří každý den :))

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, moc vám děkuju, ale myslím, že dobře tam teda fakt nevypadám,ale budiž mi prominuto, neb to ráno bylo fakt ráno po probuzení bez jakýchkoliv úprav,no tak to tak vypadá :D
    Malltynko, děkuji, no normální bytost, to je pro mě docela dost velká poklona, já si občas přijdu nenormální,hi :D....

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli takhle vypadáš po ránu, tak to Ti závidím ... By jsi měla vidět mě :D Vlasy se mi zpotí a zkudrnatí a udělají na hlavě nepoužitelné roští ... Takže mě může být jedno, jestli si je nemám ničit každodenním mytím, ale mě nic jiného ani nezbývá :) Nemluvě o tom být nenalíčená ... Já třeba o víkendu jen tak na přejezd na nákup se nenamaluju (protože mi to přájde zvytečné) a mamka je schopna mi vyhrožovat, že nikam nepojedeme dokud se trošku nepřimálnu, že vypadám strašně :D Takže ano, závidím Tvoji ranní svěžest a přirozenou krásu :)

    OdpovědětVymazat
  5. @Malltynka: no tak to děkuju,ale fakt teda nevim nevim, mně to zrovna jako nějaká hitparáda nepřijde :D.....jinak je mi ale jasný, že tak hrozný,jak říkáš, to s tebou určitě nebude, on se každej asi vidí kritičtěji, než to je :D, já jsem taky hroznej sebekritik, sice vidím jen Tvoji? malou fotku,ale i tak vidím, že jsi moc hezká, takže bych neměla obavy :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Díky díky, já mám takovou radost :D kosmetika je moje hobby a NYX výrobky jsem chtěla dlouho vyzkoušet, bohužel nemám nějak pořád finance :D takže díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi hodná :) Ale fotka je založená na předchozí úpravě obličeje. Protože bez líčidel a "učesání" tak nevypadám :) A já se sice vidím křitičtěji, ale klidně bych jela nenamalovaná nakupovat, ale mamka se mnou odmítá jezdit, že vypadám strašně :DD

    OdpovědětVymazat
  8. gratulace vitezce!

    snad to vyjde priste :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!