OOTD - khaki šortky

by - 24 května

Přátelé,

dneska jsem měla úžasný den, nejřív sice práce, ale pak jsem se opalovala na zahradě a navečer jsme jeli s manželem na výlet a koupila jsem si boží šaty! Určitě vám je co nevidět ukážu :). Jen tedy rychlý outfitový post, tyhle šortky úplně zbožňuju, mají strašně zajímavě řešené nohavice, což asi na fotkách tak nevynikne,ale jsou jakoby balonové a kolem pasu mají nabírání. Koupila jsem je kupodivu opět na tržnici a nebyly vůbec drahé, jednoduchá tílka v různých barvách jsou podle mě základem letního šatníku, takže ani mně nechybí bílé a náhrdelník sovičku mám z ebay už určitě přes rok, ale pořád ji hrozně ráda nosím, dřeváčky a kabelku už jste viděli v minulých postech :).
Mějte fajn večer a dobrou noc! :)


You May Also Like

21 komentářů

  1. opat raz pekny outfit....shortky maju skvelu farbu a velmi sa mi tiez paci lak na nechtoch :) xx

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi krásná :)) Ty dřeváčky jsou nádherný <3 A s tílkama souhlasím))

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké:-) Já si nikdy v takové barvě nic nekoupím, ale na ostatních se mi to líbí:-)

    OdpovědětVymazat
  4. tie posledné 2 fotky sú krásne a moc ti to pristane

    OdpovědětVymazat
  5. budu se opakovat, ale opět ti to moc sluší! a ten cop na stranu je bezvadnej :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sluší ti to! Mě se moc šortky na ostatních moc líbí, ale sama je nenosím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Juuu! Kraťase ti seknú!! a tiež máš moc krásne doplnky ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. dnes čudné..divná vyzubená usta,nedavala by som...trocha kritiky...je to kostra..ostatné fota ujďe.1,3 tragedia..

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, pracuješ ty vlastně? Neboť dle článků mi příjde ,že máš stále volno. A neber to jako rýpavý komentář ,prosím :-).

    OdpovědětVymazat
  10. moc děkuji za komentáře a za pochvaly! :)
    @anonymní1 :D vyzubená ústa :D to je obrat, to jsem se zasmála, no jo,holt mám hubu plnou zubů, to se nedá nic dělat, nehodlám retušovat nebo nějak upravovat fotky, co sem dávám a rozhodně mám plno nedostatků, to se holt nedá nic dělat :D....
    @anonymní2: neberu to jako rýpání a samozřejmě pracuji, ale je to nárazové, někdy pracuji ráno,někdy večer, taktéž o víkendech! jsem osvč a co konkrétně, můžu říct, že se to týká obchodu ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ten vyzubeny komentar me rozesmal a jsem rada, ze to majitelka blogu presla s lehkym usmevem ;-) Reaguji na to, protoze uz jsem Ti chtela nekolikrat napsat, ze mas hrozne hezkej usmev a krasny bily zuby! Mohla bys udelat nejakou recenzi na to jak a cim si cistis zuby, taky bych takovy chtela mit! Jinak oblecek je super, Tobe slusi vsechno jak jsi stihla, ty se maaaaas! Monika ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Moniko, mockrát děkuji za komentář a za podporu :), já nejsem urážlivý typ, každý má nějaký názor a každý je nějaký a já mám do modelky fakt daleko, holt jsem jen normální smrtelník s vyzubenou pusou, celulitidou, nohama do X a problémy,jaké má každý normální člověk :D, takže to opravdu beru s humorem.Jinak děkuji za pocvhalu zubů, určitě bych mohla článek udělat, bělila jsem si zuby někdy na podzim a opravdu to byla první věc, která zabrala a opravdu vybělila, takže by to možná zajímalo více lidí, bezvadný nápad, díky!

    OdpovědětVymazat
  13. jo,jo samochvála.. :D jsi samá chyba,pořád píšeš své nedostatky,jako že si skromná a i tak se tu ukazuješ,jako jedna z mála..zuby možná bílé,ale ta fotka je divná,,bavili jsme se v kanclu celé dop.Možřná hezká,ne zas tolik,bez tun mejkapu tuctová.Neuškodila by trochu vlastní kritika.

    OdpovědětVymazat
  14. uuuua aká kočka , závidim ti dreváky a šortky ale najviac nohy

    OdpovědětVymazat
  15. @ anonymní 21:14: nějak jsem nepochopila, co tím chtěl básník říci, ale nevadí,hlavně, že jste se v kanclu pobavili a že jste mnou strávili celé dopoledne, to mne opravdu těší, evidentně jsem vás zaujala ;).... o samochvále už vůbec nechápu, co jsi kde četla, to nemám ve zvyku a přiznat svoje nedostatky se nestydím, no a co? každý nějaké má....a jak vidíš, kriticky se na sebe umím podívat velmi, takže fakt nechápu,co jsi mi tím komentářem chtěla dokázat. To, že se tu ukazuju, no jistě, blog je můj, je o kosmetice, vlasech a o mně, tak co bych tu asi tak měla ukazovat?! ASsi tě to překvapí,ale mně kritika opravdu nevadí, ovšem tvůj omentář na mě trochu působí tak, že sis jen chtěla rýpnout, i tak mě ovšem těší, že jsem tě vyburcovala k tomu, abys něco napsala :).
    @Cherry Llegar: děkuju :), ale teda zrovna nohy já osobně na sobě moc ráda nemám,tak to se fakt divim :D!

    OdpovědětVymazat
  16. Nechápu ty rejpavé komentáře..ale i já mám v puse zuby..nepřijde mi na tom nic zvláštního..a evidentně to jsou jen zlé komentáře s úmyslem útočit..nechápu proč..asi závist..každopádně tě naopak obdivuje že se fotíš i bez make-upu..ale i bez něj jsi krásná..a jestli nad tvýma fotkama tráví někdo celé dopoledne..tak má velmi smysluplný život:)

    OdpovědětVymazat
  17. @INA T. děkuju! :)no já si sice taky myslim,že bez makeupu vypadám blbě(no ono i makeupem někdy :D),ale zase když chci někde něco vyfotit operativně,tak se kvůli tomu nepůjdu na hodinu líčit a retušovat fotky tu taky nehodlám, možná vypadám tak blbě,že to někoho pohoršuje, no tak v tom případě mu doporučuju v rámci zachování zdraví, na to nekoukat a je to vyřešený :D!a mám přesně stejný názor, kritika je jedna věk, to beru,ale zbytečně rýpat a útočit, to nikomu nic nedá :),ale zase pokud na mě někdo koukal celé dopoledne,tak pro mě dobrý,to mě těší,akorát bych nechtěla být tím zamestanavatelem :D!

    OdpovědětVymazat
  18. Anonymní: Vy se v kanclu asi hodně nudíte ;) no ještě abyste se nesmály, když tam jenom dřepíte a bůhví, jestli vypadáte alespoň z poloviny tak dobře jako Péťa. O čemž pochybuju. Tak se bavte dál, každý máme jiný druh zábavy, že.

    OdpovědětVymazat
  19. Anonymní: Zajímavé jak tady narážíte na to, že Peťa zřejmě vůbec nepracuje, ale vy do pracování očividně máte opravdu daleko, když si celé dopoledne serfujete po internetu a píšete ubohé komentáře.
    Lidi, kteří ze závisti jen hloupě kritizují mě vždycky pobaví :)
    Než příště něco napíšete, zkuste trošku zapřemýšlet.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!