Drugstore Pink Lips

by - 19 května

Růžová je jednoznačně hned po nude barvách moje nejoblíbenější barva na rty, ale jak jsou na tom s nabídkou naše drogerie? Konkrétně třeba DM? Obecně by se dalo říct, že relativně špatně, skoro všechno je třpytivé a to ještě s modrým či stříbrným nádechem (občas zlaté třpytky, taky děs), takže vám tyto rtěnky a lesky dodají krásný mrtvolný nádech. Snažila jsem se ale vybrat pár produktů, které mým kritériím víceméně vyhovují a docela ráda je používám. Vím, že nejspíš nemusíte dlouhé články, takže pojďme na ně :)......





Astor 730

Můj tajný favorit :), je to taková barbie růžová krémová barva bez třpytek, příliš nevysušuje, ale je třeba pod ní pořádně natřít rty balzámem, jinak by vysušovat mohla. Nicméně, barva stojí za to! Pigmentace je taky ucházející, doporučuji!

Dermacol 01 Sweet baby

Docela pěkná růžovonude barva, opět relativně hydratační, nevysušuje, rtěnka je krémová.

S-he 392

Značka S-he právě v těchto dnech uvádí v DM nový přebal svých výrobků, co jsem ale tak včera koukala, náplň je stejná jako dřív. Tahle rtěnka je tedy ještě se starým obalem, ale seženete ji i ted. Je relativně hydratační, nevysušuje, moc ale nekryje a má v sobě dost modrého lesku, což mi nevyhovuje, nicměné na léto k opálené pleti dodá jen jemný růžový nádech, takže lze doporučit, navíc cena je příznivá.




Astor Prismatic Gloss 13 Pastel pink

Krásná mléčně růžová barva, mám tenhle lesk moc ráda, docela obstojeně kryje a dodá opravdu nádhernou barvu, rozhodně doporučuji!

Astor Liquid Care 100 Innocent Pink

Tekutá rtěnka, má dodat krytí rtěnky, ale lesk lesku :), obojí bych řekla, že splnuje, i když s krytím to tak slavné není, nicméně i tak, barva krásná, rozhodně doporučuji!

Oba dva tyto lesky používám ráda a často.




Co říct závěrem? I v drogerii, přestože výběr není nijak extrémní, se dá sehnat pěkná růžová rtěnka nebo lesk, ale chce to více hledat.....a co vy, máte nějaké oblíbené drogérkové růžovky?

You May Also Like

13 komentářů

  1. Nemám oblíbenou růžovku, ale včera jsem objevila svou nově oblíbenou "červeňovku" :) je od L’Oréal - ta nová zlatá a je překrásná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám teda když už tak nude, a nebo maličko dohněda, ale musím říct že ta od Dermacolu se mi fakt líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasím, pěkná růžová se v drogerce taky dá sehnat.. víceméně je to děs, ale dá se :) já mám radši ale nude..

    OdpovědětVymazat
  4. ja mám radšej taký prírodný odtieň čerešňovej alebo niečo podobné pre to, že som dosť bledá a bud si dám na peri niečo také čo troch zvýrazní prirodzenú červenú farbu pier alebo si na ne dám make up aby boli nevyrazne ...podľa nálady...rúže moc nemám rada ale ten Astor 730 je pekný

    OdpovědětVymazat
  5. tu Dermacolku mám z InStyleu a docela mi vyhovuje(teda až na to, že jí nemůžu už asi týden najít)

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, mně se moc líbí ta Astor 100 :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ta Dermacol se mi líbí. Já mám oblíbenou růžovou z drogerky Miss Sporty se zlatýma třpytkama :-D Já vím, že je to kýč, ale zlatý třpytky můžu fakt ve všem.

    OdpovědětVymazat
  8. No je fakt, že já taky víc používám různé nude odstíny,ale bohužel můj nude odstín je taky hodně do růžova, v béžové nebo hnědé vypadám jak mrtvola, takže hodně užiju i tyhle baby pink růžové :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja pouzivam gosh, lebo ten mi vzdy kupi mamina a som spokojna:)))

    OdpovědětVymazat
  10. Žádnou růžovou zatím nemám, mám jen červené, korálkové a nude, ale moc se mi líbí ta tvoje od Astor.

    OdpovědětVymazat
  11. naozaj super blog! :) som tvoj novy follower

    http://mischeldoublew.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Říkám si,že ta od s-he je mi nějaká povědomá, tak se podívám a samozřejmě, že jsem jí doma našla =D Mám světlou suchou pleť, černé vlasy a dost výrazné oči a rtěnky se ke mně moc nehodí. Mám jich jenom pár (hodně světlých) a tahle mi příjde super. Syce moc nekryje, ale to mi právě vyhovuje =D Jinak moc super blog!!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!