ELF Haul - Nal Polishes, Brushes, Blush

by - 11 května

Krásný slunečný den,

mám tu pro vás slibovanou recenzi na další balíček od ELFu. Jedná se o laky, tvářenku a štětce a už ted na začátku můžu říct, že v poměru cena/výkon, mohu tuhle kosmetiku jedině doporučit, i když jsou to produkty levné, určitě nejsou špatné.


Začnu laky na nehty, už z dřívějška mám od ELFu tři laky a byla jsme s nimi spokojená, pěkně totiž kryjí, solidně se nanáší a hlavně opravdu celkem rychle schnou, dalším pozitivem je to, že u některých stačí i jen jedna vrstva. Přináším tedy pět nových barev a tři starší z mé sbírky :). Jednotlivě na nehtech vám je ukážu v samostatných postech. Koupi těchto laků ale mohu určitě doporučit!



Natural Radiance Blusher - odstín Glow

Tuhle tvářenku, jen v jiném odstínu, už jsem tady pomluvila a tvrdila, že další odstín zkoušet nebudu, no jak to tak bývá, nedalo mi to a po kladných recenzích, jsem objednala odstín Glow. Co jsem řekla ohledně balení už minule, je naprostá pravda, balení není nic extra ani vzhledově, ani funkčně, čekám, kdy přestane fungovat, ale beru v potaz cenu a tak už mlčím. Nevím, jestli se mi to zdá a možná to byla odpravdu chyba odstínu Shy, ale odstín Glow mi přijde pigmentován lépe, je jemněji rozemletý a vůbec lepší a hezčí. Barva je to meruňková se zlatým shimmerem, kterého je přímo v balení tak akorát, ovšem, když ho nanesete, je ho na můj vkus až příliš (a to já ho mám jinak ráda), leskne se hodně do zlatooranžova. Určitě by ale mohla být dobrá pro tmavou plet jako rozjasňovač, já jakožto bledule jedině jako tvářenku a musím s ní opatrně, protože toho shimmeru je tam opravdu dost a nechci vypadt jako diskokoule. Obecně ale pro ne příliš náročného spotřebitele doporučuji, za tu cenu můžete vyzkoušet více odstínů a pracovat se s tím dá solidně i vzhledem k nedostatkům.





ELF essentials štětce


Na elfí štětce jsem četla plno chvály a protože mám srovnání a mám doma - pro mě pekelně drahou - sadu od Sigmy , jen v růžové barvě, tak jsem chtěla vyzkoušet pár štětců i od ELFu. Štětce totiž hodně upotřebím, neb je používám nejen na sebe, ale i na líčení zákazníků při úpravě vizáže před focením a na líčení kamarádek a známých na plesy a různé akce. Vzhledem k tomu, že velmi časté namáčení a mytí štětcům určitě neprospívá, rozhodla jsem se nejfrekventovanější štětce pořídit i od ELFu. Zakoupila jsem tedy Foundation, Bronzing a Eyeshadow Brush. Za nízkou cenu jsem nečekala bůhvíjakou kvalitu, ale říkala jsem si, že uspokojivě fungovat by mohly.

Foundation Brush

Tento štětec mě mile překvapil, řekla bych, že je srovnatelný s o hodně dražší Sigmou, makeup i báze se s ním nanáší bezproblémově, nejsou vidět tahy štětcem, pěkně se roztírá a je velmi jemný a příjemný. Rozhodně doporučuji!





Eyeshadow brush

Velmi vytížený štětec, určitě se hodí mít jich více, zvláště pokud se často malujete různými barevnými stíny. Ve srovnání s kolegou od Sigmy je drsnější, nemá tak precizně zarovnané štětiny a tím, že je hrubší na něm i malinko hůř drží stíny, než na Sigmě, ale rozhodně nemůžu říct, že by byl špatný. Namalovat se s ním dá dobře a dosáhnete uspokojivého výsledku, určitě ho také mohu doporučit.






Bronzing Brush

Pro mě trochu zklamání, s kolegou od Sigmy se moc srovnávat nedá, je o dost hrubší, štětiny jsou tvrdší a tím pádem víc práší. Sigma je oproti jemu velmi jemná, hustší a lépe v ní tvářenka a bronzer drží. Nicméně i tak ale splní svoji funkci a pro běžné líčení ho lze doporučit.





Obecně by se teda dalo říct, že Sigma štětce jsou určitě lepší, nicméně i o mnoho levnější štětce od ELF dokáží splnit požadovou funkci a tak, pokud nechcete investovat poměrně dost peněz, určitě je nákup těchto ELF štětců na místě. Doufám, že jsem vás dlouhým článkem neunudila úplně a přeji krásný slunečný den!

You May Also Like

16 komentářů

  1. už se moc těším na fotky s těmi laky. jsem zvědavá, jak bude vypadat Mango Madness, ten mě v lahvičce zaujal nejvíc.

    OdpovědětVymazat
  2. jeeej tie laky ma potešili ja som ich videla u nás v sálone a rozmyšlala som nad nimi kedže som ich videla prvý krát a ked hovoríš že dobre kryjú a sú dobré tak asi investujem do nového člena mojej lakovej rodiny :)

    OdpovědětVymazat
  3. souhlasím, ten štětec foundation od ELFu je skvělý, taky ho mám a jsem s ním nadmíru spokojená :) jinak máš moc pěknou sbírku laků. já mám od nich zatím jen jeden, a to mint crema, protože jsem ještě žádný lak v takové barvě neměla :D

    OdpovědětVymazat
  4. ten mango madness lak je naprosto uzzzzzzsnyyy

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě si obědnám laky Mango madness a Fire Coral a štětec Foundation Brush, měla si od ELF i make upy? Pokud ano jak jsi s nimi byla spokojená?

    OdpovědětVymazat
  6. dekuji za recenzi,zrovna shanim stetce a premyslim,jestli investovat do kvality nebo zkusit elf,asi si spis teda koupim ty drazsi...
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný článek :D A moc děkuji za recenze. Sama plánuji obří objednávku elf kosmetiky. Od vykoupení štětců, čističů až po většinu tvářenek, pár rtěnek, lesků, podkladů, rozjasňovače a tak. Takže mě vždy recenze moc potěší a upřesní mě požadavky. Co jediné mě u nich snad vůbec nezaujalo, jsou jejich oční stíny teda.
    PS: pobavila jsi mě porovnáním se "k diskokouli" :D Tohle jsem ještě neslyšela teda :D

    OdpovědětVymazat
  8. no a pak tam mají mít nějaké štětce :D všechno vykoupený :((( :D néé já taky plánuju velkou objednávku, ale právě čekám až doplní ty štětce, protože si chci koupit ten na make-up :)))
    mám vybraný zrovna tenhle odstín tvářenky, ale když ho tu tak vidím a píšeš, že pro bleduje asi neni ta nejvhodnější volba ... tak to asi přehodnotím :D

    OdpovědětVymazat
  9. @Jitulikaa: podle mě bude Mango krásný, ted jsem právě nalakovala Fire Coral a taky se mi hodně líbí!
    @Cherry Llegar: určitě ty laky nejsou špatný a za tu cenu jsou super, nemůžu si na ně stěžovat :)
    @Mirabelle: Mint Cream jsem chtěla taky,ale protože mám doma Mint candy apple od Essie a For Audrey od Chiny a to budou dost podobné barvy, tak sjem ho neobjednala, ale je nádhernej!
    @L. makeup jsem neměla,ale docela se mi líbí ten nový v té hranaté matné lahvičce, láká mě vyzkoušet, jenže já mám hodně suchou plet a hned tak něco mi nesedne. Měla jsem ale ten tonovací krém Tinted moisturizer a mě teda nenadchl, asi bude vhodnější spíš na normální a mastnější plet než na suchou, byla mi nepříjemná i ta vůně a celkově mi nesedl,ale ted ta inovace nevím jaká je,měla jsem ho už dřív.
    @SIENA.STYLE tak záleží, na co je chceš, určitě ty ELF nejsou špatné,ale rozhodně znám lepší, ty Sigma jsou opravdu o pár tříd lepší :), kromě teda toho na makeup, ten je super!
    @Malltynka: tak to jsme na tom stejně, mě ty jejich oční stíny taky nezaujaly, nemám ani jedny :), zato tvářenka, na to jsem maniak :D a ty studio jsou opravdu výborný, ještě bych chtěla zkusit ty nové krémové tvářenky....
    @angellovely-things_ :D no jo,to je fakt, ELF ted jede, proto jsem objednávala z Anglie, v našem eshopu byl ten štětec na makeup vyprodaný :). Jinak ta tvářenka určitě zase není špatná ani pro bledule, jen je potřeba počítat, že je v ní docela dost lesku,ale jinak je to odstín hezký, to se zas neboj ;).

    OdpovědětVymazat
  10. tato znacka je podla mna fakt uzasna:)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezká a přínosná review!.)
    Štětce jsou super a laky taky! Co mě zaujalo je pigmentace Glow tvářenky :O Rovněž bych to od ní nečekala. Líbí se mi tvářenky hlavně z řady Studio. Zatím ale žádnou tvářenku od elf nemám, takže teď už snad přemýšlím o této levnější variantě. Co myslíš? Máš nějakou od elf Studio - jsou viditelně lepší? .) M.

    OdpovědětVymazat
  12. jaká je stránka na e--shop prosím?

    OdpovědětVymazat
  13. @mafinx: souhlasím, taky jsem s ELF moc spokojená!
    @Mio, děkuju! Ty studio tvářenky jsou úplně super a rozhodně lepší než ty esentials, určitě objednej,já mám 4 a opravdu jsou to moje hodně oblíbené tvářenky, já jsem na tvářenky maniak :D, mrkni kdyžtak sem na odstíny:
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/03/elf-blushes-and-lipsticks-review.html
    @ blair: u nás www.elfkosmetika.cz
    nebo můžeš objednat z UK a to www.eyeslipsface.co.uk

    OdpovědětVymazat
  14. A už nám ide blog juhuu!!
    Skvelé recenzie..mne si ulahodila najmä porovnávaním štetcov elf so sigmou. Najprv som si kupovala nemzmyselne drahe stetce od MAC a potom som objavila cela stastna Sigmu, naozaj SKVELEE stetce!..len to postovne zo stranky je velmi drahe :-((... dnes mi prisiel od elf kabuki stetec..zatial som ho neskusala ale som ohurena tou jemnostou :-O! Vyzera vazne dobre! A po tvojej recenzii dam asi sancu aj stetcu na makeup ;-)
    Mne sa osvedcilo investovat najme do tych stetcov na oci, na obocie..a potom tie na tvar uz stacia lacnejsie :)

    OdpovědětVymazat
  15. už se dlouho chystám na nákupy kosmetiky ELF, ale ještě čekám až bude doplněné zboží, abych nemusela objednávat na 3krát. Teď je to hodně vyrabované :D
    Mám v plánu si pořídit štětec na pudr, nějaké stíny, make-up, gelové oční linky a taky nějaký ten lak, tak jsem opravdu zvědavá :)

    Povedený článke, mě rozhodně pomohl vytvořit si obrázek o této značce a hlavně mě bavil.

    OdpovědětVymazat
  16. I'm impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that's both equally educative and entertaining, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is something which not enough men and women are speaking intelligently about. I'm very happy
    I stumbled across this in my search for something regarding this.
    Stop by my web blog ... Black Friday

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!