Essence and ELF preview....

by - 10 května

...recenze bude brzy :).....



You May Also Like

10 komentářů

  1. páni..už se na recenzi moc těším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta tvářenka mě zajímá, jestli si ji nepřipíšu na seznam. Ale zase mi přijde lepší to multifunkční líčidlo, když sem do teď tvářenku nepoužívala.

    OdpovědětVymazat
  3. Super nákup! už se moc těším na recenze, hlavně na Elf.

    OdpovědětVymazat
  4. Juu toho teda je! :-) teším sa na recenzie!
    Včera som zistila ze elf ma u nas e-shop :-O to som vobec netusila! Este som citala ze u Vas to spustenie trva..a zvycaje my sme vo vsetkom este aj pozadu.. takze prevapenie veliké :-)
    Sice len par vyrobkov, neda sa to porovnavat s anglickou strankou.. :D ale da sa dobre plnohodnotne nakupit...balicku sa neviem dockat..prekotili ma najma tie uuuzasne ceny! :-O

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé super :D Moc se těším na recenze. Hlavně na elf, protože plánuji vykoupit půlku obchodu, tak se vyplatí vědět, do čeho jít a ne (protože hodně věcí za málo peněz, rovná se velký balík :D )

    OdpovědětVymazat
  6. Už se těším na tu recenzi, obzvlášť na ty lesky, protože pořád přemýšlím, jestli ji nějaký z nich mám koupit nebo ne =)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé už se nemůžu dočkat na recenzi :-) taky čekám na balíček. Ten štětec na make up jsem taky chtěla, ale někdo mi je vykoupil :-/ Jinak se chci zeptat jestli jsi objednávala z českého nebo amerického e-shopu a jestli z ČR tak jak dlouho jsi čekala na balík a jestli jsi platila předem :-)

    OdpovědětVymazat
  8. pani ani tu znacku elf neznam :D jsem asi mimon :D budu se tesit na recenzi a mas novou ctenarku!

    OdpovědětVymazat
  9. @Ivet: no za tu cenu ty tvářenky nejsou špatné, i když ten obal je hrozný a nejsou úplně nejjemněji melté, i když tahle mi přijde lepší, než ten minulý odstín ze stejné řady, divný :), multifunkční tyčinku mám taky a taky je fajn, rozdíl je v nanášení, tamta je tuhá,tahle klasicky pudrová, takže záleží na tobě, co bys preferovala. Jinak tvářenku si určitě pořid, úplně to změní a rozzáří obličej ;)
    @čajová,tak to je super že se ELF tak rozšiřuje, je to opravdu moc fajn kosmetika
    @Inly Fragile: ty leskly jsou super, krásné barvy,ale naprosot otřesné nanášení, kdo vymýšlel ten aplikátor nevím, ten je hroznej,ale barvy úžasný!
    @Katuš: já jsem objednávala z anglických stránek, měli zdarma poštovné a k tomu zdarma červený nebo bílý lak, hlavně jsem ale právě chtěla štětec na makeup a ten byl u nás vyprodán. Přišlo to asi za 10 dnů.
    @A. Roland: děkuju, to mě těší! :)

    OdpovědětVymazat
  10. kosmetiku essence mám moc ráda... původně jsem myslela, že je to další levná nekvalitní kosmetika ale to vubec není pravda a ted nedám na jejich laky na nehty a rtěnky dopustit

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!