Big Essence Haul - Lipglosses, Lipstick, Nail Polishes.....

by - 14 května

A je tu slibovaná recenze Essence produktů. Jak už jsem psala, nikde v okolí nemám drogerii Rossmann, takže když už jsem se tam dostala, rozhodně jsem netroškařila :D....
Úvodem bych chtěla říct, že tato kosmetika mě opravdu mile překvapila a to, co jsem četla na blozích, tedy, že je super, mohu jedině potvrdit!

Stay with me Lipgloss

Naprosto úžasné lesky, krásně pigmentované, barví docela dobře, takže získáte barvu rtěnky, ale vzhled lesku, příjemná konzistence, vůně, náplni jako takové nemám, co bych vytkla, opravdu mě tyto lesky nadchly. Ted ale přichází to ALE - naprosto příšerný a nepoužitelný aplikátor, ten, kdo tohle dílo ďáblovo vymyslel, by měl podstoupit tantalova muka a žhavení lebky zvané budík. Na tom aplikátoru se lesk totiž chytá jen uprostřed v té prohlubni a ta je tak debilně uzoučká, že není možný to s tím normálně nanést, takže prostě s vynaložením většího úsilí dostanene kapku barvy na ret a tím koncem toho aplikátoru to musíte nějak rozšmrdlat. Vážně si neumím představit, kdo má tahle "aerodynamicky" tvarované rty, že by mu tenhle příšerný tvar mohl vyhovovat! Ale jak říkám, barvy úchvatné, ještěže mám štěteček na nanášení rtěnky, snad se tam s ním nějak dostanu....:)










Lipstick - č. 53 All about cupcake

Tak tady nehodlám šetřit chválou, fakt úžasná barva a konzistence, taková nude-růžová, úplně perfektně hydratační,skoro jakobych nanášela balzám. Rozhodně doporučuji, jsem z ní nadšená!






Eyeshadow - 44 it´s up to you

Barva mě zaujala na první pohled, ačkoliv mám tušení, že mi slušet nebude, ale nemohla jsem si pomoct, když korálová je tak krásná! Stíny slibují shimmer efekt, ten bych řekla, že je velmi slaboučký a na kůži se skoro úplně vytrácí, což mně osobně vůbec nevadí, výrazné barvy mám raději v matu. Co mi ale trošku vadí je pigmentace, ta je tak střední, bude to chtít víc vrstev, protože nijak zvlášt nebarví, ale nemyslím, že by to byl velký problém...a hlavně, ta barva!



Gel eyeliner brush

Jedním slovem úžasný, ten se jim fakt povedl, dokonce je mnohem lepší, než všechny štětečky na oční linky, co mám a že mám zahnutý od Coastal Scent a dva od Sigmy, jeden špičatý a druhý taky zkosený, tak na tenhle za 39Kč nemají. Kreslí se s ním báječně a dělá opravdu tenkou linku, navíc je moc příjemný, koupi tedy určitě doporučuji!






Laky na nehty XXXL shine multi dimension

Krásný barvy, úžasná pigmentace, stačí i jedna vrstva. taky velmi povedené, jediné, co bych vytkla jsou ty štětečky, jsou dost úzké a nepracuje se s nimi nejlépe, ale jak jsem zmiňovala, jsem rozmazlená OPI a Chinou, takže to asi nemůžete brát úplně doslova :). Ten tyrkysový už jste mohli vidět tady.




Express dry drops

Zatím jsem žádný sušič laku v kapkách neměla, takže nemám srovnání, ale můžu říct, že to sice funguje, ale žádná hitparáda to teda není. Sice to lak na vrchu usuší, ale pořád je takový měkký pod povrchem a to docela dost, takže čekejte obtisknuté polštáře, vlasy a oblečení. Na Seche to ani zdaleka nemá! Ovšem, pořád můžu říct, že to funguje relativně uspokojivě, lepší než vidličkou do oka a trochu to pomůže.



Tak gratuluji všem, co dočetli až sem a mějte krásný den!

You May Also Like

23 komentářů

  1. Hodně mě zaujala ta rtěnka, pro tu si asi půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  2. naprosto s tebou souhlasím co se týče kritiky u aplikátoru na lesky na rty.taky při každým nanášení lesku úplně šílím! tvoje přirovnání a trest pro vynálezce onoho děsnýho aplikátoru mě hodně pobavil! super nákup

    OdpovědětVymazat
  3. jů, asi si půjdu pro rtěnku a hrozně se mi líbí lesk my favourite milkshake :) super článek

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá recenze..jako obvykle:) asi si budu muset pro něco zajít:)

    OdpovědětVymazat
  5. ten lesk my favourite milkshake se mě velmi líbí:))

    OdpovědětVymazat
  6. holky, ta rtěnka je fakt úžasná a za ty peníze je úplně super, rozhodně ji zkuste!
    A ty lesky jsou taky úžasné až teda na ten aplikátor...
    @Jitulikaaa: vid, kdyby ty barvy nestálo za to, tak ten lesk vzteky prohodím oknem :D....

    OdpovědětVymazat
  7. S tím aplikátorem u lesku jsem taky bojovala, ale dá se na to zvyknout :-) Líbí se mi ta rtěnka, já mám jen jednu a je taková dost třpytivá, takhle tvoje by se mi líbila víc... Musím je příště omrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  8. kosmetika od essence je docela dobrá a hlavně levná, takže jí ráda využiju. Ta rtěnka je vážně dobrá ! =)

    OdpovědětVymazat
  9. moc hezký letní odstíny rtěnek! :-) Chystám se taky pořídit nějaký růžový odstín od essence

    OdpovědětVymazat
  10. milkshake a candybar.... super recenze už dlouho si chci lesk koupit jen človek neví jak to bude realne vypadat

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná recenze lesků, která vyřešila mé dilema, nepotřebuji ani jeden :). Právě také válčím s stíny Essence, jsou sice pěkné, ale pigmentace k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  12. Můžu se zeptat, kolik tě stála ta rtěnka ? :)
    Leny

    OdpovědětVymazat
  13. uf uf docitane:!))super recenzia urcite minimalne lesk vyskusam!

    OdpovědětVymazat
  14. @viennettka: tak to doufám, že si na ten aplikátor teda taky zvyknu, přijde mi totiž fakt nepoužitelnej :)
    @Day: přesně, v krabičce se tváří, že jsou pigmentované jak blázen a pak nic moc...
    @Leny: já nevím přesně, ale bylo to kolem 50Kč, tuším 54?

    OdpovědětVymazat
  15. "Lepší než vidličkou do oka" :D :D Nejvíc mě vždy pobaví tyhle Tvoje výrazy :D
    Jinak ty lesky vypadají hooodně dobře :) Nejhorší je, že se mi líbí všechny :D Jinak ten štěteček jsem si teď také pořídila a je PERFEKTNÍ! Fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  16. A ta rtěnka je super :) Taky jednu od essence mám a je moc fajn ... Jenže moje peněženka už brečí ... Dnes jsem nechala v DM zbytek svých peněz za novou kolekci Sh-e. (recenze snad zítra u mě na blogu :))

    OdpovědětVymazat
  17. ja najradšej také prirozdene odtiene čite ten prvýý:)

    OdpovědětVymazat
  18. Ten tyrkysový lak od Essence mám :) jinak jsem tyhle věci nezkoušela, ale mám doma spoustu tužek na oči, stínů, makeupy, pudry, bronzer atd. :) ta značka je fakt super :) a ta cena? No pohádka.

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělá recenze, vyzkouším rtěnku. Essence je levná, tak když mi vhovovat nebude, tak to aspon nebude tolik bolet. ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Miluju ten Milkshakeovej:D Nejlepší lesk, co jsem kdy měla a ženským kolem se strašně líbí, pořád se ptají, co to mám za lesk :)
    Avanta - Iva D.

    OdpovědětVymazat
  21. Mám lak 64 trendsetter, stejný jako ty, ale výdrž mizerná. Během dne jsem musela dvakrát opravovat, protože se začal loupat, a to jsem dnes rukama nijak zvlášt nepracovala. Barvička je to krásná, takže škoda.Jinak super recenze :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Péti, tak jsem neodolala a koupila si po dlouhém ohlížení a rozhlížení Say with me 03 Candy Bar - jsem z toho lesku nadšená...super barva, výdrž, příjemné na rtech...a aplikátor? Dělá se mi s ním docela dobře...je to trochu nezvyklý tvar, ale jde to :).
    Za tu cenu, skvělý lesk :), půjdu asi půjdu i do jiných :).

    Měj se krásně

    Terka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!