Everyday Brown Smokey Eye Look

by - 07 května

Přátelé,

pokusila jsem se o další tutorial, ovšem musím říct, že by to fakt chtělo kameru, takhle se nemůžu pohnout, protože foťák je zaostřený jen na jedno místo,achjo....vůbec nevím, jestli to má takhle cenu, máte z toho něco, jde to pochopit a je to dobře vidět? Jaký je váš názor? Děkuju!


Přeju všem krásný sobotní večer, já budu koukat na Sex ve městě :).

You May Also Like

12 komentářů

  1. Mě se ty tvoje videa náhodou líbí, všechno na nich hezky ukážeš a máš je perfektně upravený (i ta hudba mi k tomu sedí) :) Takže jen tak dál :D

    OdpovědětVymazat
  2. Plně souhlasím s Jane, je to náhodou super :) A to rtěnku si musím objednat! :) Díky a taky prosím o další :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já tě fakt zbožňuju, jsi úplně zlatá, jak se culíš :-D A video se mi líbilo, i přes technické problémy to dalo, co to dát mělo. To zrychlení je super, je to poutavější, svižné, baví to. Hudba tradičně skvělá.
    No já jsem naprosto spokojená! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video! A ta rtěnka je boží..musím ji mít :))

    OdpovědětVymazat
  5. Taky souhlasím, video je super! K pochopení to taky je, a obraz jde. Určitě pokračuj. Já si asi budu muset časem pořídit tu paletku očních stínů.

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, moc vám děkuju za názory a za pochvalu, no já jsem takový perfekcionista, takže prostě mě štve, jak je to třeba chvílema přesvícený,ačkoliv slunce do okna vůbec nesvítilo a tak vůbec,ale snad to časem vychytám a zlepším se :).
    @anonymní: :D děkuju moc, to jsi mě potěšila, haha, culím, no asi máš pravdu,ale já ti nevim, proč to dělám, asi nějakej reflex nebo nevim :DDD....
    @L. a Liane: ta rtěnka je opravdu fajn, ta barva se mi hodně líbí, chystám na ní recenzi, asi už na zítra :)
    @Jitulikaaa: já nikdy nebyla fanda paletek,ale musím říct, že v poslední době je přímo zbožnuju, zvláště tyhle s přerizenýma nude a smokey barvama, je to super i na cestování

    OdpovědětVymazat
  7. Aká si tam podarená :) moc ti to tam pristane aj keď ja to robím úplne inak ...myslím to líčenie

    OdpovědětVymazat
  8. Jde to vidět dobře :) a ty jsi pořád tak krásná :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Neprestavaj tocit, tie videa su skvele :-)
    Ja som skusala tocit,ale akosi technicke veci neboli vobec v poriadku.. toto video a zostrenie je oproti tomu mojmu profesionalne! :-)
    ..inak ten makeup loreal, ktory si pouzila vo videu, nevysusuje plet? Ma byt zmatnujuci vsak..este som ho nemala, tak som zvedava :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!