Domácí prodloužení řas, metoda trsů

by - 05 května

Slibuju, že už je to na chvíli poslední řasový příspěvek, ale holt se to zrovna nějak sešlo :D........Dneska jsem kamarádce prodlužovala řasy, původně jsme chtěly udělat metodu řasa na řasu, ale bohužel s tímhle lepidlem ty jednotlivé řasy nedržely, což nechápu, když je to lepidlo na individuální řasy, ale prostě to nešlo, takže jsme nakonec udělaly trsy, i tak si ale myslím, že to dopadlo vcelku dobře a že s pomocí kamarádky(mamky, sestry..) to hravě zvládnete doma. Trsy jsou totiž dobře sehnatelné, jak na českých eshopech, tak na ebay a nejsou příliš drahé. Do lepidla se ale asi vyplatí investovat, já mám lepidlo černé značky Ardell, což by mělo být lepidlo kvalitní a trsy by s ním držet měly, ale uvidíme, jak dlouho vydrží, neb ty jednotlivé řasy s tím nedržely vůbec.....:-(.

Co potřebujete:

  • trsy řas
  • pinzetu
  • lepidlo na řasy
  • mě :D....
Postup:
Trs chytmene do pinzety co nejblíž počátečního uzlíku a opatrně vytáhneme z balení (jsou tam totiž přilepené), potom chytneme pinzetou zhruba v polovině, namočíme uzlík do lepidla, kterého si kápneme trošku někam na tvrdou podložku, a přichytíme nahoru na řasy, držíme, dokd se nepřilepí. Oči jsou celou dobu lepení řas zavřené a je třeba dávat pozor, abychom neslepily vrchní a spodní řasy, z toho důvodu jsem spodní řasy překryla tampónkem a tampónek přilepila ke kůži fixační papírovou náplastí, kterou používají třeba při braní krve a jde lehce odlepit ;). Začínala jsem u vnitřního koutku, kam jsem dala trsy nejkratší short a zhruba v polovině oka jsem přešla na trsy délky medium a s těmi pokračovala až k vnějšímu koutku oka.
A tady výsledek:



Pomůcky:



Co si myslíte o výsledku, zkoušely jste to někdy doma nebo vyzkoušíte? :)

You May Also Like

15 komentářů

  1. Koukni se na mail nebo ke mě na blog, jestli o tom ještě nevíš ;) :D

    OdpovědětVymazat
  2. páni..obrovský rozdíl..ale přitom velmi přirozené, tohle se mi velmi líbí,,jsi šikulka!!

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsi šikulka, žes to takhle zvládla. Vypadá to dost přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo!! Já bych se bála takhle s řasama... a jak to tak půjde dolů?:D:)) ale vypadá to superpřirozeně...jseš šikovná:))

    OdpovědětVymazat
  5. kámoška si to nechala udělat a pak jí začaly vypadávat řasy tak na to bacha :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sem tam si lepim..mam stastie na celkom pekne mihalnice, ale ked je nieco pekne, chceme krajsie vsak ;-)
    ..mala by som ich zacat vyuzivat lebo sa mi tusim len hromadia!
    mmm ja mam lepsiu skusenost s mihalnicami v celku, teda kto si nikdy nenalepoval, urcite by mal zacat podla mna s celymi, pretoze sa s nimi lahsie pracuje..trsy su uz podla mna vyssi level.. drzali mi pekne, vyzerali prirodzene..len ta aplikacia samej sebe bola tazsia :)
    Ja mam lepidlo DUO adhesive..bolo ospevovane tak som isla po nom..a pravda! je skvele, drzali s nim aj jednotlive trsy :)

    OdpovědětVymazat
  7. krasny tyjo!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Nosila jsem je asi 4 měsíce nebo jak dlouho, byla jsem spokojená, ale jako všechno, o co se musí pravidelně starat mě to přestalo hodně rychle bavit :))

    OdpovědětVymazat
  9. Děkujeme za pochvaly, kočky :).
    @Týnuše: jak to jde dolů, stačí něco mastného, nanást na řasy, umýt teplou vodou a ono se to pustí nebo mám na to i speciální odstranovač, kdyby to nešlo.....na to lepidlo a řasy totiž nesmí přijít nic mastného!
    @luckapucka: taky jsem četla, že to ničí v některých případech řasy,ale zase i názory, že úplně v pohodě,asi nejvíc záleží, jaké má člověk svoje řasy a jak se to udělá,aby se tam toho nedalo moc a moc dlouhé řasy a ty vlastní se příliš nezatěžovaly....
    @čajová: máš pravdu, ty vcelku jsou určitě na aplikaci jednodušší a ty trsy sama na sobě-no, musím potvrdit, že to jde pěkně blbě :D, jak na to člověk vidí jen jedním okem....já mám lepidla Ardell na ty jednotlivé řasy i na řasy vcelku, na každý druh řas jiný druh lepidla a taky myslím, že jsou v pořádku,jen prostě ty individuální řasy s tím nešly, na to bude asi třeba ještě specializovanější dražší lepidlo. O tom DUO jsem taky četla, tak jsi mě právě přesvědčila, že stojí za zkoušku :)!
    @Dashulka, no jo, to je právě to, musí se to doplnovat a starat se o to, to je jediná věc, co mě na tom taky vadí,ale holt, pro krásu se musí něco obětovat,no...:D

    OdpovědětVymazat
  10. No ale potřeba jsi Ty (jak si sama napsala), takže nemám možnost vyzkoušet :D:D

    http://ebuushop.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, ty řasy vypadají nádherně!Moc se Ti povedly! Taky bych si je chtěla nechat udělat.. ale slyšela jsem, že mi pak moje přírodní řasy vypadají. Je to pravda? A jak zhruba dlouho vydrží? Díky moc :*

    OdpovědětVymazat
  12. A zkoušela si metodu řasa na řasu?

    OdpovědětVymazat
  13. Můžu se zeptat - chápu správně, že trsy se aplikují a pak vydrží několik dní? Já jsem totiž už dříve podstoupila metodu řasa na řasu a řasy jsem měla zničené - teda neměla jsem žádné. A navíc jsem si myslela, že si trsy budu moci aplikovat sama - tak nic no :D na kolik to tak vyjde? U té koupě řas by dle mě problém nebyl, ale co vím, tak lepidlo kolem 3000,-. Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj ja ziji v anglii a tady prodlouzeni ras se pohybuje 15.liber oproti Česku. Taky tady voli metodu trsu. Ja chodim pravidelne protoze jsem si na ne zvykla. A je pravda že už ty moje jsou trochu zničené.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!