Miss Dior Chérie

by - 01 května

Ráda bych vám představila svůj nejoblíbenější a vytoužený parfém, přinesl mi ho k vánocům Ježíšek a přála jsem si ho fakt dlouho, byla to láska na první počuch :) a vzoreček, co jsem měla doma, jsem si šetřila půl roku a to jen na speciální příležitosti.
Pokud ale nemáte rády sladké parfémy, nebude to nic pro vás. Je to totiž taková sladká roztomilá vůně, nejvíc v ní cítím sladké jahody a posléze fialky. Nemám ráda dělení parfémů podle věku, ale tuhle vůni si vážně neumím představit na 50-60leté ženě, protože mi přijde vyloženě mladistvá. Jinak je to ale podle mě docela univerzální parfém, určitě je vhodný na léto, ale i na zimu a řekla bych, že i docela dost voní mužům, protože jsem na něj sklidila zatím jen samé pochvaly :)! Výdrž má na mně velmi solidní, takže vidím jen samá pozitiva, jediné negativum je samozřejmě cena, ale za kvalitu se holt platí.....

Složení:


HLAVA - zelená tangerinka, lístky jahodníku
SRDCE - fialka, růžový jasmín, karamelizovaný popcorn, jahodový šerbet
ZÁKLAD - pačuli, křišťálové pižmo


You May Also Like

8 komentářů

  1. Na tenhle parfém slyším samou chválu, že se divím sama sobě, že jsem ještě neměla touhu si ji jít někam pořádně očuchat. Nicméně po tvé recenzi jsem nalomená velmi :-)

    Mimochodem - jsem ráda, že ti láska vydržela. Já jsem podobně ujela na Omnii Crystaline, moc mi voněla, střádala jsem penízky, nastřádala 2.000 na největší balení... spotřebovala třetinu a předala kamarádce, protože se mi z nepochopitelného důvodu Omnie totálně znechutila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. @anonymní: no já myslím, že za očuch opravdu stojí, zvláště s jarem a nadcházejícím létem se na Chérie těším, evokuje mi teplé počasí a jahodovou zmrzlinu :-). Jo a co se týká Omnie Crystaline, tak tu mám taky vzorek a též se mi hrozně líbí, jen jen tak staršně jemná, že mi přijde, že ji za chvíli vůbec necítím, zdá se mi, že na mě moc nedrží....jinak vím, že se finančně určitě vyplatí vzít větší balení,ale já jsem chtěla jen to nejmenší právě z toho důvodu, co píšeš, aby mě náhodou neomrzela dřív, než ji stihnu spotřebovat :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ta voňavka je fakt úžasná, přemýšlím, že si jí také pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. potřebuji nový parfém a rozhoduji se, jestli zvolit svého favorita Gucciho, nebo sehnat nějaký nový a tímhle si mě tedy dost nalomila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji sladké vůně, Miss Dior si musím někdy očuchat =D

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji taky zbožňuju! Dostala jsem ji od přítelových rodičů a je to moje nejoblíbenější:)

    OdpovědětVymazat
  7. Hned ako som ju prvy krat zacítila,zamilovala som sa do nej.Bola to laska na prvy pohlad a velmi dobre mi sadla. :) Dior Cherie si budem kupovat aj nadalej pretoze je to kvalitna,zmyselna a nadherna vona.Lepsiu vonu som este nenasla.Jednoducho BEAUTIFUL!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  8. Já musím říct že s těmahle vůněma nemám zkušenost ale nedávno myslím že to bylo přesně 19.12 měli v tescu velikánskou sadu voňavek krému a sprcháče. krabice obsahuje Jeden velkej parfém pak dva menší do kabelky potom takovej maličkej za uči,Krém 250ml a sprcháč ten má myslím 50ml no tohle všechno bylo za 165 kč a bylo to od značky poměrně známé SEX IN THE CITY uplně jsem kulila oči že to mají tak levné ptala jsem se i prodavaček jestli to je fakt za takovou cenu a oni že jo že je to před vánocema poslední kusy druhý den jsem si chtěla jít koupit ještě jednu a už neměli to mě docela naštvalo. Jsem s touhle značkou nesmírně spokojená akorád mě štve že nemají ten krém jako samostatně ke koupy je neodolatelně voňavej a cejtím ho snad ještě po nanesení 5 hodin.Tahle sada byla na netu za 1200kč musela jsem se tomu smát jak já jsem levně koupila voňavky jako takové nejsou zrovna taky nejlevnější


    http://www.seznamzbozi.cz/?q=sex+in+the+city

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!