Pohádky z mechu a kapradí.....

by - 31 května



Nevím, jestli vás tyhle fotky budou zajímat, netýká se to ani módy, ani kosmetiky....i když musím přiznat, že obleček z lopuchů byl velmi apartní a pro horké letní jako stvořený, pošimrá vás nejen větřík, ale i hmyzí obyvatelé, kterým jste utrhli barák pod nohama.... 

You May Also Like

96 komentářů

  1. jaj ty víla... :)
    niektore fotky su fakt nadherne..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá 8 fotka z dola je moc krásna ...asi som sa zamilovala ...do tej fotky ...kto fotil? tak krásne ...moc ti to tam pristane

    OdpovědětVymazat
  3. @Katka: děkuju, to je super, že v tom poznáte vílu,tak to mělo vypadat :D!
    @Alica: děkuju! fotil manžel Nikonem digitální zrcadlovou a nějak si to přistiňoval rukou,co jsem viděla,ale já tomu nerozumím :)
    @Monika: děkujeme za pochvalu, manželovi vyřídím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělej nápad! Ty fotky vypadají nádherně a ty samozřejmě taky :) Chválím jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  5. já myslím, že bychom se my-módní maniaci měli nad sebou zamyslet a pěkně se vrátit k té přírodě...takové kraťásky z mechu, top ze spletených květin(alá Mařenka z Honza málem králem)-to není nic, čeho by se takový blogger zalekl ne?:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc se mi líbí ty portrétové fotky, sji krásná! Tvůj manžel je opravdu výborný fotograf!

    OdpovědětVymazat
  7. wow..nemám slov..nádherné fotky!!!

    OdpovědětVymazat
  8. No, tak tohle je vážně kouzelný! :)

    OdpovědětVymazat
  9. pekné fotky,dobrý nápad,len kdyby nebylo tolko líčidel.Do lesa by sa šiklo prirozenost...nechcem byt rypava

    OdpovědětVymazat
  10. Jaktože to nemá nic společného? Jsi oblečená a jsi nalíčená:-D
    Ovšem nejkrásnější jsou první a jedenáctá fotka, ty bych být tebou vytiskla a zarámovala;-)
    Už se těším na další nápady Vaší kreativní manželské dvojice.

    OdpovědětVymazat
  11. Prosím ak budeš mať čas opýtaj sa ho na to a pak mi to napíš do komentáru ...moc by som bola vďačná a odkáž že je moc šikovný

    OdpovědětVymazat
  12. Mohu se zeptat,jestli vůbec někde pracuješ,a jesli máš nějaké záliby,rodinu,děti.Připadá mně že nemáš žádnou jinou starost,než ukazování se,malování.Nic jiného jsem nenašla.Všechny volna se jen ukazuješ a fotíš?Prodáváš se?Nebo ty fota obnažený?

    OdpovědětVymazat
  13. krásné fotky!! moc Ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  14. A já myslela, že víly už vymřely! :)

    OdpovědětVymazat
  15. :) krásná a já se hmyzu bojím, takže bych se asi nesvlékla a netrhala jim baráčky a nedávala si je na sebe, takže já si cením i tvé odvahy :D

    OdpovědětVymazat
  16. A ten anonym tady mě celkem dostal :D

    OdpovědětVymazat
  17. každý robí,čo umí....

    OdpovědětVymazat
  18. @Jane: díky :), jak to, že se nemůžu dostat do tvého blogu? :(
    @luckapucka: no jako to máš pravdu, ale nejsem si jistá, jestli by se v tomdalo někam vyrazit :D
    @Simone: děkuju,mažela to jistě potěší :)
    @anonymní1: máš pravdu, já taky přemýšlela, udělat jen "nahatou" tvář, celkem bez ničeho,ale zase manžel řikal, že to bude dobrý kontrast, tak jsem se odvázala i s tou pusou fialovou :D
    @Dejnicko, děkujeme moc:)!Zase určitě vymyslíme nějakou blbinu,až bude nějaký důvod k focení :)
    @Alica: určitě, je to vyřízené, on ti to sám napíše, páč já tomu opravdu moc nerozumím :D
    @charllote sparks: thank you very much! :)
    @anonymní2: :D víš, mohla bych ti klidně na všechno, na co se ptáš odpovědět upřímně,ale nevidím důvod se ti zpovídat a navíc se mi nelíbí tvůj pejorativní nádech celého komentáře, mysli si co chceš ;)mimochodem bud v klidu mám úplně normální běžný život s prací, přáteli a volným časem, nemusíš mít péči, o tom tenhle blog ale není;)
    @Bezega: díky :D, no aspon vidíš, že anonymové nenechají nikoho :D, už jsme tu pár příjemný rýpalů taky měla,ale nebudu to vůbec řešit, manžel řikal, at ani neodpovídám na to, že to nemá cenu, že si přijdou jen plivnout do obličeje a pohanit něčí práci a zálibu a má pravdu :), by mě zajímalo co je těm lidem do toho, jakou mám práci a co dělám ve svém volném čase, jsou malinko drzý bych řekla :D!

    OdpovědětVymazat
  19. a samozřejmě moc všem děkuji za komentáře, moc mě to těší :)!!!

    OdpovědětVymazat
  20. :D přesně tak, já už se tomu taky jen směju, mě se teď pořád někdo na formspringu ptá na to, proč sem smazala články, ikdyž jsem milionkrát psala, že to nechci rozebírat atd. Pořád mě nutí, abych psala hodně osobně a když nepíšu, tak vyzvídají jako anonymové v komentářích. :D Nevím, co je na cizím životě tak baví :D. Asi se sami nudí a závidí.

    OdpovědětVymazat
  21. @anonymní3: ano, přesně tak, řekla jsi to dobře :), každý má nějakou zálibu,někdo skládá modely letadel, my jezdíme na výlety, chodíme na kolo, na procházky, do kina..... a fotíme, co je na tom tak nepochopitelného taky nechápu :)

    OdpovědětVymazat
  22. @Bezega: já si toho taky všimla na více blozích a už fakt chápu, proč hodně blogerů schvaluje komentáře, protože někdy je to opravdu otrava, já nemám nic ani proti kritice ani proti dotazům,ale jsou prostě věci, které si člověk nechává pro sebe a pokud si někdo evidentně přijde jen tak rýpnout,tak nemá cenu si z toho dělat hlavu, pravděpodobně jsou, narozdíl ode mne, nespokojeni se svým životem a nedokáží pochopit, že někdo má čas na to dělat to, co ho baví, je to smutný :)....kdyby lidi investovali obecně více energie do sebe a do práce na tom, co je baví a šli si za svým cílem, byli by mnohem spokojenější, než když řeší cizí životy :). Přijde mi to typický přístup, když něco nemůžu mít já, alespon to zkazím/zničím/zkazím radost někomu jinému. Ale člověk musí počítat se vším,když se dá veřejně v šanc na net....:)

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymové, co takhle se starat o to, do čeho je vám aspoň ten prd? když se Vám nelíbí, jak někdo bloguje, tak to nesledujte, když se Vám to nelíbí a přesto to sledujete, tak to nehodnoťte a nebo se z toho třeba po**rte ;)
    PS: založit si blog je otázkou minut, přidat první článek otázkou hodin, získat čtenáře otázkou dnů, pokud na to máte koule, tak do toho :-)
    Do té doby přeji příjemnou zášť nad tím, že je moje manželka krásná, že spolu trávíme skoro všechen volný čas, nehádáme se, máme společné zájmy, pravidelně souložíme a děsně, ale děsně nám to spolu sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Tyhle anonymové mě fakt baví :P nechápu, proč někdo sleduje něco, co ho nezajímá:P

    jinak fotky se mi moc líbí, i líčení, jen ta fialová rtěnka na mě působí rušivě...oční make-up je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  25. @Tess: :D máš pravdu, to by mě taky zajímalo, co lidi nutí k tomu číst a sledovat něco, co je vlastně vůbec nezajímá,taky bych chtěla mít tolik volného času :D,ale možná půjdu třeba na stránku o rybaření a zahrádkaření a napíšu jim tam, jak je to trapný hrabat se v zemi nebo sedět s prutem na břehu rybníka, jen abych si rýpla :D...ale mně to přijde fakt směšný, nemůžu si pomoct, vím,že je to hloupý,když řeknu,že mě tyhle komentáře vlastně baví,ale je to tak :D....
    A moc děkuju za komentář, s tou rtěnkou máte asi všichni pravdu, já chtěla kontrast,ale je to možná už přepísknutý....ona to ani není rtěnka, je to ten samý stín jako na očích jen přetřený bezbarvý leskem :)

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo, jsi nádherná, vílí typ už sama o sobě a když se do její podoby ještě takhle stylizuješ, úplně ti to věřím a kdybych tě v tom lese potkala, asi se nad tím ani nepozastavím :-) Fotky jsou skutečně krásné, jsem ráda, že se s manželem o svůj koníček dělíte i s námi :-) A manžel to napsal moc dobře, nad jeho poslední větou se tu řehtám už 5 minut tak, že mi dělá problém dopsat tenhle komentář :-D

    OdpovědětVymazat
  27. Petro: no zrovna jsem ti sem chtěla napsat, že mi to přijde stejný, jako kdybych např. já chodila na blog o rybaření (které mě vůbec nezajímá), a ptala se jich tam, jestli nemají lepší zábavu než sedět s prutem u vody :DDDDDD

    si myslím, že tohle je většinou závist..jsi krásná baba, máte s manžou pěkný vztah, krásné fotky..tak to víš, úspěch se neodpouští:DDD já bych doma takového šikovného fotografa potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  28. moc pěkné, nejvíce se mi líbí fotky kde ležíš a nedíváš se do objektivu. Připomínáš mi divoženku:D a jak si udělala ty rty?:P

    OdpovědětVymazat
  29. chichi,to se můžeme těšit ještě na obrázky....kdo chce,at třeba vůbec nezapíná PC...lidi,lidi.
    Krásných žen je hodně,ba krásnějších,závist v tom nebude,koukněte kolem sebe,kde žijete.......je to směšné.Moje 10letá dcera si to také prohlíží.Některé věci by měli zůstat doma,a tam si taky dělejte,co umíte...jo a manžel je rybář,domnívám se,že i to má větší užitek,než toto.

    OdpovědětVymazat
  30. @Viennetko: mockrát děkuju za krásný koemntář :)! No můžu ti říct, že mně ten komentář od manžela taky pobavil a docela jsem koukala, kdo to sem píše, on normálně blog nesleduje, ale ted kouknul,zda jsem sem dala fotky :D a docela je teda drsnej, ale prý ho takový kecy dokáží dožrat :D.....
    @Tess: děkuju, no já nevim,ale víš, zase si řikám, že sama o sobě nemám nic extra ani vyjímečnýho, co mají nebo můžou mít ostatní a tak nevidím k závisti důvod, nemám ani hodně peněz, ani nejsem žádná modelka, prostě fakt nevím, za co jsem ale fakt vděčná je to, že máme krásný vztah s manželem, to je pravda a toho si moc cením, to je jediný důvod k závisti, který jsem schopná připustit :D!A moc ti děkuju za podporu a přesně s tim rybařením mě to taky hned napadlo :D!A už se těším, až mi tady zas nějaký anonym napíše, že si snažím hrát si na skromnou a přitom si tu vystavuju fotky :D!

    OdpovědětVymazat
  31. Ja nemam slov, krasny fotky, krasna vila, krasny lesni prostredi! Komentar od Miroslava - Tveho manzela je naprosto bezkonkurencni :-DDDD Tleskam! Monika ;-)

    OdpovědětVymazat
  32. @Mischel: děkuju, no divoženka nebo lesní žena to měla být,takže to je dobře :D, a ta pusa je udělaná pigmentem jako mám na očích a je to přetřené leskem bezbarvým :)

    @anonymní 16:33: to máš teda pravdu, taky myslím, že krásou to nebude, to jsem sama psala, proto nechápu, co vede k takovým jedovatým komentářům, tady nejde o konstruktivní kritiku, ale o pohonění vlastního ega a zvednutí sebevědomí, k čemuž tě něco vést musí ;), k dceři gratuluji a určitě by bylo lepší věnovat čas jí než komentářům u mě, jistě by ti byla vděčná více než já ;).Taky nechápu,co má zůstat doma, asi budeš pěkný puritán, nikde na žádné fotce není odhaleno nic víc, než vidíš na koupališti ;). Že nechápeš smysl nějaké činnosti neznamená,že smysl nemá :).

    OdpovědětVymazat
  33. @anonymní Monika:): děkujeme moc!a řeknu ti, taky jsem se zasmála :D, manžel se s tim nemazlí, překvapil :D

    OdpovědětVymazat
  34. Ty tady asi taky prosedíš dost času.Komentáře ti nevadí,přitom na ně bravurně a vztekle odpovídáš.Dokonce i kladným anonymem.Jako ostatně vždy.Dcera prohlíží hodně blogerek,nesleduju ji 24h denně,to se ani nedá,když chodím do zaměstnání.Asi jsem puritán.Dceři bych teda holý zadek ukazovat nedovolila.Viz.dole.Vždyť také někde žijete a ty ludi vás znají.....

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  37. Anonymní: já mám např. dost problémů, a fashion and beauty blogy jsou pro mě prostě relax. Ráda se maluju, ráda se oblíkám, ráda se kouknu na krásné fotky. Nevidím na tom nic špatnýho, fotky jsou taky umění. Jenže holt nehmotné...

    Mně se např. Petry blog líbí právě kvůli fotkám a videím :) hned mám vždycky lepší den :)

    OdpovědětVymazat
  38. @anonymní 16:59: no, čtenáři, si myslím, posoudí sami,kdo reaguje vztekle a obávám se, že já to nebudu, ale jak se do lesa volá,tak se z lesa ozývá ;).A ano, trávím tady hodně času,je to můj blog, to je ale překvápko,že? :D Je mi líto, že nemáš čas na svoje koníčky a máš práci a starost o rodinu,která ti všechen volný čas nejspíš zabere,ale je to tvoje volba, moje volba je jiná ;), netřeba hanět něco, co nechápeš, troška tolerance by neškodila.A tu větu s kladnými komentáři moc nechápu, myslíš tím,že jsem si ho napsala sama? :D Ty jsi opravdu mimo, můj blog navštíví denně kolem 300lidí, každý z nich má právo se vyjádřit, chápu,že je pro tebe smutné, když vidíš, že někdo nesdílí tvůj názor,ale tak to je, společnost je různorodá a díkybohu za to ;). A komentáře mi opravdu nevadí, já je naopak velmi vítám a jsem za ně vděčná! Jo a ještě holý zadek viz. dole, to jsem taky nepochopila, co myslíš, ale i tak tě můžu ubezpečit, že asi vidíš vlčí mlhu, nahá jsem totiž nebyla ;). A nějak mám pocit, že naše debata postrádá význam, odpovídám, protože se snažím ti to vysvětlit,ale ty to asi pochopit nechceš, tudíž nebudu plýtvat energií :)!

    OdpovědětVymazat
  39. Tess: ano, přesně tak, úplně sdílím tvůj názor, každý má nějaké svoje problémy,někdo závažnější a někdo méně závažné. Pro mě je blog taky relax, nejdřív jsem blogy ostatních taky jen sledovala líbilo se mi to,tak proč bych to nezkusila, když mám ráda líčení, módu, péči o tělo a tak, taky mi to nepřijde divný,ale třeba pro někoho je....:D. A děkuju, jsem moc ráda že se ti tu líbí, je to pro mě moc důležité,kdybych si tu měla psát jen sama pro sebe,tak by mě to bavilo o poznání míň :D!

    OdpovědětVymazat
  40. :):) dobrý ego...není to hanění,je to názor,mám na něj právo.....A manžel ať si hraje s čím chce...nepochopeno..:D..mám svoje věci na hraní :)A věřte,že není špatné někdy ve své ženě vidět kuchařku,uklízečku a maminku...jestli se toho někdy dočkáte,třeba pochopíte......pak ta domácnost,také za něco stojí......Proto píšu,že některé věci mají zůstat raději doma....

    OdpovědětVymazat
  41. Anonymní: já pořád nechápu, proč sem teda chodíš??? Jasně, že máš právo na názor, to ti nkdo nebere. Ale proč teda plýtváš čas na to, abys chodila někam, kde se ti nelíbí????

    Já na odvážné fotky koukám moc ráda (a ty tu v podstatě nejsou, fotky Petry jsou podle mě hodně decentní). Ráda chodím na stránky amatérských fotografů, kteří fotí akty...

    že se to nelíbí tobě neznamená, že se to nelíbí někomu jinému....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Tebou Tess:) Nechápu když má někdo tak strašně práce se vším možným, tak ztrácí čas někde, kde se mu nelíbí a nemá to pro něj absolutně žádný zisk :D

      Vymazat
  42. Páni,říkám že tyhle fotky jsou vážně krásne. A tobě to na nich moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  43. @anonymní17:29: já končím,nemá to cenu, já o voze,ty o koze, opravdu ti nerozumím,o co ti teda jde a proč na tohle vynakládáš energii. Jsi se svým životem spokojená?Jestli ano, gratuluji,jestli ne, je mi líto,nepřeju nikomu nic zlého. Já spokojená jsem a je mi jedno, že je to pro někoho nepochopitelné. Nevím, proč bych se měla stydět za to, že fotíme, dokonce ani tyhle fotky nebyly jen tak do rodinného alba,ale k nějakému účelu, který, když vidím,jak lidé dokážou být přející, zveřejňopvat radši vůbec nebudu. Nevím, kolik ti je,ale soudím, že v pubertálních letech již nebudeš a přesto se tak chováš.

    @Tess: já tomu taky nerozumím a proto mě napadá jediný důvod a ten je prudit :) a s fotkama máš pravdu, já taky ráda koukám na fotky a i třeba na decentní akty,ty bych sem ale nedala, ani takové zatím nemám(ale třeba taky něco nafotíme), vážně na tom nevidím nic špatného....

    @Kass.enka Bows: děkujeme! :)

    OdpovědětVymazat
  44. Jako obvykle..anonymy nepochopím..doufám že nic z toho co píšou nebereš v potaz..nemá to cenu..Nejdřív jsem si myslela že jsi fotila do časopisu..a měla celou armádu maskéru a osvětlačů..tak jsou ty fotky krásné..manžel si zaslouží metál..a ty jsi jako víla úžasná..opravdu mi to k tobě jde..a to nalíčení?..nemám slov..dokonalé..Jsi jednička!!

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  45. tak jsem právě dočetla všechny komentáře co se ti tady nashromáždily a některé mě hodně pobavily v ironickém slova smyslu.já fakt vůbec nechápu o co těm lidem jde!ale to snad ani nemá cenu rozebírat... fotky jsou naprosto nádherný, nevím ani která z nich se mi líbí víc.tobě to strašně sluší, jestli někde jsou opravdový víly, tak by tě určitě hned vzaly! :-) a manžela taky chválím, skvělý fotograf a s jeho komentářem naprosto souhlasím. a k celkovému vzhledu mi sedí i ta fialová rtěnka,co si teď vzpomínám na pohádky, tak víly vždycky měly hodně výrazné rty.

    OdpovědětVymazat
  46. Krása krása krása..:-) A ta fialová rtěnka je dost šílená.. v dobrém:-)
    Nechápu o co jde těmhle anynomním lidem..

    OdpovědětVymazat
  47. jo a jak jeden ten anonym psal o 'holém zadku dole' tak podle mě byla myšlena fotka úplně dole na stránce, jak máš odkaz na Flickr Photostream. jako já se nemůžu přestat smát :-D i v reklamě na sprchový gel Fa nebo co to je, je ukázáno mnohem mnohem víc.a to ta reklama běží celý den.to je podle mě dost nevhodný a to rozhodně nejsem žádný puritán.

    OdpovědětVymazat
  48. Tak jsem právě dočetla všechny komentáře a raději se nepozastavuji nad tím, proč někteří lidé mají potřebu hanit něčí práci. Ty fotky jsou krásné, manžel je opravdu šikovný. V minulém postu se mi ta rtěnka zdála moc, ale teď mi to k celkovému vzhledu sedí. :) Jsi opravdu hezká. :) Já mám blog a sledování jiných blogů jako odreagování. Zrovna dnes mi blogování zvedlo pochmurnou náladu. Vždyť nikdo dotyčného/dotyčnou nenutí, aby sledoval a chodil na tyto blogy! Každý má právo na názor, ale proč někomu hanit práci.

    OdpovědětVymazat
  49. To jsme my čecháčci,jakmile napíšeme názor,hned jsme nepřející,nepřejeme dotyčnému štěstí a všechno mu hned závidíme.Jinak by jsme přece nepsali.Sjedu toho denně na netu dost,od toho ho mám.Všichni něčím přispívají,ostatní koukají,čtou.Nikomu neberu rodinné štěstí,a nevím,proč bych měla být s něčeho nešťastná,mít nějaké problémy,léčit si ego atd...jen jsem zmínila,ze paní prezentuje jen a jen sebe..jestli se vůbec zabívá něčím jiným.Já se nestydím za to že pracuji,něco buduji..a starám se o spoustu věcí kolem sebe.Nelíbí se mi ale styl nic moc to není,ale přesto sem narvu plno fotek a čekám..na chválu..kdo si teda léčí ego?

    OdpovědětVymazat
  50. Teda.. To jsi se fotila jenom tak nebo to budeš dávat i jinam než na blog ty fotky? Protože jsou naprosto úžasné, wow! Oděna v listí a květech, to je neskutečné! Ale já bych se strašně styděla takhle jít :D
    Každopádně ty fotky jsou moc vkusné, ani ti není vidět zadek nebo něco, pochvala manželovi :)

    OdpovědětVymazat
  51. Ten anonym mě teda dostal =D. Ale bohužel máme ve třídě někoho, která má na všechny podobné řeči =(. Nejlepším řešením je ignorace, protože s takovými lidmi člověk nebude hotový nikdy =D
    Jinak ty fotky jsou nádherné, připomínáš mi vílu =)

    OdpovědětVymazat
  52. Anomymní: blogy bývají (většnou) na určité téma. Pokud jde o beauty and fashion blogy, tak tam prostě člověk prezentuje sebe - svůj styl, svoje líčení, fotky atd. Ne každý chce zveřejnovat informace o tom, co dělá za práci a další věci. To, že tady o nich Petra nepíše, neznamená, že se ničím jiným nezabývá. Kdyby to byl blog o vaření, tak bys taky rýpala, že je plný fotek jídla a receptů? Asi ne, že ;)

    Já mám blog na úplně jiné téma(nějaké beauty posty tam jsou, ale není to hlavní náplň blogu), a bylo by mi teda dost nepříjemné, kdyby mi tam nějaký anonym chodil rýpat. Když už nic jiného, tak tomu člověk věnuje poměrně hodně času, energie a dalších věcí.

    A je jedno, jestli ten blog má informovat (třeba jako můj), nebo rozdávat radost (třeba jako dává blog Petry mně).

    OdpovědětVymazat
  53. Jůů,ak to je vážně dokonalé.Ostatně,jako vždy =))

    OdpovědětVymazat
  54. A musím dodat, že manžel to na poprvé opravdu vtipně okomentoval..:D :) Samozřejmě nic proti ;).

    OdpovědětVymazat
  55. A já to říkala, já to říkala - už jsou tady! Se zapálenou pochodní, číhají přede dveřmi, staví hranici a nastane hon. Akorát že v tomhle honu se nehoní čarodějnice, ale čarodějnice jsou těmi naháněčkami :o)

    Chraň se originality, chraň se toho být svá, chraň se vystoupit z řady - hned do ní budeš zašťouchávaná zpět.

    Škoda tohle řešit - jen si sednout s kávou, smát se tomu přizdisráčství, žít si svůj život, co tě baví, mít radost ze spřízněných a chápavých duší... a doufat, že i čarodějnice si jednou najdou nějakou zábavu ve svých nudných životech :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Anonymní: docela mi připomínáš anonymy, kteří přispívají na blogy, které jsou na idnesu. Cílem je pouze prudit...

    A bohužel prudilové se najdou i u blogů, které třeba pojednávají o různých postiženích. A tam ty komenty jsou opravdu někdy tak odporné, že se mi z nich chce zvracet.

    Asi s tím člověk musí počítat, ale občas mi přijde, že lidská blbost a omezenost nezná mezí. Znova píšu, když se mě nějaký blog netýká a neomezuje moje práva a svobodu, tak nechápu, proč bych tam měla chodit dělat dusno...ale někoho to holt asi baví :P

    OdpovědětVymazat
  57. Paní Tess si pohlídá své,samaritánka a záchrana.imaginární

    OdpovědětVymazat
  58. pro Anonymní 20:51

    Holka, Růžovka je v plným proudu a ty ještě vysedáváš na blogách???

    OdpovědětVymazat
  59. @INA T.: mockrát děkuju za podporu, já myslím,že to ani nemá cenu řešit, prostě dělám,co mě baví a pokud to někomu přijde jako zbytečnost, není nic jednoduššího, než přejít na jiné stránky, fakt nechápu,o co jde :). A taky děkuju za pochvalu, moc si toho cením! :)
    @Jitulikaaa: děkujeme mockrát! :), tak až někde potkám víly, zkusím se přihlásit,jestli by mě vzaly :D.....vidíš, to mě vůbec nenapadlo,že je myšlena fotka z odkazu na flickr, to jsou manžela stránky, já ani pořádně nevím, co tam má, je vidět,že anonym má můj blog prozkoumaný opravdu dokonale a že tu tráví možná více času než já, což mi lichotí! :)
    @Veronique: děkuju! a úplně s tebou souhlasím, mě blog taky těší a odreagovávám se tím,co mě baví, taky nechápu, co je na tom tak zvláštního :)
    @Dazz: děkujeme! no to víš, že jsem takhle nikam nešla, dojela jsem na místo určení autem, normálně oblečená a listí se naaronžovalo až v lese,ale jako na potvoru jsme potkali cyklisty a auto :D, jasně, že jsem se styděla :D,ale ne, že bych nebyla oblečená,ale že to bylo prostě takový divný, normálně v listí oblečená fakt nechodím :D...jinak fotky nebyly jen na blog;)
    @Inly Fragile: děkujeme za pochvalu :), máš pravdu, asi je nejlepší to ignorovat, protože to stejně nikomu nic nedá taková debata....
    @Tess: úplně s tebou souhlasím a je hrozný, že lidi jsou schopný rýpat i do opravdu vážných věcí, jako tady jde relativně o prd,ale jakmile jde o zdraví, o soukromé věci, o děti a podobně, tak je to opravdu hnus největší a některý diskuze jsou skutečně žumpa internetu, ale tohle by se tu určitě nedělo, nechci přistupovat k žádným opatřením,ale pokud by tu bylo něco fakt sprostýho a urážlivýho,tak to prostě smažu, ne proto, že bych nebyla schopna přijmout kritiku,ale proto, že chci, aby tenhle blog měl nějakou úroveň v rámci elementární lidské slušnosti. A jsi dobrá, že máš trpělivost to vysvětlovat, já mám dojem,že to vážně nemá cenu, je to jak házet hrách na ze´d :).
    @Malá Nika, Lucie: děkujeme! moc nás to těší :)
    @anonymní 20:31: :D to jsi mě pobavila, napsala jsi to perfektně, inteligentně, jasně a vtipně, někoho mi svým vyjadřováním připomínáš, pokud se pletu,tak se omlouvám a jestli ne,tak zdravím a díky! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Tvoj manžel ...ak som dobre pochopila to bude asi Miroslav...musím povedať, že to naozaj krásne napísal a je super že ta tak podporuje v tom čo robíš...

    OdpovědětVymazat
  61. Tak mě teda těší :D

    OdpovědětVymazat
  62. A tak som sa celkom aj pobavila na večer na tých komentároch ...dúfam že to neberieš k srdcu a podľa mňa sa ten rúž do toho hodí moc...

    OdpovědětVymazat
  63. Padla som na zadok a zamilovala sa do týchto fotiek! To je taká nádhera ;-) a ako si nalíčená a krásna a fotky ..atmosféra..divožienka, elfka, víla! Bože to je prekrásne!!

    (prebieha giveaway)

    OdpovědětVymazat
  64. Áááá, sakra, Daisy, asi jo, asi jsi mě poznala :-)) Jsem ráda, že jsi začala zase blogovat a moc ráda to tady u tebe sleduju. Nenudíš, jsi nápaditá a má to vtip - a to mě baví! Jsi to prostě TY :-)
    Hodně inspirace přeju a krásný večer! A pozdravuj manžela, je to borec! :-D

    (PS: a promiň, že se opět nepodepíšu, ale nerada bych si tuhle sortu zatáhla ještě "k nám" ;)

    OdpovědětVymazat
  65. mmhhhmm...vidím že ti niekto poriadne závidí.....veď aj má čo!
    ..a koment od tvojho milého? Perfektný!

    OdpovědětVymazat
  66. teda vy jste ale sikovny parecek!!!:)uzasny fotky;)!!jako do casopisu!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  67. Mas skveleho fotografa... musim aj ja mojho manzela takto natrenovat... inak fotky su nadherne, uz ich asi treti krat pozeram dookola :)))

    OdpovědětVymazat
  68. Hele mě je to jasný, závidí ti ten zadek, protože já taky:-D
    A Miroslava taky, protože já mám taky Miroslava, ale ten umí vyfotit krásně úplně všechno kromě mě, a néé mnou to nebude!:-DDD

    OdpovědětVymazat
  69. @Alica: děkujeme :), já si z toho opravdu nic nedělám, nad kritikou se zamyslím,ale tady nejde o kritiku, ale o rýpání a na to fakt kašlu :)
    @čajová: moc děkujeme za pochvalu, to víš, že mě to těší :)!
    @anonymní 21:53: ha! já to tušila :D, tak jsem doma :), škoda, že nevím, kde ted jste, nebo jste pořád na staré adrese, já mám dojem, že ne? tam občas kouknu a nic se neděje :), žádné novinky :), no kdybys mi kdyžtak poslala na mail adresu, budu moc ráda a neboj, budu našlapovat tiše a nebudu to nikde roztrubovat :), protože chápu :D!Jo a manžel děkuje :)!
    @SIENA.STYLE, Kiva: děkujeme moc!
    @Dejnicka: no jako to teda nevim :D, to fakt neni co závidět, já zrovna z něj teda nadšená nejsem vůbec,ale co bych pro manžela neudělala :).Haha :D, tak taky máš krále Miroslava,jo :D

    OdpovědětVymazat
  70. Neuvěřitelně ti to sluší, fotky jsou opravdu božské! :)) Máš šikovného manžela, který brání svou manželku zuby, nehty - toho se drž! :D :)

    Anonymy nepochopím, proč lezou na blogy (stránky), kde se jim očividně nelíbí a stejně příspěvky komentují? Proč radši nezmáčknou tlačítko zpět nebo křížek? Už vím! Závidí ti! Závidí ti perfektní postavu, tvář, líčení a spoustu dalších věcí :))

    Doufám, že si z těch přitroublých anonymů nic neděláš Peťo! :)

    OdpovědětVymazat
  71. @L.:děkuju moc za pochvalu a za podporu a nerozumím tomu stejně jako ty :), bud se mi někde nelíbí, v tom případě tam nezůstávám, nebo se mi něco nelíbí, ok, napíšu slušným způsobem kritiku,ale tohle fakt taky nechápu, navíc má evidentně prolezlé moje stránky srkz naskrz, je to trapný :)...

    OdpovědětVymazat
  72. wow to jsou nádherné fotky! :)) Strašně ti to na nich sluší :)

    OdpovědětVymazat
  73. Úžasné fotky! :-)
    http://klerfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ujá,ujá,to je ženská.Pani,mužu vám napsat někam,kde to nebude vidět tolik zraku?Moc se mně líbite.Miroslav vam chodi sem pravidelně?Škoda,jsem z vás hotov.Mužu nechat telefon? L.N.

    OdpovědětVymazat
  75. Jsi úžasná, ty fotky dýchají krásnou atmosférou, jako víla :)

    A nechápu, jak paní Anonymní může vědět, co děláš ve volném čase. Prostě další člověk, co si hezky vypadající holku zaškatulkuje do chlívečku "nevaří, nepere, jen se maluje a nic nedělá", pffff. Kdyby ste se paní, místo toho vysedávání na netu a buzerování, raději šla podívat, co dělá Vaše dcera, možná by jste se (v dnešní době) i trochu divila :D..

    OdpovědětVymazat
  76. jej to si ty:)ani by som ta nespoznala

    OdpovědětVymazat
  77. No páni, zrovna před pár dny jsem se věnovala land-artu a tvořila něco podobného, nicméně takhle krásně to vážně nevypadalo :D
    hledala jsem nějaký blog, který mě zaujme - a tenhle zaujal - tak hezky vyčnívá ze všech ostatních..a z toho posledního popisu u fotek mě zabolelo břicho od smíchu!
    Jen tak dál!!
    Báčinka

    OdpovědětVymazat
  78. @Martine Toguée: děkuju a děkuju i za zastání,máš pravdu,já tyhel lidi taky nechápu :)
    @Báčinka: mockrát děkuju! to jsi mě ohromně potěšila! :), budu strašně ráda, pokud se ke mně budeš vracet!

    OdpovědětVymazat
  79. tak tady jsem se pobavila:D paní zakomplexovaná jak komentovala:D já se divím, že si teda nezaloží blog, když je stále na netu a neukazuje nám jak uklízí, vaří..Peti, kdo ví, jestli tě nezná a nějak jí nepohoršuješ:D já na těch fotkách nevidím nic špatného a ty nové jak jsi nahá v pozadí to je paráda!!! manžel opravdu šikula :))) Marcelka

    OdpovědětVymazat
  80. Ty fotky jsou fakt nádherné!! Je to fakt skvělý nápad...

    OdpovědětVymazat
  81. Nejdřív mi komentáře jisté anonymky přišli vtipné, teď je mi z nich skoro do pláče.. je strašné do jakých výšin sahá lidská hloupost.
    Bohužel tohle asi nikdy nepochopím.
    Komentář vašeho manžela mě skvěle pobavil :D ten to ale anonymce natřel, srdečně jsem se u něj zasmála :D

    Jinak fotky se mi moc líbí, Váš manžel je šikula, kéž bych se jednou dohrabala k zrcadlovce a našla někoho kdo by se takto nechal také fotit.
    Máte hezké zájmy :)

    OdpovědětVymazat
  82. Tvoj blog som objavila pred niekoľkými dňami a musím povedať, že som uchvátená. Teším sa, že zajtra si prečítam opäť kúsok. A mimochodom - tie fotky sú nádherné, úžasné farby. Klobúk dole. A z tých útokov si nič nerob, hold nespokojnosť so sebou, svojím životom a ľudská závisť.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  83. Nádhera! Fotky, nápad, ty, prostě od začátku do konce dokonalost! *

    OdpovědětVymazat
  84. To je nádhera. Původně jsem myslela, že jsi to fotila pro nějaký kalendář. Ale vypravit se jen tak do lesa v listíčku a udělat fotky to je pro mě překvapení. Jinak to líčení se mi k tomu líbí a být návštěvníkem lesa tak se tam s tebou snad i vyfotím :-)

    OdpovědětVymazat
  85. Mohla by si dělat modelku ;) Si neuvěřitelně krásná....♥
    KiKi

    OdpovědětVymazat
  86. Tohle je úplně úžasné.Byl to skvělý nápad.Vážně ti sluší úplně všechno a na koho by ta fialová rtěnka vypadala sytě,tobě vážně "sekne".

    OdpovědětVymazat
  87. Hodně se mi líbí Tvůj blog. Obdivuji Tvojí trpělivost snášet rýpaly. Z tohoto důvodu já zrušila svůj blog a dodnes mě to mrzí.
    Přeji Ti hodně štěstí v další práci.
    P.S.: Fotky se hodně povedly a práce Tvého manžela byla (a je) výborná.

    OdpovědětVymazat
  88. Pěkné fotky.
    Zajímavé sledovat, jak se začínali ozývat první haters, ale přiznám se, že komentáře u tohohle příspěvku jsem dočetla asi jen tak do půlky, pak už mi to stačilo. Míra to napsal dobře. :-)
    Mouni

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!